תודה! נחזיק אצבעות לבשורות חיוביות
ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: ברק בכר - נושא רשמי
מסכים.
צריך לנצל את העזיבה של בכר בשביל להתקדם ולא ללכת אחורה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- קפטן ירוק
מסכים - המועדון צריך לשאוף לשיפור מתמיד - נגיד מעבר מעבר לשלב בתים בליגה האירופית לדוגמא.
שחרור שחקנים חלשים/שלא תורמים וחיזוק נקודתי במקומות שצריך (וכולם יודעים מה צריך).
שחרור שחקנים חלשים/שלא תורמים וחיזוק נקודתי במקומות שצריך (וכולם יודעים מה צריך).
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כמו אצילי הוא גם לא מספיק מוערך אצל האוהדים. אני זוכר אוהדים שלנו מאוננים על מולנסטיין כי הוא בא למחוא להם כפיים אחרי איזה תיקו מעפן בליגה או כי קרלסן הגיב להם בטוויטר. הזויים
-
- הענק הירוק
מי לא מעריך את בכר בחיאת?Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 00:37 כמו אצילי הוא גם לא מספיק מוערך אצל האוהדים. אני זוכר אוהדים שלנו מאוננים על מולנסטיין כי הוא בא למחוא להם כפיים אחרי איזה תיקו מעפן בליגה או כי קרלסן הגיב להם בטוויטר. הזויים
-
- הענק הירוק
צפו ליחצון של רבש עי כל חברי הפאנל של רדיו חיפה בראשות בן דור. הכל פוליטיקותKevinDurant כתב: ↑18 אפריל 2023, 20:09אני אתך.
נחמני מפרסם שהולכים על רב''ש
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 19 אפריל 2023, 02:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכרחזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 01:39מי לא מעריך את בכר בחיאת?Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 00:37 כמו אצילי הוא גם לא מספיק מוערך אצל האוהדים. אני זוכר אוהדים שלנו מאוננים על מולנסטיין כי הוא בא למחוא להם כפיים אחרי איזה תיקו מעפן בליגה או כי קרלסן הגיב להם בטוויטר. הזויים
-
- הענק הירוק
לא סותר את ההערכה לבכר. זה לא כזה מנותק להגיד שאלברמן יותר חשובShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכרחזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 01:39מי לא מעריך את בכר בחיאת?Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 00:37 כמו אצילי הוא גם לא מספיק מוערך אצל האוהדים. אני זוכר אוהדים שלנו מאוננים על מולנסטיין כי הוא בא למחוא להם כפיים אחרי איזה תיקו מעפן בליגה או כי קרלסן הגיב להם בטוויטר. הזויים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם אלברמן המנהל המקצועי ובמקום בכר יש את בלבול/רב״ש אתה לוקח 2 אליפויות ומגיע לליגת אלופות?חזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:18לא סותר את ההערכה לבכר. זה לא כזה מנותק להגיד שאלברמן יותר חשובShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכר
-
- משחק בשביל הסמל
נגלה תוך 4.5 חודשShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 04:12אם אלברמן המנהל המקצועי ובמקום בכר יש את בלבול/רב״ש אתה לוקח 2 אליפויות ומגיע לליגת אלופות?חזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:18לא סותר את ההערכה לבכר. זה לא כזה מנותק להגיד שאלברמן יותר חשובShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05
היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכר
-
- שחקן העונה
מגיע לליגת האלופות כנראה שלא, אליפות הכל יכול להיות, זה בעיקר אצילי אחראי עליהן.Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 04:12אם אלברמן המנהל המקצועי ובמקום בכר יש את בלבול/רב״ש אתה לוקח 2 אליפויות ומגיע לליגת אלופות?חזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:18לא סותר את ההערכה לבכר. זה לא כזה מנותק להגיד שאלברמן יותר חשובShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05
היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכר
-
- שחקן החודש
קצת אוף טופיק, אבל שנה הבאה אנחנו נהיה בבעיה רצינית.
לדעתי אצילי , חזיזה, סבע, אבו פאני, עלי מוחמד.. כל אלה לא יהיו פה.
