חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי Shocking4U »

סונדגרן לא על הספסל במשחק של שוודיה נגד נורבגיה היום. לכאורה אחרי המשחק הוא חופשי כבר לטוס לכאן לעשות בדיקות ולחתום.
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 18:07 סונדגרן לא על הספסל במשחק של שוודיה נגד נורבגיה היום. לכאורה אחרי המשחק הוא חופשי כבר לטוס לכאן לעשות בדיקות ולחתום.
או שהוא כבר טס בחשאיות
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

ברק.י כתב: 12 יוני 2022, 18:00 דובר על זה פה עוד לפני שפורסמו מחירים כאלה ואחרים. השוק הישראלי דל בגלל מגבלת הזרים. קבוצות מקפיצות מחירים כשזה נוגע לקבוצות ישראליות אחרות. לכן צריך לייצר שחקנים אין האוס ולהכיר בזה שמכירת שחקן תשמש להבאת זר או שחקן שטרם פרץ. בסוף, אם קבוצות צמרת יפסיקו לרכוש ישראלים במחירים האלה המחיר לישראליות לא יהיה יקר בהרבה מלקבוצות בחו״ל. מובן מאד למה הפועל לא רוצה למכור את ליידנר למכבי ת״א באותו מחיר שהיא תתן לקבוצה זרה.
או לחילופין צריך להפסיק עם מגבלת זרים, גם ככה לא ייצא כלום מהשחקן הישראלי אז לפחות שהרמה תעלה פה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Liberman כתב: 12 יוני 2022, 18:27
ברק.י כתב: 12 יוני 2022, 18:00 דובר על זה פה עוד לפני שפורסמו מחירים כאלה ואחרים. השוק הישראלי דל בגלל מגבלת הזרים. קבוצות מקפיצות מחירים כשזה נוגע לקבוצות ישראליות אחרות. לכן צריך לייצר שחקנים אין האוס ולהכיר בזה שמכירת שחקן תשמש להבאת זר או שחקן שטרם פרץ. בסוף, אם קבוצות צמרת יפסיקו לרכוש ישראלים במחירים האלה המחיר לישראליות לא יהיה יקר בהרבה מלקבוצות בחו״ל. מובן מאד למה הפועל לא רוצה למכור את ליידנר למכבי ת״א באותו מחיר שהיא תתן לקבוצה זרה.
או לחילופין צריך להפסיק עם מגבלת זרים, גם ככה לא ייצא כלום מהשחקן הישראלי אז לפחות שהרמה תעלה פה.

צריך מגבלה כלשהי כי אתה לא יכול לשחק פה עם סגל של 26 שחקנים זרים ולקרוא לזה ליגה ישראלית.
אבל בטח לא 6 (או "6 ורק ל5 מותר לשחק בו זמנית").
הייתי מעלה את המגבלה ל10, מה שיכריח שלפחות שחקן אחד בהרכב יהיה ישראלי. וזהו.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

קודם שיפסיקו עם החוק המגוחך של רק 5 זרים בו זמנית על המגרש ויתנו לשחק עם כל השישה הקיימים.
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

אמיל קראפט השבדי המגן הימני של ניוקאסל חזר מהשעיה ולכן סנודגרן שוחרר מהסגל למשחק נגד נורבגיה הערב
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

מתי נשמע בומים של החתמות?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

David כתב: 12 יוני 2022, 19:19 מתי נשמע בומים של החתמות?
רק כשאלירן טרללה יחליט להרעיד את האדמה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Liberman כתב: 12 יוני 2022, 18:27
זה משהו שמונע מאינטרסים של יותר גורמים ואין לי ציפייה שזה ישתנה. לייצר אינהאוס זה בשליטתנו. לא לקנות שחקנים ישראלים במיליונים צריכה להיות החלטה של 3 מועדונים בלבד. ברגע שקבוצות פה יפסיקו לחשוב רק על יריבויות ויסתכלו על הכדורגל בפרספקטיבה רחבה יותר זה ישתנה וזה נכון בהרבה היבטים (ענישה קולקטיבית, רגולציה של קבוצות בת וכו׳).
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 18:44 קודם שיפסיקו עם החוק המגוחך של רק 5 זרים בו זמנית על המגרש ויתנו לשחק עם כל השישה הקיימים.
מבחינתי זה צעד להיות כמו הכדורסל שהוא ספורט מת בארץ.
הייתי מוריד את מספר הזרים לפני שהייתי מעלה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

