רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ
אם כל הכבוד אלברמן לא צריך להיות כמו יצחקי ולמחזר,צריך לצאת מהקופסא ולהביא רעיונות חדשים,עד עכשיו הוא עשה את זה מצויין במקומות שהיינו בטוחים שייפול,יש לי תחושה שהוא לא ימחזר ויבוא מאמן חדש,לפחות זאת משאלת לב
אלברמן עבר לשחק אצלך ומונה למנהל מקצועי פה, והוא היה קצת יותר מחובר לקהל שלהם..Shocking4U כתב: 21 אפריל 2023, 17:28מבחינת סגנון משחק הוא מתאים אני מסכים אבל יש סביבו הרבה סימני שאלה על בעיות אישיות, מחוייבות לתפקידים שהוא לוקח וגם זה שהוא מאוד מחובר לצהובים ולקהל שלהם עד היום הזה.Kaka כתב: 21 אפריל 2023, 17:26מסכים שיש בעיה איתו בקטע הזה אבל מצד שני מקצועית הוא מתאים מאוד.Shocking4U כתב: 21 אפריל 2023, 17:23 אוסקר גרסיה בורח מפה בטיל הראשון
מתי הוא נשאר יותר מחצי שנה במועדון? מתפטר או מפוטר סדרתי
סה"כ מאמן זר שאימן שם, זה באמת הדבר האחרון שצריך לעניין במינוי מאמן, לגיטימי שיעריך/יאהב קהל שעשה לו טוב והעריך אותו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
@Apoc מתרגשKaka כתב: 21 אפריל 2023, 17:10 עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.
אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.
אם רב''ש ברשימה, אהלן וסהלן
אני מצפה מאלברמן שיהיה איש מקצוע מספיק איכותי כדי שיהיה לו רשימה של מאמנים בדיוק כמו שיש לו רשימה של מגנים ורשימה של חלוצים ושל קשרים אחוריים ושיתחילו לעבוד.
הם ביחסים מצוינים וכבר היו איתו שיחות, אלברמן ממש דוחף להביא אותו. כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לתקציב שנותנים לו להביא את אוסקר והצוות שלו.KevinDurant כתב: 21 אפריל 2023, 17:44 לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.
יענקל'ך!
לא באמת חששתי לרגע מרב"ש עם כל הכבוד להחלטיות של דודKevinDurant כתב: 21 אפריל 2023, 17:42@Apoc מתרגשKaka כתב: 21 אפריל 2023, 17:10 עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
אני אוסיף שלדעתי גם אוסקר גרסיה לא יגיע
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מכיר שהם ביחסים מצוינים ואלברמן אוהב אותו והם חברים וכו' וכו' ועדיין.Kaka כתב: 21 אפריל 2023, 17:47הם ביחסים מצוינים וכבר היו איתו שיחות, אלברמן ממש דוחף להביא אותו. כמובן שהכל חייב להיות בהתאם לתקציב שנותנים לו להביא את אוסקר והצוות שלו.KevinDurant כתב: 21 אפריל 2023, 17:44 לא חושב שאוסקר גרסיה יהיה המאמן הבא פה.
מעניין אגב אם אוסקר ירצה לחזור לפה עוד פעם.
ואגב נוסף, לפחות לא יגידו שזה מאמן זר שלא מכיר את "המנטליות" של הליגה
מה שכן בעקבות ההיסטוריה הלא טובה שלנו עם מאמנים זרים, אנחנו צריכים שיהיה מישהו שייכנס יותר בקלות, יעבור יותר בגרון של הבורד במסגר, מישהו שיביאו לו ובו אמון מלא ולא יביאו במטרה להכשיל כמו פעמים קודמות.
מישהו שיעשה את השינוי המחשבתי לגבי תפיסת המאמן הזר.
ולכן הפתרון הכי סביר בסיטואציה הנוכחית זה מאמן עם הכרות מוקדמת בליגה ועדיף אחד שהצליח (גם בכדי לשים מראה לשחר ולהגיד לו :הנה שם הוא הצליח").
אני לא באמת עקבתי אחרי גארסיה בשנים האחרונות אז אני לא יודע אם הוא במגמת עלייה/ירידה בקריירה ואני לא מודע למצבו הנפשי בעקבות פטירתה של בתו. אלו שני מרכיבים שחייבים לקחת בחשבון.
