הכוונה לבלם ברביעיית הגנה, כבלם שלישי מסכים שהוא מעולה אבל זה לא שימושי לרוב העונה בטח אם בכר לא ממשיך בעונה הבאה, אותו דבר קרה לגרמנים עם ג'ארלדש שהיה מעולה אצל איביץ' ההגנתי ואצל מאמנים אחרים הוא נכשל, חושש שיקרה אצלנו אותו דבר בטח כשהמחליפים שלו זה מאיר ואליהו. צריך לחשוב טוב טוב לגבי דניאלKevinDurant כתב: ↑02 אפריל 2023, 16:40כבלם שלישי הוא מצוין, יש לו משחק הגנה טוב (והמהירות הסבירה שלו פחות מורגשת ב3 בלמים) והנעת כדור ברמה גבוהה מאוד.
מבחינה התקפית אני מסכים אתך, אני חושב שיש לו יסודות טובות אבל גם הקבוצה יותר נשענת על קישור התקפי וצד שמאל והוא פחות תומך התקפית
דניאל סונדגרן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: דניאל סונדגרן - נושא רשמי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חזר לעצמו. משחק מצויין שלו. התמודד מעולה עם טוומאסי בניגוד למשחק גביע שהוא עשה לו בית ספר.
-
- שחקן העונה
העיקר מיהרתם לזרוק אותו, שחקן ענק
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כיף גדול שחזר אלינו הויקינג. שיתק את טוואמסי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
יכול להיות שזו החזרה מהפציעה שהקשתה עליו אז ויכול להיות שזה עניין של הפקת לקחים והיכרות עם טוואמסי, אבל בלט שהוא מתמודד איתו הרבה יותר נכון מאשר בגביע.
היה אחד המצטיינים אתמול.
היה אחד המצטיינים אתמול.
-
- אגדה ירוקה
שאני אומר שמדובר במגן בינוני ...
לשחרר בלי לחשוב פעמיים.
לשחרר בלי לחשוב פעמיים.
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- שחקן החודש
כל משחק ההגנה שלנו נחלש בחודשים האחרונים.
גם הוא וגם קורנו מציגים משחקים חלשים ועושים טעויות קריטיות כמעט כל משחק.
שלא לדבר על זה שגרשון בהגנה שווה גול למשחק.
גם הוא וגם קורנו מציגים משחקים חלשים ועושים טעויות קריטיות כמעט כל משחק.
שלא לדבר על זה שגרשון בהגנה שווה גול למשחק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
טעות קשה מאוד מאוד
-
- אלוף המדינה
לשחרר אותו או שרי. שניהם בנסיגה גדולה וזה ימשיך גם בעונה הבאה. צריך לשאוף לזרים צעירים יותר
-
- הענק הירוק
אגיד משפט קשה, חוץ מהגול עליו היה בסדר גמור. בניגוד לשרי…. שכל המשחק מסריח את הדשא
- DelPiero
- הענק הירוק
נראה שקרה לו מה שקרה להרבה זרים שעברו פה - נדבק קצת בשטויות של השחקן הישראלי יותר מדי.
גם נהיה חמום מוח בקטע אחר.
ועדיין אוהב אותו מאוד ומאמין בו. אל תמהרו לשחרר אותו, אלא אם אתם מתגעגעים לרז מאיר...
יש מצב ינסו לאזרח אותו ואז בכלל אין על מה לדבר
גם נהיה חמום מוח בקטע אחר.
ועדיין אוהב אותו מאוד ומאמין בו. אל תמהרו לשחרר אותו, אלא אם אתם מתגעגעים לרז מאיר...
יש מצב ינסו לאזרח אותו ואז בכלל אין על מה לדבר
-
- הענק הירוק
תמיד היה חמום מוח. הוא לא אוכל את ההרחקה הרכה של קורנו בגול השני. יש לו יתרונות ויש חסרונות. אני אוהב אותו
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ממש לא משפט קשה אני חושב כמוך. אין מגן שלא אוכל גולים על הראש שלו, אנשים שוכחים מה היה פה עשור.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
חולה על השחקן הזה, כמה זמן חיכינו לזרים "חמומים" וקשוחים כמוהו. הגול אתמול עליו ובעיקר על קורנו. הטעות אתמול ממש לא צריכה להבהיל, קורה. הוא כבר 3-4 משחקים ביכולת ממש טובה ונראה שחוזר ליכולת של תחילת עונה. כל מי שרוצה לשחרר פה זרים איכותיים כמו שיש לנו עכשיו באהלן אהלן מוזמן לצפות במכבי חיפה 2011-2020 ולהתחבר חזרה למציאות.
