חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
חסרים חלוצים שהיו נכנסים לכמה דקות וכובשים שערים פה ושם? ניקיטה חלוץ מיוחד שלא קיים באף מקום אחר בעולם או משהו?
לדעתי הוא יוכל לתרום הרבה ב15-20 דקות שיקבל. הרבה יותר משהר.
לדעתי הוא יוכל לתרום הרבה ב15-20 דקות שיקבל. הרבה יותר משהר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה מכיר את ניקיטה. ראית בשנים האחרונות שהוא שחקן שצריך רצף של משחקים בהרכב כדי להיכנס לכושר נורמלי. אבל כהרגלך אתה מתווכח לשם הוויכוח. תהנה
אמר אף אחד אף פעם.
נראה לי שאחרי הקיץ הקודם הבנו שניקיטה רוצה לעשות חוזה אחרון נורמלי מכובד לכל הפחות, לא לחפש כסף על העצים בוולפסון ולהגרר לתביעות על הלנת שכר שיימשכו שנים.
כל שחקן צריך רצף של משחקים כדי להכנס למה שנקרא כושר משחק. מה שאני לא מבין זה מה הפכת את ניקיטה לאיזה שחקן מיוחד שאין כמותו בעולם כולו.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
מה מיוחד? הסברתי לך אלף פעם מה ההבדל בין שחקנים מבוגרים טכניים שעולים מהספסל ועושים שינוי לבין חלוצים מבוגרים מהסגנון של ניקיטה.
אתה הפכת אותו למיוחד. אני לא מכיר חלוצים בגיל 35 ומעלה מהסגנון שלו שעלו פה ושם מהספסל ונראו טוב.
אתה הפכת אותו למיוחד. אני לא מכיר חלוצים בגיל 35 ומעלה מהסגנון שלו שעלו פה ושם מהספסל ונראו טוב.
לא לא, כמו תמיד יודיעו על ״ הפתעה״, כולם יפנטזו על מסי בערך… ואז יציגו תלבושת חדשה.Kaka כתב: 14 יוני 2022, 20:31 בקרוב מתחילה מכירת המנויים אז תכינו את עצמכם לגל של שחקני רכש.
או שלא.
קולאוטי לא עלה ונתן תפוקה בגיל הזה? לא היו חלוצים בעולם שעלו בגיל 35 מהספסל ונתנו תפוקה?רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 21:19 מה מיוחד? הסברתי לך אלף פעם מה ההבדל בין שחקנים מבוגרים טכניים שעולים מהספסל ועושים שינוי לבין חלוצים מבוגרים מהסגנון של ניקיטה.
אתה נהנה להמציא את הכדורגל מחדש, אלה פשוט שטויות.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
אני ממציא את הכדורגל. בוא תגיד לי באיזה קבוצות באירופה יש חלוצים בני 35 ומעלה שעולים מהספסל ונראים טוב
אתה פה נטו בשביל להתווכח סתם.
-
David
- מחוזר באירופה
ראינו מה הספסל של נוף הגליל תרם לו העונה לא עשה שום התקדמותdyarok כתב: 14 יוני 2022, 20:20"יתאמן עם קבוצה בכירה" זה החרטא הכי גדולה שיש. שחקן (במיוחד צעיר) צריך לצבור דקות משחק כדי להשתפר. אין לו סיכוי לקבל את זה אצלינו.David כתב: 14 יוני 2022, 20:01לא מצפה לפריצה מטאורית פשוט חושב שהאימונים איתנו ישפרו אותו יותר מאשר להיות מושאל לאיזה קבוצה בונקריסטית שלא משפרת אותו בכלל ובתור חלוץ שלישי יהיה יותר קל לתת לו שתחסל מוקדם משחקים ותזרוק אותו ולאט לאט הוא יכול לצבור ביטחון ולתת ת6 שערים בעונהdyarok כתב: 14 יוני 2022, 19:54
ומה אתה מצפה בדיוק מחלוץ שלישי שאפילו בנוף הגליל לא הראה שום דבר?
יכנס ל 20 דק', לא יתרום ואחרי 2-3 משחקים יקבל צורה של ספסל ביציע.
איך זה מקדם אותו או את הקבוצה?
