נו אבל עדיין אין החלטה זה רק דרישה.Shocking4U כתב: 10 מאי 2023, 18:48 איפה כל אלה שקפצו ואמרו שלא תהיה הורדת נקודות. מבקש להתנצל בפני ובפני @apoc
דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: דיבורים ומחשבות על העונשים בבית הדין ע״ש אמנון סטרשנוב
יענקל'ך!
אם זה יורד מאוזן ולא ישתנה אחר כך לטובת ב"ש בערעור ואם זה בלי עוד הורדה בפועל או על תנאי לעונה הבאה זה מעניין את התחת מבחינתי לעונה הזאת אבל זה כן יוצר תקדים מסוכן שעל שתי סטירות ודריכה נותנים הפחתת נקודות ואני מצפה מהמועדון להבהיר שזה תקדים מסוכן ושאנחנו נשבור את הכלים על זה ונלך גם להאג
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
הקטע בעצוב שזה ב״ש יערערו ויעשו קמפיין וימתיקו להם את העונשים ואנחנו לא נערער ונחטוף בראש
לגמרי.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 18:49 אם זה יורד מאוזן ולא ישתנה אחר כך לטובת ב"ש בערעור ואם זה בלי עוד הורדה בפועל או על תנאי לעונה הבאה זה מעניין את התחת מבחינתי לעונה הזאת אבל זה כן יוצר תקדים מסוכן שעל שתי סטירות ודריכה נותנים הפחתת נקודות ואני מצפה מהמועדון להבהיר שזה תקדים מסוכן ושאנחנו נשבור את הכלים על זה ונלך גם להאג
בוא נראה אם יהיה להם ביצים להוריד נקרודות באמצע מאבק אליפות שנה הבאה, כשכל נקודה תשפיע על המאבק.
קל להם להוריד פה כשזה מאוזן למקומות 1-2 וזה לא משנה כלום בטבלה.
אם יהיה מכות בדרבי שנה הבאה, בזמן שמכבי ת"א במאבק אליפות, נראה אותם מורידים נקודות.. לא יקרה בחיים.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אנחנו בכל מקרה נצטרך לערער על הפחתת נקודות, כי באר שבע בטוח תערער.
- Judokan
- סמל ירוק
ברצינות, תנשמו שנייה ותחכו לעונשים שיתקבלו.
זה שניר רשף מבקש עונש לא אומר כלום. הבן חי בהזיות קשות ובא לדיון בשביל הפוזה של מגן הכדורגל הדגול מהאלימות הפושעת. דווקא ההגזמות ההזויות שלו מול הדיינים זו הסיבה שבגללה בסבירות מאוד גבוהה רוב השחקנים באיזורי הביניים לא יקבלו שום דבר קרוב לעונשים שהוא מבקש.
הבן אדם מבקש משחק בפועל על פיירו אחרי שהשופט של המשחק אומר שלא היה כלום והדיינים מעירים שלא רואים כלום. עבד כי ימלוך. כולם שם מסתכלים עליו כאילו הוא על סמים.
בואו נראה מה יהיה העונש קודם לכולם.
ולכל מי שקופצים שבאר שבע יערערו וסיפורים, חכו גם עם הסופרלטיבים האלה. הצוות המשפטי שמייצג אותנו עשה עבודה מצוינת בדיון כמו שאפשר לראות מהתיעוד, בשונה מהליצן עם רגשי הנחיתות של באר שבע שמביא את הדיינים להתפרץ עליו.
הנרטיב של הגזענות שהם הביאו תפס יפה מאוד, אשכרה התקבל כעובדה. זה מאוד ישפיע בעונשים, וגם אחלה בסיס כשנרצה לערער לבית הדין העליון.
לשם שינוי שלחו אנשים רציניים לטעון ולא את דודו בזק. הם יודעים את העבודה.
זה שניר רשף מבקש עונש לא אומר כלום. הבן חי בהזיות קשות ובא לדיון בשביל הפוזה של מגן הכדורגל הדגול מהאלימות הפושעת. דווקא ההגזמות ההזויות שלו מול הדיינים זו הסיבה שבגללה בסבירות מאוד גבוהה רוב השחקנים באיזורי הביניים לא יקבלו שום דבר קרוב לעונשים שהוא מבקש.
