פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Liberman
- מנהל הבורד
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
ההבדל בין שלב הבא לבין הפסד זה ההחמצות שלו כחלוץ.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- שחקן העונה
מחטיא וימשיך להחטיא כי הוא לא יודע להבקיע, ועדיין מעדיף אותו בפער על דין דוד.
גם היום, דין דוד היה בגדר נעלם במגרש (ומחצית ראשונה הוא שיחק כחלוץ, ככה שאי אפשר להגיד שזה בגלל ששיחק באגף), לעומת פיירו שהיה מעורב בהרבה מהלכים ועזר מאוד במשחק השוטף.
חבל שאין מסביב לחלוצים שלנו עוד שחקנים שמסוגלים להבקיע גולים, אולי סבע רק.
גם היום, דין דוד היה בגדר נעלם במגרש (ומחצית ראשונה הוא שיחק כחלוץ, ככה שאי אפשר להגיד שזה בגלל ששיחק באגף), לעומת פיירו שהיה מעורב בהרבה מהלכים ועזר מאוד במשחק השוטף.
חבל שאין מסביב לחלוצים שלנו עוד שחקנים שמסוגלים להבקיע גולים, אולי סבע רק.
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
-
- שחקן החודש
האמת כואב עוד יותר לראות את זה שוב. פשוט לא להאמין שזה אפילו לא הלך למסגרת. כלום ושום דבר.
-
- מכונת תארים
הדיסוננס בין היכולת מול השער לבין התרומה שלו למשחק הקבוצתי שלנו תהומית. היה מעולה אתמול, אבל ההחטאות מעכירות...
- Liberman
- מנהל הבורד
בסופו של יום אתה מביא חלוץ ב2 מיליון יורו שישים כדור ברשת. בושה מה שהיה אתמול.
גם ״הפנדל״ שעשו עליו - היה חייב לסיים את זה. הוא איטי, לא טכני ומסורבל.
פושעי דילן לדין
-
- הענק הירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא משנה כמה הוא "מפנה שטחים" וכמה הוא מוריד כדורים אם בסופו של דבר הוא לא מסוגל להבקיע, בשביל זה הביאו אותו
-
- אגדה ירוקה
כל חלוץ יכול להחטיא את זה וזה קורה אפילו לשחקנים הכי טובים בעולם. העניין הוא שאצלו זה לא רק זה. הוא מסורבל ואיטי ולוקה מאוד בטכניקה. גם במחצית הראשונה היה לו מצב שהוא היה מול השוער אבל השתלט איום ונורא ובעט מעל השער.
אני חושב שהרבה מהבעיה של הקבוצה זו זה העדר חלוץ קילר. אם היה לנו עכשיו חלוץ שהיו לו 12-13 שערים בליגה במקום ה-6 של פיירו כנראה שהיינו בפער הרבה יותר גבוה בליגה וגם היינו מנצחים אתמול.
אני לא אומר שפיירו הוא הבעיה היחידה של הקבוצה, או בכלל החוסר בחלוץ ברמה גבוהה, אבל חלוץ טוב יותר היה מביא לנו יותר נצחונות ממה שהשגנו עד היום, גם במשחקים החלשים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הבעיה של פיירו היא שהוא לא מסוגל לתת גול ולא מגיע למספיק מצבים.אליאור כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:12כל חלוץ יכול להחטיא את זה וזה קורה אפילו לשחקנים הכי טובים בעולם. העניין הוא שאצלו זה לא רק זה. הוא מסורבל ואיטי ולוקה מאוד בטכניקה. גם במחצית הראשונה היה לו מצב שהוא היה מול השוער אבל השתלט איום ונורא ובעט מעל השער.
אני חושב שהרבה מהבעיה של הקבוצה זו זה העדר חלוץ קילר. אם היה לנו עכשיו חלוץ שהיו לו 12-13 שערים בליגה במקום ה-6 של פיירו כנראה שהיינו בפער הרבה יותר גבוה בליגה וגם היינו מנצחים אתמול.
אני לא אומר שפיירו הוא הבעיה היחידה של הקבוצה, או בכלל החוסר בחלוץ ברמה גבוהה, אבל חלוץ טוב יותר היה מביא לנו יותר נצחונות ממה שהשגנו עד היום, גם במשחקים החלשים.
כל שאר הדברים זה נחמד ויפה (ואפשר להתמודד עם הסרבול או הליקוי בטכניקה) אם הוא היה מבקיע וסקורר
-
- שחקן העונה
בשורה התחתונה עם כל מה שנגיד על חוסר היכולת שלו לסיים (והכל נכון), שני משחקים שלו בהרכב - בשניהם נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים.
