פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- הענק הירוק
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
מודה שהגנתי עליו לאורך תקופה, אבל הסרבול והאיטיות שלו לפעמים גורמות לו להראות לא מתאים לרמה.
גם קבלת ההחלטות, אבל את זה אני עדיין מייחס לביטחון שאבד..
מה אגיד, הלוואי יתפוצץ בפלייאוף ויאכיל לנו את הכובעים. כרגע, הוא יותר מתפקד מדין דוד אז מבחינתי שימשיך לפתוח
גם קבלת ההחלטות, אבל את זה אני עדיין מייחס לביטחון שאבד..
מה אגיד, הלוואי יתפוצץ בפלייאוף ויאכיל לנו את הכובעים. כרגע, הוא יותר מתפקד מדין דוד אז מבחינתי שימשיך לפתוח
-
- אגדה ירוקה
-
- הענק הירוק
ההבדל בינו לשאר שחקני ההתקפה שלנו הוא קיצוני ובולט מאוד. הוא ממש נראה לא שייך לרמות האלה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
בוקארי שחקן כנף שמהיר מאוד אבל לא חלוץ אימתני
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- אגדה ירוקה
כן בוקארי כנף, התכוונתי 9 סילון כמוהו שלא יביאו עוד גרוטאה כמו פיירו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
-
- אגדה ירוקה
בטח שכן, הוא איטי רצח ואי אפשר לשלוח לו כדורים לשטח.KevinDurant כתב: ↑08 מרץ 2023, 16:56 אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
אין לנו אף שחקן מהיר בהתקפה אולי למעט דיא סבע.
זה מביך.
אם ניקח אליפות העונה נצטרך שחקנים מהירים בחלק הקדמי בשביל להתמודד באירופה בעונה הבאה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
דווקא בפיק שלו הוא שחקן די מהיר, אולי לא זריז, אבל הוא בטח לא איטי.Daniel123 כתב: ↑08 מרץ 2023, 17:07בטח שכן, הוא איטי רצח ואי אפשר לשלוח לו כדורים לשטח.KevinDurant כתב: ↑08 מרץ 2023, 16:56 אין פה עניין של מהירות או לא מהירות, יש פה חלוץ שלא מסוגל לתת גול עם הרגל
אין לנו אף שחקן מהיר בהתקפה אולי למעט דיא סבע.
זה מביך.
אם ניקח אליפות העונה נצטרך שחקנים מהירים בחלק הקדמי בשביל להתמודד באירופה בעונה הבאה.
גם אם הוא היה מהיר והיית שולח אותו לאחד על אחד הוא היה מחטיא כי הוא לא יודע לבעוט עם הרגל, זה לא יעזור.
-
- שחקן העונה
עם כמה שהוא ברוב הדקות חלש, כל עוד זה הוא או דין דוד - אין פה שאלה בכלל מי עדיף.
פיירו לפחות מורגש ומושך בלמים אליו וזה משאיר את מי שמסביבו יותר פנוי (אפשר לראות את זה בכל אחד משלושת המשחקים האחרונים, שבכולם הוא פתח בהרכב).
דין דוד זה עשרה שחקנים ומאמנים פשוט באים בגישה של להשאיר אותו לבד כי הוא לא מעניין אף אחד, בערך כמו שהיו משאירים את סאן מנחם לבד באגף כי מאמנים הבינו שהוא לא איום.
אם יוותרו על פיירו לטובת סבע כחלוץ אז אני בעד, אבל אם זה כדי שדין דוד החלש יחזור להרכב, אז זאת טעות ענקית.
פיירו לפחות מורגש ומושך בלמים אליו וזה משאיר את מי שמסביבו יותר פנוי (אפשר לראות את זה בכל אחד משלושת המשחקים האחרונים, שבכולם הוא פתח בהרכב).
דין דוד זה עשרה שחקנים ומאמנים פשוט באים בגישה של להשאיר אותו לבד כי הוא לא מעניין אף אחד, בערך כמו שהיו משאירים את סאן מנחם לבד באגף כי מאמנים הבינו שהוא לא איום.
אם יוותרו על פיירו לטובת סבע כחלוץ אז אני בעד, אבל אם זה כדי שדין דוד החלש יחזור להרכב, אז זאת טעות ענקית.