הבן אדם מבקש משחק בפועל על פיירו אחרי שהשופט של המשחק אומר שלא היה כלום והדיינים מעירים שלא רואים כלום. עבד כי ימלוך. כולם שם מסתכלים עליו כאילו הוא על סמים.
בואו נראה מה יהיה העונש קודם לכולם.
ולכל מי שקופצים שבאר שבע יערערו וסיפורים, חכו גם עם הסופרלטיבים האלה. הצוות המשפטי שמייצג אותנו עשה עבודה מצוינת בדיון כמו שאפשר לראות מהתיעוד, בשונה מהליצן עם רגשי הנחיתות של באר שבע שמביא את הדיינים להתפרץ עליו.
הנרטיב של הגזענות שהם הביאו תפס יפה מאוד, אשכרה התקבל כעובדה. זה מאוד ישפיע בעונשים, וגם אחלה בסיס כשנרצה לערער לבית הדין העליון.
לשם שינוי שלחו אנשים רציניים לטעון ולא את דודו בזק. הם יודעים את העבודה.
ברור שנערער.Shocking4U כתב: 10 מאי 2023, 18:51 הקטע בעצוב שזה ב״ש יערערו ויעשו קמפיין וימתיקו להם את העונשים ואנחנו לא נערער ונחטוף בראש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
על הורדת נקודות צריך לפנות לקא״ס של פיפ״א וזהו. זה תקדים מטורף שאסור לאפשר אותו על הגב שלנו
על הורדת נקודות צריך לפנות לקא״ס של פיפ״א וזהו. זה תקדים מטורף שאסור לאפשר אותו על הגב שלנו
דוד לפעמים מרגיש לי שרק אני ואתה עוקבים פה אחרי הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראליShocking4U כתב: 10 מאי 2023, 19:06 הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
איך אפשר לתלות תקוות בדיינים האלה שהם אותם דיינים שקבעו החלטות מטורפות ופסיכיות לגמרי ומנותקות מהמציאות פעם אחר פעם במשך למעלה מעשור
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לגמרי. אנשים פה בונים על הדיינים האלה כאילו הם אנשים רציונליים. אין הבדל ביניהם לבין ניר רשף.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 19:06דוד לפעמים מרגיש לי שרק אני ואתה עוקבים פה אחרי הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראליShocking4U כתב: 10 מאי 2023, 19:06 הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
איך אפשר לתלות תקוות בדיינים האלה שהם אותם דיינים שקבעו החלטות מטורפות ופסיכיות לגמרי ומנותקות מהמציאות פעם אחר פעם במשך למעלה מעשור
חזיזה לא צריך להגיב בסטורי שלו עם כל הצער. הבולשביקים האלה עוד יאשימו אותו בביזיון בית המשפט.
ההחלטות יהיו מחר
מושכים אותנו עוד עם החרא הזה
מושכים אותנו עוד עם החרא הזה
אופטימיות במכבי חיפה
Shocking4U כתב: 10 מאי 2023, 19:15לגמרי. אנשים פה בונים על הדיינים האלה כאילו הם אנשים רציונליים. אין הבדל ביניהם לבין ניר רשף.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 19:06דוד לפעמים מרגיש לי שרק אני ואתה עוקבים פה אחרי הדבר הזה שנקרא כדורגל ישראליShocking4U כתב: 10 מאי 2023, 19:06 הדיינים יותר מנותקים אפילו מרשף. אל תבנו עליהם. מדובר באנשים שמתראיינים על תיקים מתנהלים ב5 באוויר ואומרים שצריך להשבית את הכדורגל.
חזיזה לא צריך להגיב בסטורי שלו עם כל הצער. הבולשביקים האלה עוד יאשימו אותו בביזיון בית המשפט.
זה לא שאין הבדל בינם לבין רשף, אני משוכנע שהוא לא הפתיע אותם בשום דרישה בדיון, אלא הם כבר שוחחו ארוכות לפני הדיון והכל מתואם בינהם: מה יהיו דרישות התובע ומה יהיו העונשים בפועל, הכל מתואם מראש.
לא יותר פשוט לבוא להגיד להם;
תורידו לנו נקודות, אנחנו עוזבים את הליגה ותהנו לכם?