מבחינת הקדנציה הקודמת שלו פה היא הייתה מוצלחת ביותר, לקח אליפות אחרי עשור שחור של מכבי ת"א והוא האיש שהצית את הדמיון שם והדליק את האור בזכות כדורגל התקפי ואטרקטיבי וניפוץ מיתוסים כמו נצחונות בדרבי (כולל 4-0 גדול) ונצחון עלינו ובגלל כדורגל מאוד יפה לעין.
דבר נוסף זה שהוא מכיר את כל מה שקורה פה בארץ, הוא מכיר את הסגנון של הליגה הווה אומר 2-4 קבוצות התקפיות, תלוי באיזה עונה, וכל השאר בונקר מסריח של החיים עם בזבוזי זמן. זה דבר מאוד לא מובן למאמנים זרים שמגיעים לפה (תראו את קראנקה וקרסטאיץ' שלא הצליחו לקרוא פה את הסיטואציה ולהבין שזה הכדורגל פה).
לדעתי אגב הנושא הביטחוני שבגללו הוא ברח מהארץ זה היה יותר בגלל דרישות מקצועיות כאלו ואחרות שלא קיבל וזאת הייתה האצטלה. אולי אני טועה אבל זה נשמע לי לא הגיוני.
עוד משהו, לדעתי נושא המאמן כבר סגור/כמעט סגור ויעדכנו כשסיפור האליפות ייסגר.
ולכן הפתרון הכי סביר בסיטואציה הנוכחית זה מאמן עם הכרות מוקדמת בליגה ועדיף אחד שהצליח (גם בכדי לשים מראה לשחר ולהגיד לו :הנה שם הוא הצליח").
אני לא באמת עקבתי אחרי גארסיה בשנים האחרונות אז אני לא יודע אם הוא במגמת עלייה/ירידה בקריירה ואני לא מודע למצבו הנפשי בעקבות פטירתה של בתו. אלו שני מרכיבים שחייבים לקחת בחשבון.
מבחינת הקדנציה הקודמת שלו פה היא הייתה מוצלחת ביותר, לקח אליפות אחרי עשור שחור של מכבי ת"א והוא האיש שהצית את הדמיון שם והדליק את האור בזכות כדורגל התקפי ואטרקטיבי וניפוץ מיתוסים כמו נצחונות בדרבי (כולל 4-0 גדול) ונצחון עלינו ובגלל כדורגל מאוד יפה לעין.
דבר נוסף זה שהוא מכיר את כל מה שקורה פה בארץ, הוא מכיר את הסגנון של הליגה הווה אומר 2-4 קבוצות התקפיות, תלוי באיזה עונה, וכל השאר בונקר מסריח של החיים עם בזבוזי זמן. זה דבר מאוד לא מובן למאמנים זרים שמגיעים לפה (תראו את קראנקה וקרסטאיץ' שלא הצליחו לקרוא פה את הסיטואציה ולהבין שזה הכדורגל פה).
לדעתי אגב הנושא הביטחוני שבגללו הוא ברח מהארץ זה היה יותר בגלל דרישות מקצועיות כאלו ואחרות שלא קיבל וזאת הייתה האצטלה. אולי אני טועה אבל זה נשמע לי לא הגיוני.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אנחנו גם ככה בפלריטוטים של מלחמה בכמה חזיתות. אם אוסקר נוחת בארץ הקודש אפשר כבר להתחיל לפתוח מקלטים בשדרות וק"ש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
על אפך וחמתך הבלנדר מפתח תקווה יגיע לכרמלApoc כתב: 21 אפריל 2023, 17:51לא באמת חששתי לרגע מרב"ש עם כל הכבוד להחלטיות של דודKevinDurant כתב: 21 אפריל 2023, 17:42@Apoc מתרגשKaka כתב: 21 אפריל 2023, 17:10 עדכון- יענקל'ה לא מעוניין ברן בן שמעון ונתן לאלברמן לנהל את נושא המאמן. יש שיחות עם אוסקר גרסיה.