או שאתה מצפה שתהיה לו פריצה מטאורית שלא קשורה בכלום למה שעשה עד עכשיו?
להכניס אותו כשאנחנו מובילים 3-0 גם לא יתרום לו או לקבוצה.
אנחנו צריכים חלוץ שלישי כדי לחלק עומסים בין מחזורים באירופה או כשהמשחק שלנו תקוע וחייבים הכרעה.
נחמני לא יכול לתרום במצבים כאלה וניקיטה תפור כמו כפפה ליד.
בשנה שעברה תמכתי מאד בזה שהקבוצה לא חיכתה לו (לא בהחתמת של שהר עצמו כתחליף), השנה אני חושב שהוא יתרום לנו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
אם הוא לא היה מספיק טוב כדי לפתוח בנוף הגליל אז למה הוא צריך לקבל פרס ולהיות חלוץ שעולה מהספסל במכבי חיפה? עמדה שמקבלים בה דקות
-
David
- מחוזר באירופה
כי זה שחקן שעתידית אתה רוצה להרוויח עליו אני דווקא חושב שבתור חילוף שלישי הוא יהיה בסדר ככה בזמנו אמרו על וויסמן ותראה איפה הוא היום במהלך העונה הנוכחית בהידרדרות שלנו בעיני מה שהיה חסר לנו זה דם צעיר איזה שני ילדים רעבים לשחק גם לנורהאי יפרח הייתי נותן צ’אנס עונה הבאה אין סיבה שלא יפרצו פה כמו גולסה וגאדיר בזמנו חייב דם צעירShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:34 אם הוא לא היה מספיק טוב כדי לפתוח בנוף הגליל אז למה הוא צריך לקבל פרס ולהיות חלוץ שעולה מהספסל במכבי חיפה? עמדה שמקבלים בה דקות
לא אותו דבר.
יפרח הראה שיש לו משהו ברגליים (בראש לפי השמועות זה כבר משהו אחר).
גאדיר לא היה בו כלום חוץ ממהירות גם בעונות ה"טובות" שלו.
יפרח הראה שיש לו משהו ברגליים (בראש לפי השמועות זה כבר משהו אחר).
גאדיר לא היה בו כלום חוץ ממהירות גם בעונות ה"טובות" שלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מודה שאני מאלה שלא העריכו את וייסמן ועדין אין מה להשוות. וייסמן שיחק בתור חלוץ פותח בהשאלות בקריית שמונה ומכבי נתניה והיה סביר עד טוב. נחמני היה עכשיו חלוץ שלישי רוב העונה בנוף הגליל ולא כבש גול כמעט חצי שנה. זה לא אותו מעמד והשחקן לא עבר את אותה דרך כדי לחזור לכאן.David כתב: 14 יוני 2022, 21:44כי זה שחקן שעתידית אתה רוצה להרוויח עליו אני דווקא חושב שבתור חילוף שלישי הוא יהיה בסדר ככה בזמנו אמרו על וויסמן ותראה איפה הוא היום במהלך העונה הנוכחית בהידרדרות שלנו בעיני מה שהיה חסר לנו זה דם צעיר איזה שני ילדים רעבים לשחק גם לנורהאי יפרח הייתי נותן צ’אנס עונה הבאה אין סיבה שלא יפרצו פה כמו גולסה וגאדיר בזמנו חייב דם צעירShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:34 אם הוא לא היה מספיק טוב כדי לפתוח בנוף הגליל אז למה הוא צריך לקבל פרס ולהיות חלוץ שעולה מהספסל במכבי חיפה? עמדה שמקבלים בה דקות
-
David
- מחוזר באירופה
ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגהShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:57אני מודה שאני מאלה שלא העריכו את וייסמן ועדין אין מה להשוות. וייסמן שיחק בתור חלוץ פותח בהשאלות בקריית שמונה ומכבי נתניה והיה סביר עד טוב. נחמני היה עכשיו חלוץ שלישי רוב העונה בנוף הגליל ולא כבש גול כמעט חצי שנה. זה לא אותו מעמד והשחקן לא עבר את אותה דרך כדי לחזור לכאן.David כתב: 14 יוני 2022, 21:44כי זה שחקן שעתידית אתה רוצה להרוויח עליו אני דווקא חושב שבתור חילוף שלישי הוא יהיה בסדר ככה בזמנו אמרו על וויסמן ותראה איפה הוא היום במהלך העונה הנוכחית בהידרדרות שלנו בעיני מה שהיה חסר לנו זה דם צעיר איזה שני ילדים רעבים לשחק גם לנורהאי יפרח הייתי נותן צ’אנס עונה הבאה אין סיבה שלא יפרצו פה כמו גולסה וגאדיר בזמנו חייב דם צעירShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:34 אם הוא לא היה מספיק טוב כדי לפתוח בנוף הגליל אז למה הוא צריך לקבל פרס ולהיות חלוץ שעולה מהספסל במכבי חיפה? עמדה שמקבלים בה דקות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שלמה וויס אמר ב103 שבצוות המקצועי מאמינים שאבו פאני לא ישאר בקבוצה
לא מבין למה אירופה כשהיו לך דוגמאות כאן בארץ שאת חלקן נתתי, אבל סבבה, אתה רוצה דוגמה אחת? באמת?רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 21:26 אני ממציא את הכדורגל. בוא תגיד לי באיזה קבוצות באירופה יש חלוצים בני 35 ומעלה שעולים מהספסל ונראים טוב
דריס מרטנס? רדאמל פלקאו? קלאודיו פיזארו? אריץ אדוריץ? גומיס? פאלאסיו? קוואגלירלה? רוברטו סולדדו? סוארז? איברהימוביץ'?
חורחה מולינה? ראול גארסיה? קווין גאמירו? ג'ונאס אוליביירה?
חייב להפסיק לנסות להמציא דברים שלא קיימים בכדורגל.
אופטימיות במכבי חיפה
שים לב מה משותף לכול החלוצים האלה נוכחות ומשחק ראש מצוין אף אחד מהם לא מתבסס על מהירות ותנועה לעומק מה שרקובעצה כן.Apoc כתב: 14 יוני 2022, 22:41לא מבין למה אירופה כשהיו לך דוגמאות כאן בארץ שאת חלקן נתתי, אבל סבבה, אתה רוצה דוגמה אחת? באמת?רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 21:26 אני ממציא את הכדורגל. בוא תגיד לי באיזה קבוצות באירופה יש חלוצים בני 35 ומעלה שעולים מהספסל ונראים טוב
דריס מרטנס? רדאמל פלקאו? קלאודיו פיזארו? אריץ אדוריץ? גומיס? פאלאסיו? קוואגלירלה? רוברטו סולדדו? סוארז? איברהימוביץ'?
שאלה מאוד רלוונטית היא עד כמה שחקן מסויים יזדקן היטב.
לדוגמא - טל בן חיים (בחלוץ) הוא שחקן שהיה בנוי על זריזות ומהירות. ברגע שהוא נחלש שם - הוא הפך מאחד השחקנים הטובים בליגה לשחקן לא רלוונטי.
מצד שני, אצילי הוא שחקן שלא מתבסס על כישורים פיזיים אלא על טכניקה וראיית משחק. לדעתי, הוא יזדקן הרבה יותר טוב.
כשחושבים על שחקן כמו ניקיטה, צריך לשאול 2 שאלות:
1. עד כמה הוא שחקן שבנוי על נתונים פיזיים? לדעתי, לא מעט.
2. עד כמה היכולות הפיזיות שלו נפגעו לעומת השנתיים האחרונות שלו אצלינו? לא יודע.
לדוגמא - טל בן חיים (בחלוץ) הוא שחקן שהיה בנוי על זריזות ומהירות. ברגע שהוא נחלש שם - הוא הפך מאחד השחקנים הטובים בליגה לשחקן לא רלוונטי.
מצד שני, אצילי הוא שחקן שלא מתבסס על כישורים פיזיים אלא על טכניקה וראיית משחק. לדעתי, הוא יזדקן הרבה יותר טוב.
כשחושבים על שחקן כמו ניקיטה, צריך לשאול 2 שאלות:
1. עד כמה הוא שחקן שבנוי על נתונים פיזיים? לדעתי, לא מעט.
2. עד כמה היכולות הפיזיות שלו נפגעו לעומת השנתיים האחרונות שלו אצלינו? לא יודע.
