פרנטזי פיירו - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי

שליחה על ידי The real Tsepo »

ברק.י כתב: 24 אפריל 2023, 11:36
The real Tsepo כתב: 24 אפריל 2023, 01:37 יש בו משהו מתעתע, שחקן שקשה לשנוא ביחס לחולשה שהוא מציג. אחלה פרנצדי, צריך משהו אחר כמובן לעונה הבאה
בסוף יום, הוא מקצוען, מעבר לזה שהוא נראה אחלה בחור עם אופי טוב. תמיד משקיע ותמיד חושב על טובת הקבוצה. הוא אולי לא מתאים, אבל אי אפשר לשנוא שחקן כזה שגם הביא לנו רגעי עושר משמעותיים (שספק אם אחרים היו נותנים לנו).
מסכים לגמרי
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

כבר נכנס לספרי ההיסטוריה של המועדון.
עוד 20 שנה ילדים שעוד לא נולדו ידברו עליו כמו שילדים היום מדברים על יעקובו.

אני כן חושב שהוא פספוס, אבל מצד שני גם אני כבר איבדתי סבלנות לגבין.
לדעתי יש פה הרבה עניין מנטאלי שייתכן והמועדון יכל לעזור יותר בדיעבד.
הרי יש לו כדורגל, לא רק במוקדמות ליגת האלופות, גם נגד פריז בבית נתן משחק טוב, נפסל לו שער שהוא ניער את מרקיניוס שהוא בלם טופ 5 בעולם כאילו הוא כלום.

מאחל לו שיצליח ומאחל לנו חלוץ שיותר מתאים ל36 משחקי ליגת העל ולא רק למשחקים הבודדים באירופה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אצל בכר באמת אין שום ספק שהוא כבר אבוד.
השאלה העיקרית היא מה יקרה עם המאמן הבא.

ברור לחלוטין שלשיטת המשחק שלנו ולשחקנים שסביבו יש השפעה בסיטואציה שלו. יש לנו שחקנים כמו שרי ואצילי שאלרגיים למסירות עומק, ובשילוב עם פציעה ועונה חלשה של חזיזה, לא היה אף שחקן שבאמת יכול לשחק בסגנון שמתאים לפיירו.

אם אנחנו נשחק בצורה דומה לנוכחית, לחלוטין עדיף חלוץ דינמי בסגנון של דינדה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 28 אפריל 2023, 12:23 אצל בכר באמת אין שום ספק שהוא כבר אבוד.

ברור לחלוטין שלשיטת המשחק שלנו ולשחקנים שסביבו יש השפעה בסיטואציה שלו. יש לנו שחקנים כמו שרי ואצילי שאלרגיים למסירות עומק, ובשילוב עם פציעה ועונה חלשה של חזיזה, לא היה אף שחקן שבאמת יכול לשחק בסגנון שמתאים לפיירו.

שרי אלרגי למסירות עומק? אצילי אלרגי למסירות עומק? על מה אתה מדבר?

פיירו שחקן שצריך לקבל כדורי רוחב מאזור קו הרוחב (כל הגולים שלו או 90% מהם הגיעו בדיוק מהסיטואציות האלה) וזה לא אזור המחיה של כל צד ימין שלנו (לא של אצילי וגם סונדגרן לא תומך יותר מדי בשיטה הנוכחית), לא סתם פיירו היה יותר שימושי כשחזיזה שיחק על כל קו ימין ואז הוא הלך לקו.

תוסיף לזה את כל ההיעדרויות של קורנו בצד שמאל שפגעו לנו במשחק ההתקפה השוטף מצד שמאל ואיבדנו אותו.

אני לא משאיר אותו לא משנה מי המאמן שמגיע, הוא לא תורם מספיק בשום אספקט של המשחק גם אם ישחקו עליו ויכפו את כל המשחק עליו.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 28 אפריל 2023, 12:37

פיירו שחקן שצריך לקבל כדורי רוחב מאזור קו הרוחב (כל הגולים שלו או 90% מהם הגיעו בדיוק מהסיטואציות האלה) וזה לא אזור המחיה של כל צד ימין שלנו (לא של אצילי וגם סונדגרן לא תומך יותר מדי בשיטה הנוכחית), לא סתם פיירו היה יותר שימושי כשחזיזה שיחק על כל קו ימין ואז הוא הלך לקו.

