מוחמד אבו פאני - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Re: מוחמד אבו פאני - נושא רשמי

שליחה על ידי Shocking4U »

גם בפנדלים שלנו הם פרצו לרחבה

שטויות
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

dyarok כתב: 22 מרץ 2023, 00:21 דרך אגב, בפורום של הצהבת מתבכיינים שבפנדל של כנעאן התכשיט נכנס לרחבה לפני הבעיטה (מה שנכון, יש צילום).
שופט ואר יצירתי היה פוסק על בעיטה חוזרת ויכול להיות שכבר לא היינו חוזרים מזה.
לא פוסלים על זה. הם גם מעלים את הטיעון של ליגת האלופות במשחק של צ'לסי.

אם שחקן שהיה פורץ לרחבה לפני הזמן היה נוגע בכדור אז היו פוסלים בצדק (כי הכניסה לפני הזמן נתנה לו יתרון במהלך)

במקרה הזה השוער הדף החוצה והשחקנים שנכנסו לפני הזמן לא רלוונטיים למשחק
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

נתן אתמול המון תיקולים וחילוצים. שחקן של מצבי רוח.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

GKagelmacher כתב: 02 אפריל 2023, 09:40 נתן אתמול המון תיקולים וחילוצים. שחקן של מצבי רוח.
אני לא יודע כמה זה עניין של מצבי רוח, הוא פשוט שחקן עם רצפה נמוכה ותקרה גבוהה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

KevinDurant כתב: 02 אפריל 2023, 16:13
GKagelmacher כתב: 02 אפריל 2023, 09:40 נתן אתמול המון תיקולים וחילוצים. שחקן של מצבי רוח.
אני לא יודע כמה זה עניין של מצבי רוח, הוא פשוט שחקן עם רצפה נמוכה ותקרה גבוהה
אגיד לך מה, אני לא איזה מומחה גדול לשפת גוף אבל כבר בחימום שראיתי את הטירוף שלו הבנתי מה הולך להיות. הוא מאוד מושפע ממצב רוח ומנפילות מנטליות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

מעניין מה יהיה איתו בקיץ.
העונה הוא הגיע בתקופות מסוימות לרמות אחרות לגמרי של חוסר רצון להיות פה.
וכבר היו לו פעמיים את הראיונות האלה של "הבנתי שאני נשאר אז כל כולי פה עכשיו". זה לא יעבוד פעם שלישית.
הקטע שאני באמת חושב שאין לו הצעות רציניות. כמו לחזיזה חוץ מסרביה וכמו שכנראה לא היו גם ללביא חוץ מיפן וכאלה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

Apoc כתב: 02 אפריל 2023, 20:35 מעניין מה יהיה איתו בקיץ.
וכבר היו לו פעמיים את הראיונות האלה של "הבנתי שאני נשאר אז כל כולי פה עכשיו". זה לא יעבוד פעם שלישית.
הקטע שאני באמת חושב שאין לו הצעות רציניות. כמו לחזיזה חוץ מסרביה וכמו שכנראה לא היו גם ללביא חוץ מיפן וכאלה.
כן בהחלט.
מה גם שאני אישית לא מסוגל לראות אותו.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Liberman כתב: 03 אפריל 2023, 00:59
Apoc כתב: 02 אפריל 2023, 20:35 מעניין מה יהיה איתו בקיץ.
כן בהחלט.
מה גם שאני אישית לא מסוגל לראות אותו.
זה חלק מהעניין של זה ששחקן נמצא הרבה זמן במועדון אבל בשוק הנוכחי ובכושר הנוכחי שלו גם לנו וגם לו אין יותר מדי ברירה והקשר הזה צריך להימשך.

ראית בינואר שרצית להביא קשר באמצע מה היו האופציות.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

זה המלכוד של השוק הכושל בישראלים.
הייתי שמח אם היה ממשיך הלאה, אבל אין את מי להביא.
אולי מאמן חדש יאפס אותו לתקופות ארוכות יותר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

dyarok כתב: 03 אפריל 2023, 18:13 זה המלכוד של השוק הכושל בישראלים.
הייתי שמח אם היה ממשיך הלאה, אבל אין את מי להביא.
אולי מאמן חדש יאפס אותו לתקופות ארוכות יותר.
יכול להיות שזה גם טוב עבורו להמשיך הלאה ולאתגר את עצמו בחו''ל ולעשות את הניסוי הזה אבל אין שום תחליף כמו שאמרת.

