KevinDurant כתב: 13 יוני 2022, 06:03
אם בסוף בכר יתעקש על ניקיטה הוא לא יהיה פה? ועוד ב150-160 אלף דולר? אני לא מאמין
בוקר טוב .
עזוב אותך רכילות וכתבי חצר .
אני גם שם בצד את דעתי האישית .
בכר ביחסים טובים עם שחר ולהתעקש על שחקן זה לא באופי של בכר ובנוסף זה לא יוביל לדבר ,בכר מדגיש את חשיבות השחקן ותרומתו למועדון .
שחר מהשיקולים שלו כנראה סקפטי ולכן ניקי עדיין לא חתם .
ab1729 כתב: 13 יוני 2022, 01:53
לא הבנתי מה הבעיה עם כך שיש מסגרת תקציב.
ככה מועדון מסודר צריך לעבוד - המאמן והמנהל המקצועי יודעים מה מסגרת התקציב ופועלים לפיה.
הבעיה היא שהמסגרת קטנה למרות ההצלחות באירופה. ואני מאלה שבכלל לא בעד להביא שחקנים בסכומים מוגזמים היה לי פה דיון ענק על זה עם שוקרון. רוב השחקנים שהנחיתו בדמי העברה גבוהים נכשלו. אבל, יש שחקנים שצריך לשרוף עליהם כסף כדי שיביאו. ובמועדון שלנו לא יעשו את זה.
זו כבר סוגיה אחרת, אבל גם אם שחר יקבע לבכר תקציב של 5 מיליון יורו - הרי שבכר ייאלץ להתפשר מטעמי תקציב כי יהיו שחקנים מעל ההגבול.
אפשר כמובן לשאול מה גובה תקציב הרכש הראוי, האם כדי להשקיע אותו בשמי העברה, במשכורות, או שאולי עדיף בכלל להעסיק עוד 3 סקאוטרים שישפרו את אחוזי הפגיעה
KevinDurant כתב: 13 יוני 2022, 06:03
אם בסוף בכר יתעקש על ניקיטה הוא לא יהיה פה? ועוד ב150-160 אלף דולר? אני לא מאמין
בוקר טוב .
עזוב אותך רכילות וכתבי חצר .
אני גם שם בצד את דעתי האישית .
בכר ביחסים טובים עם שחר ולהתעקש על שחקן זה לא באופי של בכר ובנוסף זה לא יוביל לדבר ,בכר מדגיש את חשיבות השחקן ותרומתו למועדון .
שחר מהשיקולים שלו כנראה סקפטי ולכן ניקי עדיין לא חתם .
החיפזון מהשטן
אחר כך כולנו נשב ופה נבכה למה לא בדקו מספיק.
אני עדיין מקווה שימצאו זרים איכותיים יותר.
השבדי מדאיג אותי בגלל מצבו הבריאותי.
הצרפתי לא יודע.
לא מרשים אותי במיוחד קריירה של ליגה שניה בצרפת, וקבוצות קטנות בארה"ב.
Kaka כתב: 13 יוני 2022, 13:01
אין שחקן אחד שהביאו שהיית מרוצה. הבעיה היא שאתה מפנטז על זרים בקליבר שלא יגיעו לכאן.
קשקוש
קודם כל פלאניץ
שנית בעונה שעברה לא היית לי שום ביקורת בקיץ, להוציא את ההחתמה ההזויה של בן שהר.
בינואר זה היה אלפונס.
בדיעבד התברר שצדקתי.
כאשר כל הזמן אמרו שהולכים להביא חלוץ מעל הליגה, נראה לי שלא רק אני פנטזתי על מישהו ברמה יותר איכותית מהצרפתי
Kaka כתב: 13 יוני 2022, 13:01
אין שחקן אחד שהביאו שהיית מרוצה. הבעיה היא שאתה מפנטז על זרים בקליבר שלא יגיעו לכאן.
קשקוש
קודם כל פלאניץ
שנית בעונה שעברה לא היית לי שום ביקורת בקיץ, להוציא את ההחתמה ההזויה של בן שהר.
בינואר זה היה אלפונס.
בדיעבד התברר שצדקתי.
כאשר כל הזמן אמרו שהולכים להביא חלוץ מעל הליגה, נראה לי שלא רק אני פנטזתי על מישהו ברמה יותר איכותית מהצרפתי
איך אתה יודע שהוא לא איכותי בשבילנו יכול להתברר כבינגו ובכללי בסוף הוא לא יגיע יעדיף ללכת לקבוצה מהליגה הראשונה בצרפת