נצטרך להסתמך על שרי שמעבר לשיא ועל דין דוד שמתקשה מאוד להבקיע אם זה לא כדור רוחב על רחבת ה-5.
-
- קפטן ירוק
-
- שחקן העונה
לא יודע אם עלי יעזוב, מקווה שהמועדון יאריך חוזה ויגמור את הסאגה שלו.
אצילי כל עוד לא יקבל הצעה באמת גבוהה יישאר.
אבו פאני רוב העונה יותר הזיק מאשר הועיל, אז לא באמת קריטי אם יישאר או לא, הבעיה היחידה היא שפשוט אין קשרים להביא.
חזיזה גם ככה לרוב לא מועיל מדי מעבר לזה שהוא רץ הרבה, אז לא אבידה גדולה אם לא יישאר. מעדיף שילך, ואז אולי נלך על טוואמסי/זר כלשהו לשמאל במידה ודניאל מאוזרח.
-
- שחקן החודש
אתה הולך לאבד כנראה לפחות 2-3 שחקני התקפה + קשר, כולם כמובן מתוך ההרכב הפותח.Kaka כתב: ↑19 אפריל 2023, 11:06טוב שלא רשמת כל הקבוצה
אז לא, לא כל הקבוצה, אבל אנחנו נהיה בבעיה אם לא יגיעו מחליפים ראויים.
- Liberman
- מנהל הבורד
כן, נוטה להסכים עם רוב מה שרשמת.Ganjot כתב: ↑19 אפריל 2023, 11:35לא יודע אם עלי יעזוב, מקווה שהמועדון יאריך חוזה ויגמור את הסאגה שלו.
אצילי כל עוד לא יקבל הצעה באמת גבוהה יישאר.
אבו פאני רוב העונה יותר הזיק מאשר הועיל, אז לא באמת קריטי אם יישאר או לא, הבעיה היחידה היא שפשוט אין קשרים להביא.
חזיזה גם ככה לרוב לא מועיל מדי מעבר לזה שהוא רץ הרבה, אז לא אבידה גדולה אם לא יישאר. מעדיף שילך, ואז אולי נלך על טוואמסי/זר כלשהו לשמאל במידה ודניאל מאוזרח.
לדעתי עלי מוחמד ישאר פה, אני חושב שזה שקיבל אזרחות ישאיר אותו פה (האם לאחר קבלת אזרחות יש חובה להשאר בישראל תקופה מסוימת? צריך לבדוק).
אבו פאני שחקן של מניירות, ערבי מצוי, צריך למכור למרבה במחיר.
לגבי דולב, אני אוהב אותו מאוד הוא נותן את הלב ותמיד משקיע, הבעיה היא שכשהוא רע הוא נראה כמו שחקן בליגה א׳ וגם השנה יש לו מספרים על הפנים (לוקח בחשבון פציעה ותיפקוד במגרש).
לא הייתי ממהר לשחרר את חזיזה.
אצילי ישאר לא חושב שיקבל בגילו הצעות.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- The real Tsepo
- שחקן העונה
המועמדים היחידים שאני רואה עוזבים בצורה ריאלית זה סבע ופאני/עלי (לא ישחררו את שניהם בחיים). יכול להיות
גם הצעה מפתיעה פתאום על אחד הזרים אבל זה באמת דברים שאי אפשר לדעת. עם כל האהבה העצומה לדולב אף קבוצה רצינית לא תיקח אותו, הוא כל כך רחוק מאירופה או מהרמות שהוא שואף אליהן.יותר נכון לא רואה אף מועדון גדול יותר ממכבי חיפה שירצה אותו. ואני לא חושב שהוא מסוג השחקנים שיצא לאירופה "כדי לצאת לאירופה"
מקווה ומאמין שישאר..
גם הצעה מפתיעה פתאום על אחד הזרים אבל זה באמת דברים שאי אפשר לדעת. עם כל האהבה העצומה לדולב אף קבוצה רצינית לא תיקח אותו, הוא כל כך רחוק מאירופה או מהרמות שהוא שואף אליהן.יותר נכון לא רואה אף מועדון גדול יותר ממכבי חיפה שירצה אותו. ואני לא חושב שהוא מסוג השחקנים שיצא לאירופה "כדי לצאת לאירופה"
מקווה ומאמין שישאר..