אני אוסיף שלדעתי גם אוסקר גרסיה לא יגיע
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לגמרי. אוסקר זה גם לגמרי מאמן שבורח לחול ברגע שיש הצעה פתאום מאיזה קבוצה אחרת. לא לויאלי בשיט. שמעתי את השם שלו מוזכר בהקשר של לסטר לאחרונה אחרי שהם פיטרו את רודג׳רסSmurk כתב: 21 אפריל 2023, 18:02 אנחנו גם ככה בפלריטוטים של מלחמה בכמה חזיתות. אם אוסקר נוחת בארץ הקודש אפשר כבר להתחיל לפתוח מקלטים בשדרות וק"ש.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים עם הסיפא שלך.Kozmo כתב: 21 אפריל 2023, 17:59 מה שכן בעקבות ההיסטוריה הלא טובה שלנו עם מאמנים זרים, אנחנו צריכים שיהיה מישהו שייכנס יותר בקלות, יעבור יותר בגרון של הבורד במסגר, מישהו שיביאו לו ובו אמון מלא ולא יביאו במטרה להכשיל כמו פעמים קודמות.
המועדון יודע שברק הולך כבר לא מעט זמן, אני מניח שכבר התארגנו בנושא ויש כבר דברים מתקדמים פשוט התקשורת לא יודעת
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
שוב אני אחזור.
אם יביאו לפה מאמן זר שלא יביא צוות משלו ויעיף את הישראלים אז שלא יביאו.
יהיה לו קשה להצליח פה.
יהיה לו קשה להצליח פה.
אגב צוות זר, דווקא דרור שמשון הולך להשאר כאן לפי מה שאומרים.NOSFERATU ZODD כתב: 21 אפריל 2023, 18:06 שוב אני אחזור.
יהיה לו קשה להצליח פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי שלא יהיה הוא יבוא עם צוות והכל יהיה מסודר, אתם שוכחים שאלברמן היה חלק מאלה שפיתחו את הכוורת סביב בכר והעמיס אנשי צוות ושבכר לוקח אתו את כולם יהיו חייבים לחדש את המערכת.
אלברמן גדל על קרויף כמנהל מקצועי ומבין את החשיבות של מערכת וכוורת וכל זה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הדבר הכי גרוע אפילו יותר מלהביא את רב״ש זה להנחית פה מאמן זר ושיצמידו לו אפסים כמו איתי מרדכי או גיורא אנטמן כי הם ״מכירים את המערכת״
מסכים.KevinDurant כתב: 21 אפריל 2023, 15:18השם של גרסיה עלה כי זה הכי קל, בדיוק כמו שהשם של רב''ש עלה שאני בספק אם הוא בכלל מועמד.ברק.י כתב: 21 אפריל 2023, 14:57 אם אכן השמועות על ספרדי נכונות, אז השמות היחידים שעלו עד הם גארסיה ובורדאלאס. שניהם לא בדיוק אופציות זוהרות.
בורדאלאס מאמן שהביא הצלחות ומוערך, אבל לא מתאים לסגנון שלנו כמועדון ולא מתאים לסגל השחקנים (4-4-2 עם שתי שישיות, כשאנחנו כרגע בלי שחקני 6 ובלי חלוצים ברמה גבוהה).
גארסיה מאמן בעייתי מבחינת התנהלות ולא הביא הצלחות כבר יותר מדי זמן, למרות שהוא אוהב לשחק במערכים שמתאימים לסגל.
באמת אין מה להאמין לשום דבר שפורסם, ה"שמות" בתקשורת והסיכוי שלהם להיות נכונים זהים לסיכוי שלי להיכנס לטרנספרמרקט ולחפש מאמנים בליגות זהות לשלנו ולהגריל אחד מהם.
זה אותם עיתונאים שאמרו שבורקה, בלם קרואטי, בלם בלגי, בלם סרבי ולא יודע מי עוד עוד רגע נוחתים פה כמחליפים של פלאניץ', הם באמת לא יודעים שום דבר.
אני מאמין שאלברמן מודע לעזיבה של בכר כבר תקופה לא קצרה (או לפחות לאפשרות הזו) וכבר עבד על שמות של מועמדים.
אגב לגבי גרסיה באופן כללי, בלי קשר ליכולות האימון שלו הוא מאמן של קדנציות מאוד קצרות, מכל מיני סיבות ואני לא כל כך עף על האפשרות הזאת בעיקר בגלל חוסר היציבות שלו.
למעט הקדנציה שלו בזלצבורג הוא בדרכ נשאר בתפקידים שנה ולא מעבר לזה מכל מיני סיבות.
