Apoc כתב: ↑16 אפריל 2023, 20:44
אוהדים שרוצים את החזרה של בלבול זה הדבר הכי צפוי והכי עצוב שיש בעולם הזה
אני לא מכיר מאמן ישראלי שמתאים יותר ממנו.
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
הבעיה שלך שאתה מכוון למאמן ישראלי מלכתחילה
ולא, התירוץ של "עם זר לא נצליח אז אני מעדיף את בלבול" לא תופס בעיניי
אתה כאילו מראש מוותר על העונה והולך על משהו בינוני כמו מרקו "אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה לא תקח אותי בחיים מעניין למה" בלבול
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
אתה כאילו מראש מוותר על העונה והולך על משהו בינוני כמו מרקו "אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה לא תקח אותי בחיים מעניין למה" בלבול
אמרתי מזמן רק מאמן זר.
מהישראלים (שזה לא אופציה) אני מעדיף כבר את בלבול על רב''ש או זיו אריה (שראיתי שאנשים מריצים אותו)
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
אמרתי מזמן רק מאמן זר.
מהישראלים (שזה לא אופציה) אני מעדיף כבר את בלבול על רב''ש או זיו אריה (שראיתי שאנשים מריצים אותו)
אני מעדיף את קורצקי על מימר
אז מה, למה לציין את זה בכלל?
אסון אם יהיה פה מאמן ישראלי (שהוא לא ברדה שלא ריאלי וישאר בב"ש) בקיץ
בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
חוץ מזה שהמערכת פה לא בנויה להכיל זרים. התקשורת החיפאית תשחט אותו עוד לפני שיגיע וכל אנשי הצוות הישראלים שישארו במערכת יתדרכו נגדו ויחבלו בו מבפנים. יצמידו לו את כל האורי הראלים והאיתי מרדכי של העולם
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
איזה מאמן זר טוב כבר יבוא לפה? מאמן זר צריך תנאים טובים בכדי להצליח - שחר יגביל אותם וימנע מהם להצליח הוא לא יתן להם יד חופשית בכל הקשור לרכש.
אם סבע לא עושה סיבוב פרסה ברגע האחרון גם הוא לא היה מגיע ולך תדע אם היינו היום במקום הראשון.
קשה מאוד להצליח במיוחד למאמן זר עם בעלים כמו יעקב שחר.
לכן אני מעדיף אם כבר, מאמן ישראלי שמכיר את הליגה ואת המועדון שידע בדיוק מה צריך ויעבוד מהר.
Shocking4U כתב: ↑16 אפריל 2023, 21:45
בתקציב שמכבי חיפה מקצה לצוות מקצועי אי אפשר להביא אף מאמן זר נורמלי עם צוות נורמלי אלא רק הזיות סטייל מולנסטיין שהיו עוזרי מאמן ומחפשים הרפתקאות ביעד אקזוטי.
חוץ מזה שהמערכת פה לא בנויה להכיל זרים. התקשורת החיפאית תשחט אותו עוד לפני שיגיע וכל אנשי הצוות הישראלים שישארו במערכת יתדרכו נגדו ויחבלו בו מבפנים. יצמידו לו את כל האורי הראלים והאיתי מרדכי של העולם
אם אתה בעד מאמן ישראלי אתה נגד מכבי חיפה בריש גליי
האויבים הכי גדולים שלנו רק רוצים שנמנה מישהו כמו בלבול/רב"ש/לוזון/מימר
עם רב״ש אני בטוח שנתרסק.
איזה מאמן זר טוב כבר יבוא לפה? מאמן זר צריך תנאים טובים בכדי להצליח - שחר יגביל אותם וימנע מהם להצליח הוא לא יתן להם יד חופשית בכל הקשור לרכש.
אם סבע לא עושה סיבוב פרסה ברגע האחרון גם הוא לא היה מגיע ולך תדע אם היינו היום במקום הראשון.
קשה מאוד להצליח במיוחד למאמן זר עם בעלים כמו יעקב שחר.
לכן אני מעדיף אם כבר, מאמן ישראלי שמכיר את הליגה ואת המועדון שידע בדיוק מה צריך ויעבוד מהר.
לא חושב שלמאמן זר יהיה בעיה להצליח עם יענקל'ה שחר. שחר לא אנטי מאמנים זרים. הוא פשוט בחר אנשים מפגרים שבחרו את המאמנים הזרים עד כה.
בכל מקרה אם אתה בעד להרים ידיים ולהכנע מראש אז אתה אנטי מכבי חיפה בריש גליי.