-
- תוקע יתד בהרכב
אני כל הזמן קורא על זה שרצינו חלוץ שהוא יותר אגרסיבי כחלוץ 9 קלאסי ובגלל זה קיבלנו את פיירו שהוא שונה מלא דוד / רוקאביצה.
אני מסכים שזה סוג אחר של חלוץ, אבל פיירו חסר הטכניקה זאת דוגמא יוצאת דופן. פריצה, קולאוטי, שחקני 9 קלאסיים שיכולים לשחק גם עם הגב לשער והיו גם עם טכניקה לא רעה בכלל. אולי לא ברמה של לעבור שחקנים עם דריבל, אבל כן שחקנים שידעו גם לעצור כדור עם הגוף וגם לדעת למסור לשחקן לידם גם אם הוא לא 3-4 מטר לידם.
אני מסכים שזה סוג אחר של חלוץ, אבל פיירו חסר הטכניקה זאת דוגמא יוצאת דופן. פריצה, קולאוטי, שחקני 9 קלאסיים שיכולים לשחק גם עם הגב לשער והיו גם עם טכניקה לא רעה בכלל. אולי לא ברמה של לעבור שחקנים עם דריבל, אבל כן שחקנים שידעו גם לעצור כדור עם הגוף וגם לדעת למסור לשחקן לידם גם אם הוא לא 3-4 מטר לידם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יכול להיות שכן צריך להמשיך אתו בהרכב ולתת לו דק' משמעותיות ולנסות לנצל אותו עד סוף העונה אבל ברור שמעבר לזה הוא לא ברמה הנדרשת.
הוא לא יודע לשחק עם הגב לשער (הוא אולי יודע לשמור על הכדור אבל לא להוציא מזה משהו לטובת הקבוצה) ויש לו סיומת ברמה נמוכה מאוד.
אף אחד לא מבקש ממנו לעבור שחקן עם דריבל או להבקיע מספרת או לתת גול מ25 מטר.
הבעיה היא שהוא פשוט לא מספיק טוב, גם אם הוא היה נמוך ומהיר מאוד הוא עדיין לא מספיק טוב.
אין בעיה אם זה שפיירו חלוץ אגרסיבי ו9 קלאסי, הבעיה היא שהוא לא מספיק טוב.shayhagai כתב: ↑09 מרץ 2023, 11:48 אני כל הזמן קורא על זה שרצינו חלוץ שהוא יותר אגרסיבי כחלוץ 9 קלאסי ובגלל זה קיבלנו את פיירו שהוא שונה מלא דוד / רוקאביצה.
הוא לא יודע לשחק עם הגב לשער (הוא אולי יודע לשמור על הכדור אבל לא להוציא מזה משהו לטובת הקבוצה) ויש לו סיומת ברמה נמוכה מאוד.
אף אחד לא מבקש ממנו לעבור שחקן עם דריבל או להבקיע מספרת או לתת גול מ25 מטר.
הבעיה היא שהוא פשוט לא מספיק טוב, גם אם הוא היה נמוך ומהיר מאוד הוא עדיין לא מספיק טוב.
- Smurk
- אגדה ירוקה
כבר עולים שמו של שחקנים שיחליפו אותו. עלה שם מעניין, גם מהליגה השנייה בצרפת אבל הוא בפרופיל שונה לגמרי מפיירו. יודע לשחק באגף וגם לבשל. בכל מקרה במועדון הכחישו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שבענו משחקנים מהליגה השנייה בצרפת תודה
-
- קודם כל נאמנות
ברור שבמועדון לא יאשרו, הבן אדם תחת חוזה דקה לפני הפלייאוף.
מה שעוד ברור זה שאם הייתה אפשרות מחר היום מביאים חלוץ במקומו.
אין ספק בכלל שברק לא עף עליו.
נקווה שבקיץ דרכנו יפרדו, מגיע לנו חלוץ הרבה יותר טוב
מה שעוד ברור זה שאם הייתה אפשרות מחר היום מביאים חלוץ במקומו.
אין ספק בכלל שברק לא עף עליו.