-
- קפטן ירוק
בוא נחכה לקיץ כי לדבר עכשיו זה הכל באוויר. אחרי כל אליפות רשמו פה נאבד את זה ואת ההוא ובסוף זה לא קרה. לגבי אצילי, אני יודע בוודאות שהוא לא יעזוב.
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אסכם את העזיבה שלו בעיניים שלי-
קודם כל יש לנו שר אוצר חדש בנוסף לנטע לביא ופלאניץ׳.
כמובן אני בעד שידרוג כלכלי ועזיבה לטובת מקום שמשלם לך הרבה יותר ממה שאתה מרוויח היום ולכן עזיבה מסיבות אלה נראית לי הגיונית.
בצד המקצועי בלבד ולא הכלכלי-
אין לי ספק שנטע, פלאניץ ובכר עשו טעות מקצועית.
סרביה ליגה חלשה, לא מעניינת, לא מושכת תשומת לב ולא זכורים לי מאמנים שיצאו משם לליגות באירופה.
בכל מקרה, העובדה שיש כסף גדול על השולחן וליגת אלופות זה קורץ ונחמד.
מקווה בשבילו שיצליח להותיר חותם בליגת האלופות כי אם לא ירשים שם הוא לא יעשה שום קפיצת מדרגה, לקחת דאבל גם המאמן הנוכחי שלהם לוקח.
למרות שחסמת אותי באינסטגרם לאחר שהטחתי בך ביקורת, אוהב אותך מאוד, אתה מאמן מצוין אבל גם יהיר.
מקווה שנפגש שוב, בהצלחה!
כמובן אני בעד שידרוג כלכלי ועזיבה לטובת מקום שמשלם לך הרבה יותר ממה שאתה מרוויח היום ולכן עזיבה מסיבות אלה נראית לי הגיונית.
סרביה ליגה חלשה, לא מעניינת, לא מושכת תשומת לב ולא זכורים לי מאמנים שיצאו משם לליגות באירופה.
מקווה בשבילו שיצליח להותיר חותם בליגת האלופות כי אם לא ירשים שם הוא לא יעשה שום קפיצת מדרגה, לקחת דאבל גם המאמן הנוכחי שלהם לוקח.
למרות שחסמת אותי באינסטגרם לאחר שהטחתי בך ביקורת, אוהב אותך מאוד, אתה מאמן מצוין אבל גם יהיר.
מקווה שנפגש שוב, בהצלחה!
פושעי דילן לדין
-
- קפטן ירוק
לדעתי האישית:
אצילי לא ילך לשום מקום.
חזיזה, אם ילך זה רק לכוכב אחרי שבכר יאכל לו את הראש. נכון שהמספרים שלו השנה לא משהו (וכך לא יקבל הצעות מאף קבוצה נורמלית), אבל הוא חשוב לנו.
סבע- לא ממש תלוי בנו, מקווה שישאר..
עלי- שתיסגר הסאגה ויאריך כבר.
פאני- שחקן סגל סביר אבל כל כך הרבה פוזות ומניירות...
ג'וש- אללה יוסטור מי יודע מה קורה איתו. גם חשוב שישאר.
לגבי זרים- קריטי שישארו- קורנו וסק וגם שרי ישאר כי יש לו חוזה.
פיירו- להחלפה, אפשר למכור במחיר טוב.
דילאן- לא יודע אם שווה את הסכום, נראה קצת לא מחובר מאז הסיבוב השני, מה עוד שחייבים קשר אמצע.
דניאל- לא רואה שהאזרוח שלו מתקדם-אבל לא הייתי מחליף אותו בשנה הזאת כי חייבים לייצב את הסגל בעקבות מי שיעזוב ומאמן חדש שיגיע.
בקיצור- צפוי קיץ עם הרבה עליות ומורדות
אצילי לא ילך לשום מקום.
