ברק בכר - נושא רשמי

Undertheknife
תוקע יתד בהרכב

Re: ברק בכר - נושא רשמי

שליחה על ידי Undertheknife »

החיוכים שלו בראיון מרתיחים לי את הדם.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מה הוא אשם שדוד נוגע ביד בלי קשר לעולם ושסונדגרן אוכל הטעיות של שלום כאילו זה מרסלו? היינו מצוינים ושלטנו במשחק בצורה אבסולוטית, הפעם אין לי תלונות עליו
Undertheknife
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Undertheknife »

Jerry כתב: 15 אפריל 2023, 20:42 מה הוא אשם שדוד נוגע ביד בלי קשר לעולם ושסונדגרן אוכל הטעיות של שלום כאילו זה מרסלו? היינו מצוינים ושלטנו במשחק בצורה אבסולוטית, הפעם אין לי תלונות עליו
מעלה הרכבים בזיוניים. בנוסף לכך הוא נותן קרדיט בלתי נגמר לשחקן הכי חלש בליגה כבר תקופה ארוכה.
חילופים הזויים. רוצה עוד?
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Jerry כתב: 15 אפריל 2023, 20:42 מה הוא אשם שדוד נוגע ביד בלי קשר לעולם ושסונדגרן אוכל הטעיות של שלום כאילו זה מרסלו? היינו מצוינים ושלטנו במשחק בצורה אבסולוטית, הפעם אין לי תלונות עליו
מה עשו מאז שבקיעו שער? כרגיל הלכו אחורה והפסיקו לשחק.
כבר קשה לצפות במשחקים של הקבוצה הזאת.
גם לפני השער היו חלשים, בכלל נראה ששיחקו בלי אנרגיות היום.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

היה ברור שנפסיד פה. עכשיו צריך תיקו ומעלה במינימום מול אשדוד ואסור להפסיד לב״ש בשום מצב
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

מיצה פה.
עד לפני חודש הייתי בדעה שישאר פה גם עוד עשרים שנה אבל אנחנו חייבים רענון על הקווים
nirm1234
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי nirm1234 »

איבד את הדרך שלו בקבוצה, יהיה טוב ל2 הצדדים שהוא יילך בסוף העונה.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

חבל. דווקא היום בעיניי עלה טוב( למרות שאם שון כשיר, חייב לפתוח במקום גרשון). היה חסר לנו קצת מזל כי כל בר דעת מבין שהיינו טובים יותר ובשום עולם לא הגיע לנו להפסיד. חבל, כי בטח יחזור לשיטה הרגילה שחושפת אותנו באמצע.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

בירקי כתב: 15 אפריל 2023, 21:44 חבל. דווקא היום בעיניי עלה טוב( למרות שאם שון כשיר, חייב לפתוח במקום גרשון). היה חסר לנו קצת מזל כי כל בר דעת מבין שהיינו טובים יותר ובשום עולם לא הגיע לנו להפסיד. חבל, כי בטח יחזור לשיטה הרגילה שחושפת אותנו באמצע.
מסכים. הוא פתח בהרכב טוב ולא הפקיר את האמצע כמו במשחקים קודמים. שלטנו במשחק והגענו למצבים, פשוט היה חסר קצת מחץ
אבל זה לא אשמתו ובטח שלא הגולים ההזויים שספגנו.
מה שכן אשמתו זה שהוא לא החליף את שרי שהיה בינוני מאוד, והבעיה שחוזרת על עצמה כבר הרבה זמן - שמים גול ומפסיקים לשחק.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

נקווה שימשיך עם האמצע הזה. שיחקנו טוב.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

שיחקנו בהליכה ובלי אינטנסיביות ולמרות זאת הגענו למספיק מצבים.
לא הגיב במחצית כשסבע כחלוץ לא עבד ובכל זאת עלינו ליתרון.
ברגע שהפסקנו לשחק היה חייב להכניס את שון ולעבור ל 3 בלמים ואם שון לא כשיר, אז להכניס את גוני נאור על חשבון שרי.

נרדם בעמידה כמו בהרבה משחקים.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

אתם קשים איתו, עד הפנדל המומצא קטמון לא עשו כלום.

לא משחק גדול אבל גם לא נורא, ואין לי טענות אליו הפעם.

נראה לי אנשים פה צריכים לראות סרטונים מהתקופה של לוזון או רוני לוי, להיזכר מה היה לנו לפניו
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

DelPiero כתב: 15 אפריל 2023, 23:02 אתם קשים איתו, עד הפנדל המומצא קטמון לא עשו כלום.

