אני חושב שגם תמורת אותו כסף שהוא יקבל פה הוא ירצה לעזוב לאמירויות. הוא מאוד התחבר לשם והוא בכללי בן אדם שאוהב את הסגנון חיים הראוותני ואת כל השופוני אז מתאים לו לגור שם.
אם הוא מביא שער ניצחון על הראש של שיער 11 ומשחקים טובים מול ב"ש מבחינתי זה מספיק בשביל להגיד שעשה את שלו ואפילו אבוא לתת לו נשיקה במצח בנתבג לפני שיעלה לטיסה למדבר שם
סוחב לא סוחב
הוא הדבר הכי דינאמי ומסוכן בחלק הקדמי מהרגע שהגיע.
אצילי מתרגם את עצמו למספרים נהדרים אבל הוא לא מבריק כמו בתחילת העונה.
סבע שחקן מצוין והוא נקודת האור בהתקפה הרדומה שלנו.
חזיזה לא עושה כלום, שרי בירידה, פיירו זה לא זה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ממצי כותב שלמרות שהוא חתום ל 3.5 שנים הוא לא ישאר בשנה הבאה ויחזור לאמירויות.
יודעים שהוא מחפש חוזה גבוה, אבל לדעתי אפשר לשבת איתו על חוזה ארוך+קריצה לצמפיונס - ולזה באמת צריך לחכות לסוף העונה כי כרגע הוא חתום והעונה עוד לא נגמרה.
מבחינתי סבע הוא הפתעה עצומה - בניגוד לרב הלגיונרים שבאים לסיבוב, הוא אשכרה רץ כמו מטורף, נייד, משפיע על הקבוצה.
MH13 TILL I DIE כתב: ↑20 מרץ 2023, 12:48
עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו
כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבע
הוא שחקן אדיר שמשדרג את הקבוצה משמעותית. צריך להנות מכל רגע שהוא פה ולצד זאת, להשלים עם זה שהוא לא רוצה להישאר פה לטווח ארוך ושהוא לא עתיד להפוך לסמל. כבוד ומורשת במועדון לא היו וסביר שלא יהיו בראש מעייניו. הוא בא לפה כמו (בעיקר) שחקנים זרים שרוצים לנצל את הזמן פה כמנוף למעבר לקבוצה אחרת וזה בסדר גמור, כל עוד הוא נותן מעצמו את המקסימום ומראה שאכפת לו מהמועדון.
ההערכה כלפיו לא סותרת את ההערכה לאצילי. אצילי היה בתקופה לא טובה והוא כן, אז באופן טבעי הוא זכה לתגובות חיוביות בזמן שאצילי ספג ביקורות. זה הכל.
יותר מזה, מאז קטן במועדון שלנו לא ממליכים שחקנים וטוב שכך. עם כל האהבה לשחקנים מסוימים בקבוצה שבנו פה את השושלת הנוכחית, אף אחד לא גדול מהקבוצה ומקבל את כל הזרקור עליו למשך עונה שלמה. את זה נשאיר (אני מקווה) למכבי ת״א ואוהדיה שנתלים בכוכב אחד שמנהל את כל המופע לטוב ולרע.
MH13 TILL I DIE כתב: ↑20 מרץ 2023, 12:48
עושה טעות לדעתי (איפה הוא יצליח לשחק שם ברמות הגבוהות?!) אבל זכותו החלטה שלו
כי ישראל זאת רמה גבוהה? שמע הוא ירוויח שם פי 5 מכאן, אלו סכומים שיסדרו את כל המשפחה שלו, מכבד את זה מה שכן מעצבן אותי שמיהרו להמליך אותו על חשבון אצילי לפני כמה שבועות. זאת הייתה טעות ואנחנו רואים את זה גם היום. אצילי היה ונשאר השובר שוויון הכי גדול בליגה הזאת, יותר מזועבי ויותר מסבע
ישראל לא, צ'מפיונס (ואפילו אירופית והשלבים המאוחרים בקונפרנס) כן
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס... יענק'לך!
מודה שהוא לא בא לי טוב ועוד יותר לא בא לי טוב ההרכבים המסריחים האלה כי אי אפשר להוציא אותו. או שישחק בחוד או לספסל, כל עמדה אחרת והוא לא יותר טוב ממה שיש