חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
הויכוחים האלה שוב חוזרים על עצמם. הנושא הזה מרגיש כמו לופ בלתי נגמר
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
אתה צודק בכר לא רצה את סהר .Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:28לפי מה שאני שמעתי הוא לא ממש רצה את בן שהר אבל היה בעיות עם דין דוד וניקיטה לא רצה לתת תשובה עדיין אז סגרו עם בן שהר אחרי שבכר הבהיר לו שמבחינתו דוניו ודין דוד בהיררכיה לפניו ושהמעמד שלו בהתאם. מהר מאוד ראית כמה שהוא לא מאמין בו ולקראת סוף העונה הוא כבר באמת יובש בצורה קיצונית. בכר גם ניסה להנחית לו חלוצים על הראש כל שנה בב״ש. הוא לא מאמין בו באמת.lemmacantor כתב: 14 יוני 2022, 23:27בכר רצה את בן שהר. ראה שהוא גמור פיזית והוריד את כמות הדקות שלו. אותו דבר עלול לקרות עם ניקיטה.Shocking4U כתב: 14 יוני 2022, 23:25 אנשים מדברים כאילו הוא בא להיות חלוץ ראשון. הוא בא בתור חלוץ שלישי עם משכורת בהתאם. במקום ששחקן חסר ניסיון כמו נחמני יזרק למשחקים שבהם אנחנו צריכים משהו מהספסל או שחקן שהמאמן בבירור יש לו אפס אמונה בו כמו בן שהר נקבל שחקן מוכח כמו ניקיטה ששווה גם בעונה בינונית 6 שערים במינימום בליגה.
כל אוהד שקצת מכיר את הכדורגל מבין שזה היה חתול בשק .
אבל לעיתים צריך להתפשר מסיבות כאלה ואחרות.
-
David
- מחוזר באירופה
שאני ראיתי אותו למצבים הוא יודע להגיע רק צריך לעבוד על הסיומת שלוgargy כתב: 14 יוני 2022, 23:09מה גרם לך להאמין בסתיו נחמני?David כתב: 14 יוני 2022, 22:04ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגהShocking4U כתב: 14 יוני 2022, 21:57
אני מודה שאני מאלה שלא העריכו את וייסמן ועדין אין מה להשוות. וייסמן שיחק בתור חלוץ פותח בהשאלות בקריית שמונה ומכבי נתניה והיה סביר עד טוב. נחמני היה עכשיו חלוץ שלישי רוב העונה בנוף הגליל ולא כבש גול כמעט חצי שנה. זה לא אותו מעמד והשחקן לא עבר את אותה דרך כדי לחזור לכאן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.David כתב: 15 יוני 2022, 00:03שאני ראיתי אותו למצבים הוא יודע להגיע רק צריך לעבוד על הסיומת שלוgargy כתב: 14 יוני 2022, 23:09מה גרם לך להאמין בסתיו נחמני?David כתב: 14 יוני 2022, 22:04
ברגע שנפגע בזרים ונשמור על רוב החומר הקיים לי אישית אין בעיה שנורהאי יפרח יהיה מחליף לאצילי ונחמני מחליף שלישי ההפך אני חושב שזה פשוט חובה ואני מאמין בשני הילדים האלה שיפרחו וגם עם אבו פאני עוזב הייתי נותן צ’אנס לבאסם זערורה רק ככה תבסס תשנים קדימה שלך השוק ההישראלי נהיה יקר אז אתה צריך לדאוג שיהיה לך חומר מקומי שיודע להתמודד עם לחצים של קהל ובכללי ככה איביץ בנה את מערב גרמניה בקדנצייה הראשונה שלו וגילו שמה שחקנים שלא חשבו שהם יהיו משהו כמו גלזר יונתן כהן ודור פרץ שלפניו היו סתם שחקנים נחמדים לליגה
-
David
- מחוזר באירופה
יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19KevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 00:08לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
אני מסכים עם מה שאתה אומר באופן כללי, לא מסכים לגבי נחמני.David כתב: 15 יוני 2022, 00:51יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19KevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 00:08לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
ממה שראיתי ממנו, לא יותר מדי התרשמתי. וגם העובדות הן שהוא לא היה מספיק טוב כדי לתקוע יתד בנוף הגליל, אפילו לא כחלוץ שני, אז למה שאצלנו הוא יהיה בן ה 19 שמצליח לתקוע יתד ולפרוץ בגיל הזה? מעבר ליכולת, גם צריך אופי מעולה כדי לפרוץ בגיל הזה.