סנודגרן התראיין בשוודיה ודיבר על כל מיני דברים

אחד הדברים המדאיגים זה שהוא מדבר שם שהוא סובל מתסמינים של post Covid כבר חודשיים והיה לו קוצר נשימה ופעימות לב מואצות ושזה הפריע לו להתאמן בהתחלה באימונים שלו עכשיו עם נבחרת שבדיה.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

לדעתי צריך לאפשר 6 זרים על המגרש. אבל לא יותר מזה. לדעתי יותר מידי זרים יכול לפרק את הליגה. יתחילו להביא מלא זרים בינוניים וישראלים צעירים או כאלה שטובים ידחקו לספסל.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 19:31 סנודגרן התראיין בשוודיה ודיבר על כל מיני דברים

אחד הדברים המדאיגים זה שהוא מדבר שם שהוא סובל מתסמינים של post Covid כבר חודשיים והיה לו קוצר נשימה ופעימות לב מואצות ושזה הפריע לו להתאמן בהתחלה באימונים שלו עכשיו עם נבחרת שבדיה.
״בחו״ל אם אתה בוחר לא להאריך חוזה, הם יזניחו אותך די בקלות וזה מה שקרה לי. לא רציתי לדבר על הארכת חוזה אז הדקות שלי הושקעו בשחקנים שהיה להם חוזה בעונה הבאה״

״הייתי בחוץ משהו כמו 3/4/5 משחקים ואז אחד המגנים הימניים נפצע וחזרתי לשחק״

שואלים אותו ישירות על ההצעה ממכבי חיפה

״זה מאוד כיף. הם מועדון ענק ונחמד. הם זכו בתואר בשנתיים האחרונות ומשחקים בליגת האלופות. אז זה כיף עבורי שהם מתעניינים בי, הקשבתי להצעות משמאל ומימין ואני חושב שהם אלה שהכי התחברתי אליהם. ״

אז זה כמעט גמור?

״יש עניין גדול מהצד שלי ומהצד שלהם וזה כל מה שאני יכול לומר״

איך זה יהיה לחיות ולשחק בישראל?

״ממה ששמעתי תל אביב אמורה להיות פנטסטית וגם חיפה. אני יודע שיש קונפליקט עם הפלסטינים אבל אני לגמרי נטרלי פוליטית אז אין לי שליטה או דעות בעניין הזה. חיפה היא בצד השני של המדינה והעיר הזאת פתוחה מאוד להכל ולכולם באופן כללי. עיר מאוד נחמדה שמקבלת את כולם״
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

טעות גדולה להחתים את השוודי יותר מידי סימני שאלה סביב המצב הבריאותי שלו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני חושב שהוא שחקן טוב. מה שכן יש באמת הרבה סימני שאלה לגבי המצב הבריאותי שלו במיוחד כשהוא אומר שהוא סובל מתסמינים של פוסט קורונה אחרי שכבר היו לו בעיות בריאות. אי אפשר עוד פעם להחתים מגן ימני זר שלא יהיה כשיר אף פעם. צריכים לעשות לו בדיקות מאוד מקיפות
חזיזוש
קפטן ירוק
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי חזיזוש »

Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 19:42
Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 19:31 סנודגרן התראיין בשוודיה ודיבר על כל מיני דברים

״בחו״ל אם אתה בוחר לא להאריך חוזה, הם יזניחו אותך די בקלות וזה מה שקרה לי. לא רציתי לדבר על הארכת חוזה אז הדקות שלי הושקעו בשחקנים שהיה להם חוזה בעונה הבאה״

״הייתי בחוץ משהו כמו 3/4/5 משחקים ואז אחד המגנים הימניים נפצע וחזרתי לשחק״

שואלים אותו ישירות על ההצעה ממכבי חיפה

״זה מאוד כיף. הם מועדון ענק ונחמד. הם זכו בתואר בשנתיים האחרונות ומשחקים בליגת האלופות. אז זה כיף עבורי שהם מתעניינים בי, הקשבתי להצעות משמאל ומימין ואני חושב שהם אלה שהכי התחברתי אליהם. ״

אז זה כמעט גמור?

״יש עניין גדול מהצד שלי ומהצד שלהם וזה כל מה שאני יכול לומר״

איך זה יהיה לחיות ולשחק בישראל?

