Adi81 כתב: ↑11 אפריל 2023, 09:06
למה האנטי הזה כלפיהם?
יש אוהדים שלא רוצים שהקבוצה תדרדר לבינוניות וחושבים מקצועית, ויש אוהדים שחושבים במונחים של "אנטי" או "אוהב"
מה קשור אנטי? מה הם הציקו לי בגן חובה? חושב שמקצועית הם לא לרמה של משבצת זר במכבי חיפה גם בעוד 100 שנים.
Adi81 כתב: ↑11 אפריל 2023, 09:22
שכותבים שום ניקולסקו ושום זלטנוביץ זה נראה כמו עניין אישי ולא מקצועי
אין שום סיבה הגיונית שזה יראה ככה.
כשכותבים שום ניקולאסקו ושום זלטנוביץ' זה נראה הכי עניין מקצועי שיש, למעשה זה לא יכול להיות משהו אחר כי אין סיבה שמישהו לא יאהב אישית את ניקולאסקו או זלטנוביץ', אני בספק שמישהו פה גדל איתם בחטיבת הביניים. הטענות שלך מראות על ניתוק דיי גדול מהמציאות.
צודק, ניקולסקו משך לי בצמה בגן.
ואם להיות רציני, אני באמת חושב שהם זרים בינוניים שתפורים על קבוצות כמו נתניה, בית''ר ודומיהן שלא מתאימים לקבוצה אלופה שגם שואפת להתחרות באירופה.
השמות האלה זה קלאסי רכש של באר שבע, בדיוק כמו אנסה.
סליחה באמת שאני חושב שמגיע לנו קצת יותר טוב מזה ולא עוד אנדלובו.
אני גם רשמתי את השמות שלהם, אין לי עניין אישי בהם, יש לי עניין רב בשערים והתמצאות שלהם ברחבה.
האם יצליחו במכבי חיפה? God knows.
צריך לשאוף לחלוץ שעושה תנועה, מסיים חד ועושה לחץ.
יודעים ורוצים אצלנו להשכיב 2-3 מיליון יורו על חלוץ ברמה של יובאנוביץ? תפדאל.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
אני גם רשמתי את השמות שלהם, אין לי עניין אישי בהם, יש לי עניין רב בשערים והתמצאות שלהם ברחבה.
האם יצליחו במכבי חיפה? God knows.
צריך לשאוף לחלוץ שעושה תנועה, מסיים חד ועושה לחץ.
יודעים ורוצים אצלנו להשכיב 2-3 מיליון יורו על חלוץ ברמה של יובאנוביץ? תפדאל.
לא הייתי משכיב 2 מיליון יורו על שחקן בעמדה אחת, כשלדעתי יש צורך ברענון בהרבה עמדות בקיץ ויש להניח שגם שחקנים יעזבו.
יש עוד משחק אחד נגד ב"ש שהוא צריך לשחק בו 90 דקות כי נגדם הולך לו יותר ואפשר לקפל אותו מבחינתי
למרות שהיום דווקא הוא כן הצליח לתרום קצת, הוא פשוט לא מספיק טכני בשביל לשחק פה כדורגל
Apoc כתב: ↑23 אפריל 2023, 22:53
יש עוד משחק אחד נגד ב"ש שהוא צריך לשחק בו 90 דקות כי נגדם הולך לו יותר ואפשר לקפל אותו מבחינתי
למרות שהיום דווקא הוא כן הצליח לתרום קצת, הוא פשוט לא מספיק טכני בשביל לשחק פה כדורגל
החזיר את תג המחיר עם הצ׳מפיונס אז לא יחשב כפלופ אלא שחקן קאלט אבל באמת יש גבול לכל תעלול.
לדעתי מחפשים לו מחליף, וזה בסדר.
השקיעו בו, הוא תרם את שלו בדרך לליגת האלופות (שם יותר קל לו לבוא לידי ביטוי מאשר הבונקרים פה).
תודה על הכל ובהצלחה בהמשך.
The real Tsepo כתב: ↑24 אפריל 2023, 01:37
יש בו משהו מתעתע, שחקן שקשה לשנוא ביחס לחולשה שהוא מציג. אחלה פרנצדי, צריך משהו אחר כמובן לעונה הבאה
בסוף יום, הוא מקצוען, מעבר לזה שהוא נראה אחלה בחור עם אופי טוב. תמיד משקיע ותמיד חושב על טובת הקבוצה. הוא אולי לא מתאים, אבל אי אפשר לשנוא שחקן כזה שגם הביא לנו רגעי עושר משמעותיים (שספק אם אחרים היו נותנים לנו).