לג׳אבר היה את זה, גם היכולת וגם האופי, לנחמני נראה שלא.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ג׳אבר היה שחקן הרכב בנוף הגליל 2 עונות. נחמני היה חלוץ שלישי בנוף הגליל עונה אחת שזאת העונה הראשונה שלו בבוגרים. מי שרוצה שהוא יהיה כאן חלוץ שלישי עושה לו לדעתי עוול גדול.
אני מניח שגם לא היית מסכים לגבי ויסמן נכון? וגם לגבי ג’אבר נכון?gargy כתב: 15 יוני 2022, 01:02אני מסכים עם מה שאתה אומר באופן כללי, לא מסכים לגבי נחמני.David כתב: 15 יוני 2022, 00:51יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19KevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 00:08
לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
ממה שראיתי ממנו, לא יותר מדי התרשמתי. וגם העובדות הן שהוא לא היה מספיק טוב כדי לתקוע יתד בנוף הגליל, אפילו לא כחלוץ שני, אז למה שאצלנו הוא יהיה בן ה 19 שמצליח לתקוע יתד ולפרוץ בגיל הזה? מעבר ליכולת, גם צריך אופי מעולה כדי לפרוץ בגיל הזה.
ומה עם אבו פאני?
נחמני שחקן מוכשר מאוד שפשוט לא מקבל יח״צ כמו שהגרמנים הצעירים מקבלים ובגלל זה נפוץ לחשוב שהוא ויפרח וזערורה לא מוכשרים מספיק ולא יכולים להשתלב.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
לא מאמין שמתכוונים פה ברצינות לאופציה של החזרת סתיו נחמני ויפרח.
הרי מה בדיוק המטרה של השאלה?
שחקן שלא זוכה לקבל דקות משחק, יוצא לקבוצה אחרת קטנה יותר, שם מנסה להוכיח את יכולתו.
במידה וירשים- יחזור הביתה בדלת הראשית.
דוגמאות לא חסר:
אריק בנאדו ואלון חרזי שהושאלו לביתר, אבו פאני בחדרה וכמובן איגבני יעקובו לכ"ס.
במכבי ת"א אפשר לציין את דור פרץ ודן גלזר, שהושאלו וחזרו במעמד שונה לגמרי.
נחמני הגיע לנוף הגליל, ללא ספק הקבוצה החלשה בליגה, אפילו לא הצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב הראשון.
כנ"ל נהוראי יפרח, שלא הראה גדולות ונצורות בעפולה.
הרי מה בדיוק המטרה של השאלה?
שחקן שלא זוכה לקבל דקות משחק, יוצא לקבוצה אחרת קטנה יותר, שם מנסה להוכיח את יכולתו.
במידה וירשים- יחזור הביתה בדלת הראשית.
דוגמאות לא חסר:
אריק בנאדו ואלון חרזי שהושאלו לביתר, אבו פאני בחדרה וכמובן איגבני יעקובו לכ"ס.
במכבי ת"א אפשר לציין את דור פרץ ודן גלזר, שהושאלו וחזרו במעמד שונה לגמרי.
נחמני הגיע לנוף הגליל, ללא ספק הקבוצה החלשה בליגה, אפילו לא הצליח לתפוס מקום קבוע בהרכב הראשון.
