פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
זאת הנקודה לסבע ודין יש יותר לתת ממנו
-
- שחקן העונה
אם אתה מעדיף את דין דוד, שלטעמי הוא החלוץ הכי גרוע בליגה (ייתכן שבשתי הליגות הראשונות, לא צופה מספיק בלאומית), אז אתה הזוי בקטע קיצוני.
תסתכל איך שיחקנו בזכות הנוכחות שלו ברחבה (יכול לראות את חוסר הנוכחות של שני המתחזים לשחקני כדורגל שנקראים דין דוד ורוקאביצה)
לא הכל זה גולים.. עדיף חלוץ שמשפיע על המשחק ויכול לעזור לאלה שמסביבו גם מאשר חלוץ שיודע לתת גולים רק כשכולם משחקים טוב ומעבר לזה לא קיים.
תלמד לשחק על פיירו והוא גם יתן את הגולים בהמשך.
בינתיים לדעתי הוא עם 6, דין דוד שמקבל הרבה יותר דקות בהרכב ממנו אולי עם איזה 2 שערים יותר.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כמה שאני לא מחזיק ממני קשה לשנוא אותו. אחלה פיירו
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
שמע, אפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל לזכותו, הוא שחקן עם אופי נהדר. בצד המנטלי, סקאוטינג מעולה של אלברמן.
הוא מקצוען, תמיד מנסה, חושב לרוב קבוצתי ונטול אגו, ואף פעם לא מפגין שליליות (לפחות לא כלפי חוץ).
-
- תוקע יתד בהרכב
שוב בתור שחקן שלא יוצא מהרחבה אין ספק שהוא נכס ובמשחקים שכלום לא הולך כשהקבוצות מולנו מתגוננות ברחבה 90 דקות, זה פשע לא לתת לו להיות שם. מצידי אפילו שסתם יעמוד.
אבל במשחק שוטף,הטכניקה שלו כל כך מגבילה אותו שכל כדור כמעט שהוא מקבל מחוץ לרחבה אם הוא לא מוסר ישר, זה איבוד כדור וודאי.
אבל במשחק שוטף,הטכניקה שלו כל כך מגבילה אותו שכל כדור כמעט שהוא מקבל מחוץ לרחבה אם הוא לא מוסר ישר, זה איבוד כדור וודאי.
-
- מכונת תארים
בגדול, מסכים ומוסיף על זה -shayhagai כתב: ↑26 פברואר 2023, 07:18 שוב בתור שחקן שלא יוצא מהרחבה אין ספק שהוא נכס ובמשחקים שכלום לא הולך כשהקבוצות מולנו מתגוננות ברחבה 90 דקות, זה פשע לא לתת לו להיות שם. מצידי אפילו שסתם יעמוד.
כשהקבוצה עומדת מאד גבוה ולוחצת, מצופפת את המשחק לרחבת היריב, זה עוזר לו לקבל כדורים באזורים המסוכנים, להוריד כדורים לאחרים בטווח בעיטה, ולסיים בנגיעה.
כשהקבוצה מנהלת את המשחק מאחור דרך הבלמים ומעיפה עליו כדורים, כדי לא להיתקע מאחור, הוא נאלץ לשחק רחוק מהשער, להניע יותר כדור ברגל, ולנסות להשתלט על כדורים קשים שדורשים ממנו טכניקה שאין לו.
עם ובלי קשר אליו, לשם שינוי, הקבוצה שיחקה אתמול על הקרקע ולא שיגרה אין סוף הרמות לשחקן-שניים הבודדים שיכולים לתת גול בראש. הנוכחות שלו ברחבה, לצד זה, אפשרה להרבה שחקנים לקבל כדור לרגל באזורים מסוכנים.
-
- קפטן ירוק
הנוכחות הפיזית שלו אפשרה לנו להכניס הרבה כדורים קרוב לשער- חלק הפכו להזדמנויות, חלק יצרו בלאגאן באיזורים קרובים לשער.
מבאס שלא היה באיזור כדי ללקט כדורים שניים ולהבקיע יותר משער אחד.
לדינדה מצד שני אין בכלל נוכחות וכל כדור שמכניסים לו הולך לאיבוד.
אבל יש לו חוש ללקט כדורים נופלים.
שניהם עם חסרונות טכניים משמעותיים, עיניין של סוג משחק- הייתי פותח עם פיירו כי הנוכחות שלו והמאבקים שלו מתישים מאד את השחקן הישראלי הממוצע.
מבאס שלא היה באיזור כדי ללקט כדורים שניים ולהבקיע יותר משער אחד.
לדינדה מצד שני אין בכלל נוכחות וכל כדור שמכניסים לו הולך לאיבוד.
אבל יש לו חוש ללקט כדורים נופלים.
שניהם עם חסרונות טכניים משמעותיים, עיניין של סוג משחק- הייתי פותח עם פיירו כי הנוכחות שלו והמאבקים שלו מתישים מאד את השחקן הישראלי הממוצע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.
המשחק היום היה קלאסי בשבילו עם הבלמים של בית''ר, טחן אותם לגמרי.