אני לא בעד מאמן ישראלי חוץ מבכר. אני פשוט אומר שמאמן זר שיביאו לפה יכשל.
בסדר אני מבין מאיפה אתה בא עם הגישה של "מכבי חיפה תכשל תמיד לא משנה מה". אצלך אני יותר מקבל את זה כי לפחות אתה מודה שכל הדעות שלך לא רלוונטיות ונבנות בצורה אוטומטית על מנטליות של לוזריות.
בסדר אני מבין מאיפה אתה בא עם הגישה של "מכבי חיפה תכשל תמיד לא משנה מה". אצלך אני יותר מקבל את זה כי לפחות אתה מודה שכל הדעות שלך לא רלוונטיות ונבנות בצורה אוטומטית על מנטליות של לוזריות.
אין פה קשר ללוזריות. גם בכר כנראה היה מתקשה פה מאוד בשנה הבאה אחרי 3 אליפויות רציפות ועזיבת שחקנים. כל מאמן שיבוא אחריו ככל הנראה יכשל ומאמנים זרים במכבי חיפה זה פשוט לא זה כי ההנהלה לא באמת נותנת להם גיבוי, הצוות פה מדליף ומתדרך נגדם והתקשורת ממהרת לחתוך אותם כי היא רוצה לסדר את הג׳וב לחברים שלה.
Shocking4U כתב: ↑16 אפריל 2023, 22:11
אין פה קשר ללוזריות. גם בכר כנראה היה מתקשה פה מאוד בשנה הבאה אחרי 3 אליפויות רציפות ועזיבת שחקנים. כל מאמן שיבוא אחריו ככל הנראה יכשל ומאמנים זרים במכבי חיפה זה פשוט לא זה כי ההנהלה לא באמת נותנת להם גיבוי, הצוות פה מדליף ומתדרך נגדם והתקשורת ממהרת לחתוך אותם כי היא רוצה לסדר את הג׳וב לחברים שלה.
נתקשה זה בטוח.
כישלון צפוי מראש זה לא, אנחנו לא שם, אלא אם כן באמת יחתימו פה מאמן ישראלי כמו רב"ש או בלבול.
אני חושב שהמערכת היום תחת אלברמן היא הרבה יותר בריאה משהייתה בעבר ואנחנו מגיעים בעמדה של מועדון שעשה 3 אליפויות רצופות וקמפיין באלופות. אלברמן נראה לי כמו אחד שיוכל להסתדר עם מאמן זר וזה הרבה הרבה יותר חשוב ומשמעותי כשאין פה ליצנים כמו אלו שלא אזכיר את שמם שהיו פה בעבר בניהול הספורטיבי.
אני לא מאמין אנשים עדיין אומרים את השם של בלבול. נדפק לכם השכל באמת.
ברק זאת אבידה ענקית ואני מאחל לו את כל ההצלחה בעולם כי הוא פשוט מקצוען וווינר הכי גדול שהיה פה שנים.
אחריו זה רק מאמן זר אני סומך על אלברמן
אנשים פה בטראומה בגלל העשור השחון.
לא הפנימו שלקחנו 3 אליפויות ויש כאן שחקנים טובים.
אין מאמן ישראלי נורמלי זמין (ברדה לא ריאלי, קוזוק צריך לרוץ עוד כמה עונות כדי לראות מה יצא ממנו)
מסכים שהתקשורת החיפאית והסחלה הישראלית יעשו לא מעט כדי לחבל במאמן זר, אבלל מאמין שהמערכת עשתה כמה צעדים קדימה בעקבות האליפויות.
כמו במקרה של שחקנים זרים, לחפש מאמנים מקבוצות צמרת בליגה השנייה בצרפת/ספרד- קבוצות ששולטות במשחקים ומבקיעות הרבה שערים.
ToniKroos כתב: ↑16 אפריל 2023, 23:30
אני חושב שהמערכת היום תחת אלברמן היא הרבה יותר בריאה משהייתה בעבר ואנחנו מגיעים בעמדה של מועדון שעשה 3 אליפויות רצופות וקמפיין באלופות. אלברמן נראה לי כמו אחד שיוכל להסתדר עם מאמן זר וזה הרבה הרבה יותר חשוב ומשמעותי כשאין פה ליצנים כמו אלו שלא אזכיר את שמם שהיו פה בעבר בניהול הספורטיבי.
