KevinDurant כתב: ↑27 אפריל 2023, 11:52
בוואלה וייס רושם שעדיין יש התלבטות בין מאמן זר לישראלי (נניח) ואז רושם שרב''ש לא על הפרק כרגע.
אז מי כן על הפרק אם לא הוא? כמה לא רציני אפשר להיות?
אין להם מושג (וטוב שכך).
התקשורת מפמפמת את הצורך במאמן ישראלי וניסתה, כמובן מאליו, לדחוף את רב"ש, אם או בלי ידע מתוך המועדון בנוגע לו.
הבעיה שלהם שרב"ש התייחס באופן ישיר בתקשורת לזה שלא יצרו איתו קשר. זה תקע אותם ופגע באמינות שלהם.
עצם הכתיבה על "מאמן זר או ישראלי" מעידה על זה שאין להם שמות והם מעלים לשיח נושא כללי יותר.
באופן דומה, השמות של הזרים שעלו הם רק של זרים מוכרים מהשנים האחרונות, כאילו אין עוד זרים בעולם וכאילו במועדון לא עקבו אחרי מאמנים נוספים (בין אם בסופו של דבר יגיע לפה מישהו מוכר ובין אם לא).
לגבי פאפשון, הדיווחים בכלל היו מוזרים ואי אפשר להבין מהם מה קרה איתו. הוא היה מועמד? יצרו איתו קשר וזה נפל? אין תשובות.
לדעתי דיברו עם הפולני כי הידיעות עליו מגיעות מפולין ולא מפה.
הבעיה איתו זה מחסום השפה והעובדה שנראה שהצוות שלו(או לפחות עוזר המאמן שמחליף אותו) נשאר בפולין.
KevinDurant כתב: ↑27 אפריל 2023, 11:52
בוואלה וייס רושם שעדיין יש התלבטות בין מאמן זר לישראלי (נניח) ואז רושם שרב''ש לא על הפרק כרגע.
אז מי כן על הפרק אם לא הוא? כמה לא רציני אפשר להיות?
אין להם מושג (וטוב שכך).
התקשורת מפמפמת את הצורך במאמן ישראלי וניסתה, כמובן מאליו, לדחוף את רב"ש, אם או בלי ידע מתוך המועדון בנוגע לו.
הבעיה שלהם שרב"ש התייחס באופן ישיר בתקשורת לזה שלא יצרו איתו קשר. זה תקע אותם ופגע באמינות שלהם.
עצם הכתיבה על "מאמן זר או ישראלי" מעידה על זה שאין להם שמות והם מעלים לשיח נושא כללי יותר.
באופן דומה, השמות של הזרים שעלו הם רק של זרים מוכרים מהשנים האחרונות, כאילו אין עוד זרים בעולם וכאילו במועדון לא עקבו אחרי מאמנים נוספים (בין אם בסופו של דבר יגיע לפה מישהו מוכר ובין אם לא).
לגבי פאפשון, הדיווחים בכלל היו מוזרים ואי אפשר להבין מהם מה קרה איתו. הוא היה מועמד? יצרו איתו קשר וזה נפל? אין תשובות.
לדעתי דיברו עם הפולני כי הידיעות עליו מגיעות מפולין ולא מפה.
הבעיה איתו זה מחסום השפה והעובדה שנראה שהצוות שלו(או לפחות עוזר המאמן שמחליף אותו) נשאר בפולין.
אני חושב שהוא פרופיל טוב, רק לא ברור לי מה קורה שם.
אני נוטה להאמין, כמוך, שהיו מגעים. השאלה אם ההכחשות נובעות מזה שניתקו איתו קשר וירדו ממנו (נניח, כי לא רצה או כי היו פערים בציפיות השכר) או כי רוצים להשתיק את זה כרגע והוא מועמד רציני. גם את הריאיון איתו כל אחד בתקשורת הישראלית הבין אחרת.
Shocking4U כתב: ↑27 אפריל 2023, 19:17
סלב זרק את השם של מרסלינו
תשמע הוא חולה אמיתי וזה מחמיר מחלון לחלון. כל יום נותן 4-5 שמות חדשים של מאמנים זרים, בשחקנים הישראליים הוא הביא רשימה של איזה 15 שחקנים כבר. חלום שבסוף יביאו מישהו מרשימת המאמנים שלו, זה יהיה בידור השנה
Shocking4U כתב: ↑27 אפריל 2023, 19:17
סלב זרק את השם של מרסלינו
תשמע הוא חולה אמיתי וזה מחמיר מחלון לחלון. כל יום נותן 4-5 שמות חדשים של מאמנים זרים, בשחקנים הישראליים הוא הביא רשימה של איזה 15 שחקנים כבר. חלום שבסוף יביאו מישהו מרשימת המאמנים שלו, זה יהיה בידור השנה
עד סוף השבוע הוא ימנה כל מאמן בכל הליגות בעולם, יש 100% סיכוי שהוא יפגע
לא עקבתי בחיים אחרי הסלב הזה אבל הוא בסך הכל עושה רושם של גרסה מודרנית יותר של שאר האנשים שמסקרים אותנו.
יש לו בטח attention span קצר יותר בהתאם לגיל, אז הוא יורה מהר יותר.
קניאס לפני שבוע היה בטוח ב-99 אחוז שבכר נשאר, בן דור מכבס מילים ופולט רק מה שלוחשים לו להגיד, הוא אף פעם לא מדבר תכלס. כולם סתם מנחשים ולאף אחד אין מושג. וטוב שכך!
מעניין אותי איך הגעת לעקיצה לבכר
גם איך חשבת בכלל שזה הגיוני שהמועדון יעקוץ את בכר
זה על אייטור "מכבי חיפה לא עושה כלום ומנצחת" טראנטה
וזה באמת הברקה של המחלקת מדיה
הוא כנראה מתכוון לסרטון של הקראת הקבוצות ברדיו.
כשמכריזים על הכוכב האדום יש ברק שפוגע ברדיו ומסיים את הסרטון.
הסרטון של 'הלהקה' זה כמובן עקיצה למה שקארנקה אמר.
אהה הבנתי, יש עוד סרטון
כן, גם אני בכלל לא הבנתי בהתחלה שדיברנו על סרטונים שונים
הטרנזיסטור מלא בבדיחות פנימיות