כנ"ל נהוראי יפרח, שלא הראה גדולות ונצורות בעפולה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
ג'אבר לא היה שחקן בולט בנוער ולא היה מהמסומנים. לעומת זאת, עשה 2 עונות השאלה טובות מאוד בליגה הלאומית והיה שחקן העונה באלופה נוף הגליל דאז.David כתב: 15 יוני 2022, 00:51יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19KevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 00:08לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
דווקא במקרה של ג'אבר הרווחנו אותו ממש בפריצה.
וייסמן היה שחקן משמעותי בכמה קבוצות ועם ביקוש גדול מאוד (ק''ש, נתניה), כולל עונה של 12 שערים בלאומית ב21 הופעות בנתניה.Hulk כתב: 15 יוני 2022, 01:23אני מניח שגם לא היית מסכים לגבי ויסמן נכון? וגם לגבי ג’אבר נכון?gargy כתב: 15 יוני 2022, 01:02אני מסכים עם מה שאתה אומר באופן כללי, לא מסכים לגבי נחמני.David כתב: 15 יוני 2022, 00:51
יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19
ומה עם אבו פאני?
נחמני שחקן מוכשר מאוד שפשוט לא מקבל יח״צ כמו שהגרמנים הצעירים מקבלים ובגלל זה נפוץ לחשוב שהוא ויפרח וזערורה לא מוכשרים מספיק ולא יכולים להשתלב.
אבו פאני עשה עונת השאלה טובה ומשמעותית בחדרה לפני שחזר לכאן מהדלת הראשית.
לכל שחקן יש מסלול שונה ואין איזה כלל מושלם שצריך לעבוד לפיו.
אל תשכח שלגבי וייסמן, אבו פאני, נטע, ארד ואפילו רז מאיר נניח שפרצו פה כביכול, כל זה היה בתקופות חשוכות יותר שנתנו להם להתגלח על הקבצה.
שקבוצה רצה לאליפות יותר קשה לתת הזדמנויות ולשלב שחקנים צעירים.
מסכים אתך שלנחמני יש פוטנציאל והוא שחקן מוכשר מאוד, אבל במצב הנוכחי של מכבי חיפה אי אפשר להבטיח לו יותר מדי דקות משחק וצריך לתת לו לעשות עונת השאלה טובה ומשמעותית בקבוצה בליגה ולהחזיר אותו בהמשך
-
David
- מחוזר באירופה
דווקא אחרי השחקני הנוער האלה עקבתי בזמנו סתיו נחמני הרגיש לי מוכשר שלא יודע לסיים טוב מול השער כפיל שון וויסמן בתחילת דרכו ההבטחות שהיו שמה יפרח זערורה לאופר ועילאי חגג בסימן שאלה הייתי מסכים עם ההשאלות עם זה היה קורה בגיל 16/17 ככה יוצא שאתה יכול לקבל תילד בשל בגיל 19 ויש לך תשלוש שנים כשחקן להרוויח אותוKevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 07:15ג'אבר לא היה שחקן בולט בנוער ולא היה מהמסומנים. לעומת זאת, עשה 2 עונות השאלה טובות מאוד בליגה הלאומית והיה שחקן העונה באלופה נוף הגליל דאז.David כתב: 15 יוני 2022, 00:51יכול להיות שאתה צודק אבל לפי התזה שלכם שחקן לא יכול להיות אצלנו עד שהוא עובר את גיל 20 בעיני זה קו חשיבה לא נכון אני חושב על מחמוד ג’אבר אם היה מקבל קרדיט כמו שנטע קיבל אצלנו בתחילת דרכו לפני שפרץ אולי היה פורץ כבר בגיל 20 והיינו נהנהים ממנו עכשיו יתן עונה אחת טובה ויעזוב לאירופה וככה יקרה גם עם נחמני או יפרח לא רואה בזה הגיון להביא חלוץ בן 35 מאשר לקדם חלוץ בן 19KevinDurant כתב: 15 יוני 2022, 00:08
לא מזלזל חלילה וחושב שיש בו פוטנציאל, אבל צריך להעביר עוד עונה בקבוצה בליגה כשחקן הרכב (השנה לא היה כזה ובעיקר איבד ממעמדו ככל שהעונה התקדמה), לקבל יותר דקות, לשפר את המשחק שלו ואת המספרים ואולי לחזור בעונה הבאה מהדלת הקדמית.