חזיזה, אם ילך זה רק לכוכב אחרי שבכר יאכל לו את הראש. נכון שהמספרים שלו השנה לא משהו (וכך לא יקבל הצעות מאף קבוצה נורמלית), אבל הוא חשוב לנו.
סבע- לא ממש תלוי בנו, מקווה שישאר..
עלי- שתיסגר הסאגה ויאריך כבר.
פאני- שחקן סגל סביר אבל כל כך הרבה פוזות ומניירות...
ג'וש- אללה יוסטור מי יודע מה קורה איתו. גם חשוב שישאר.
לגבי זרים- קריטי שישארו- קורנו וסק וגם שרי ישאר כי יש לו חוזה.
פיירו- להחלפה, אפשר למכור במחיר טוב.
דילאן- לא יודע אם שווה את הסכום, נראה קצת לא מחובר מאז הסיבוב השני, מה עוד שחייבים קשר אמצע.
דניאל- לא רואה שהאזרוח שלו מתקדם-אבל לא הייתי מחליף אותו בשנה הזאת כי חייבים לייצב את הסגל בעקבות מי שיעזוב ומאמן חדש שיגיע.
בקיצור- צפוי קיץ עם הרבה עליות ומורדות
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אגב, אין שום סיבה לא לדרוש מהכוכב 1.5-2 מיליון יורו. זה מה שעולה להביא צוות זר וזה פיצוי הולם, אין שום סיבה להתכופף. רוצים את כל הצוות, שישלמו
-
- הענק הירוק
עוד שנה יבינו כולם שאלברמן הוא לא יותר מדובר המשפחה. בכר הוא הסיבה לחזרתינו לרלוונטיות.Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05היה היום מלא וריאציות של שרשורים בטוויטר ובפייסבוק מי יותר חשוב בעיניכם בכר או אלברמן ורוב התשובות שראיתי היו בעיקר שאלברמן יותר משמעותי מבכרחזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 01:39מי לא מעריך את בכר בחיאת?Shocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 00:37 כמו אצילי הוא גם לא מספיק מוערך אצל האוהדים. אני זוכר אוהדים שלנו מאוננים על מולנסטיין כי הוא בא למחוא להם כפיים אחרי איזה תיקו מעפן בליגה או כי קרלסן הגיב להם בטוויטר. הזויים
- KevinDurant
- חבר בבורד
נטע ופלאניץ' לא הלכו לחפש משהו מקצועי.Liberman כתב: ↑19 אפריל 2023, 13:10 אני אסכם את העזיבה שלו בעיניים שלי-
מקווה שנפגש שוב, בהצלחה!
לגבי הכוכב, מסכים שהליגה שם חלשה יותר אבל הכוכב כקבוצה גדולה יותר ממכבי חיפה ויש להם יותר קשר לליגות בכירות ממכבי חיפה שלא מעניינת אף אחד.
והדבר המשמעותי פה הוא שיש לו את השלב בתים בליגת האלופות שזה הבמה הכי גדולה בעולם.
- Liberman
- מנהל הבורד
גם ברק לא הלך לסרביה בגלל סיבה מקצועית. ליגת אלופות היה פוש נוסף עבורו לעשות את המעבר אבל לדעתי זה היווה אולי 20% בהחלטה.
הליגה הסרבית מעניינת את התחת. אתה מוזמן לספר לי אילו מאמנים יצאו משם לליגות בכירות, חוץ מאחד שהלך לאיזה סמפדוריה.
אני אומר - אם ברק לא עושה ליגת אלופות משהו מפחיד הוא יאבד. מקווה בשבילו שיצליח וזה למעשה ״הסיכון״ שהוא לוקח.
הליגה הסרבית מעניינת את התחת. אתה מוזמן לספר לי אילו מאמנים יצאו משם לליגות בכירות, חוץ מאחד שהלך לאיזה סמפדוריה.
אני אומר - אם ברק לא עושה ליגת אלופות משהו מפחיד הוא יאבד. מקווה בשבילו שיצליח וזה למעשה ״הסיכון״ שהוא לוקח.