ואגב, עוד טיעון שמרגיז אותי בנוגע למאמנים זרים שנותנים דוגמה את המאמנים של מכבי ת''א וזה שהם מביאים מאמנים יקרים מאוד ואיכותיים מאוד ומאמן זר יעלה לפחות מיליון יורו.
אוסקר גרסיה אימן לפני שהגיע לפה בנוער של ברצלונה, פאקו היה עוזר מאמן ואימן במקסיקו, פאולו סוזה אימן בליגה ההונגרית, בוס אימן בויטסה בהולנד, דוניס אימן בניקוסיה ופנאתיניקוס, יוקאנוביץ' בליגה שנייה באנגליה, וידיגל בקבצת תחתית-אמצע טבלה בפורטוגל, קראסטיץ' בקבוצת אמצע טבלה בסרביה, שוטא בטורקיה ואיביץ' ביוון
רוב רובם לא מאמנים של מיליון יורו לעונה וגם לא חצי מזה (איביץ' בקדנציה הראשונה הרוויח 350 אלף יורו).
למעט קראנקה שבא כשם גדול והיה עם חוזה של לה ליגה שטוענים שהוא מרוויח 800 אלף יורו (גם לא נשמע לי הגיוני) הרוב לדעתי הרוויחו פחות מזה.
אפשר להביא מאמן טוב מאוד גם ב350-450 אלף יורו. כולל צוות יוצאים פה בסיפור של מיליון יורו וזה יצא יותר זול מהצוות של בכר.
ואגב, ״מאמן של קדנציות קצרות״ נכנס לרשימה המעוטרת עם מימר וניר ברקוביץ׳.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הייתי צריך לדרג את המאמנים של הצהבת שהייתי מביא לפה אז
סוזה
איביץ
יוקאנוביץ
בוס
אוסקר
קראסטיץ
פאקו
דוניס
וואן לוון
ארבלדזה
וידיגאל
סוזה
איביץ
יוקאנוביץ
בוס
אוסקר
קראסטיץ
פאקו
דוניס
וואן לוון
ארבלדזה
וידיגאל
איך הפכנו לפורום אוהדי מכבי חיפה שמתעסק כל היום בצוות מקצועי לשעבר של מכבי ת"א לא הבנתי
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
שיביאו מאמן שלא היה פה.
אפשר לחשוב כמה הוא צריך להכיר שחקנים.
במילא הוא לדעתי ירצה להביא 4-3 זרים חדשים.
אפשר לחשוב כמה הוא צריך להכיר שחקנים.
במילא הוא לדעתי ירצה להביא 4-3 זרים חדשים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תשאל את אלברמן. מסתבר שרק מאמנים שאימנו את הצהבת רלוונטים (אוסקר גרסיה/קראסטיץ)Apoc כתב: 21 אפריל 2023, 19:59 איך הפכנו לפורום אוהדי מכבי חיפה שמתעסק כל היום בצוות מקצועי לשעבר של מכבי ת"א לא הבנתי
אלברמן אמר את זה?Shocking4U כתב: 21 אפריל 2023, 21:21תשאל את אלברמן. מסתבר שרק מאמנים שאימנו את הצהבת רלוונטים (אוסקר גרסיה/קראסטיץ)Apoc כתב: 21 אפריל 2023, 19:59 איך הפכנו לפורום אוהדי מכבי חיפה שמתעסק כל היום בצוות מקצועי לשעבר של מכבי ת"א לא הבנתי
אופטימיות במכבי חיפה
קרסטאיץ זה המצאה של משועממים בגלל שהוא חבר של ג'ובאני
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה הבעיה בחופשה
קרסטאיץ אחלה גבר בחור טוב
קרסטאיץ אחלה גבר בחור טוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אחלה גבר, אפשר למצוא מאמן הרבה יותר טוב ממנו. אם לא זה שהוא שיתף את גלוך בגראבג׳ טיים אף אחד בישראל לא היה זוכר אותו לטובה. לקחו מאמן שכשנגמרה להם העונה זרק ילד מהנוער והפכו אותו לאיזה גאון. גם גיא לוזון זרק את גורפינקל ויונתן לוי להרכב בפלייאוף העליון אז בוא נחזיר גם אותו.
אבל אף אחד לא אמר שהוא יגיע, אפילו לא מועמד.
יענקל'ך!