״ממה ששמעתי תל אביב אמורה להיות פנטסטית וגם חיפה. אני יודע שיש קונפליקט עם הפלסטינים אבל אני לגמרי נטרלי פוליטית אז אין לי שליטה או דעות בעניין הזה. חיפה היא בצד השני של המדינה והעיר הזאת פתוחה מאוד להכל ולכולם באופן כללי. עיר מאוד נחמדה שמקבלת את כולם״
מועדון ענק ונחמד שיקרא לסבתא שלו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

איזה שבדי קלאסי הוא, אני לגמרי נטרלי פוליטית חחחח
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

נראה אם יעבור את הבדיקות מחר או בשלישי
תמונה
ירוקי
תוקע יתד בהרכב
הודה ל־: 2 פעמים

שליחה על ידי ירוקי »

GKagelmacher כתב: 12 יוני 2022, 19:38 לדעתי צריך לאפשר 6 זרים על המגרש. אבל לא יותר מזה. לדעתי יותר מידי זרים יכול לפרק את הליגה. יתחילו להביא מלא זרים בינוניים וישראלים צעירים או כאלה שטובים ידחקו לספסל.
לדעתי הכמות האידאלית היא 11 זרים בסגל הקבוצה שמתוכם רק 8 יוכלו להיות מעל גיל 25(יוסיף גם איכות וגם יאפשר לקיים את מודל הקנייה-השבחה-מכירה שיכניס המון כסף למועדון).
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני לא מבין למה לא משאירים את רודריגס. עד עכשיו טענו שרוצים להשתמש בזר השישי כדי להביא מגן שמאלי טבעי ועכשיו מסתבר שאלברמן אומר שבכלל לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות עם הזר השישי ואולי זה יהיה בלם. במצב כזה פשוט תשאירו את רודריגס וזהו.
Pralija
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי Pralija »

רק לי זה מרגיש שמתפשרים פה עם ההחתמה הצפויה של השבדי?
לא עדיף לחכות עוד קצת ולהביא מישהו יותר טוב?
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אני דווקא אוהב את הפרופיל של השוודי. הרבה פחות התלהבתי מפיירו.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

אני אוהב את ההחתמה של איביץ בתלאביב
אולי עכשיו אצלנו יתחילו יותר לעבוד ופחות לקשקש, ואולי גם יפסיקו לדחוף את הכוכבים שלנו החוצה. אני בעד תחרות. רק דרך תחרות משתפרים.
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

רונן22 כתב: 12 יוני 2022, 21:23 אני אוהב את ההחתמה של איביץ בתלאביב
אולי עכשיו אצלנו יתחילו יותר לעבוד ופחות לקשקש, ואולי גם יפסיקו לדחוף את הכוכבים שלנו החוצה. אני בעד תחרות. רק דרך תחרות משתפרים.
התחרות היחידה שמנהלים בקבוצה שלנו זה התחרות של ההנהלה להתעקש על התקציב ולשמור את התקציב שקבעו כמו שהוא.
הגעה של איביץ לא תשנה את זה, הזרים שיגיעו היו מגיעים עם ההגעה של איביץ או בלעדיו, הרכש כפוף לתקציב שמשפחת שחר החליטה שזה מספיק (שלפי הדיווחים זה 2-3 מיליון יורו, בלי מכירת אבו פאני) והרכש הוא בהתאם, בתקווה שהרכש יהיה פגיעה, כי המחיר מן הסתם לא תמיד מעיד על איכות הרכש.
נערך לאחרונה על ידי GreenGlory ב 12 יוני 2022, 21:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
dyarok
אלוף המדינה
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 20:47 אני לא מבין למה לא משאירים את רודריגס. עד עכשיו טענו שרוצים להשתמש בזר השישי כדי להביא מגן שמאלי טבעי ועכשיו מסתבר שאלברמן אומר שבכלל לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות עם הזר השישי ואולי זה יהיה בלם. במצב כזה פשוט תשאירו את רודריגס וזהו.
כי רודריגז קשר וכמעט חצי עונה לא שיחק בתפקיד הזה אלא כסותם חורים מימין, משמאל או כחצי בלם.
אי אפשר להפוך אילתור לשיטה גם אם היה סביר - ולא יותר מזה- כמגן בצד ימין לא תמך בהתקפה, בצד שמאל סרס לגמרי את חזיזה.
אני לא מבין את התפנית והרצון להביא בלם זר- אבל אם יחליטו כך אז לפחות יביאו בלם (אני מקווה) ולא אילתור.
העדיפות צריכה להיות מגן שמאלי. אלחמיד יכול להיות סוג של פשרה סבירה- גם בלם וגם יכול לשחק כמגן (ואת זה חייבים להבהיר איתו- אם וכאשר..)
gargy
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי gargy »

