Kaka כתב: 02 מאי 2023, 19:08
אם יהיה זה לעונה הבאה. אני בטוח בזה.
גם אני.
ואם יורידו העונה, הייתי אומר להחרים את הליגה במיידי עד סוף העונה
זה כמו לתת לתל אביב את האליפות במתנה
אם מורידים העונה צריך חד משמעית להחרים את שארית המשחקים עד סוף העונה. לא יתקבל מצב שבו האליפות תוכרע על ידי בית דין באופן תקדימי. האוהדים לא יתנו לזה יד
Jerry כתב: 02 מאי 2023, 12:02
דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
בוא נגיד שעל הפחתת הנקודות של ביתר זה מהחוקה בגין פריצת למגרש
Jerry כתב: 02 מאי 2023, 12:02
דוח השיפוט לא רלוונטי מה שרלוונטי זה הקלטות שיש לניר רשף מה שלא הראו לנו בטלוויזיה
בכל מקרה כמו שאמרתי לכם מאתמול בהתאחדות חמים על הפחתת נקודות ועכשיו גם ONE אומרים את זה
אני מהמר על הרחקות של שאפי, פאון וזערורה עד סוף העונה, הרחקה למשחק אחד+תנאי כבד לסק והפחתת נקודות לשתי הקבוצות
לא תהיה הפחתת נקודות, מספיק לרשום שטויות.
בוא נגיד שעל הפחתת הנקודות של ביתר זה מהחוקה בגין פריצת למגרש
על איזו עילה ירידו לנו נקודות, לפי איזה סעיף?
הורידו אז נקודות למכבי פתח תקווה על מכות. חוץ מזה יש את סעיף לדפוק את מכבי חיפה שזה סעיף בפני עצמו
למישהו יש ספק שיורידו לנו נקודות, ולב"ש לא יורידו?
אצלנו במועדון אין שום הבנה של בתי דין, אין דוברות (מתי הליצן חצר שלא יודע לחבר 2 משפטים ילך מפה?), אין מלחמה תקשורתית, כלום.
בבש מרגע שנגמר המשחק כבר התחילו לבחוש בתקשורת
אני שובר שתיקה למרות שהתחייבתי לעצמי לקחת פסק זמן של שבוע מהפורום
לא מבין מה הקשר הורדת נקודות ואיך הדיינים כבר הדליפו לתקשורת (או יותר גרוע, יתנהלו לפי החליל של התקשורת) שהפחתת נקודות זה משהו שנקבל בוודאות
שחקן שלנו הלך מכות (זערורה) אחרי ששאפי ופאון תקפו אותו קודם כל אחד בתורם, שחקן אחר עשה אצבע משולשת (סק) ספציפית לחבורה של גזענים שקראו לו כושי וצעקו לו קללות גזעניות, ושחקן שלישי (אליהו) השליך בקבוק מים שפגע במאבטחת (נו באמת)
קיבלנו כבר קנס לא פרופורציונלי בשיט מהמנהלת שמתנהלת גם היא לפי החליל של התקשורת
השחקנים האלה כולם יורחקו חלק לתקופה ארוכה יותר חלק פחות
מה קשור גם הפחתת נקודות? מנסים לעשות אבועלי ושבירת כלים על חשבוננו כי אנחנו רצים לאליפות? כי עמיחי שפיגלר אמר אוי אוי אוי אלה תמונות שאנחנו לא אוהבים לראות? יאללה.
אם מפחיתים נקודות (ואגב במידה ואנחנו לא מפסידים למכבי ת"א אז לעונה הבאה זה יותר גרוע אפילו להפחית מאשר לעונה הנוכחית) זה עילה לזה שמעל מאה אלף ירוקים יגיעו להפגין מול הבתים של כל החלאות האלה. מהתקשורת שמנהלת את העניינים ועד לדייני שכל טוחני הבורקסים. שישרפו הצהובים.
ואני יודע בוודאות שזה יקרה ושנגיע להפגין ולמחות כי אני אחד שלא מגיע לאף הפגנה ושום מחאה בחיים שלי ואני יודע שאפילו אני בוודאות של 100% אגיע.
