המאמן בעונה הבאה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: המאמן בעונה הבאה
אם זה נכון זה ביזיון
- The real Tsepo
- שחקן העונה
כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שמהלך כזה גומר אותך מול הקהל. גומר אותך, אין לי להשתקם מדבר כזה. לא הגיוני שאלברמן כזה טיפש, זה common SenseShocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 01:20ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.
-
- הענק הירוק
זה סגור כך גם אני הבנתי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ממה שאני שומע אלברמן פשוט רוצה לשלוט לחלוטין במערכת ולכן רוצה מאמן כמו דגו שיהיה נוח לו ויסור למרותו.The real Tsepo כתב: ↑18 מאי 2023, 01:23כל בן אדם עם טיפה שכל מבין שמהלך כזה גומר אותך מול הקהל. גומר אותך, אין לי להשתקם מדבר כזה. לא הגיוני שאלברמן כזה טיפש, זה common SenseShocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 01:20ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.
-
- אגדה ירוקה
-
- תוקע יתד בהרכב
אם זה נכון צריך לעשות מחאה שהם לא חלמו עליה, אסור לתת למהלך כזה לעבור זה לא מתקבל על הדעת.
-
- אגדה ירוקה
ממי?
-
- אגדה ירוקה
מקווה מאוד שקאקא צודק פה, כי לפתוח עם דגו את העונה זה נוקאאוט עצמי עוד לפני שהיא התחילה. איך מעונה של צ'מפיונס אנחנו מגיעים לדבר כזה?
-
- קפטן ירוק
מה שהמועדון לא מבין, זה שאם זה נכון אז לא אתפלא אם תהיה עזיבה של מתנדנדים.
מה ישאיר את חזיזה עם מאמן כמו דגו, אם יקבל הצעה נורמלית מקבוצה סבירה?
פרצוף ראשון של אצילי כשלא הולך, מה הוא יעשה?
זו עקיצה יותר גדולה מטרנטה נשאר לעוד עונה.
מה ישאיר את חזיזה עם מאמן כמו דגו, אם יקבל הצעה נורמלית מקבוצה סבירה?
פרצוף ראשון של אצילי כשלא הולך, מה הוא יעשה?
זו עקיצה יותר גדולה מטרנטה נשאר לעוד עונה.
-
- קודם כל נאמנות
אז לא הבנתי, אתה אומר שזה סגור או דיבור רציני? תחליט.Shocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 01:20ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.
מסאי דגו לא יהיה המאמן. זאת הטרלה יפה.
מה שכן בטוח זה שאנחנו הולכים לקראת קיץ קשה, לאו דווקא מבחינת הרכש, שם אציין שאני כן אופטימי, אלא יותר מבחינת הקהל צמא הרכש שהולך להתהפך על כל חצאי שמועות בואכה השערות של מקורבים ואנשי תקשורת.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מעניין אם כשהוא יעמוד על הקווים במוקדמות צ׳מפיונס עדיין תגיד שזאת הטרלה.Kozmo כתב: ↑18 מאי 2023, 01:42אז לא הבנתי, אתה אומר שזה סגור או דיבור רציני? תחליט.Shocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 01:20ברמת הזה לא בלון ניסוי ולא מסך עשן אלא דיבור רציני כולל הסיפור על דקל כעוזר ואח של וייזינגר. רעיון של אלברמן ואיציק עובדיה.
מסאי דגו לא יהיה המאמן. זאת הטרלה יפה.
מה שכן בטוח זה שאנחנו הולכים לקראת קיץ קשה, לאו דווקא מבחינת הרכש, שם אציין שאני כן אופטימי, אלא יותר מבחינת הקהל צמא הרכש שהולך להתהפך על כל חצאי שמועות בואכה השערות של מקורבים ואנשי תקשורת.
- Apoc
- יו״ר הבורד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מסאיי דגו
אני מת
עזבו, רושמים בכל האתרים "הוא המועמד הבכיר ברשימה"
אם הוא המועמד הבכיר למה יש רשימה בכלל?