הבעיה זה לא אלברמן אלא שחר וחבורתו שבסוף מקבלים את ההחלטות. כמו למשל ההבאה של סבע שבאופן ברור הגיעה אחרי לחץ משמעותי מצד של הצוות המקצועי לרכש שהתבטא גם בחוסר שביעות רצון בתקשורת בראיונות. כמו גם דברים כמו להביא את ציבוטה שנה שעברה כשהיה נראה שחזיזה נפצע לתקופה ארוכה וכו׳. בכר ידע להוציא את הרכש ולהפעיל את מי שצריך כדי לקבל את מה שהוא רצה.
אם יהיה פה צוות זר ישדכו לו כל מיני ״יהלומים״ מקומיים סטייל אורי הראל, אנטמן וכו׳.
ושוב אני אומר שבשכר שבמכבי חיפה מוכנים לשלם למאמנים אז לא יהיה אף מאמן זר ברמה שיגיע לכאן אלא רק מאמנים כושלים אחרי השיא או כל מיני יצורים שמחפשים הרפתקה אקזוטית במזרח התיכון.
בסוף ההפרש בין זה שבכר כנראה נשאר פה או לא זה הכסף שיצא על גוני נאור סתם כפרספקטיבה.
dyarok כתב: ↑17 אפריל 2023, 00:16
אנשים פה בטראומה בגלל העשור השחון.
לא הפנימו שלקחנו 3 אליפויות ויש כאן שחקנים טובים.
אין מאמן ישראלי נורמלי זמין (ברדה לא ריאלי, קוזוק צריך לרוץ עוד כמה עונות כדי לראות מה יצא ממנו)
מסכים שהתקשורת החיפאית והסחלה הישראלית יעשו לא מעט כדי לחבל במאמן זר, אבלל מאמין שהמערכת עשתה כמה צעדים קדימה בעקבות האליפויות.
כמו במקרה של שחקנים זרים, לחפש מאמנים מקבוצות צמרת בליגה השנייה בצרפת/ספרד- קבוצות ששולטות במשחקים ומבקיעות הרבה שערים.
לגביי ״ השחקנים טובים״, יש בסיס שכל כך הרבה ממנו עשוי לעזוב בקיץ. פאני, דולב, דיא( נראה כאחד הבטוחים שיקפל את עצמו לדובאי בחינםז), סק? אם על פלאניץ החבר׳ה מדובאי הניחו 2 מיליון יורו, לא יניחו על סק?, קורנו שנראה לי בחצי שנה האחרונה כמי שרגל וחצי בחוץ?גוש כהן שרק אלוהים יודע מה יהיה איתו? ועדיין לא דיברנו על עלי. יש לך פה 6-7 שחקנים שאם 3 עוזבים( הנחה סופר סבירה) אתה בבור גדול מאוד….
אמרתי מזמן רק מאמן זר.
אני מעדיף את קורצקי על מימר
אז מה, למה לציין את זה בכלל?
אסון אם יהיה פה מאמן ישראלי (שהוא לא ברדה שלא ריאלי וישאר בב"ש) בקיץ
מסכים לגבי האסון. גם את ברדה לא יודע אם הייתי מביא. בושה וחרפה אם מביאים את רב''ש.
לא הבנתי מה ההתלהבות מרב''ש? מעבר לזה שהוא כבר עשה לנו קטע בעבר וכבר היה סגור פה וביטל ברגע האחרון (אולי זה מה שיימנע הבאה שלו בסופו של יום), הוא סתם מאמן ליגה גנרי.
לא מבין מה הסלידה ממאמנים זרים.
מביאים כדוגמה את המאמנים שהצהבת הביאו שהם כל פעם מביאים מאמן זר בינואר באמצע העונה בתהליך די חפוז ולא מסודר.
מה גם שמסתלבטים על המאמנים הזרים שהם הביאו כאילו כל הישראלים פה בליגה זה פפ וקלופ.
הם הרבה פעמים עשו שכונה שהורידו לקווים את ואן לוון, קרויף, יצחקי אבל המאמנים שבדר''כ מסתלבטים עליהם כמו וידיגאל באו באמצע העונה בצורה לא מסודרת ואני מניח שרוב הנפילה היא משם
כובע קש כתב: ↑17 אפריל 2023, 14:47
אף אחד לא מתלהב מרבש, להפך, לא מכיר אוהד אחד שלנו שרוצה שהוא יגיע. רק בתקשורת מעלים את השם שלו כי הוא מנסה לדחוף את עצמו לפה.
מסכים עם אפוק, לא רואה שום מצב שהוא מאמן פה עונה הבאה.
בתקשורת דוחפים אותו, לא מחזיק ממנו בכלל.
אם עובדים מסודר ועוקבים אחרי צוות מקצועי ומנחיתים אותו מוקדם, יש עם מה לעבוד.