יכול להיות שבאופן כללי זה לא מתאים, אבל לקראת הפלייאוף ועד סוף העונה צריך לנסות להרוויח כל שחקן שאפשר לרוטציה ומספיק שהוא יתרום בעוד משחק-שתיים משמעותיים עד סוף העונה וזה כבר שדרוג
-
- אגדה ירוקה
ברצינות? בגול שלו הוא השתלט בצורה לקויה על הכדור ואיכשהו דחק מקרוב כדור פנימה בלי שהצליח לכוון אותו, וזה בגלל שהכדור היה רחוק ממנו בגלל ההשתלטות הלקויה. הוא פשוט קיבל את הכדור קרוב לשער אז השוער סוג של הימר.KevinDurant כתב: ↑26 פברואר 2023, 11:38דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.
יכול להיות שבאופן כללי זה לא מתאים, אבל לקראת הפלייאוף ועד סוף העונה צריך לנסות להרוויח כל שחקן שאפשר לרוטציה ומספיק שהוא יתרום בעוד משחק-שתיים משמעותיים עד סוף העונה וזה כבר שדרוג
הוא לא ברמה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא אמרתי שהוא ברמה או לא, אבל דווקא הביצוע הספציפי הזה היה טוב. הוא לא היה במצב של לשחרר בעיטה בנגיעה והצליח לייצר שער ב2 נגיעות במהלך לא קל.אליאור כתב: ↑26 פברואר 2023, 14:11ברצינות? בגול שלו הוא השתלט בצורה לקויה על הכדור ואיכשהו דחק מקרוב כדור פנימה בלי שהצליח לכוון אותו, וזה בגלל שהכדור היה רחוק ממנו בגלל ההשתלטות הלקויה. הוא פשוט קיבל את הכדור קרוב לשער אז השוער סוג של הימר.KevinDurant כתב: ↑26 פברואר 2023, 11:38דווקא הגול שלו היום היה ביצוע גדול. לתת מהמצב שהוא קיבל בו את הכדור גול ב2 נגיעות בלבד זה מרשים. גם שיחרר בעיטה מהירה.
הוא לא ברמה.
אומנם הסיומת לא הייתה מבריקה אבל המהלך עצמו היה מהלך טוב של חלוץ ברחבה.
אם תתמקד ממש בכל הסיטואציה ותראה 2-3 פעמים את המהלך, תשים לב שהוא מנער (בקלות די מביכה יש לומר) את הבלם ויוצר את השטח לקבל את הכדור, משתלט בשמאל ומשחרר בעיטה מהירה ברחבה ברגל ימין, דווקא זה היה מהלך לא מסורבל.
-
- אגדה ירוקה
אז לדעתי זה היה מהלך מסורבל, ולדעתי הוא לא השתלט כמו שצריך על הכדור שברח לו. אבל - אין לי ציפיות ממנו ליותר מזה. הוא מוגבל מאוד טכנית.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מי פה אלוף בעריכת סרטונים?
אני משתגע כאן מצחוק!
ראיתי סרטון של טעויות שיפוט מפוזיציה ביתרית עם עריכה מגמתית ופרשנות שצועקת קנטרנות ונהי על כלום.
אבל מכל הדברים שהיו שם תפס אותי אוף גארד מה שנקרא הגול של פיירו.
שימו לב טוב
לפני שפיירו בכלל משתלט על הכדור ברחבה הוא דוחף שם בפרעות את הבלם כדי להשתחרר מהשמירה
וכמובן שהשער היה צריך להפסל
כנראה שתדמית של הכדורסלן תרדוף אותו לנצח, כי לי ישר קפצה התמונה הזו
וככה אוהדי ביתר גרמו לי להשוות את החלוץ החלש הזה לספורטאי הגדול בהיסטוריה
אני משתגע כאן מצחוק!
ראיתי סרטון של טעויות שיפוט מפוזיציה ביתרית עם עריכה מגמתית ופרשנות שצועקת קנטרנות ונהי על כלום.
אבל מכל הדברים שהיו שם תפס אותי אוף גארד מה שנקרא הגול של פיירו.
שימו לב טוב
לפני שפיירו בכלל משתלט על הכדור ברחבה הוא דוחף שם בפרעות את הבלם כדי להשתחרר מהשמירה
וכמובן שהשער היה צריך להפסל
כנראה שתדמית של הכדורסלן תרדוף אותו לנצח, כי לי ישר קפצה התמונה הזו
וככה אוהדי ביתר גרמו לי להשוות את החלוץ החלש הזה לספורטאי הגדול בהיסטוריה
- Apoc
- יו״ר הבורד
חחחח מה להיפסל
השתמש בגוף שלו כמו שצריך והבלם עף קיבינימט כי פיירו קרנף חזק וזה בסדר
הבלם של בית"ר לא ביקש בכלל פאול
השתמש בגוף שלו כמו שצריך והבלם עף קיבינימט כי פיירו קרנף חזק וזה בסדר
הבלם של בית"ר לא ביקש בכלל פאול
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
בבקשה, אתה נקרע
-
- הענק הירוק
הפלופ הכי גדול בתולדות מכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
יאללה הביתה הביתה
- Apoc
- יו״ר הבורד
העלה אותנו כמעט לבד לצ'מפיונס וזה שווה הכל אבל זה כבר לא זה. דווקא היה לו משחק טוב היום במחצית הראשונה ובכללי היה מעורב בצורה טובה במשחק השוטף. אבל הוא לא מצליח להתרומם באלמנטים שצריך שחלוץ יתן בהם תפוקה, לא הגיונית פשוט ההחמצה שלו היום.