בשניהם הוא גם היה מעורב בשער (דין דוד היה מוסר לסבע את הכדור שם? כנראה שלא)
אם גם היה חד והיה רץ כל התקופה הזו, סביר להניח שעכשיו גם היה מבקיע את המצבים הקטנים, ראינו בסיבוב קודם שברגע שנכנס לכושר הבקעה כן הצליח לסיים מצבים מול שוער.
אם גם היה חד והיה רץ כל התקופה הזו, סביר להניח שעכשיו גם היה מבקיע את המצבים הקטנים, ראינו בסיבוב קודם שברגע שנכנס לכושר הבקעה כן הצליח לסיים מצבים מול שוער.
-
- שחקן החודש
יש לו בעיה קשה בטכניקה עם הכדור.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:19 בשורה התחתונה עם כל מה שנגיד על חוסר היכולת שלו לסיים (והכל נכון), שני משחקים שלו בהרכב - בשניהם נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים.
בשלב הזה של הקריירה גם אם ירוץ עד סוף העונה בהרכב זה לא ייגרום לו להשתפר בקטע הזה.
-
- קפטן ירוק
נגר ברמות מטורפות
- KevinDurant
- חבר בבורד
הכל נחמד ויפה, אולי השנה עוד ירוצו אתו וינסו להרוויח מה שהוא יכול לתת אבל לטווח הארוך לדעתי צריך להביא חלוץ טוב יותר.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:19 בשורה התחתונה עם כל מה שנגיד על חוסר היכולת שלו לסיים (והכל נכון), שני משחקים שלו בהרכב - בשניהם נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים.
-
- אגדה ירוקה
נכון, אבל הסרבול והטכניקה משפיעים על היכולת שלו לכבוש. כשאתה לא משתלט טוב על הכדור ואתה לא בועט בו כמו שצריך אז ברור שיהיה לך קשה יותר לשים גולים.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:16הבעיה של פיירו היא שהוא לא מסוגל לתת גול ולא מגיע למספיק מצבים.אליאור כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:12כל חלוץ יכול להחטיא את זה וזה קורה אפילו לשחקנים הכי טובים בעולם. העניין הוא שאצלו זה לא רק זה. הוא מסורבל ואיטי ולוקה מאוד בטכניקה. גם במחצית הראשונה היה לו מצב שהוא היה מול השוער אבל השתלט איום ונורא ובעט מעל השער.
כל שאר הדברים זה נחמד ויפה (ואפשר להתמודד עם הסרבול או הליקוי בטכניקה) אם הוא היה מבקיע וסקורר
אם הוא היה ישראלי היה שווה להשאיר אותו בתור חלוץ שלישי כשחקן שיתן מימד נוסף, אבל על משבצת של זר - לא תודה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
-
- תוקע יתד בהרכב
לצערי הנגרות שלו מעפילה בסוף כמעט על כל היתרונות שלו.
אין בעיה להשאיר שחקן כזה ישראלי מהספסל (סטייל ברק בדש בזמנו) שיש לו מבנה גוף גדול והוא יעזור במשחקים מול הקטנות שמפוצצות שחקני הגנה וצריך משהו שיהיה שם, או איזה זר שהתאזרח סטייל רוקאביצה. אבל כשהוא תופס משבצת של זר.. זה פשוט לא זה
אין בעיה להשאיר שחקן כזה ישראלי מהספסל (סטייל ברק בדש בזמנו) שיש לו מבנה גוף גדול והוא יעזור במשחקים מול הקטנות שמפוצצות שחקני הגנה וצריך משהו שיהיה שם, או איזה זר שהתאזרח סטייל רוקאביצה. אבל כשהוא תופס משבצת של זר.. זה פשוט לא זה
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה אפילו לא הנגרות זה העניין שהוא לא מסוגל להבקיע גול עם הרגל.shayhagai כתב: ↑01 מרץ 2023, 16:05 לצערי הנגרות שלו מעפילה בסוף כמעט על כל היתרונות שלו.
גם רוקאביצה לא היה שחקן של דריבל או יכולת מסירה או שחקן שיכול לקחת כדור ולעשות גול יש מאין אבל רוקאביצה לפחות היה סקורר והבקיע המון ולכן הצדיק את קיומו.
זה נחמד ויפה שהוא מפנה שטחים ויודע לשמור על הכדור (למרות שלדעתי הוא לא שומר על הכדור ככ טוב ויש חלוצים בליגה ששומרים על הכדור הרבה יותר טוב ממנו) אבל היתרונות שלו לא מספיק גדולים כדי שנשחק עם חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
-
- תוקע יתד בהרכב
שמע אם ישימו לו כל משחק 3-4 מצבים מול שוער הוא יכבוש, זה פחות העניין. אתמול הוא באמת החטיא, אני מזכיר לך שהוא כן כבש 7-8 שערים בליגה ממצבים מול שוער אבל זה לא העניין.
