MH13 TILL I DIE כתב: ↑09 מאי 2023, 01:00 הייתי רוצה שזהבי יחזור מהפציעה רק בשביל שיוכל להבקיע לב"ש ב - 15.5 בדקה 92
![- :act](./images/smilies/acute.gif)
מנהל: Shocking4U
MH13 TILL I DIE כתב: ↑09 מאי 2023, 01:00 הייתי רוצה שזהבי יחזור מהפציעה רק בשביל שיוכל להבקיע לב"ש ב - 15.5 בדקה 92
טוכמן גם כתב שעוד רוזן מגיב באיפוק ומתינות בבית הדין ועל האומץ של יצחקי
זו האווירה הקלאסית למשחק טוב של הצהבת.Shocking4U כתב: ↑10 מאי 2023, 22:23 הפאנטיקס מחרימים את המשחק נגד ב״ש
הפודקאסט של וואן של הצהבת מודיעים שהם לא יקליטו אחרי המשחק בגלל חוסר עניין
מתי מוציאים את המשחק הזה מהטופס ושולחים נציג של ויצמן יער לאיצטדיון?
למה הפנאטיקס מחרימים?Shocking4U כתב: ↑10 מאי 2023, 22:23 הפאנטיקס מחרימים את המשחק נגד ב״ש
* עדכון לגבי המשחק ביום שני *Smurk כתב: ↑12 מאי 2023, 14:51למה הפנאטיקס מחרימים?Shocking4U כתב: ↑10 מאי 2023, 22:23 הפאנטיקס מחרימים את המשחק נגד ב״ש
כי סגרו להם את 11Smurk כתב: ↑12 מאי 2023, 14:51למה הפנאטיקס מחרימים?Shocking4U כתב: ↑10 מאי 2023, 22:23 הפאנטיקס מחרימים את המשחק נגד ב״ש
את מי הם מענישים פה? שיגידו שאין להם כוח ללכת למשחק שאין לו חשיבות לכלום וזהו.MH13 TILL I DIE כתב: ↑12 מאי 2023, 15:55* עדכון לגבי המשחק ביום שני *Smurk כתב: ↑12 מאי 2023, 14:51למה הפנאטיקס מחרימים?Shocking4U כתב: ↑10 מאי 2023, 22:23 הפאנטיקס מחרימים את המשחק נגד ב״ש
אנחנו, מנויי שער 10-11, נספור ביום שני הקרוב את משחק הבית התשיעי (כן כן התשיעי!!) בעונה הזאת בו מונעים מאיתנו את האפשרות להיכנס ליציע אליו רכשנו מנוי בתחילת העונה. עוד פעם חוזר אותו הניגון בו החלטת בית הדין והענישה הקולקטיבית שהוא בוחר פעם אחרי פעם כדרך ענישה ראויה בעיניו, מעלה את השאלה האם אנחנו כארגון צריכים להיכנס למגרש או לא. כמו בשמונת המשחקים הקודמים, היות וגם הפעם לא נמצא מתווה מתאים בו אפשר לתת פתרון לכלל אוהדי שער 10-11 וכמובן ללא קשר למצב הקבוצה בטבלה, בחרנו שלא להיכנס למגרש ביום שני הקרוב.
אנחנו פועלים על מנת לארגן צפייה כמו במשחק הקודם מחוץ ליציע ולהשמיע את קולם של האוהדים שבית הדין שלל מהם את הזכות להגיע למשחק ולתמוך בקבוצה.
ובימים כאלה, כאשר תושבי הדרום סופגים אש, חשוב לנו להזכיר לכולם שאנחנו איתכם ומאחוריכם!
כוחנו באחדותינו!
אני רק ציטטתי אותם, למרות שהפעם אפשר להבין... אם המשחק שלנו נגדם לא היה רלוונטי למאבק האליפות אז סיכוי לא קטן שהארגונים של מכבי היו מחרימים עם סגירת הצפוני וההגרלה שעשו. הם הודיעו בפירוש שהם מגיעים כרגיל בשביל לא לפגוע בישורת האחרונה של מאבק האליפותירוק זה אני כתב: ↑12 מאי 2023, 16:33את מי הם מענישים פה? שיגידו שאין להם כוח ללכת למשחק שאין לו חשיבות לכלום וזהו.MH13 TILL I DIE כתב: ↑12 מאי 2023, 15:55* עדכון לגבי המשחק ביום שני *
אנחנו, מנויי שער 10-11, נספור ביום שני הקרוב את משחק הבית התשיעי (כן כן התשיעי!!) בעונה הזאת בו מונעים מאיתנו את האפשרות להיכנס ליציע אליו רכשנו מנוי בתחילת העונה. עוד פעם חוזר אותו הניגון בו החלטת בית הדין והענישה הקולקטיבית שהוא בוחר פעם אחרי פעם כדרך ענישה ראויה בעיניו, מעלה את השאלה האם אנחנו כארגון צריכים להיכנס למגרש או לא. כמו בשמונת המשחקים הקודמים, היות וגם הפעם לא נמצא מתווה מתאים בו אפשר לתת פתרון לכלל אוהדי שער 10-11 וכמובן ללא קשר למצב הקבוצה בטבלה, בחרנו שלא להיכנס למגרש ביום שני הקרוב.
אנחנו פועלים על מנת לארגן צפייה כמו במשחק הקודם מחוץ ליציע ולהשמיע את קולם של האוהדים שבית הדין שלל מהם את הזכות להגיע למשחק ולתמוך בקבוצה.
ובימים כאלה, כאשר תושבי הדרום סופגים אש, חשוב לנו להזכיר לכולם שאנחנו איתכם ומאחוריכם!
כוחנו באחדותינו!
מזכיר לי שבאחת האליפויות של באר שבע הם הוציאו הודעה שהם סוגרים את הארגון או משהו, ואחרי שהקבוצה שלהם עשו קולות של ריצה הם חזרו לתמוך.
אפילו האולטראס שלהם אוהדי הצלחות.