נצטרך לנסות למכור אותו בקיץ ולהביא חלוץ זר אכזר.
נצטרך לנסות למכור אותו בקיץ ולהביא חלוץ זר אכזר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
צריך לחפש חלוץ תותח מעכשיו לעונה הבאה.
שיתחילו לעבוד ושלא יביאו לפה עוד פעם פלופ ב 1.6 מיליון יורו.
70% מהפורום לדעתי לא התלהב ממנו עוד שפורסם על המועמדות שלו.
שיתחילו לעבוד ושלא יביאו לפה עוד פעם פלופ ב 1.6 מיליון יורו.
70% מהפורום לדעתי לא התלהב ממנו עוד שפורסם על המועמדות שלו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
וטעו, כנראה שכל חלוץ אחר ואנחנו לא בצ'מפיונס עם כל הכבוד. בסוף הוא העלה אותנו עם פיזיות אדירה. האם זה שווה את זה שקיבלנו חלוץ של 7-8 שערים בעונה בליגה? כנראה שכן.
בכללי 70% מהפורום זה קבוצה שתמיד טועה. גם עם סק 70% מהפורום רצה להעיף אותו במשך חודש חודשיים.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש לו תכונות טובות אבל הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להיות חלוץ זר מוביל. זאת האמת.
-
- הענק הירוק
הוא גם לא מספיק טוב להיות מחליף. גודסוויי דוניו היה הרבה יותר טוב ממנו בשמינית מחירShocking4U כתב: ↑28 פברואר 2023, 23:30 יש לו תכונות טובות אבל הוא לא שחקן מספיק טוב כדי להיות חלוץ זר מוביל. זאת האמת.
- hezildo
- מכונת תארים
מסכים עם אפוק. הוא הביא אותנו לליגת האלופות, זה לבד כבר שווה את ההחתמה שלו.
יחד עם זאת, במידה והוא לא ישתפר עד סוף העונה נצטרך להחליף אותו.
יחד עם זאת, במידה והוא לא ישתפר עד סוף העונה נצטרך להחליף אותו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- אגדה ירוקה
אי אפשר לדעת מה היה עם חלוץ אחר, אפשר גם לטעון שעם חלוץ יותר טוב היינו מעפילים בצורה יותר משכנעת ואולי אפילו מגרדים עוד נקודות בבתים.
אני מקווה שהוא לא יעלה לנו באליפות.
-
- אגדה ירוקה
אה, אם הוא יבקיע עוד כמה גולים עד סוף העונה אז אתה תשנה את דעתך ותחשוב שצריך להשאיר אותו?
וואלה אני מקווה מאוד שאלברמן לא חושב כמוך.
- Liberman
- מנהל הבורד
היום נפל הפור מבחינתי
בקיץ צריך להפרד
בקיץ צריך להפרד
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- שחקן העונה
הרמתי ידיים לגביו.
אני מאמין שאחרי המוקדמות של הצמפיונס, סוכן טוב ימצא לו איזה קבוצה בליגה הצרפתית.
זה יהיה טוב לשני הצדדים
אני מאמין שאחרי המוקדמות של הצמפיונס, סוכן טוב ימצא לו איזה קבוצה בליגה הצרפתית.
זה יהיה טוב לשני הצדדים
- hezildo
- מכונת תארים
כתבתי "ישתפר", לא כתבתי "יכבוש". יש עוד אלמנטים במשחק חוץ מגולים, למרות שאצל חלוץ זה המדד המרכזי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Liberman
- מנהל הבורד
תעזוב חזיhezildo כתב: ↑01 מרץ 2023, 00:31כתבתי "ישתפר", לא כתבתי "יכבוש". יש עוד אלמנטים במשחק חוץ מגולים, למרות שאצל חלוץ זה המדד המרכזי.
אחרי החמצות של היום מה יש לשכנע ?
אני נותן לפחות 1 מהמצבים
פושעי דילן לדין
-
- אלוף המדינה
כן עוד אלמנטים חוץ מגול, חלאס הרגליים שלו אלרגיות לכדור כמו שאני אלרגי לבוטנים, וגם משחק הראש שלו מסתמנת כמו אגדה אורבנית, זה פשוט שחקן שלא ברמה הנדרשת ולא סתם יש לו קריירה מדשדשת, תודה על קמפיין צ'מפיונס מדהים ובהצלחה ביעד הבא מקווה שעדיין יש לו שם בצרפת. אם היינו מנסים למכור בינואר אולי היינו עוד יוצאים ברווח