תוסיף לזה את כל ההיעדרויות של קורנו בצד שמאל שפגעו לנו במשחק ההתקפה השוטף מצד שמאל ואיבדנו אותו.

אני לא משאיר אותו לא משנה מי המאמן שמגיע, הוא לא תורם מספיק בשום אספקט של המשחק גם אם ישחקו עליו ויכפו את כל המשחק עליו.
הם כמעט ולא נותנים מסירות עומק במשחק מעבר, שניהם הולכים כמעט בלעדית לבד או בפתיחה לכיוון האגפים. זה חלק משמעותי למה שרי של העונה הוא שחקן בלתי נסבל והרבה פחות פועיל.

בתחילת העונה כששרי שיחק לעומק, ראית לא מעט מצבים שבהם פיירו היה יכול לגבור על השחקן שאיתו בדרך לשער (מול אולימפיאקוס, מול לימסול בבית, אפילו מול יובנטוס בכדור מאבו פאני).

כמה כדורים בסגנון מישהו ניסה בכלל למסור לו מאז? על גבול האפס. וזה לא רק פיירו, אגב - שים לב שגם כשדוד וניקיטה שיחקו, הקבוצה כמעט ולא ייצרה מצבים לחלוצים ממשחק שוטף. הגולים של החלוצים שלנו הם דחיקות או פעולות אישיות.

בהקשר הזה בכר נכשל, כי בעונה שלמה הוא לא הצליח להתאים את שיטת המשחק של הקבוצה למי שאמור היה להיות החלוץ המוביל שלה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 28 אפריל 2023, 13:03
KevinDurant כתב: 28 אפריל 2023, 12:37

הם כמעט ולא נותנים מסירות עומק במשחק מעבר, שניהם הולכים כמעט בלעדית לבד או בפתיחה לכיוון האגפים. זה חלק משמעותי למה שרי של העונה הוא שחקן בלתי נסבל והרבה פחות פועיל.

בתחילת העונה כששרי שיחק לעומק, ראית לא מעט מצבים שבהם פיירו היה יכול לגבור על השחקן שאיתו בדרך לשער (מול אולימפיאקוס, מול לימסול בבית, אפילו מול יובנטוס בכדור מאבו פאני).

כמה כדורים בסגנון מישהו ניסה בכלל למסור לו מאז? על גבול האפס. וזה לא רק פיירו, אגב - שים לב שגם כשדוד וניקיטה שיחקו, הקבוצה כמעט ולא ייצרה מצבים לחלוצים ממשחק שוטף. הגולים של החלוצים שלנו הם דחיקות או פעולות אישיות.

בהקשר הזה בכר נכשל, כי בעונה שלמה הוא לא הצליח להתאים את שיטת המשחק של הקבוצה למי שאמור היה להיות החלוץ המוביל שלה.
לא יודע מה בכר אשם פה, פיירו חלוץ חלש מאוד בכל מהלך שלו.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

עזבו שנייה כדורי עומק או כדורי גובה
הבן אדם חסר טכניקה
הוא לא יודע לסיים ברגל
התנועה שלו לא טובה כי הוא איטי
חלוץ טוב עם תנועה וסיומת מסיים פה על 20 שערים קל
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Liberman כתב: 28 אפריל 2023, 14:12 עזבו שנייה כדורי עומק או כדורי גובה
הבן אדם חסר טכניקה
הוא לא יודע לסיים ברגל
התנועה שלו לא טובה כי הוא איטי
חלוץ טוב עם תנועה וסיומת מסיים פה על 20 שערים קל
אני לא חושב שהוא איטי אבל הוא לא מהיר מאוד זה בטוח.

בלי קשר הוא לא יודע לשחק כקיר, לא מוריד מספיק כדורים ולא משתתף בכלל במשחק ההתקפה.

הוא החלוץ 9 גדול הכי לא 9 גדול כי הוא לא משתמש בשום תכונה שלו.

אתה זוכר בכל המשחקים שלו פעם אחת שזרקו עליו כדור והוא הצליח להוריד כמו שצריך או שניסו לשחק אתו כקיר והוא עשה פעולה טובה ומקדמת? אני לא, וזה בדיוק מה שאתה מצפה משחקן בטיקט שלו.