אותו כנ''ל גם לגבי בכר וגם לגבי שחקנים אחרים, זה הדבר הכי טבעי בעולם שקבוצה "מעדכנת גרסה" וזה קורה בהרבה מקומות, הבעיה שאצלנו כמו שרשמת אתה מוגבל מאוד וזה פוגע בסופו של דבר גם בקבוצה וגם בשחקנים (ולא רק בנו, גם דן גלזר לדוגמה היה חייב לצאת לחו''ל כבר לפני הרבה זמן ומרגיש שהוא כבר נהיה פנסיונר והוא בסה''כ בן 26, זה מטורף)
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

איזה כיף בלעדיו.
בטח היינו מקבלים אדום היום אם היה משחק.
הלוואי שיפתח על הספסל ביום שבת.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

בלעדיו ובלי חזיזה בהתחלה התפתח משחק בלי התגרויות, בלי פטפטת עם השופטים, בלי נסיונות לסחוט צהובים על התחזות.
זה שלא היינו טובים במחצית הראשונה זה סיפור אחר, אבל נמנענו מהמכות המיותרות וזה סימן מעודד.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

לאחרונה ברצף טוב מאוד, במיוחד כ6.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

היו פה לא מעט ביקורות (מוצדקות) בחלקים שונים של העונה, אבל צריך להגיד - הוא נותן מעצמו המון בפלייאוף הזה ונראה טוב.
נכון שלפעמים דברים לא הולכים לו כי הוא לא 6 "טבעי" ובטח לא כזה שרגיל לשחק לבד בקישור (ועוד במשחקי פלייאוף), אבל נראה שהוא חוזר לתקופה של פוקוס.
כרמליסט ירוק
הענק הירוק

שליחה על ידי כרמליסט ירוק »

הגיע הזמן שבכר יפסיק להפקיר אותו. גם היכולת הגרועה של שרי קשורה לזה שאין לנו קישור לדעתי
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

משחק חלש שלו
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

איך אני מתגעגע לבולדוג של לפני שנתיים, מאכזבות העונה מבחינתי, התחיל כל כך מקולקל ומסריח שעכשיו גם כשהוא רוצה לחזור לעצמו הוא לא יכול
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

בעיניי היה בסדר גמור אתמול.. צריך לומר את האמת, בליגה עונה בינונית של כולם. אצילי מעל כולם כרגע עם המספרים אבל מספר לא מבוטל של משחקים שהסריח את הדשא. סק נותן עכשיו תקופה אדירה אבל כשסוכמים את כל העונה אי אפשר לומר שהייתה פה עקביות. היחיד שאני מרגיש שהיה איכותי באופן די עיקבי זה קורנו. חוץ מזה באופן פרדוקסלי כולם בעונה לא מרשימה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

היה איום ונורא אתמול.
מסורבל ואיטי, מסירות חלשות, לוקח לו שנה להסתדר עם הכדור, חצי נופל חצי מתנדנד. וכשוא בהגנה עושה בכאילו.
בלתי נסבל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

משחק מעולה שלו. בושה לאוהדי בש על הקריאות הגזעניות
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

היה בסדר גמור אתמול. לא דייק בחלק מהמסירות, אבל כיסה המון שטחים ושחרר אותנו מהלחץ של ב"ש בצורה מעולה.

כואב שסיים את הערב בוכה בגלל התנהגות בזויה וגזענית שמלווה אותו לאורך כל העונה מצד אוהדים של קבוצות שונות.
במועדון צריכים לפעול נגד זה, במקום לתת לו להמשיך ולהיות השעיר לעזאזל שסופג את כל החרא מאוהדי היריבות.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
לא שוכח כל מה שכתבתי עליו שמגיע לו לספוג קללות מאוהדים בארץ בכל מגרש והינה זה קרה. הוא מרוויח את הכל ביושר בגלל התדמית שיצר לעצמו אין מה לעשות.
מה שכן מפתיע שלא נגרר לתוך הבלאגן הזה, לפחות אתמול שלט בעצמו זה הדבר היחיד הטוב שאני מסוגל להוציא מעצמי בכל מה שנוגע לשחקן הזה.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אחלה אחלה של פאני, לא משנה מה היה בעבר. הכי טוב על המגרש אצלנו אתמול, היציאה שלו גמרה אותו.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

לא מאוהביו הגדולים אבל נתן משחק טוב מאוד אתמול והרגיש שהוא מהבודדים שהבינו את המעמד והחשיבות.
חבל שג'אבר שנכנס במקומו היה אויר על המגרש
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

התחיל רע והשתפר מאד מאד עד שהתעייף והוחלף בצדק.
באמת יופי שלא נגרר אתמול אבל כמו שנאמר הוא סוחב על עצמו גיבנת בהתנהגות שלו לאורך העונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