נראה לי אנשים פה צריכים לראות סרטונים מהתקופה של לוזון או רוני לוי, להיזכר מה היה לנו לפניו
מתי שיחקנו כדורגל לאחרונה בליגה?
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

DelPiero כתב: 15 אפריל 2023, 23:02 אתם קשים איתו, עד הפנדל המומצא קטמון לא עשו כלום.

לא הכל זה רוני לוי ולוזון.
אפשר להראות לו משחקים של מכבי חיפה שלו לפני שנה ושנתיים איך גומרים משחק ברבע שעה.
מיליון משחקים אני כותב שעולים למשחק בהילוך ראשון ומקווים להתאמות במחצית השנייה.
לא תמיד זה עובד.
גם הורדת הרגל מהגז אחרי שער היתרון זה דפוס שחוזר על עצמו.
במקום לנצל את השטחים שנפתחים ל 2-0 חוזרים להגנה המבוהלת של פעם- קרן לא מחוייבת וערבוביה, עוברים שחקן שלנו על הקו ומרכז ההגנה חולם..
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לפי וואן השבוע תצא הודעה שהוא סגר בכוכב האדום.

בחיפה מנסים לדחוק עד כמה שניתן את שאלת עתידו של ברק בכר, אבל ההערכה ההולכת וגוברת היא שהמאמן יודיע תוך 48 שעות על החלטתו הסופית שככל הנראה תוביל אותו לכוכב האדום. בכך, העננה סביב עתידו תרד מסדר היום ושם יהיה ניתן להתרכז נטו במשימה שנותרה.

בכר, שכפי שפורסם לראשונה ב-ONE, סיכם עקרונית את תנאיו בכוכב האדום, קיווה להצעה משופרת מצד הירוקים, שמבחינתם לא ממהרים לשנות את תנאי החוזה שנחתם בין הצדדים בקיץ הקודם. אצל האלופה מצפים לשמוע מבכר על החלטתו כדי להיערך לאפשרות שימונה מאמן חדש, בדיוק כמו שבקבוצה הסרבית רוצים לצאת בהכרזה רשמית עוד השבוע בנושא.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מועדון דוחה. כולם מתעסקים בחוזים כאילו האליפות כבר הובטחה. אופציה לאליפות חסרת תקדים בעונה של ליגת אלופות ובזה הם מתעסקים. בוז לכל המעורבים בדבר
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Shocking4U כתב: 16 אפריל 2023, 07:24 מועדון דוחה. כולם מתעסקים בחוזים כאילו האליפות כבר הובטחה. אופציה לאליפות חסרת תקדים בעונה של ליגת אלופות ובזה הם מתעסקים. בוז לכל המעורבים בדבר
מה???
אתה לא אותו שוקוניג שלפני חודש וחודשיים בוכה שלא מתעסקים בחוזים של שחקנים שמסיימים חוזה עוד שנה וחצי או אפילו בקיץ?
פתאום זה מפריע לך שמתעסקים בחוזים בזמן הליגה?
זה נראה כאילו נוח לך לשנות דעה כל פעם העיקר שיהיה אנטי נגד כל מהלך שהקבוצה עושה, מצטער להגיד לך את זה אבל ככה זה נראה.
טוב שהם מתעסקים בחוזה שלו עכשיו ומנסים לסגור את זה, כמו שאני הסכמתי איתך כשלא התהפכת בדעה שלך עכשיו שצריכים לסגור חוזים הרבה הרבה לפני גם במהלך העונה כדי להבטיח את השחקנים שלא ילכו בחינם או יקנו אותם במחירים מצחיקים, וזה כולל את המאמן הכי מעוטר שהיה לך בעשור האחרון ויותר מיזה.
יפה שעה אחת קודמת אם יציעו לו חוזה משודרג וישאירו אותו פה, עכשיו, לא בסוף העונה.

אגב, עם איך שבכר מתנהל בחודשיים האחרונים אני עצבני עליו בטירוף והוא נראה לא מפוקס בשיט, אבל אין לך תחליפים והוא היחיד שמסוגל להביא את הקבוצה לעוד עונה בצמפיונס אז בטח ובטח להשאיר.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

יש 4 שחקנים שהוא לא נוגע בהם
צ'רי, דולב, אצילי וסבע
הם ממוסמרים להרכב ויהי מה
עד אתמול הוא בחר תמיד לוותר על קשר אחורי כדי שארבעתם ישחקו
אתמול הוא וויתר על חלוץ כדי שארבעתם ישחקו
לא יקרה כלום אם אחד מהם יעלה מהספסל
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

benrey כתב: 16 אפריל 2023, 12:04 יש 4 שחקנים שהוא לא נוגע בהם
צ'רי, דולב, אצילי וסבע
הם ממוסמרים להרכב ויהי מה
עד אתמול הוא בחר תמיד לוותר על קשר אחורי כדי שארבעתם ישחקו
אתמול הוא וויתר על חלוץ כדי שארבעתם ישחקו
לא יקרה כלום אם אחד מהם יעלה מהספסל
חד משמעית, יש תחושה חזקה שהוא עושה פוליטיקה בעניין הזה וזה מעצבן. לא יקרה כלום אם שרי יעלה דקה 60 מהספסל, לדעתי זה נכון לכל הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