אצל רוקאביצה בזמנו אומנם ביקרו אותו מאוד שהוא לא מעורב במשחק אבל הוא היה קיר יותר איכותי מפיירו והיה מעורב במהלכים ובישל ועל הנוכחות שלו ברחבה, הסיומת והתנועה ללא כדור אין מה לדבר בכלל.

מפיירו אנחנו לא מרוויחים כלום חוץ מהנוכחות שלו על הדשא
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

איפה רוקביצה ואיפה הוא?
רוקא בשיא עושה תנועה עושה לחץ עושה גולים חדים
מדובר באגדת מועדון

לגבי היתרונות של פיירו - אכן, כלום לא בא לביטוי
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Liberman כתב: 28 אפריל 2023, 14:20 איפה רוקביצה ואיפה הוא?
רוקא בשיא עושה תנועה עושה לחץ עושה גולים חדים
מדובר באגדת מועדון

לגבי היתרונות של פיירו - אכן, כלום לא בא לביטוי
ברור ברור אין מה להשוות בינו לבין רוקאביצה.

אני פשוט אומר שלגבי פיירו הוא אומנם גבוה ופיזי וכביכול 9 אבל הוא לא תורם למשחק שום יכולת של 9.

זה לא 9 שמוריד כדורים ומשחק כקיר ושותף במשחק, לא כי לא משחקים עליו כי הוא פשוט לא יודע.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

קורא פה כל מיני תגובות על זה שהוא לא מקבל כדורי עומק ושלא משחקים אליו או כל מיני דברין בסגנון הזה, ואני ופשוט משפשף את העיניים.
עד מתי נמשיך לשמוע את הדברים האלו?
חלאס, הוא פשוט שחקן פח, ואין בו כלום. חשבתי בתחילת העונה שהוא יסיים עם 10-12 שערים. אפילו משם הוא רחוק.
לגבי כדורי העומק - כל כדור עומק לוקח לו עוד שני מטר לבעוט משחקן רגיל ואז כבר סוגרים אותו.
חלאס, הוא שחקן פח ואין בו כלום. שום דבר לא ישנה את זה. אם הוא נשאר פה בעונה הבאה זו קטסטרופה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

בסדר, הוא שחקן חסר כישורים שלא מסוגל להשתלט על כדור, לא מסוגל לבעוט, לא מסוגל לעשות תנועה, וכל המחמאות האלה.

איכשהו למרות כל חוסר הכישרון הזה הוא הצליח להבקיע בעונה שעברה 15 גולים בליגה השנייה בצרפת, כשאותם גולים כללו גם יופי של תנועה מול בלמים, השתלטות וטכניקת בעיטה.
וגם אצלנו בתחילת העונה ידע לתת יופי של עבודה בתנועה מול בלמים במסגרות האירופיות.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

לא יודע על מה אתה מדבר, כבר בסרטון שערים שלו מהעונה שעברה היה אפשר לראות כמה הוא לוקה בטכניקה. גם בתחילת העונה היו לו המון רגעים שזה היה בלתי נסבל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

איך אפשר להאשים ברצינות שחקנים אחרים כשהשחקן לא מסוגל להשתלט באופן בסיסי על כדור או להוביל כדור למשך יותר מכמה שניות בלי לאבד אותו בשלומיאליות
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 28 אפריל 2023, 16:22 בסדר, הוא שחקן חסר כישורים שלא מסוגל להשתלט על כדור, לא מסוגל לבעוט, לא מסוגל לעשות תנועה, וכל המחמאות האלה.

איכשהו למרות כל חוסר הכישרון הזה הוא הצליח להבקיע בעונה שעברה 15 גולים בליגה השנייה בצרפת, כשאותם גולים כללו גם יופי של תנועה מול בלמים, השתלטות וטכניקת בעיטה.
וגם אצלנו בתחילת העונה ידע לתת יופי של עבודה בתנועה מול בלמים במסגרות האירופיות.
די נו ג'ודו בחייאת, אתה לא מאמין לעצמך שאתה אומר שיש לו טכניקת בעיטה.

בתור מנוי שיושב קרוב לחימום של השחקנים אני רואה את הבעיטות של כולם לפני המשחק כשהם מתחממים ויש לו את הטכניקת בעיטה הכי גרועה בקבוצה, בפער די גדול.