ממש לא נכון, מדובר בשחקנים מכל הסגנונות וחלקם כמו גומיס ופאלאסיו ואחרים זה שחקנים של תנועה לעומק.Hulk כתב: 14 יוני 2022, 22:50שים לב מה משותף לכול החלוצים האלה נוכחות ומשחק ראש מצוין אף אחד מהם לא מתבסס על מהירות ותנועה לעומק מה שרקובעצה כן.Apoc כתב: 14 יוני 2022, 22:41לא מבין למה אירופה כשהיו לך דוגמאות כאן בארץ שאת חלקן נתתי, אבל סבבה, אתה רוצה דוגמה אחת? באמת?רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 21:26 אני ממציא את הכדורגל. בוא תגיד לי באיזה קבוצות באירופה יש חלוצים בני 35 ומעלה שעולים מהספסל ונראים טוב
אופטימיות במכבי חיפה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
צודק במאה אחוז .Apoc כתב: 14 יוני 2022, 22:41לא מבין למה אירופה כשהיו לך דוגמאות כאן בארץ שאת חלקן נתתי, אבל סבבה, אתה רוצה דוגמה אחת? באמת?רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 21:26 אני ממציא את הכדורגל. בוא תגיד לי באיזה קבוצות באירופה יש חלוצים בני 35 ומעלה שעולים מהספסל ונראים טוב
שכחת את רונלדו לדעתי הוא בגיל 37 .
והרשימה פה על קצה המזלג.
לא נראה לי לעשות השוואה ,התנאים ,הקבוצה ואופי השחקן הם שונים משחקן לשחקן .
אני חושב שמספידים פה את ניקי עוד לפני שהוא חתם ,הרבה לפני האימון הראשון וחבל .
פה בארץ חושבים ששחקן בן 35 גמר את הקריירה .
זה אולי נכון כשהוא לא מנהל אורח חיים ספורטיבי .
אין לי ספק שקשה יותר להוכיח שאתה עולה מהספסל לרבע שעה .
מפה ועד להגיד שהשחקן גמור ,זה נטו לא להבין כדורגל .
בוא נעשה לדיון המיותר הזה סוף וניתן לשחקן להוכיח במגרש.
לכל אלה שמזלזלים מקווה שתאכלו את הכובע .
מה גרם לך להאמין בסתיו נחמני?David כתב: 14 יוני 2022, 22:04ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגהShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:57אני מודה שאני מאלה שלא העריכו את וייסמן ועדין אין מה להשוות. וייסמן שיחק בתור חלוץ פותח בהשאלות בקריית שמונה ומכבי נתניה והיה סביר עד טוב. נחמני היה עכשיו חלוץ שלישי רוב העונה בנוף הגליל ולא כבש גול כמעט חצי שנה. זה לא אותו מעמד והשחקן לא עבר את אותה דרך כדי לחזור לכאן.David כתב: 14 יוני 2022, 21:44
כי זה שחקן שעתידית אתה רוצה להרוויח עליו אני דווקא חושב שבתור חילוף שלישי הוא יהיה בסדר ככה בזמנו אמרו על וויסמן ותראה איפה הוא היום במהלך העונה הנוכחית בהידרדרות שלנו בעיני מה שהיה חסר לנו זה דם צעיר איזה שני ילדים רעבים לשחק גם לנורהאי יפרח הייתי נותן צ’אנס עונה הבאה אין סיבה שלא יפרצו פה כמו גולסה וגאדיר בזמנו חייב דם צעיר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רוקאביצה זה לא רק מהירות ויציאה מהמקום. יש לו חוש מפחיד להתמצאות ברחבה ומיקום נהדר. יש לו גם חיבור מעולה עם שרי וגם עם אצילי שלא זכינו לראות אותם משחקים ביחד מהתקופה בבית״ר.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
רק פה בארץ חושבים שזמנך תם בגיל 35 .Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:14 רוקאביצה זה לא רק מהירות ויציאה מהמקום. יש לו חוש מפחיד להתמצאות ברחבה ומיקום נהדר. יש לו גם חיבור מעולה עם שרי וגם עם אצילי שלא זכינו לראות אותם משחקים ביחד מהתקופה בבית״ר.