הרי יש פה מגמה ברורה נגדנו לאורך השנים וכעת זה מגיע לרגע השיא
לא עדיף לשבור את הכלים פעם אחת?
על דחיפות שאפילו לא מזכות בכרטיס צהוב במהלך המשחק הוא מבקש 3 משחקים בפועל. ובינתיים ספורי שהתנהג כמו בהמה במסדרון לא הועמד לדין בכלל. הקמפיינים ותחושות הקיפוח של באר שבע עבדו, כשהמגמה היא נגדנו באופן ברור.
לא מסוגלים אצלנו לכלום.ToniKroos כתב: 10 מאי 2023, 19:29 לא יותר פשוט לבוא להגיד להם;
או להגיד להם שמכבי חיפה לא מופיעה יותר בליגה, או להגיד להם שהמועדון לא מוכר יותר כרטיסים לאוהדים שלנו ושימצאו להם פראיירים אחרים שימלאו אצטדיונים.
שיהנו לשדר ריינה - מכבי חיפה עם 300 אוהדים באצטדיון גרין.
אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אסור לעבור בשתיקה על ההרחקות ההזויות של מוחמד,ג'אבר וסק.
אין בהן שום היגיון.
אין בהן שום היגיון.
אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:42 אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
זה תקדים מאוד מאוד מסוכן, שעל שתי סתירות מורידים נקודות והואסים את הספורטיביות.
כל הדיון הזה הזוי. רשף פסיכופת.
אני מקווה שהדיינים יתנו עונשים נורמליים,
אחרת המועדון והקהל חייבים להגיב בעוצמה.
אני מקווה שהדיינים יתנו עונשים נורמליים,
אחרת המועדון והקהל חייבים להגיב בעוצמה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בדיוק. זה תקדים שעוד בעתיד נחטוף ממנו הרבה. אסור להסכים להורדת נקודות. וגם על שאר העונשים צריך לערער כולל על זערורה ואסור להפקיר אותו או להפוך אותו לשעיר לעזעזאל. 15 משחקים? באיזה עולם זה הגיוני?gargy כתב: 10 מאי 2023, 19:43אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:42 אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
אני יכול לחיות בשקט ולהבין אם יורידו נקודה או שתיים עכשיו ולא לעונה הבאה.gargy כתב: 10 מאי 2023, 19:43אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:42 אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
כן היתה שם קטטה המונית, אגרופים סטירות של כמה שחקנים.
אבל אין מה להרחיק שחקנים ל3 משחקים ומעלה שלא היו מעורבים בכלל או רק משכו בחולצה.
זה פשט לא נורמלי.
נכון, גם העונש שקיבל זערורה לא פרופורציונאלי.Shocking4U כתב: 10 מאי 2023, 19:48בדיוק. זה תקדים שעוד בעתיד נחטוף ממנו הרבה. אסור להסכים להורדת נקודות. וגם על שאר העונשים צריך לערער כולל על זערורה ואסור להפקיר אותו או להפוך אותו לשעיר לעזעזאל. 15 משחקים? באיזה עולם זה הגיוני?gargy כתב: 10 מאי 2023, 19:43אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:42 אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
לדעתי אחרי העירעור יקבל 7/8
אתה חזק בהורדת נקודות אני רואה.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:50אני יכול לחיות בשקט ולהבין אם יורידו נקודה או שתיים עכשיו ולא לעונה הבאה.gargy כתב: 10 מאי 2023, 19:43אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:42 אין לי בעיה שיורידו נקודה/שתיים ושלא ירחיקו לנו שחקנים לכל כך הרבה משחקים.
אין בהן שום היגיון.
אבל אין מה להרחיק שחקנים ל3 משחקים ומעלה שלא היו מעורבים בכלל או רק משכו בחולצה.
זה פשט לא נורמלי.
יש עוד נושאים שאתה בעד שיורידו עליהם נקודות סתם ככה שיהיה?
היה 2 סטירות, לא היה אגרופים, והיה קצת דחיפות.
ההבדל היחיד הוא שזה נמשך 5 דקות של בלאגן ולא 2 דקות של בלאגן, כמו שקרה פה בסמי עופר נגדם, או כמו שקרה להם בטרנר נגד מכבי ת"א.