נראה לכם כאילו שהמו"מ איתו אולי יכשל? חחחחחחח הזייה
דיי נו זה לא רציני, מדהים כמה פה קנו את היציאה הזאת
מסאיי דגו
אני מת
עזבו, רושמים בכל האתרים "הוא המועמד הבכיר ברשימה"
אם הוא המועמד הבכיר למה יש רשימה בכלל?
נראה לכם כאילו שהמו"מ איתו אולי יכשל? חחחחחחח הזייה
דיי נו זה לא רציני, מדהים כמה פה קנו את היציאה הזאת
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
הדחה מאירופה בשלב המוקדמות ודשדוש בליגה במחזורים הראשונים, כמה זה שווה למועדון עם דגו על הקווים?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אחלה אלברמן. בכר הולך והוא ממנה בובה מטעמו להיות מאמן ביחד עם אח של וייזינגר. לפחות שיהיה גבר מספיק כדי לרדת לקווים אחרי שהבובה תעוף מחזור 6.
-
- קפטן ירוק
יש פה אנשים לא שפויים.
-
- מחוזר באירופה
מצד אחד פרסום הזוי
מצד שני מתאים למכבי חיפה להגיד למה להשאיר משהו שעובד טוב אם אפשר להרוס?
מצד שני מתאים למכבי חיפה להגיד למה להשאיר משהו שעובד טוב אם אפשר להרוס?
-
- תוקע יתד בהרכב
כל אלו שבטוחים שזה לא יקרה.. מאיפה הביטחון הזה?
כשכל האתרים יודעים במדוייק מה יהיה הצוות.
את האמת שמעתי על הרעיון הזה של אלברמן בחודש האחרון, חשבתי שזה בגדר רעיון ולא באמת ילכו על זה..
אבל אני רק יכול לעשות 1+1 לכל הידיעות אתמול ולהבין שזה המצב ושזה לגמרי הולך לקרות.
כשכל האתרים יודעים במדוייק מה יהיה הצוות.
את האמת שמעתי על הרעיון הזה של אלברמן בחודש האחרון, חשבתי שזה בגדר רעיון ולא באמת ילכו על זה..
אבל אני רק יכול לעשות 1+1 לכל הידיעות אתמול ולהבין שזה המצב ושזה לגמרי הולך לקרות.
-
- קפטן ירוק
אותם אתרים שחפרו שבוע שלם על רב"ש כמחליף של בכר ואחרי שהבינו שהוא בכלל לא מועמד התחילו להריץ שמות של מאמנים זרים ועכשיו פתאום הולכים על צוות חסר ניסיון, על האתרים האלה אתה מדבר?
-
- תוקע יתד בהרכב
אגב (לא מכיר אותך בשום צורה אז זה לא מכוון אלייך),
יש פה מספר יוזרים שמתיימרים להיות מקורבים לאנשים במכבי חיפה ולעשות פה את הפוזות של ״לתת סקופים בלעדיים לפורום״.
אז אני אגיד לכם, בתור אחד שלא מקורב לאף אחד במועדון וחא מתיימר גם, אני יודע שהשמועה הזאת רצה חזק במועדון כבר קרוב לחודש, והעובדה שאף אחד מהיוזרים האלו לא ידע על זה כלום (ויותר מזה, דאגו ישר להכחיש בביטחון / לפמפם פה שיש רשימה של זרים) מעידה המון על כמה צריך להתייחס להודעות שלהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוקר אור.
״ אם לא יקרה דבר בלתי צפוי, מסאי דגו יתמנה למאמן הבא של מכבי חיפה ויחליף בתפקיד את ברק בכר. נעשו ניסיונות לצרף מאמן זר ועדיין קיימים שני מועמדים, אך מאמן קבוצת הנוער הוא המוביל במירוץ נכון לרגע זה.