פושעי דילן לדין
-
- שחקן העונה
די נו, מי ישמע איזה הבדל גדול.KevinDurant כתב: ↑19 אפריל 2023, 17:30נטע ופלאניץ' לא הלכו לחפש משהו מקצועי.Liberman כתב: ↑19 אפריל 2023, 13:10 אני אסכם את העזיבה שלו בעיניים שלי-
מקווה שנפגש שוב, בהצלחה!
לגבי הכוכב, מסכים שהליגה שם חלשה יותר אבל הכוכב כקבוצה גדולה יותר ממכבי חיפה ויש להם יותר קשר לליגות בכירות ממכבי חיפה שלא מעניינת אף אחד.
והדבר המשמעותי פה הוא שיש לו את השלב בתים בליגת האלופות שזה הבמה הכי גדולה בעולם.
ליגה של שתי קבוצות אז הם תמיד יהיו באירופה ובגלל זה נוצר להם שם. זה שהם לקחו גביע אירופה לפני עשרות שנים לא באמת אומר משהו על היום, יש להם אצטדיון פח אשפה, במדינה פח אשפה.
חוץ מכסף אין כלום במעבר הזה, לא רואה הנאה גדולה בלעבור לליגה של שתי קבוצות שהאצטדיון של הקבוצה שלך נראה כמו אצטדיון בעזה (לא בדקתי, יש מצב שבעזה יש אצטדיונים יפים יותר).
פשיץ' זה החלוץ שלהם, והשוער שלהם זה הקנדי המוכר, זה רק אומר מה הרמה המקצועית שלהם.
המעבר של נטע זה יותר שדרוג מקצועי מאשר המעבר של בכר.
-
- הענק הירוק
אם אני צריך לענות בשליפה מהמותן אז לא. לא טוען שאלברמן יותר אחראי על האליפויות מבכר, אפילו לא קרוב. אומר רק כרגע אלברמן לטווח הארוך במצב בו אנחנו נמצאים מרגיש לי כמו איש מערכת שיותר חשוב שישאר פה מכל מאמן שהואShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 04:12אם אלברמן המנהל המקצועי ובמקום בכר יש את בלבול/רב״ש אתה לוקח 2 אליפויות ומגיע לליגת אלופות?חזיזוש כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:18לא סותר את ההערכה לבכר. זה לא כזה מנותק להגיד שאלברמן יותר חשובShocking4U כתב: ↑19 אפריל 2023, 02:05
- hezildo
- מכונת תארים
מבחינה מקצועית היה עדיף לבכר לעבור לבלגיה/הולנד או אפילו קבוצה קטנה באחת הליגות הבכירות. הכוכב האדום זה לא
התקדמות מקצועית ממשית כמו שאמרו כאן.
כלכלית זה שידרוג בשבילו וברור למה הוא עוזב לשם.
מבחינתנו, השאלה הגדולה היא האם אלברמן באמת יכול להשפיע והאם המערכת שלנו מספיק חזקה כדי להתמודד עם העזיבה של בכר.
כרגע אי אפשר לדעת, צריך לחכות ולראות איזה מאמן יגיע ואיך המועדון יתנהל.
אני מאמין שאם זה היה תלוי רק באלברמן, הוא יצליח להביא מאמן זר טוב.
השאלה היא אם שחר לא יתקע לו מקלות בגלגלים כמו שהוא אוהב.
קשה לדעת עכשיו, אפשר רק להתפלל.
מבחינתנו, השאלה הגדולה היא האם אלברמן באמת יכול להשפיע והאם המערכת שלנו מספיק חזקה כדי להתמודד עם העזיבה של בכר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי יקח אותו לאמן בקבוצה קטנה בליגות הבכירות?hezildo כתב: ↑19 אפריל 2023, 20:16 מבחינה מקצועית היה עדיף לבכר לעבור לבלגיה/הולנד או אפילו קבוצה קטנה באחת הליגות הבכירות. הכוכב האדום זה לא
גם בבלגיה והולנד זה ללכת לקבוצת אמצע טבלה ומטה, זה לא הכדורגל של ברק