Smurk כתב: 02 מאי 2023, 12:18 אחלה אחלה של פאני, לא משנה מה היה בעבר. הכי טוב על המגרש אצלנו אתמול, היציאה שלו גמרה אותו.
Ganjot כתב: 02 מאי 2023, 12:55 לא מאוהביו הגדולים אבל נתן משחק טוב מאוד אתמול והרגיש שהוא מהבודדים שהבינו את המעמד והחשיבות.
חבל שג'אבר שנכנס במקומו היה אויר על המגרש
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

היה מצוין
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Daniel123 כתב: 02 מאי 2023, 12:12 מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
לא שוכח כל מה שכתבתי עליו שמגיע לו לספוג קללות מאוהדים בארץ בכל מגרש והינה זה קרה. הוא מרוויח את הכל ביושר בגלל התדמית שיצר לעצמו אין מה לעשות.
מה שכן מפתיע שלא נגרר לתוך הבלאגן הזה, לפחות אתמול שלט בעצמו זה הדבר היחיד הטוב שאני מסוגל להוציא מעצמי בכל מה שנוגע לשחקן הזה.
מרוויח את זה ביושר?
רק על הקטע הזה אתה אמור להיות מורחק מהפורום הזה עד להודעה חדשה, רק על הטמטום הזה שיוצא לך מהפה.
להסביר לך? יש הבדל בין קללות של בן זונה ושרמוטה שכולנו בלהט המשחק אומרים לבין מחבל מחבל מחבל.
יותר מיזה לשיטתך אם סק משחק הבא נגיד ומשחק וזורק זין ומתנהג כמו אבו פאני ואני אהיה לארג' איתך ואגיד מבקיע שער עצמי במכירה הכי גדולה שנראה פה אז מגיע לו הנהמות שקיבל וה"כושי אפריקאי מסריח". אם זה התפיסה שלך אל תתפלא אם מישהו יפרק אותך מכות ביום מן הימים.
בחיי שטמטום כזה לא ראיתי הרבה זמן, ואני זהיר במילותיי.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

GreenGlory כתב: 02 מאי 2023, 17:35
Daniel123 כתב: 02 מאי 2023, 12:12 מאוד רוצה לרחם עליו אחרי מה שעבר אתמול, אבל לא מסוגל שאני נזכר כמה משחקים הוא חירב לנו וכמה הפרובקציות שלו דפקו אותנו עם האופי המסריח שלו.
מרוויח את זה ביושר?
רק על הקטע הזה אתה אמור להיות מורחק מהפורום הזה עד להודעה חדשה, רק על הטמטום הזה שיוצא לך מהפה.
להסביר לך? יש הבדל בין קללות של בן זונה ושרמוטה שכולנו בלהט המשחק אומרים לבין מחבל מחבל מחבל.
יותר מיזה לשיטתך אם סק משחק הבא נגיד ומשחק וזורק זין ומתנהג כמו אבו פאני ואני אהיה לארג' איתך ואגיד מבקיע שער עצמי במכירה הכי גדולה שנראה פה אז מגיע לו הנהמות שקיבל וה"כושי אפריקאי מסריח". אם זה התפיסה שלך אל תתפלא אם מישהו יפרק אותך מכות ביום מן הימים.
אבל מה לעשות שסק הוא לא כזה?
אני לא סובל את האישיות של אבו פאני, את האופי שלו את ההתנהגות שלו.
אבו פאני הוא גם חלק מתמונת ״הבוסים״ של הנבחרת.
ממש תמים, מסכן.
אני לא סובל אותו ולא אכפת לי שיקללו אותו, סבבה?
תעשה לעצמך טובה ושחרר ממני מהר.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Daniel123 כתב: 02 מאי 2023, 17:44
GreenGlory כתב: 02 מאי 2023, 17:35
מרוויח את זה ביושר?
אבל מה לעשות שסק הוא לא כזה?
אני לא סובל את האישיות של אבו פאני, את האופי שלו את ההתנהגות שלו.
אבו פאני הוא גם חלק מתמונת ״הבוסים״ של הנבחרת.
ממש תמים, מסכן.
אני לא סובל אותו ולא אכפת לי שיקללו אותו, סבבה?
תעשה לעצמך טובה ושחרר ממני מהר.
סבבה לא סובל אותו, להצדיק כזה דבר פה (הקריאות הגזעניות שקיבל) בפורום זה מעבר ללגיטימי.
אני לא אמשיך את הדיון כי אתה ילד קטן.
אגב לא אתפלא אם אתה הייתה זה שצעק לספורי מחבל במשחק שלנו מולם אם אתה בכלל יודע איפה סמי עופר נמצא ואם כן חבל שהוא לא הספיק להגיע אלייך ולפוצץ אותך מכות.
נעול