באירופה פיירו היה הרבה יותר טוב בעיקר כי שיחקנו עם ה3 בלמים ועם חזיזה וקורנו בכנפיים ואז המשחק היה יותר מותאם אליו אבל זה פחות מתאים בליגה (בעיקר כי אתה מאבד שחקנים יותר איכותיים וטובים כמו אצילי וסבע נניח שבגלל ההרכב הזה ישבו בספסל או ישחקו בעמדות לא מתאימות) וגם ככה הוא לא באמת מספיק טוב.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

הוא לא שחקן.
אין סיכוי שהוא נשאר.
וטוב שכך.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

Judokan כתב: 28 אפריל 2023, 16:22 בסדר, הוא שחקן חסר כישורים שלא מסוגל להשתלט על כדור, לא מסוגל לבעוט, לא מסוגל לעשות תנועה, וכל המחמאות האלה.

הסרטונים שלו היו מזעזעים
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Shocking4U כתב: 28 אפריל 2023, 17:19 איך אפשר להאשים ברצינות שחקנים אחרים כשהשחקן לא מסוגל להשתלט באופן בסיסי על כדור או להוביל כדור למשך יותר מכמה שניות בלי לאבד אותו בשלומיאליות
הוא לא מסוגל לעשות כלום. אפילו משחק ראש שחשבנו שיש לו אין לו. בחיי שאני מעדיף את סק כחלוץ.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אליאור כתב: 28 אפריל 2023, 21:23
Shocking4U כתב: 28 אפריל 2023, 17:19 איך אפשר להאשים ברצינות שחקנים אחרים כשהשחקן לא מסוגל להשתלט באופן בסיסי על כדור או להוביל כדור למשך יותר מכמה שניות בלי לאבד אותו בשלומיאליות
הוא לא מסוגל לעשות כלום. אפילו משחק ראש שחשבנו שיש לו אין לו. בחיי שאני מעדיף את סק כחלוץ.
משחק ראש מזעזע. גם הנגיחות שלו במוקדמות זה נטו כוח ולאמצע השער. שום דיוק או מחשבה מאחוריהן. לאצילי יש משחק ראש יותר טוב
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

בואו נגיד שלא הייתי מוסיף לו "דל" לפני פיירו :)

קשה לי להאמין שימשיך בשנה הבאה, אין אחד לדעתי במועדון (או בקהל) שירצה בזה.

הוא בחור טוב ומאוד התחברתי אליו, אבל רואים שלא טוב לו גם והוא לא נהנה.

יש לו אחלה וידאו עם שערים מהאלופות וכאלה, אפשר למצוא לו קבוצה ואני אופטימי ששנה הבאה נראה שדרוג משמעותי בעמדה שלו..
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אני הייתי מגדולי התומכים שלו פה אבל צריך להכיר במציאות, הוא לא מתאים לנו.
אולי זה בגלל שלא הפעילו אותו מספיק, בגלל שכמו שאמרו קודם משחק האגפים שלנו לא עבד בשבילו (פציעות של חזיזה וקורנו) או
בגלל שסגנון המשחק שלנו בליגה לא מתאים לו, בגלל שהוא לא התחבר לקבוצה, בגלל החוסר בטכניקה - לא משנה מה הסיבה, בשורה התחתונה
זה לא עובד.
זה מוזר שאנחנו מדברים ככה על חלוץ שהיה מלך השערים במוקדמות והביא אותנו לבתים בצ'מפיונס, אבל זו המציאות.
אני באמת מאחל לו הצלחה מכל הלב, אבל לא בבית סיפרנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שחקנים בליגה עם יותר שערים ממנו:
אספרייה
זהבי
יובאנוביץ
ניקולסקו
זלאטנוביץ
מלמד
בדש
חטואל
שבירו
בורארד

שחקנים עם אותו מספר שערים:
תורג׳מן
אופק ביטון
רוטמן
שלומי אזולאי
אלמוג בוזגלו
מארק קוסטה

אז כן, מי שחושב שזה מספרים ששווים חלוץ זר במכבי חיפה בהחלט צריך לבדוק את עצמו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Shocking4U כתב: 29 אפריל 2023, 22:52 שחקנים בליגה עם יותר שערים ממנו:
אספרייה
זהבי
יובאנוביץ
ניקולסקו
זלאטנוביץ
מלמד
בדש
חטואל
שבירו
בורארד

שחקנים עם אותו מספר שערים:
תורג׳מן
אופק ביטון
רוטמן
שלומי אזולאי
אלמוג בוזגלו
מארק קוסטה

אז כן, מי שחושב שזה מספרים ששווים חלוץ זר במכבי חיפה בהחלט צריך לבדוק את עצמו.
גם בלי קשר למספרים ברור שזה לא זה. המספרים צריכים לתמוך טענה בספורט ולא להפך.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברור שהמספרים זה לא זה, וברור שהיכולת זה לא זה.
אף אחד לא טוען ולא חושב אחרת.