נקווה שבקיץ דרכנו יפרדו, מגיע לנו חלוץ הרבה יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי ירוק רפואי ב 09 מרץ 2023, 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הוא נראה ממש טוב. הוא גם שמאלי (אין רגש כמע חלוצים עם רגל שמאל)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
לצורך ההשוואה, לאצילי יש מעורבות בשער ב-10/25 ולשרי ב-10/23. פיירו בצרפתית השנייה אשתקד בשלב הזה - 9/22.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מצד שני מדברים על זה שזה עונה ראשונה שהוא עושה מספרים כאלה. גם את פיירו הבאנו על בסיס עונה אחת טובהברק.י כתב: ↑10 מרץ 2023, 00:23 לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
-
- מכונת תארים
אתה צודק ולכן ציינתי שמדובר בעונת פריצה והשוויתי לעונת הפריצה של פיירו, בדיוק באותה ליגה.Shocking4U כתב: ↑10 מרץ 2023, 05:32מצד שני מדברים על זה שזה עונה ראשונה שהוא עושה מספרים כאלה. גם את פיירו הבאנו על בסיס עונה אחת טובהברק.י כתב: ↑10 מרץ 2023, 00:23 לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
- benrey
- הענק הירוק
הנתון על אצילי מטורף, אתה בטוח לגבי זה?ברק.י כתב: ↑10 מרץ 2023, 00:23 לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
15 שערים ו9 בישולים בעשרה משחקים? ובשאר ה15 משחקים 0? אני מבין נכון?
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא צודקbenrey כתב: ↑10 מרץ 2023, 17:26הנתון על אצילי מטורף, אתה בטוח לגבי זה?ברק.י כתב: ↑10 מרץ 2023, 00:23 לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
היו לאצילי פעמיים השנה משחקים של שלושער ובישול (שזה כבר 8 מעורבויות ב2 משחקים בלבד)
רק 2/10 המשחקים שהוא היה מעורב בהם בשערים הסתיימו עם מעורבות אחת (שער נגד סכנין, שער נגד נס ציונה)
בשאר המקרים זה הסתיים ב2 תרומות ומעלה
-
- מכונת תארים
אמת.benrey כתב: ↑10 מרץ 2023, 17:26הנתון על אצילי מטורף, אתה בטוח לגבי זה?ברק.י כתב: ↑10 מרץ 2023, 00:23 לא יודע אם זה רציני או אמתי בכלל ולא יודע מה רמת השחקן, אבל מה שהוא עושה העונה בצרפתית השנייה זה מרשים. הוא שותף ב-23 מחזורים, כשיש לו מעורבות בשער ב-15 מהם. כרגע, הוא ברצף של חמישה משחקים עם מעורבות בשער. ככה עושים עונת פריצה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה לא זה.
-
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי פינה יותר שטחים
אריאל שרון או פיירו?
אריאל שרון או פיירו?
-
- גול ראשון בבוגרים
אני אמשיך להגיד, ממה שיש לנו כרגע בסגל - הוא עדיף על פני כולם, דין דוד זה לא שחקן כדורגל בכלל.
אני אישית שם כחלוץ את זערורה או זרגרי, מה יש להפסיד בכל מקרה החלוצים שלנו פחים, עדיף לעשות ניסויים לשים שם איזה שחקן קישור או איזה שחקן הגנה גבוה
אני אישית שם כחלוץ את זערורה או זרגרי, מה יש להפסיד בכל מקרה החלוצים שלנו פחים, עדיף לעשות ניסויים לשים שם איזה שחקן קישור או איזה שחקן הגנה גבוה
-
- קודם כל נאמנות
בלוף ענק שחקן שאין בו שום דבר
-
- קפטן ירוק
גולם רציני, כזה גדול ולא לקח כדור אחד בראש כל המשחק.
על משחק רגל גם אין מה להוסיף.
על משחק רגל גם אין מה להוסיף.
- Liberman
- מנהל הבורד
אני מניח שגם במועדון הבינו שהם נפלו איתו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב בלי קשר לכדור בראש, בגלל שהוא גדול (פיזית) מוכרים לנו שיש לו משחק גב לשער וכאלה, המשחק גב לשער שלו רע מאוד והוא מתמקם גרוע מאוד.
איפה פיירו של המשחקים באלופות שהוא טחן שם בלמים והיה באמת אדיר עם הגב לשער ותנועות ברחבהו הגיע להמון מצבים ואיפה פיירו של המשחקים בליגה, כאילו שחקן אחר.