ביחס למאמן קבוצת נוער, דגו סיכם את תנאיו במכבי חיפה בשלב מוקדם מאוד. במערכת העריכו את העבודה שלו עד כה וסימנו אותו כיורש של ברק בכר, אך אף אחד לא ציפה שזה יקרה כבר הקיץ. הוא חתם על חוזה לשנתיים בנוער של הירוקים, אך תכניות לחוד ומציאות לחוד״
ספורט5
״ אם לא יקרה דבר בלתי צפוי, מסאי דגו יתמנה למאמן הבא של מכבי חיפה ויחליף בתפקיד את ברק בכר. נעשו ניסיונות לצרף מאמן זר ועדיין קיימים שני מועמדים, אך מאמן קבוצת הנוער הוא המוביל במירוץ נכון לרגע זה.
ביחס למאמן קבוצת נוער, דגו סיכם את תנאיו במכבי חיפה בשלב מוקדם מאוד. במערכת העריכו את העבודה שלו עד כה וסימנו אותו כיורש של ברק בכר, אך אף אחד לא ציפה שזה יקרה כבר הקיץ. הוא חתם על חוזה לשנתיים בנוער של הירוקים, אך תכניות לחוד ומציאות לחוד״
ספורט5
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
מזכיר לי את השמועות שרב"ש סגור פה...Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 06:53אגב (לא מכיר אותך בשום צורה אז זה לא מכוון אלייך),
יש פה מספר יוזרים שמתיימרים להיות מקורבים לאנשים במכבי חיפה ולעשות פה את הפוזות של ״לתת סקופים בלעדיים לפורום״.
אז אני אגיד לכם, בתור אחד שלא מקורב לאף אחד במועדון וחא מתיימר גם, אני יודע שהשמועה הזאת רצה חזק במועדון כבר קרוב לחודש, והעובדה שאף אחד מהיוזרים האלו לא ידע על זה כלום (ויותר מזה, דאגו ישר להכחיש בביטחון / לפמפם פה שיש רשימה של זרים) מעידה המון על כמה צריך להתייחס להודעות שלהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התדרוך לעיתונאים על זה שדגו כבר טעם את ליגת האלופות בגלל שהוא שיחק בליגת האלופות לנוער כי הבוגרים העפילו זה אחד הדברים הכי מעליבים לאינטליגנציה שקראתי. לפי הקריטריון הזה גם איתי מרדכי כשיר לאמן את מכבי חיפה, הוא גם אימן את הנוער בליגת האלופות.
-
- תוקע יתד בהרכב
עזוב שמועה של התקשורת, אני מדבר איתך על זה שכבר לפני חודש בערך שמעתי על כך שמדברים על זה בתוך המועדון.Kaka כתב: ↑18 מאי 2023, 07:00מזכיר לי את השמועות שרב"ש סגור פה...Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 06:53אגב (לא מכיר אותך בשום צורה אז זה לא מכוון אלייך),
ואגב, גם השמועות בתקשורת על רבש היו בגדר מועמדות ולא יישור קו של כל האתרים על סגירה והרכבת צוות כמו במקרה הזה.
נערך לאחרונה על ידי Rmc ב 18 מאי 2023, 07:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קפטן ירוק
לטענת חלק לא קטן מהאוהדים היה דיבור שרב"ש כבר סגור פה מדברים שהם שמעו במועדון. אגב אם אתה אומר שאתה לא מקורב לאף אחד אז מאיפה אתה יודע על דברים בתוך המועדון?Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 07:03עזוב שמועה של התקשורת, אני מדבר איתך על זה שכבר לפני חודש בערך שמעתי על כך שמדברים על זה בתוך המועדון.Kaka כתב: ↑18 מאי 2023, 07:00מזכיר לי את השמועות שרב"ש סגור פה...Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 06:53
אגב (לא מכיר אותך בשום צורה אז זה לא מכוון אלייך),
ואגב, גם השמועות על רבש היו בגדר מועמדות ולא יישור קו של כל האתרים על סגירה והרכבת צוות כמו במקרה הזה.