Apoc כתב: 03 מאי 2023, 12:15
לא מבין מה הקשר הורדת נקודות ואיך הדיינים כבר הדליפו לתקשורת (או יותר גרוע, יתנהלו לפי החליל של התקשורת) שהפחתת נקודות זה משהו שנקבל בוודאות
שחקן שלנו הלך מכות (זערורה) אחרי ששאפי ופאון תקפו אותו קודם כל אחד בתורם, שחקן אחר עשה אצבע משולשת (סק) ספציפית לחבורה של גזענים שקראו לו כושי וצעקו לו קללות גזעניות, ושחקן שלישי (אליהו) השליך בקבוק מים שפגע במאבטחת (נו באמת)
מה קשור גם הפחתת נקודות? מנסים לעשות אבועלי ושבירת כלים על חשבוננו כי אנחנו רצים לאליפות? כי עמיחי שפיגלר אמר אוי אוי אוי אלה תמונות שאנחנו לא אוהבים לראות? יאללה.
אם מפחיתים נקודות (ואגב במידה ואנחנו לא מפסידים למכבי ת"א אז לעונה הבאה זה יותר גרוע אפילו להפחית מאשר לעונה הנוכחית) זה עילה לזה שמעל מאה אלף ירוקים יגיעו להפגין מול הבתים של כל החלאות האלה. מהתקשורת שמנהלת את העניינים ועד לדייני שכל טוחני הבורקסים. שישרפו הצהובים.
אף פעם לא הסכמתי איתך יותר ידידי. תענישו שחקנים אינדיבידואלית. הורדת נקודות 3 משחקים לפני סוף העונה באמצע מאבק אליפות? זה דבר בלתי נתפס. התערבות שלא הייתה כמותה במאבק אליפות ופגיעה אנושה בספורטיביות של הליגה. במידה ודבר כזה יקרה צריכה לקום פה מחאה שלא הייתה כמותה. כל הקהל של מכבי חיפה צריך להחרים את המשחקים הנותרים בליגה וללכת להפגין מחוץ למשרדים של ההתאחדות. לא ניתן להם לטחון בורקסים ולנסות גם לטחון אותנו על הדרך.
Ganjot כתב: 03 מאי 2023, 12:06
למישהו יש ספק שיורידו לנו נקודות, ולב"ש לא יורידו?
אצלנו במועדון אין שום הבנה של בתי דין, אין דוברות (מתי הליצן חצר שלא יודע לחבר 2 משפטים ילך מפה?), אין מלחמה תקשורתית, כלום.
בבש מרגע שנגמר המשחק כבר התחילו לבחוש בתקשורת
במסיבת עיתונאים דודו אומר להם שהם לא עומדים מאחורי כל ציטוט שיצא נגד ב״ש והם לא מחפשים להאשים אף אחד אלא מסתכלים פנימה. בזמן הזה ב״ש כבר שלחו את הכתבלבים שלהם לטנף על מכבי חיפה ולהאשים אינספור שחקנים שלנו בכל אתרי התקשורת. אנחנו פשוט כל כך מפגרים שזה כבר לא מצחיק.
מעבר לזה ראיתם את הסיבוב שהבלונדה המאבטחת עושה עלינו היום? ראיתי פליטות ריאליטי דרג ז׳ שעושות פחות סיבוב תקשורתי, מתי היא מתחילה להגיע להשקות קמפיין ולהתראיין לגיא פינס?
ואני יודע בוודאות שזה יקרה ושנגיע להפגין ולמחות כי אני אחד שלא מגיע לאף הפגנה ושום מחאה בחיים שלי ואני יודע שאפילו אני בוודאות של 100% אגיע.
כל מילה זהב.
צריך לחרוט את הפוסט הזה בכותרת הראשית של כל אתרי הספורט (פחח ממש הם יתנו לעמדות כאלה מקום).
העונה הזאת מכתוב מלמעלה, מי שלא רואה את זה עיוור. שלב בתים באלופות, הורדת נקודות, משחק אליפות מעשי ב15.5, זהבי בקבוצה היריבה. זה הולך להיגמר בשברון לב.
שמועות שזערורה בדרך לעונש קשה ברמה של כמעט סיבוב שלם בחוץ ובסך הכל כמעט שנה שלמה בלי כדורגל, מקווה שהילד יצליח להתאושש מזה, איזה טעות הייתה להחזיר אותו