דווקא במקרה של ג'אבר הרווחנו אותו ממש בפריצה.
וייסמן היה שחקן משמעותי בכמה קבוצות ועם ביקוש גדול מאוד (ק''ש, נתניה), כולל עונה של 12 שערים בלאומית ב21 הופעות בנתניה.Hulk כתב: 15 יוני 2022, 01:23אני מניח שגם לא היית מסכים לגבי ויסמן נכון? וגם לגבי ג’אבר נכון?gargy כתב: 15 יוני 2022, 01:02
אני מסכים עם מה שאתה אומר באופן כללי, לא מסכים לגבי נחמני.
ומה עם אבו פאני?
אבו פאני עשה עונת השאלה טובה ומשמעותית בחדרה לפני שחזר לכאן מהדלת הראשית.
לכל שחקן יש מסלול שונה ואין איזה כלל מושלם שצריך לעבוד לפיו.
אל תשכח שלגבי וייסמן, אבו פאני, נטע, ארד ואפילו רז מאיר נניח שפרצו פה כביכול, כל זה היה בתקופות חשוכות יותר שנתנו להם להתגלח על הקבצה.
שקבוצה רצה לאליפות יותר קשה לתת הזדמנויות ולשלב שחקנים צעירים.
מסכים אתך שלנחמני יש פוטנציאל והוא שחקן מוכשר מאוד, אבל במצב הנוכחי של מכבי חיפה אי אפשר להבטיח לו יותר מדי דקות משחק וצריך לתת לו לעשות עונת השאלה טובה ומשמעותית בקבוצה בליגה ולהחזיר אותו בהמשך
-
רונן22
- שחקן העונה
גולדשטיין: אם אלחמיד לא יגיע, מכביחיפה תפנה לסטקוביץ
אשכרה דודו דהאן מנהל לנו המועדון. הוא גם המנהל וגם המאמן. אותי זה לא מפתיע, אני אומר את זה מהיום הראשון של בכר פה.
דודו הוא הסמכות המקצועית הבכירה ביותר
בכר מספר 2
אלברמן מספר 3
אשכרה דודו דהאן מנהל לנו המועדון. הוא גם המנהל וגם המאמן. אותי זה לא מפתיע, אני אומר את זה מהיום הראשון של בכר פה.
דודו הוא הסמכות המקצועית הבכירה ביותר
בכר מספר 2
אלברמן מספר 3
-
David
- מחוזר באירופה
צאו מהסרט לגבי אלחמיד הוא תחת חוזה למה שאלונה תביא לנו אותו בכלל וכנ״ל לגבי פריצה תפסיקו להקשיב לכתבים או לסלב שני אלה לא יהיו אצלנו
-
David
- מחוזר באירופה
דור פרץ השתחרר מהחוזה למה לו לדפוק לו הצעה גבוהה סתם בשביל להראות לפחות ששואפים אצלנו?
-
David
- מחוזר באירופה
יודע סתם להראות התעניינות או לעלות להם תשכר שלו לעשות דווקא להראות שאתה בביזנס אותו דבר לגבי אלי דסה
גם ככה השכר שלו היה שם סביבות 800 אלף. אם יחזור לארץ וברור שזה לא יקרה הוא ידרוש מיליון יורו לפחות .
יענקל'ך!
-
Wolfine
- משחק בשביל הסמל
מה זה ייתן לך זה להתעסק בשטויותDavid כתב: 15 יוני 2022, 07:59 דור פרץ השתחרר מהחוזה למה לו לדפוק לו הצעה גבוהה סתם בשביל להראות לפחות ששואפים אצלנו?
-
David
- מחוזר באירופה
למה שטויות להשתדרג להראות שלמדת במקרה עבר למרות שזה בחיים לא יקרה עם איצקו שלנו
דסה + פרץ + זהבי + אמאדור + איביץ' וזה חלון טוב
אופטימיות במכבי חיפה
אם באמת מתכוונים במועדון לוותר על מגן שמאלי זר ולהביא בלם זר ועוד את האפס של אשדוד אז צריך ללכת להפגין במסגר .