- hezildo
- מכונת תארים
מה פתאום לשחרר אותו?
אתם חושבים שזה כל כך קל להביא מגן זר טוב?
אתם מתגעגעים לרז מאיר?
אתם חושבים שזה כל כך קל להביא מגן זר טוב?
אתם מתגעגעים לרז מאיר?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אנשים הזויים עזוב. רוצים את אלפונס ומאבוקה כאן חזרה על הקו.
-
- מכונת תארים
היה מביך מה שהראל שלום עשה לו שם לאורך הקו אבל רבאק איפה העזרה של הקשרים?
עלי היה שם באזור לאורך כל ההתקפה של ירושלים ובמקום לעזור לסונדגרן שהסתבך הוא עמד והסתכל עליו
עלי היה שם באזור לאורך כל ההתקפה של ירושלים ובמקום לעזור לסונדגרן שהסתבך הוא עמד והסתכל עליו
-
- אגדה ירוקה
-
- אלוף המדינה
כבלם שלישי הוא אדיר, כמגן הוא בינוני ומטה ומזכיר את ג'ראלדש של הגרמנים מהבחינה הזאת שהוא לא איזה באנקר בהגנה ובהתקפה כמעט ולא קיים. אפשר להביא יותר טוב ובעיקר צעיר יותר. מפחיד להחזיק את שרי ודניאל בסגל, שניהם מבוגרים ומתחילים בנסיגה הפיזית כבר מעכשיו
- Apoc
- יו״ר הבורד
האמת שהוא באמת נתן משחקים גדולים רק בעמדת הבלם השלישי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
זה לא נכון מה שאתה אומר. הוא המגן הזר הכי טוב שהיה פה. העמדה הזו מאוד בעייתית לנו. הוא סופר אגרסיבי, יודע לצאת קדימה. אנשים שוכחים, הביא גול מרגש בבלגרד.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
-
- אגדה ירוקה
רוצה שישאפו להביא לכאן זרים שיהיו מעל הליגה, אחרת בשביל מה להביא לפה זרים?The real Tsepo כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:48מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
הוא לא מעל הליגה.
איטי, לא תורם להתקפה ובהגנה בינוני מאוד.
אפשר וצריך להביא משהו יותר טוב.
קורנו למשל כל העונה היה טוב, במשחקים האחרונים רואים שהוא סחוט אבל עדיין הוא תורם בהתקפה וכל הגבהה שלו כמעט מביאה למצב של שער.
אם היה ברמה של קורנו היה טוב.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
Daniel123 כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:56רוצה שישאפו להביא לכאן זרים שיהיו מעל הליגה, אחרת בשביל מה להביא לפה זרים?The real Tsepo כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:48מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
הוא לא מעל הליגה.
קורנו למשל כל העונה היה טוב, במשחקים האחרונים רואים שהוא סחוט אבל עדיין הוא תורם בהתקפה וכל הגבהה שלו כמעט מביאה למצב של שער.
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 16 אפריל 2023, 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
Ronen22 פתח יוזר חדש תגידו?Daniel123 כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:56רוצה שישאפו להביא לכאן זרים שיהיו מעל הליגה, אחרת בשביל מה להביא לפה זרים?The real Tsepo כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:48מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
הוא לא מעל הליגה.
אתה אומר דברים לא פרגמטיים ולא כל כך מחוברים למציאות. מכבי חיפה עם 5 זרים אדירים מתוך 6. 6 מתוך 7 אם מחשיבים את עלי. זה אחוזים שלא קיימים בכדורגל הישראלי.
העפלת לליגת האלופות נתת הופעות מצויינות בליגת האלופות אתה בדרך לאליפות שלישית (בעזרת השם)!