אם על 2 סטירות יורדות נקודות, אז על עבירה ברוטלית של שחקן באמצע משחק צריך להוריד ליגה?
- Judokan
- סמל ירוק
הוא עוד לא קיבל שום עונש, מה נסגר. חכו להחלטה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הורדות נקודות זה עונש פופוליסטי ומתלהם שהוצע על ידי עסקנים ואנשי תקשורת שניסו לחמם את האווירה ולקוות שזה יפתח המאבק האליפות ושונאים את מכבי חיפה. הקיבוע של העונש הזה כמשהו שנמצא על הפרק זה חרפה שאסור לקבל וצריך להילחם נגדה.
שאפי לא נתן אגרוף לחזיזה? מה לא היה אגרופים? מה שהיה בטרנר היה חריג מקטטות אחרות.Ganjot כתב: 10 מאי 2023, 19:53אתה חזק בהורדת נקודות אני רואה.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:50אני יכול לחיות בשקט ולהבין אם יורידו נקודה או שתיים עכשיו ולא לעונה הבאה.gargy כתב: 10 מאי 2023, 19:43
אסור גם לעבור בשתיקה על הורדת נקודות.
זה פשט לא נורמלי.
ההבדל היחיד הוא שזה נמשך 5 דקות של בלאגן ולא 2 דקות של בלאגן, כמו שקרה פה בסמי עופר נגדם, או כמו שקרה להם בטרנר נגד מכבי ת"א.
אם על 2 סטירות יורדות נקודות, אז על עבירה ברוטלית של שחקן באמצע משחק צריך להוריד ליגה?
שלהבא מכבי חיפה תלמד את השחקנים שלה לרדת מיד מהמגרש ולא להיגרר לפרובוקציות.
בכר לא מצליח לשלוט בשחקנים שלו לצערי ולא רק העונה גם בעונה שעברה עם ההרחקה של מאיר במנהרה.
קודם כל תנשום, שאפי נתן אגרוף לחזיזה, כן, זה לא מצדיק הורדת נקודות למכבי חיפה, שאפי לא שחקן של מכבי חיפהDaniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:04שאפי לא נתן אגרוף לחזיזה? מה לא היה אגרופים? מה שהיה בטרנר היה חריג מקטטות אחרות.Ganjot כתב: 10 מאי 2023, 19:53אתה חזק בהורדת נקודות אני רואה.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 19:50
אני יכול לחיות בשקט ולהבין אם יורידו נקודה או שתיים עכשיו ולא לעונה הבאה.
זה פשט לא נורמלי.
בכר לא מצליח לשלוט בשחקנים שלו לצערי ולא רק העונה גם בעונה שעברה עם ההרחקה של מאיר במנהרה.
אם יורידו לנו נקודות זה על שתי סטירות של זערורה לשאפי ופאון שתקפו אותו קודם
וכן זה לא באמת הגיוני
אופטימיות במכבי חיפה
טוב אתה לא יכול לצפות שלב"ש יורידו נקודות ולנו לא, שורה תחתונה 2 הקבוצות היו מעורבות.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 20:06קודם כל תנשום, שאפי נתן אגרוף לחזיזה, כן, זה לא מצדיק הורדת נקודות למכבי חיפה, שאפי לא שחקן של מכבי חיפהDaniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:04שאפי לא נתן אגרוף לחזיזה? מה לא היה אגרופים? מה שהיה בטרנר היה חריג מקטטות אחרות.Ganjot כתב: 10 מאי 2023, 19:53
אתה חזק בהורדת נקודות אני רואה.
וכן זה לא באמת הגיוני
אחרי המשחק כולם היו נסערים מהקטטה ובהלם מכל הבלאגן שהיה שם במגרש.
עכשיו הרוחות נרגעו, חלק שכחו אז יש אוהדים שפתאום זה נראה להם בסדר ואפשר להבליג ולא להוריד נקודות ולא לתת עונשים בכלל.
זה לא עובד ככה וזה לא יקרה.
לפחות שילחמו על מה שכן אפשר ועל מה שלגמרי הלכו איתו רחוק וזה ההרחקות הלא מוצדקות של מוחמד,סק וג'אבר.