יש גבול לטמטום ולשגיאות שאפשר לעשות .
אנחנו חוזרים שנים אחורה בקצב הזה .
מה קשור המסגר?Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 09:26 אם באמת מתכוונים במועדון לוותר על מגן שמאלי זר ולהביא בלם זר ועוד את האפס של אשדוד אז צריך ללכת להפגין במסגר .
יענקל,ה החליט שבלם יותר נחוץ ממגן שמאלי?
כי דור פרץ או דסה או זהבי לא ישחקו במכבי חיפה וזה סתם להטריל.
המערכת לא מסוגלת אצלינו לנהל מומ במקביל עם 2 שחקנים שרוצים לסגור אצלינו, אז לבזבז אנרגיות על דברים שלא יקרו?
מיותר ולשחק בקאקי.
כשהמועדון לא מתנהל טוב אז הבעלים אשם .ab1729 כתב: 15 יוני 2022, 09:38מה קשור המסגר?Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 09:26 אם באמת מתכוונים במועדון לוותר על מגן שמאלי זר ולהביא בלם זר ועוד את האפס של אשדוד אז צריך ללכת להפגין במסגר .
-
רונן22
- שחקן העונה
כולם אשמים חוץ מהמאמן. והמאמן הוא זה שקובע לאיזה עמדות להביא שחקנים. לך תבין את האוהדים שלנו.ab1729 כתב: 15 יוני 2022, 09:38מה קשור המסגר?Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 09:26 אם באמת מתכוונים במועדון לוותר על מגן שמאלי זר ולהביא בלם זר ועוד את האפס של אשדוד אז צריך ללכת להפגין במסגר .
המאמן תפקידו לאמן לא לבנות קבוצה. מי שנשפט על רכש ובניית הקבוצה זה אלברמן.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
אלברמן נשפט על איכות הרכש. מי שמחליט לאיזה עמדות להביא שחקנים זה בכר, יותר נכון דודו. כל זה ברור לך לחלוטין, אבל אתה מתווכח כהרגלך לשם הוויכוח.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 15 יוני 2022, 09:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם היו נותנים לאלברמן את הכלים להביא מה שצריך לא היינו במצב הזה .Apoc כתב: 15 יוני 2022, 09:46 המאמן תפקידו לאמן לא לבנות קבוצה. מי שנשפט על רכש ובניית הקבוצה זה אלברמן.
כשמעמידים לך תקציב לרכש של 1.5 וחצי מיליון יורו ככה זה נראה .
אשכרה רוצים להביא את סבטקוביץ החלש הזה ועוד שיתפוס מקום של זר .
הזייה, אני מקווה שזו המצאה של גולדשטיין .
-
רונן22
- שחקן העונה
שימו לב מי המועמדים לחיזוק ההגנה: סייף, אלחמיד, סטקוביץ'. מה משותף לשלושתם? שלושתם שחקנים של דודו דהאן, שהוא הסוכן של בכר. תבינו כבר מי מנהל פה את העסק
אבל מה הקשר בין התקציב הנמוך לעובדה שמנסים להביא שחקנים בעמדה הלא הכונה?Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 09:50אם היו נותנים לאלברמן את הכלים להביא מה שצריך לא היינו במצב הזה .Apoc כתב: 15 יוני 2022, 09:46 המאמן תפקידו לאמן לא לבנות קבוצה. מי שנשפט על רכש ובניית הקבוצה זה אלברמן.
כשמעמידים לך תקציב לרכש של 1.5 וחצי מיליון יורו ככה זה נראה .
אשכרה רוצים להביא את סבטקוביץ החלש הזה ועוד שיתפוס מקום של זר .
הזייה, אני מקווה שזו המצאה של גולדשטיין .
אם יענקלה ישחרר 3 מיליון, אז יבינו שבעצם צריך מגן שמאלי?