השאלה היחידה היא האם היכולת של פיירו העונה משקפת את השחקן שהוא יכול להיות, או שאפשר להוציא ממנו יותר בהתאמות מסוימות.

כמשל, קחו את רוקאביצה - שהיה שחקן שנראה בינוני ובעל תקרה של 8-10 שערים בעונה ודיבור של לשחרר אותו, עד שבלבול העביר אותו לשחק חלוץ מרכזי פרופר ופתאום הוא הפך למגה סקורר בגיל 31.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

שיוציאו ממנו יותר בדיז'ון בליגה השנייה בצרפת. אין לנו זמן לבזבז עליו בטח כשהוא לא נותן שום סיבה להאמין בו. דוד יותר טוב ממנו בכמה רמות
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Judokan כתב: 30 אפריל 2023, 14:27 ברור שהמספרים זה לא זה, וברור שהיכולת זה לא זה.

השאלה היחידה היא האם היכולת של פיירו העונה משקפת את השחקן שהוא יכול להיות, או שאפשר להוציא ממנו יותר בהתאמות מסוימות.

כמשל, קחו את רוקאביצה - שהיה שחקן שנראה בינוני ובעל תקרה של 8-10 שערים בעונה ודיבור של לשחרר אותו, עד שבלבול העביר אותו לשחק חלוץ מרכזי פרופר ופתאום הוא הפך למגה סקורר בגיל 31.
אבל ההשוואה היא לא נכונה:
1. רוקאביצה כשהיה בינוני תופקד הרבה פעמים באגף, שזו לא העמדה שלו. פיירו מתופקד תמיד כחלוץ.
2. עם פיירו משחקים קשרים טובים יותר שיודעים לתת פס לגול, מאשר רוקאביצה כשהיה בינוני.
3. רוקאביצה הוכיח את עצמו בליגה שלנו בבית"ר.
4. והכי הכי חשוב - כל מי שראה את רוקאביצה (גם כשהיה בינוני) ואת פיירו מבין שלרוקאביצה יש כדורגל (סיומת בנגיעה, מהירות, תנועה ומשחק ראש) לעומת פיירו שכל פעולה שלו עם הכדור רק מוכיחה שהיה צריך ללכת לכדורסל.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 30 אפריל 2023, 14:27 ברור שהמספרים זה לא זה, וברור שהיכולת זה לא זה.

השאלה מה אפשר לעשות עם פיירו? להעביר אותו לשחק כבלם? כקשר?

רוקאביצה עוד בבית''ר הראה שהוא שווה משהו רק בשפיץ.

אני חושב שאפשר להוציא יותר מפיירו עם שחקנים מסוימים ובמערכים מסוימים שיותר יקלו עליו (שזה בעיקר 4-4-2/3-5-2) שהסגל שלנו לא כל כך בנוי לזה כי אני מעדיף לשחק על היתרונות של אצילי ושרי/סבע מאשר לשחק על היתרונות של פיירו.

אני לא חושב שהוא כישלון מטורף, בעיקר בגלל העבודה באירופה אבל בדיוק כמו שרודריגס לא היה כישלון מטורף וידעו להתקדם ממנו ולשדרג ועוד כמה שחקנים שהיו בסדר, גם פה צריך לדעת להתקדם.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

איזה יתרונות יש לפיירו?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אליאור כתב: 30 אפריל 2023, 14:52

