Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 11:35
ab1729 כתב: 15 יוני 2022, 11:01
Daniel123 כתב: 15 יוני 2022, 10:40
אסביר שוב למה התכוונתי .
הם רוצים להביא 2 שחקנים גם לעמדת הבלם וגם לעמדת המגן השמאלי .
סייף הוא פתרון זול לעמדת המגן וסבטקוביץ הוא גם בלם זר זול יחסית שג'קי לא ירצה עליו הרבה כסף .
בכך הם למעשה סוגרים את 2 הפינות .
מה שצריך לקרות בפועל - מגן שמאלי זר איכותי ואלחמיד ( שאני אישית יש לי בעיה עם הפציעות שלו אבל זה עדיף על סבטקוביץ )
גם מגן שמאלי זר ברמה וגם אלחמיד ? זה יותר מידי בשביל שחר .
אגב, עדיף כבר להישאר עם ארד בלם מחליף .
אני מקווה שהפרסומים בתקשורת הם פייק .
כי אם יגיעו לפה בקיץ אחד - ינון אליהו, סייף וסבטקוביץ נצטרך להיפטר מיותר מידי פסולת בסוף העונה הבאה .
אני מסכים שייתכן וסייף הוא פתרון שנובע מכך שתקציב הרכש מוגבל, אבל מה ההיגיון בהבאת בלם בינוני?
אם כבר, ההסבר היותר הגיוני הוא שבכר ואלברמן החליטו לשים את כל הז'יטונים על הבאת חלוץ יקר, בעוד שעם עמדת המגן השמאלי "נסתדר".
אלחמיד לא ריאלי כי אלונה לא תשחרר לנו שחקן מרכזי.
אגב, זה בכלל לא עניין של שחר. זה אלברמן ובכר שמתכננים לשים את כל התקציב על חלוץ.
מה רצוי לעשות? אני מחזיק מארד, ולכן בעיני עמדת הבלם היא בערך העמדה האחרונה שצריך לחזק.
אני בכלל הייתי שם את התקציב על מגן שמאלי (במקום על חלוץ), ובהתקפה מסתדר עם דין דוד וניקיטה.
לוותר על חלוץ ? אז בוא נוותר על העונה וזהו .
חייבים לחזק מה שצריך ובדגש על לחזק (!) בלי להתפשר .
לכן זה שוב פעם מחזיר אותי למדיניות של שחר, החסכון הזה זה המדיניות של המועדון/הבעלים ושום דבר לא ישכנע אותי אחרת .
עונה הבאה ב"ש והצהבת יהיו חזק בצמרת במיוחד הצהבת, אסור להתפשר על רכש .
אנחנו גם רוצים לעשות דברים גדולים באירופה ולכן צריך להביא שחקנים ראויים ולא פלסטרים .
לא לוותר על חלוץ, אלא לשים את רוב התקציב על מגן שמאלי זר ולהביא את ניקיטה להתקפה.
מה זה בלי להתפשר? זו סתם סיסמא. הרי ברור שיש מגבלות תקציב, וגם אם התקציב הוא 5 מיליון יורו ולא 1.5 - עדיין יש פשרות.
אז אפשר לנהל דיון נפרד בנוגע לתקציב הרצוי, אבל בכל מקרה הצוות המקצועי יצטרך להחליט אילו עמדות חשובות יותר ואילו חשובות פחות.
עיקר השיפור צריך להיות קשור לתהליכי הרכש (סקאוטינג, בדיקת התאמה, קשרים עם סוכנים, התאמה אישיותית) ולא הגדלת התקציב.
אם לא יודעים למצוא שחקנים טובים ב200 אלף יורו, לא ידעו למצוא גם כאלה ב500 אלף.
מעניין לעשות פעם השוואה של שחקני הרכש שהבאנו לפי מחיר, ולראות אם בכלל יש קורולציה בין מחיר גבוה להצלחה.