אין לי בעיה שלא יעבור שחקנים בדריבל, זה לא מה שהכי חשוב לי בחלוץ, אבל הוא כל כך לא טכני, שאת הדבר הבסיסי של נניח לקבל כדור 20 מטר מהשער, למסור לשחקן אחר ולהכנס לרחבה, אי אפשר לעשות איתו כי 90% שאת המסירה כשהוא מחוץ לרחבה הוא לא יצליח למסור טוב.
אין לי בעיה שלא יעבור שחקנים בדריבל, זה לא מה שהכי חשוב לי בחלוץ, אבל הוא כל כך לא טכני, שאת הדבר הבסיסי של נניח לקבל כדור 20 מטר מהשער, למסור לשחקן אחר ולהכנס לרחבה, אי אפשר לעשות איתו כי 90% שאת המסירה כשהוא מחוץ לרחבה הוא לא יצליח למסור טוב.
-
- שחקן העונה
בזה אני חד משמעית מסכים, מדבר נטו על העונה.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:36הכל נחמד ויפה, אולי השנה עוד ירוצו אתו וינסו להרוויח מה שהוא יכול לתת אבל לטווח הארוך לדעתי צריך להביא חלוץ טוב יותר.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:19 בשורה התחתונה עם כל מה שנגיד על חוסר היכולת שלו לסיים (והכל נכון), שני משחקים שלו בהרכב - בשניהם נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים.
יש לו הרבה יותר מה לתרום מאשר דין דוד או רוקאביצה, הרבה יותר חכם מהם ומשפיע על המשחק.
עם דין דוד כחלוץ כל משחק מרגיש 10 שחקנים, איתו אנחנו שני משחקים רצוף משחקים כדורגל טוב מאוד, במיוחד בהשוואה לכל המשחקים שקדמו להם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
6 שערים. 2 מהם זה כדורים שפגעו בוshayhagai כתב: ↑01 מרץ 2023, 19:43 שמע אם ישימו לו כל משחק 3-4 מצבים מול שוער הוא יכבוש, זה פחות העניין. אתמול הוא באמת החטיא, אני מזכיר לך שהוא כן כבש 7-8 שערים בליגה ממצבים מול שוער אבל זה לא העניין.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
דין לא בתקופה טובה. אבל בתקופה טובה דין נותן לך גול למשחק (צהבת צמד+שער בחוץ נגד יובה). פיירו בתקופה טובה שווה לך החמצות מול שער ריק.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 21:49בזה אני חד משמעית מסכים, מדבר נטו על העונה.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:36הכל נחמד ויפה, אולי השנה עוד ירוצו אתו וינסו להרוויח מה שהוא יכול לתת אבל לטווח הארוך לדעתי צריך להביא חלוץ טוב יותר.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:19 בשורה התחתונה עם כל מה שנגיד על חוסר היכולת שלו לסיים (והכל נכון), שני משחקים שלו בהרכב - בשניהם נראינו הרבה אבל הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים.
יש לו הרבה יותר מה לתרום מאשר דין דוד או רוקאביצה, הרבה יותר חכם מהם ומשפיע על המשחק.
עם דין דוד כחלוץ כל משחק מרגיש 10 שחקנים, איתו אנחנו שני משחקים רצוף משחקים כדורגל טוב מאוד, במיוחד בהשוואה לכל המשחקים שקדמו להם.
וכן שני משחקים הוא משחקים עם יותר בטחון ומגיע למצבים. התקרה של דין גבוהה יותר
והוא צריך לקבל בטחון ואמונה מלאה (ולא לצאת דקה 60) כדי לחזור. ככה זה חלוצים
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם בשערים שהוא הבקיע רואים שהטכניקת בעיטה שלו מזעזעת והסיומת שלו לא טובה.shayhagai כתב: ↑01 מרץ 2023, 19:43 שמע אם ישימו לו כל משחק 3-4 מצבים מול שוער הוא יכבוש, זה פחות העניין. אתמול הוא באמת החטיא, אני מזכיר לך שהוא כן כבש 7-8 שערים בליגה ממצבים מול שוער אבל זה לא העניין.
בכל שאר הדברים אני מסכים אתך.
