KevinDurant כתב: 13 אפריל 2023, 16:33
silvas כתב: 13 אפריל 2023, 16:29
נכון שבחול האתגר למאמנים יותר גדול, אבל עדיין, אם אלכס פרגוסון יכול לאמן 30 שנה ברצף את אותו מועדון,
ברק בכר יכול לאמן 5 שנים ברצף את מכבי חיפה, לא יקרה כלום.
אלכס פרגוסון זה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל.
אני לא יודע מה הוא מרגיש ואיך הוא מרגיש, אני יכול רק להבין תחושה של מיצוי בליגה שאתה בדרך לעשות בה 6 אליפויות במשהו כמו 11-12 שנים והגעת לכל שלב בתים אירופי שקיים.
הכל תלוי במה האופציות שיש לו בסופו של יום. הכוכב עם שלב בתים בליגת האלופות זו אופציה טובה מאוד, מה גם שהוא בע''ה יסיים פה יפה ויוכל לחזור לכל קבוצה גדולה בליגה כשירצה
גם פרגוסון היה יכול להרגיש מיצוי אחרי שהוא לקח שלל אליפויות, גביעים, גביע אירופה... והוא המשיך ככל שיכול היה.
הוא היה יכול לחפש אתגרים אחרים, בקבוצות בכירות אחרות.
הנקודה שלי היא לא שבכר לא צריך להתקדם, ברור שיש לו לאן לשאוף קדימה.
אני פשוט טוען שטענת המיצוי היא לא אמורה להיות הנקודה. להגיד שבכר מיצה זה משפט שגוי בעיניי. (בכלל בכדורגל)
אפשר לומר שהוא רוצה אתגר חדש, אפשר לומר שהוא רוצה להתקדם. אבל אם הוא ישאר פה 5 שנים, יש לו מה לתת.
להיפך, המיצוי ביונייטד אחרי 20 שנה לטעמי גדול יותר מאשר מיצוי במכבי חיפה.
לנסות להוביל את מכבי חיפה ל-5 אליפויות ברציפות זה הרבה יותר מאתגר מאשר לאמן את הטופ של הטופ שנה אחרי שנה.
לנסות להביא את מכבי חיפה לשלב הבתים 3-4 שנים ברציפות ואולי להעפיל לשמינית גמר ליגת האלופות, זה אתגר שאין אותו ביונייטד. שם זה מובן מאליו.
אתה רוצה להתקדם? מקצועית? כלכלית? שאפו.
כוכב אדום זו לא התקדמות בעיניי.
אני אישית הייתי מעדיף לנסות עוד אליפות עם מכבי חיפה, אולי דאבל, אולי ליגת אלופות מאשר להעביר את המשפחה לסרביה.
אתה זר במקום שמתנהל לא פחות גרוע מהליגה הישראלית (לטעמי), ומה קורה אם הוא לא מתפקד שם? עד מחזור 10 הוא בלי קבוצה.
מילא אם ההצעות היו מליגה שניה באנגליה, ליגה ראשונה בבלגיה, הולנד וכו'. זו התקדמות אמיתית.