GreenGlory כתב: 16 אפריל 2023, 11:32
Shocking4U כתב: 16 אפריל 2023, 07:24 מועדון דוחה. כולם מתעסקים בחוזים כאילו האליפות כבר הובטחה. אופציה לאליפות חסרת תקדים בעונה של ליגת אלופות ובזה הם מתעסקים. בוז לכל המעורבים בדבר
מה???
אתה לא אותו שוקוניג שלפני חודש וחודשיים בוכה שלא מתעסקים בחוזים של שחקנים שמסיימים חוזה עוד שנה וחצי או אפילו בקיץ?
זה נראה כאילו נוח לך לשנות דעה כל פעם העיקר שיהיה אנטי נגד כל מהלך שהקבוצה עושה, מצטער להגיד לך את זה אבל ככה זה נראה.
טוב שהם מתעסקים בחוזה שלו עכשיו ומנסים לסגור את זה, כמו שאני הסכמתי איתך כשלא התהפכת בדעה שלך עכשיו שצריכים לסגור חוזים הרבה הרבה לפני גם במהלך העונה כדי להבטיח את השחקנים שלא ילכו בחינם או יקנו אותם במחירים מצחיקים, וזה כולל את המאמן הכי מעוטר שהיה לך בעשור האחרון ויותר מיזה.
יפה שעה אחת קודמת אם יציעו לו חוזה משודרג וישאירו אותו פה, עכשיו, לא בסוף העונה.

אגב, עם איך שבכר מתנהל בחודשיים האחרונים אני עצבני עליו בטירוף והוא נראה לא מפוקס בשיט, אבל אין לך תחליפים והוא היחיד שמסוגל להביא את הקבוצה לעוד עונה בצמפיונס אז בטח ובטח להשאיר.
דיברתי פה ספיציפית על בכר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

לא אהבתי את המעבר ל2 קשרים באמצע. היה צריך להמשיך עם ההרכב "ההרפתקני" ולהמשיך כמו שהיינו עד עכשיו.

הפועל י-ם קבוצה לא רעה בכלל שמתואמת טוב בהגנה ויוצאת יפה מאוד מלחץ דרך ההגנה והקישור אבל הקישור שלהם שעלה אתמול זה לא הקישור הבכיר שלהם + שיחקו עם עמית גלזר בלם.

על זה הביקורת העיקרית שלי.

לגבי סבע חלוץ מזויף, כולנו הרהרנו ברעיון הזה תקופה וחשבנו שזה שווה ניסוי כלשהו ואני מקווה שעכשיו לפחות כולנו תמימי דעים שאין צורך בזה.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Shocking4U כתב: 16 אפריל 2023, 12:49
GreenGlory כתב: 16 אפריל 2023, 11:32
מה???

דיברתי פה ספיציפית על בכר.
נו ומה זה שונה? הדעה שלך על חוזים של שחקנים תקפה גם למאמן, צריך להתעסק בזה כי יש משהו להתעסק בו ולא לחכות עם זה לקיץ שיהיה מאוחר מידיי.
כמו שצריך לדבר כבר עכשיו עם שחקנים ככה גם עם המאמן, במיוחד כשיש לו הצעות שכוללות תשלום של התרת החוזה.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

שחר לא יפתח לו את החוזה, אין מצב.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

Nirgreen כתב: 30 מרץ 2023, 19:28 יש כבר מאמן על הפרק. למי שרצה לדעת
רן בן שמעון כרגע לא על הפרק.
מכוונים למאמן זר
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אם רב''ש מגיע אפשר לסגור פה את העסק לדעתי.

זה להתפשר על בינוניות כל הדרך
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

KevinDurant כתב: 16 אפריל 2023, 18:07 אם רב''ש מגיע אפשר לסגור פה את העסק לדעתי.

זה להתפשר על בינוניות כל הדרך
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

רק מאמן זר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

קורע אותי שיענקלה מתקמצן על 200 אלף דולר למאמן שהביא לו 3 אליפויות וליגת אלופות אבל ישלם פי 2 בפיצויים למאמן אחרי בכר שיפוטר מחזור 8
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

נפלנו עם כל המאמנים הזרים.
לא אתנגד אם יחזירו את בלבול שיבנה כאן עוד קבוצה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
אופטימיות במכבי חיפה
שלח תגובה