-
- תוקע יתד בהרכב
זאת בדיוק הנקודה שלי. כל היוזרים פה שמתיימרים להיות מקורבים ומפזרים סקופים על ימין ועל שמאל, לא צריך להתייחס אליהם בשום צורה. במיוחד עכשיו שהתגלה שהם לא באמת יודעים כלום ואפילו המציאו פה דברים על כך שזאת ״הטרלה של המועדון״ ו״יש מספר מאמנים זרים ברשימה״Kaka כתב: ↑18 מאי 2023, 07:04לטענת חלק לא קטן מהאוהדים היה דיבור שרב"ש כבר סגור פה מדברים שהם שמעו במועדון. אגב אם אתה אומר שאתה לא מקורב לאף אחד אז מאיפה אתה יודע על דברים בתוך המועדון?
ספציפית על המקרה של דגו שמעתי מחבר שעובד במועדון. ואם אתה ממש רוצה אני אשלח לך בפרטי הוכחה לכך שדיברנו על זה כבר בסוף חודש אפריל.
-
- קפטן ירוק
אז כנראה שאנחנו שומעים דברים שונים. כי לטענת הבחור שאני מכיר מהמועדון יהיה פה מאמן זר.Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 07:07זאת בדיוק הנקודה שלי. כל היוזרים פה שמתיימרים להיות מקורבים ומפזרים סקופים על ימין ועל שמאל, לא צריך להתייחס אליהם בשום צורה. במיוחד עכשיו שהתגלה שהם לא באמת יודעים כלום ואפילו המציאו פה דברים על כך שזאת ״הטרלה של המועדון״ ו״יש מספר מאמנים זרים ברשימה״
ספציפית על המקרה של דגו שמעתי מחבר שעובד במועדון. ואם אתה ממש רוצה אני אשלח לך בפרטי הוכחה לכך שדיברנו על זה כבר בסוף חודש אפריל.
אני די הוכחתי את האמינות שלי בפורום בשנה האחרונה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רב״ש חי את החלום. יגיע מחזור 7 כשהפער ממקום ראשון כבר יהיה כל כך משמעותי שאף אחד לא יצפה ממנו לקחת אליפות ועד אז הוא יכול לנפוש כל הקיץ. הבן אדם שיחק אותה
-
- קפטן ירוק
אתה הכי נהנה מהימים האלהShocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 07:10 רב״ש חי את החלום. יגיע מחזור 7 כשהפער ממקום ראשון כבר יהיה כל כך משמעותי שאף אחד לא יצפה ממנו לקחת אליפות ועד אז הוא יכול לנפוש כל הקיץ. הבן אדם שיחק אותה
-
- תוקע יתד בהרכב
אז אני אחדד שוב,Kaka כתב: ↑18 מאי 2023, 07:09אז כנראה שאנחנו שומעים דברים שונים. כי לטענת הבחור שאני מכיר מהמועדון יהיה פה מאמן זר.Rmc כתב: ↑18 מאי 2023, 07:07זאת בדיוק הנקודה שלי. כל היוזרים פה שמתיימרים להיות מקורבים ומפזרים סקופים על ימין ועל שמאל, לא צריך להתייחס אליהם בשום צורה. במיוחד עכשיו שהתגלה שהם לא באמת יודעים כלום ואפילו המציאו פה דברים על כך שזאת ״הטרלה של המועדון״ ו״יש מספר מאמנים זרים ברשימה״
אני די הוכחתי את האמינות שלי בפורום בשנה האחרונה.
אין לי מושג מי יהיה המאמן ואם זה זר או דגו או רבש. הדבר היחיד שאמרתי, בתור אחד שלא מקורב לאף אחד וגם לא מתיימר, זה שאני יודע בודאות כבר מסוף אפריל שמדברים על זה ברצינות במועדון, ולכן אני מטיל ספק באמינותם של כל היוזרים ״המקורבים״ שלא ידעו אפילו פסיק על הדבר הזה וישר מכחישים