אין דרך אחרת, ניסו הכל.
רק ככה אוהדים יפחדו ולא יתנו לאחרים להדליק אבוקות.
רק ככה.
מנהל: Shocking4U
מה ניסו בדיוק? לסגור יציע? אותם אנשים משיגים כרטיסים ליציע אחר שנפתח וזה לא באמת נוגע אליהם.Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2023, 22:51אין דרך אחרת, ניסו הכל.
רק ככה.
ואז מה? אשדוד אלופה עם מינוס 2
למה האוהדים צריכים להיות שוטרים? מאיפה הבאת את ההנפצה הזו עכשיו?Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2023, 22:51אין דרך אחרת, ניסו הכל.
רק ככה.
אז אתה אומר שבחיים לא התלהבת משום מופע אבוקות, לא שיתפת, לא שלחת לחברים, לא נהנית לראות סרטונים של מופעים, כמו זה מפריז או אחרים שהיו?Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2023, 22:51אין דרך אחרת, ניסו הכל.
רק ככה.
נשבע לך שלא.Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 01:18אז אתה אומר שבחיים לא התלהבת משום מופע אבוקות, לא שיתפת, לא שלחת לחברים, לא נהנית לראות סרטונים של מופעים, כמו זה מפריז או אחרים שהיו?
איזה סכנה בדיוק יש מהאבוקות? כולה קצת עשן, מילא הרימוני עשן הצבאיים.. אבל האבוקות? כולה קצת עשן, שים צעיף על הפנים לחצי דקה ונגמר העשן
אם תהיה עונש הורדת נקודות אז אוהדים אחרי בקהל לא יתנו לאוהדים אחרים להדליק אבוקות מחשש להורדת נקודות כן, סך הכל נשמע לי הגיוני.
להפועל ת"א היה עונש על תנאי על עצירת משחק בעקבות אבוקות של הורדת נקודה
לא מדבר על עונש על תנאי.Apoc כתב: ↑09 מאי 2023, 08:57להפועל ת"א היה עונש על תנאי על עצירת משחק בעקבות אבוקות של הורדת נקודה
הפועל ת"א הייתה במשחק של מלחמה על החיים שלה נגד ק"ש ועדיין אוהדים של הפועל ת"א הדליקו אבוקות ויועמדו לדין
זה אומר את הכל
הרגע נתתי לך דוגמא שמראה למה העונש הזה לא רלוונטי ולא מרתיע כלוםDaniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 09:54לא מדבר על עונש על תנאי.
צריך שתהיה חוקה - הדלקת אבוקות = הורדת נקודות.
שזה יהיה ברור.
אוהד שידליק אבוקה שידע מראש שיורידו לקבוצה שלו נקודה.
בלי דיונים בכלל ובלי עונשים על תנאי.
לא ידוע לי שיש חוק הורדת נקודות על הדלקת אבוקות.Apoc כתב: ↑09 מאי 2023, 10:09הרגע נתתי לך דוגמא שמראה למה העונש הזה לא רלוונטי ולא מרתיע כלום
אם קבוצה נלחמת על החיים שלה ויודעת שכל נקודה חשובה ושאם ידליקו אבוקות יורידו לה נקודה ועדיין מדליקים אבוקות זה אומר הכל
שוב... מ. ס. אשדוד תיקח אליפות עם מינוס 2
אבל הוא אומר לך שיש להם על תנאי, מה שאומר שהעונש יופעל כשהם יגיעו לבית הדין השבוע.Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 10:19לא ידוע לי שיש חוק הורדת נקודות על הדלקת אבוקות.
וגם אם הפועל קיבלו על תנאי ( ששוב לא לזה אני מתכוון ) צריך להוריד וזו גם בעיה בבית הדין.
לא צריך לפחד.
כן אני הבנתי את זה, אני מתכוון שמעונה הבאה באופן אוטומטי להוריד נקודות, בלי עונש על תנאי לפני ובלי קנסות.Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:09אבל הוא אומר לך שיש להם על תנאי, מה שאומר שהעונש יופעל כשהם יגיעו לבית הדין השבוע.
תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
את כל נושא השירים הארוכים שיש פה בישראל גם כן לבטל, ולעשות רק CHANTS כמו באנגליה.
אם אפשר גם להעביר חוק שאנשים לא יעמדו במהלך המשחק, יהיה בכלל מצוין.
Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
את כל נושא השירים הארוכים שיש פה בישראל גם כן לבטל, ולעשות רק CHANTS כמו באנגליה.
תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?
אני בעד להפסיק עם האבוקות זה הכל מה הקשר לדגלי פריסה/תופים וכו' ..?
הוא רשם את זה בציניות בתגובה למה שרשמתי על האבוקות.DelPiero כתב: ↑09 מאי 2023, 13:36Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?
ציניות ?
תראה אבוקות בכמויות בכל משחק של כל קבוצה. גם ביציע הכבודDaniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:37כן אני הבנתי את זה, אני מתכוון שמעונה הבאה באופן אוטומטי להוריד נקודות, בלי עונש על תנאי לפני ובלי קנסות.
רק הורדה של נקודות.
אם אוהדים אצלנו מדליקים אבוקות, שידעו שמיד בסיום המשחק ירדו לנו נקודות.
מה הקשר? אסביר לך בדיוק מה הקשר.Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
יש לי שאלה בנוגע להצעה שלך להוריד נקודות על אבוקות אגב..Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
וגם זאת שהגיעה לדשא היתה על הפינה של הקרן ולא הפריעה לקיום המשחק השוטףGanjot כתב: ↑09 מאי 2023, 17:02מה הקשר? אסביר לך בדיוק מה הקשר.Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2023, 12:48תגיד לי מה הקשר בכלל ולמה לקחת את זה למקום כזה קיצוני?Ganjot כתב: ↑09 מאי 2023, 12:44 אני בכללי גם בעד להוציא את האולטראס מהאצטדיונים, לא לאשר דגלי פריסה מחשש שידליקו סיגריות מתחת, ולא לאשר תופים כי הרעש שלהם חזק.
במקום לקחת מצב נתון, לראות איך משפרים מכאן, ההצעה שלך פה היא לאסור/להמשיך לתת עונשים כמו כל העונשים שנתנו עד עכשיו, שלא עזרו בכלום.
בכל העולם יש עלייה של פירו, אפילו באנגליה בשנים האחרונות יש קצת ניצוצות ושם כרגע אין "אולטראס", או בשמם האנגלי חוליגנים.
ברוב המשחקים לא נזרקו אבוקות לדשא, אתמול נזרקה אחת וזה בעיקר הגיע בעקבות העונש האידיוטי שגרם לזה ש5000 מנויים נשארו בחוץ + להושיב אותנו ליד מכבי ת"א.. אם הקהל היה בצפוני, אבוקה אחת לא הייתה נזרקת.
מי שמגיע ליציע עידוד לוקח בחשבון שיכול להיות פירו, ובמצב כזה יכול להתרחק מהאבוקות לרוב / לשים כיסוי פנים כלשהו ומסתדרים.
תאסור אבוקות, מחר ימשיכו הלאה לדבר הבא, אחריו לדבר הבא וכן הלאה.
ככה זה עובד, ואז תשאר בלי אולטראס (או בלי קהל, פה בישראל נראה שמעדיפים בלי קהל) בשום יציע בארץ.
אם מעיפים לדשא - תן עונש מבחינתי. אם לא, מה זה משנה לכם? כי המשחק נעצר לדקה וחצי שיתפזר העשן?
מה ההבדל בין זה לבין תפאורות שכוללות קונפטי או סרטים כלשהם שגורמים לעיכוב?