1. רוקאביצה כשהיה בינוני תופקד הרבה פעמים באגף, שזו לא העמדה שלו. פיירו מתופקד תמיד כחלוץ.
2. עם פיירו משחקים קשרים טובים יותר שיודעים לתת פס לגול, מאשר רוקאביצה כשהיה בינוני.
4. והכי הכי חשוב - כל מי שראה את רוקאביצה (גם כשהיה בינוני) ואת פיירו מבין שלרוקאביצה יש כדורגל (סיומת בנגיעה, מהירות, תנועה ומשחק ראש) לעומת פיירו שכל פעולה שלו עם הכדור רק מוכיחה שהיה צריך ללכת לכדורסל.
זו הכי חוכמה בדיעבד. כשרוקאביצה היה פה בעונה לפני בלבול, הוא נקטל כל הזמן כחלוץ בינוני. ואף אחד לא טען ולא חשב שזה כי הוא משחק באגף (ואגב, הוא גם שיחק לפעמים כחלוץ מרכזי, פשוט בשיטות משחק שבהן החלוץ נאלץ לשחק רחוק מהשער).
היו לא מעט דיבורים על זה שחייבים לשחרר אותו ולהביא שחקנים טובים יותר.

והנקודה לגבי בית"ר היא הכי מצחיקה, כי (א) להבקיע בביתר שמשחקת על מתפרצות לא דומה בשיט לשחק אצלנו, ו(ב) כי גם פיירו הוכיח את עצמו בקבוצה אחרת כחלוץ שיודע להבקיע, וגם אצלנו הבקיע בתחילת העונה שערים מצוינים של חלוץ שיודע לעבוד.

אני לא מבין איך מישהו יכול להסתכל על המשחקים שלנו מול אולימפיאקוס או מול הכוכב ולהגיד לי שפיירו נגר שלא יודע לשחק כדורגל או שאין לו שום יתרונות. הוא נותן גולים של תנועה אדירה ומשחק ראש מצוין.

תגידו שהוא לא מתאים לשיטה שלנו - מקבל. זה בדיוק הטיעון שלי. אבל הוא לא איזה נגר חסר מושג שגירדו מהתחנה המרכזית.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Judokan כתב: 30 אפריל 2023, 20:11
אליאור כתב: 30 אפריל 2023, 14:52

זו הכי חוכמה בדיעבד. כשרוקאביצה היה פה בעונה לפני בלבול, הוא נקטל כל הזמן כחלוץ בינוני. ואף אחד לא טען ולא חשב שזה כי הוא משחק באגף (ואגב, הוא גם שיחק לפעמים כחלוץ מרכזי, פשוט בשיטות משחק שבהן החלוץ נאלץ לשחק רחוק מהשער).
היו לא מעט דיבורים על זה שחייבים לשחרר אותו ולהביא שחקנים טובים יותר.

והנקודה לגבי בית"ר היא הכי מצחיקה, כי (א) להבקיע בביתר שמשחקת על מתפרצות לא דומה בשיט לשחק אצלנו, ו(ב) כי גם פיירו הוכיח את עצמו בקבוצה אחרת כחלוץ שיודע להבקיע, וגם אצלנו הבקיע בתחילת העונה שערים מצוינים של חלוץ שיודע לעבוד.

אני לא מבין איך מישהו יכול להסתכל על המשחקים שלנו מול אולימפיאקוס או מול הכוכב ולהגיד לי שפיירו נגר שלא יודע לשחק כדורגל או שאין לו שום יתרונות. הוא נותן גולים של תנועה אדירה ומשחק ראש מצוין.

תגידו שהוא לא מתאים לשיטה שלנו - מקבל. זה בדיוק הטיעון שלי. אבל הוא לא איזה נגר חסר מושג שגירדו מהתחנה המרכזית.
מה זה קשור לחוכמה בדיעבד? רואים שאין לו כדורגל. הוא חסר טכניקה בסיסית. אגב, לגבי רוקאביצה אני תמיד חשבתי שהוא אחלה חלוץ, אבל זו לא הנקודה פה. הנקודה היא שאת הטיעון שלך אפשר להגיד על כל חלוץ שפוגע פעם ב-. אז גם יובל אבידור הוא שחקן מבוזבז?
לגבי השערים שלו במוקדמות - הכל כמעט היה בראש. ואגב, גם אז היו לי ספקות מאוד גדולים לגביו.
בשורה התחתונה אפשר להתווכח ולהתווכח אבל אפשר לראות בכל נגיעה שלו בכדור שהוא שחקן גרוע. לא לפה, לא לשם, אלא בכלל.
נעול