אנחנו ראויים ליותר מחלוץ שמבקיע רק כשכדורים פוגעים בו
-
- שחקן העונה
למה גול למשחק ולא 8 למשחק?RakMaccabi31 כתב: ↑02 מרץ 2023, 00:04דין לא בתקופה טובה. אבל בתקופה טובה דין נותן לך גול למשחק (צהבת צמד+שער בחוץ נגד יובה). פיירו בתקופה טובה שווה לך החמצות מול שער ריק.Ganjot כתב: ↑01 מרץ 2023, 21:49בזה אני חד משמעית מסכים, מדבר נטו על העונה.KevinDurant כתב: ↑01 מרץ 2023, 11:36
הכל נחמד ויפה, אולי השנה עוד ירוצו אתו וינסו להרוויח מה שהוא יכול לתת אבל לטווח הארוך לדעתי צריך להביא חלוץ טוב יותר.
וכן שני משחקים הוא משחקים עם יותר בטחון ומגיע למצבים. התקרה של דין גבוהה יותר
והוא צריך לקבל בטחון ואמונה מלאה (ולא לצאת דקה 60) כדי לחזור. ככה זה חלוצים
לשים גולים נגד שטח זה לא חוכמה, יש לך בדיוק 0 משחקים כאלה בשנה בליגה. במקסימום יש לך כמה דקות בסוף משחק שאתה מוביל בו, שקבוצות יהיו מופקרות ככה מאחורה כאן.
החוכמה היא לדעת לתת גולים כשהמשחק שלנו תקוע, לדעת לשים גוף לבלם ולהבקיע גם ממצבים קשים ולא רק מדחיקות בתוך ה5, לדעת לשחרר בעיטה ולהרים את השער ולא דרדלה למרכז השער.
אני בטוח ש99% מהפורום כאן, היה מסוגל לעשות אותה עבודה שדין דוד עושה, לא רואה בו איכויות שאתה אומר רק שחקן כדורגל מקצועני מסוגל לעשות פעולות כאלה.
אין לו מושג בבעיטות, בלחץ על היריב, בתנועה לעומק, במסירות, בדריבל, בנגיחות. במה הוא טוב?
למה דין צריך לקבל ביטחון (אחרי שהוא לא יצא מההרכב בכל התקופה המזעזעת שלנו, כן?), אבל פיירו לא? מה ההבדל?
בינתיים פיירו בלי ביטחון = גול ובישול בשני משחקים קשים.
כמה דין דוד תרם למאמץ בכל החודשיים האחרונים?
-
- אגדה ירוקה
הוא לא במקצוע הנכון.
שיתחילו מעכשיו לחפש חלוץ אימתני.
נראה לי שמאז קולאוטי לא היה לנו גולר.
שיתחילו מעכשיו לחפש חלוץ אימתני.
נראה לי שמאז קולאוטי לא היה לנו גולר.
-
- אלוף המדינה
למה הוא ממשיך לשחק?
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
יש לי אליו את מידת הסבלנות שלקהל יש לרז מאיר
למה הוא חייב לשחק ככ לאט ותמיד להחזיק את הכדור עוד שניה ברגל
למה הוא חייב לשחק ככ לאט ותמיד להחזיק את הכדור עוד שניה ברגל
-
- קודם כל נאמנות
תוקע המון את המשחק
גם שהוא מקבל את הכדור מחוץ לרחבה, הוא אף פעם לא מחפש את המסירה לעומק.
יש לו נוכחות פיזית, ומשחק ראש סביר פלוס
לא מוצא בו שום דבר מעבר.
מגיע לנו חלוץ הרבה יותר טוב ממנו.
גם שהוא מקבל את הכדור מחוץ לרחבה, הוא אף פעם לא מחפש את המסירה לעומק.
יש לו נוכחות פיזית, ומשחק ראש סביר פלוס
לא מוצא בו שום דבר מעבר.
מגיע לנו חלוץ הרבה יותר טוב ממנו.
-
- מכונת תארים
אני לא יודע איך לאכול אותו. מצד אחד, הוא נוראי עם הכדור ברגל ורצוי מאד שיהיה פה חלוץ טכני ממנו (משמעותית) בעונה הבאה. מצד שני, העבודה שלו בלי כדור היא משמעותית מאד ופינוי השטחים שלו מאפשר לכל השחקנים מאחוריו לבוא לידי ביטוי הרבה יותר טוב. כמו במשחקים הקודמים, גם בדרבי נצמדו אליו באופן קבוע שני הבלמים וזה אפשר לשרי ואצילי להיכנס מקו שני בקלות.
- Liberman
- מנהל הבורד
צריך פה חלוץ שיודע לעשות תנועה ויודע לשים כדור ברשת. חלוץ טוב היה עומד פה על 20 שערים. כרגע פיירו זו בדיחה.
פושעי דילן לדין