בכל ענפי הספורט יש שחקנים בטופ שהם לא צעירים .
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא קשור. זה אינדיבידואלי. אבל רואים מגמה ברורה אצלו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
בכר רצה את בן שהר. ראה שהוא גמור פיזית והוריד את כמות הדקות שלו. אותו דבר עלול לקרות עם ניקיטה.Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:25 אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי מה שאני שמעתי הוא לא ממש רצה את בן שהר אבל היה בעיות עם דין דוד וניקיטה לא רצה לתת תשובה עדיין אז סגרו עם בן שהר אחרי שבכר הבהיר לו שמבחינתו דוניו ודין דוד בהיררכיה לפניו ושהמעמד שלו בהתאם. מהר מאוד ראית כמה שהוא לא מאמין בו ולקראת סוף העונה הוא כבר באמת יובש בצורה קיצונית. בכר גם ניסה להנחית לו חלוצים על הראש כל שנה בב״ש. הוא לא מאמין בו באמת.lemmacantor כתב: 14 יוני 2022, 23:27בכר רצה את בן שהר. ראה שהוא גמור פיזית והוריד את כמות הדקות שלו. אותו דבר עלול לקרות עם ניקיטה.Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:25 אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.
-
רונן22
- שחקן העונה
עזוב שאני לא אוהב את המונחים האלה חלוץ ראשון חלוץ שני חלוץ שלישי, כי מי שטוב משחק
אבל נזרום
אם ניקיטה יצליח אצלנו זה כחלוץ ראשון או לפחות כחלוץ שמשחק המון, כלומר בקביעות
'כחלוץ שלישי , כלומר כזה שמקבל פירורים, עולה פה ושם מהספסל, הסיכוי שהוא לא ייראה רע הוא קלוש
אבל נזרום
אם ניקיטה יצליח אצלנו זה כחלוץ ראשון או לפחות כחלוץ שמשחק המון, כלומר בקביעות
'כחלוץ שלישי , כלומר כזה שמקבל פירורים, עולה פה ושם מהספסל, הסיכוי שהוא לא ייראה רע הוא קלוש
מחזק, ומעבר לזה מה שרשמת אלה בדיוק הסיבות שהייתי מאוד רוצה שהוא ישאר אצלנו בתור מאמן חלוצים אחרי הפרישה.Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:14 רוקאביצה זה לא רק מהירות ויציאה מהמקום. יש לו חוש מפחיד להתמצאות ברחבה ומיקום נהדר. יש לו גם חיבור מעולה עם שרי וגם עם אצילי שלא זכינו לראות אותם משחקים ביחד מהתקופה בבית״ר.
מה שהוא כבר שכח, חלוצים כמו דין דוד לא ילמדו לעולם.
יש לו המון מה לתרום.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
התקרה אצל ניקיטה מתבטאת בזה שאם במקרה הוא יצטרך להיכנס לכמה משחקים בהרכב (כמו שהיה אצלנו למשל בתחילת השנה שלא היה ברור מי החלוץ הפותח ומה עושים) הוא יכול להיכנס לפורמה טובה ואפילו להפוך לחלוץ שני/ראשון בעת הצורך, מה שאני לא רואה כרגע מנחמני.רונן22 כתב: 14 יוני 2022, 20:40 איזה תקרה יש לניקיטה כחלוץ שמקבל פירורים? ועוד בגיל 35. אתה רואה אותו נכנס לכושר מ15 דקות פה 20 דקות שם?
בנוסף, רוקאביצה תמיד פותח טוב את העונה באירופה ולדעתי עם מחנה אימונים טוב ומלא מתחילת העונה הוא יכול להגיע בכושר טוב ולא בתלות גדולה ואפילו לפתוח באירופה.
תוסיף לזה שחקן שמכיר את המערכת, לא צריך התאקלמות, מכיר את העיר, את השחקנים שמשחקים מאחוריו ומצדדיו בתיאום כמעט עיוור ומאוד רוצה להגיע לכאן ולדעתי זה אחלה עסקה עם סיכון נמוך מאוד ופוטנציאל לא רע.
נחמני אולי פוטנציאל טוב אבל עדיין בוסר וצריך לחזור במעמד יותר רציני ומהדלת הראשית