שורה תחתונה אנחנו נקבל הורדת נקודות על 2 סטירות של זערורה לשחקנים שתקפו אותו קודם כל אחד בתורם.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:11 טוב אתה לא יכול לצפות שלב"ש יורידו נקודות ולנו לא, שורה תחתונה 2 הקבוצות היו מעורבות.
עכשיו הרוחות נרגעו, חלק שכחו אז יש אוהדים שפתאום זה נראה להם בסדר ואפשר להבליג ולא להוריד נקודות ולא לתת עונשים בכלל.
לפחות שילחמו על מה שכן אפשר ועל מה שלגמרי הלכו איתו רחוק וזה ההרחקות הלא מוצדקות של מוחמד,סק וג'אבר.
לא מצאתי משהו בדברים שלך שמשדר היגיון או צידקה.
אופטימיות במכבי חיפה
לא, לא שכחתי.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:11טוב אתה לא יכול לצפות שלב"ש יורידו נקודות ולנו לא, שורה תחתונה 2 הקבוצות היו מעורבות.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 20:06קודם כל תנשום, שאפי נתן אגרוף לחזיזה, כן, זה לא מצדיק הורדת נקודות למכבי חיפה, שאפי לא שחקן של מכבי חיפהDaniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:04
שאפי לא נתן אגרוף לחזיזה? מה לא היה אגרופים? מה שהיה בטרנר היה חריג מקטטות אחרות.
וכן זה לא באמת הגיוני
כן, זה נראה לי בסדר כי עשו פה יותר מדי רעש מכלום ושום דבר. איפה היית לדבר ככה אחרי מה שהיה בסמי עופר לפני חודש? גם שם אצילי קיבל כאפה.
לא מצדיק את המעשה, אבל לא מבין את הרעש מזה. קצת מכות והתקדמו, זה אפילו לא עשירית ממה שהיה בריאל-פרטיזן ושם זה פאקינג יורוליג, מעמד הרבה יותר גבוה ומחייב.
בפועל חוץ משתי סטירות ודריכה לא היה פה כלום חוץ מהרבה רעש וקללות. דחיפות תמיד יש, היה את זה בהרבה משחקים שונים השנה.
לא רואה שום הצדקה להורדת נקודות על השטות הזאת, פשוט יש פה יותר מדי יפי נפש שמפמפמים בתקשורת שהכדורגל פה אלים וברברי, ואז יש אנשים כמוך שקונים את זה.
אין פה אפילו 0.01% מהאלימות שיש בהרבה ליגות אחרות (והליגות שאני מסתכל עליהן, הן הליגות שדומות לליגה שלנו מבחינת ברמה ומבחינת התנהגות של קהל, לא הליגה האנגלית).
להוריד נקודות על שתי סטירות ודחיפות, עונה הבאה חצי מהקבוצות פה יהיו עם -15 נקודות ואשדוד תיקח אליפות.
לא חושב שמיהו מצפה שלב״ש יורידו נקודות ולנו לא.Daniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:11טוב אתה לא יכול לצפות שלב"ש יורידו נקודות ולנו לא, שורה תחתונה 2 הקבוצות היו מעורבות.Apoc כתב: 10 מאי 2023, 20:06קודם כל תנשום, שאפי נתן אגרוף לחזיזה, כן, זה לא מצדיק הורדת נקודות למכבי חיפה, שאפי לא שחקן של מכבי חיפהDaniel123 כתב: 10 מאי 2023, 20:04
שאפי לא נתן אגרוף לחזיזה? מה לא היה אגרופים? מה שהיה בטרנר היה חריג מקטטות אחרות.
וכן זה לא באמת הגיוני
מצפים שלאף אחד לא יורידו נקודות, זה תקדים מאוד מסוכן.
שאפי נתן אגרוף וצריך להיות מורחק לכמה משחקים. לא הורדת נקודות על זה.
בטח ובטח שלנו אין על מה להוריד נקודות.
לא היתה קטטה חריגה, זה שעמיחי שפיגלר זועק לא הופך את זה למשהו מטורף. החריגים היחידים היו שאפי, פאון וזערורה, שאמנם הגיב לדריכה עליו, אבל הגיב בצורה מוגזמת לגמרי.
חוץ משלושתם, שצריכים להענש (ולא ב 15 ולא ב 12 משחקים), קנס לקבוצות, שום עונש לא אמור להתקבל בשלוות נפש.