מה עוד? מה ירצה את אדוני? אתה בכדורגל הישראלי, יש פה תקרת זכוכית לגבי מי יכול להגיע לפה. ביחס לתקרת זכוכית הזו המועדון נתן עונה מדהימה בכל קנה מידה.האם זה אומר שצריך לנוח על זרי דפנה ולהאמין שלא צריך לעשות כלום? ברור שלא, הסגל צריך ריענון.
אבל מפה ועד לשחרר בקפריזיות זרים שחיכית להם שנים? זה חוסר חיבור
- Liberman
- מנהל הבורד
דניאל מצוין למרות השער שקיבל על הראש אתמול. משאיר אותו בלי ספק בכלל.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אגדה ירוקה
אני לא מבין למה אני מנותק מהמציאות אם אני חושב שסונדגרן מגן בינוני.The real Tsepo כתב: ↑16 אפריל 2023, 11:04Ronen22 פתח יוזר חדש תגידו?Daniel123 כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:56רוצה שישאפו להביא לכאן זרים שיהיו מעל הליגה, אחרת בשביל מה להביא לפה זרים?The real Tsepo כתב: ↑16 אפריל 2023, 10:48
מה? מה? מה? אתה זוכר מי היה האלטרנטיבה שלך שם ב10 שנים האחרונות? הוא וקורנו זה ה-קפיצת מדרגה משנה שעברה. בכל העולם יש בעית מגינים, בקבוצות הכי גדולות בעולם האוהדים מתלוננים על המגינים שלהם. ביחס לסיטואציה הזו וביחס למה שאפשר להביא לארץ הוא אדיר ואני לא מוותר עליו.
הוא לא מעל הליגה.
אתה אומר דברים לא פרגמטיים ולא כל כך מחוברים למציאות. מכבי חיפה עם 5 זרים אדירים מתוך 6. 6 מתוך 7 אם מחשיבים את עלי. זה אחוזים שלא קיימים בכדורגל הישראלי.
העפלת לליגת האלופות נתת הופעות מצויינות בליגת האלופות אתה בדרך לאליפות שלישית (בעזרת השם)!
מה עוד? מה ירצה את אדוני? אתה בכדורגל הישראלי, יש פה תקרת זכוכית לגבי מי יכול להגיע לפה. ביחס לתקרת זכוכית הזו המועדון נתן עונה מדהימה בכל קנה מידה.האם זה אומר שצריך לנוח על זרי דפנה ולהאמין שלא צריך לעשות כלום? ברור שלא הסגל צריך ריענון.
אבל מפה ועד לשחרר הקפריזיות זרים שחיכית להם שנים? זה חוסר חיבור
אולי אתה מנותק מהמציאות, אני לא מחזיק ממנו מצטער.
זה ממש לא זר שחיכיתי לו שנים ואפשר להביא מגן יותר צעיר,מהיר יותר ושתומך גם בהתקפה.
שיביאו עוד אחד ברמה של קורנו זה יספק אותי.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אתה מנותק מהיצע המגנים שאת אפשר להביא לפה, יש בעיית מגינים בעולם, זה מצרך נדיר.
מספיק להסתכל על האלופות בליגת העל ב15 שנים האחרונות בערך, ב90% אחוז מהמקרים המגינים היו החוליה החלשה ואו חוליה בינונית במקרה הטוב.
אתה כרגע עם קבוצה שהמגנים זה חוזקה שלה וזה נדיר. זה שאתה חושב שדניאל בינוני זה שלך, זה דעת כדורגל ואני ממש לא מסכים איתה אבל זו דעתך.
זה שאתה חושב שאפשר להביא לפה בקלות מגן יותר טוב כאילו זה פוטבול מנג'ר זו טעות.
מספיק להסתכל על האלופות בליגת העל ב15 שנים האחרונות בערך, ב90% אחוז מהמקרים המגינים היו החוליה החלשה ואו חוליה בינונית במקרה הטוב.
אתה כרגע עם קבוצה שהמגנים זה חוזקה שלה וזה נדיר. זה שאתה חושב שדניאל בינוני זה שלך, זה דעת כדורגל ואני ממש לא מסכים איתה אבל זו דעתך.
זה שאתה חושב שאפשר להביא לפה בקלות מגן יותר טוב כאילו זה פוטבול מנג'ר זו טעות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
בלי קשר לאתמול, כ-*מגן* היו לו אולי 5 משחקים טובים מאוד.