לא היית כאן ב 30 שנה האחרונות?
gargy
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי gargy »

dyarok כתב: 12 יוני 2022, 21:30
Shocking4U כתב: 12 יוני 2022, 20:47 אני לא מבין למה לא משאירים את רודריגס. עד עכשיו טענו שרוצים להשתמש בזר השישי כדי להביא מגן שמאלי טבעי ועכשיו מסתבר שאלברמן אומר שבכלל לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות עם הזר השישי ואולי זה יהיה בלם. במצב כזה פשוט תשאירו את רודריגס וזהו.
כי רודריגז קשר וכמעט חצי עונה לא שיחק בתפקיד הזה אלא כסותם חורים מימין, משמאל או כחצי בלם.
אי אפשר להפוך אילתור לשיטה גם אם היה סביר - ולא יותר מזה- כמגן בצד ימין לא תמך בהתקפה, בצד שמאל סרס לגמרי את חזיזה.
אני לא מבין את התפנית והרצון להביא בלם זר- אבל אם יחליטו כך אז לפחות יביאו בלם (אני מקווה) ולא אילתור.
העדיפות צריכה להיות מגן שמאלי. אלחמיד יכול להיות סוג של פשרה סבירה- גם בלם וגם יכול לשחק כמגן (ואת זה חייבים להבהיר איתו- אם וכאשר..)
אני מסכים לגמרי עם מה שרשמת, אבל השאלה היא אם חושבים להביא בלם זר בלאי בסגנון הרמה של דוניו רק בבלם, כי זה מה שהם חושבים על זר שישי, למה לא להשאיר כבר את רודריגז וזהו.
נערך לאחרונה על ידי gargy ב 12 יוני 2022, 21:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

GreenGlory כתב: 12 יוני 2022, 21:27
התחרות היחידה שמנהלים בקבוצה שלנו זה התחרות של ההנהלה להתעקש על התקציב ולשמור את התקציב שקבעו כמו שהוא.
הגעה של איביץ לא תשנה את זה, הזרים שיגיעו היו מגיעים עם ההגעה של איביץ או בלעדיו, הרכש כפוף לתקציב שמשפחת שחר החליטה שזה מספיק (שלפי הדיווחים זה 2-3 מיליון יורו, בלי מכירת אבו פאני) והרכש הוא בהתאם, בתקווה שהרכש יהיה פגיעה, כי המחיר מן הסתם לא תמיד מעיד על איכות הרכש.
אחלה. אז שתל אביב יחזרו לשלוט. זה לא מפחיד אותי. אני לא רוצה להיות אלוף רק כשאין יריבות איכותיות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

למה שהם יחזרו לשלוט? כי איביץ' הגיע?
מאמן שעף תוך יומיים וחצי מהליגה השנייה באנגליה, נו באמת.
בסופו של דבר אם הסגל שלהם לא יהיה טוב מספיק הם לא יעשו יותר ממה שעשו העונה.
דווקא קרסטאיץ' הזה לדעתי לא היה מאמן רע בכלל.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

dyarok כתב: 12 יוני 2022, 21:30
אם הם מביאים בלם כזר שישי בדרג יחסית נמוך כפי שמסתמן אז בהחלט עדיף להשאיר את רודריגס שיכול לשחק ב4 עמדות ולעשות את כולם בצורה טובה מזר סטייל קוסטדינוב או דוניו. גם עם איך שעלי מוחמד ונטע לביא נראו בחודשים האחרונים אני בכלל לא בטוח שרודריגס נופל מהם כקשר אחורי. אם לא מביאים בלם/מגן שמאלי ברמה אז כן חד משמעית משאיר את רודריגס שהוא שחקן מצויין שהתאקלם פה מעולה ועושה כל מה שהמאמן מבקש ממנו על הצד הטוב ביותר. עדיף בהרבה על סבטקוביץ.
נעול