תגובות שרשרת של ההפסד של ריאל אתמול. פפ מחפש אתגר חדש, דגו הולך לריאל אחרי ההצלחה המסחררת עם הנוער שלנו.The real Tsepo כתב: ↑18 מאי 2023, 16:14 טוויסט נוסף נרשם כאשר פלורנטינו פרס פנה בשעות האחרונות למסאי בבקשה להחליף את אנצ'לוטי.
המאמן בעונה הבאה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אגדה ירוקה
Re: המאמן בעונה הבאה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע איך אתם מסוגלים לצחוק על דבר כזה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
זה מתוך ייאוש טהור שקשה לעיכול
-
- אגדה ירוקה
זה עוזר לעכל את זה.
-
- אגדה ירוקה
באמת שאני מעדיף את רוני לוי ומולנסטיין על דגו. גם את רוטן.
עריכה: וגם את גרנט ושום.
עריכה: וגם את גרנט ושום.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 18 מאי 2023, 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Smurk
- אגדה ירוקה
רב"ש זה ארטטה ליד מסאי
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
הדבר היחיד שיכול להיות יותר גרוע זה להכניס את מכבי ללופ של השרון מימרים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- קפטן ירוק
איכס גועל נפש עושים מאיתנו צחוק. הם צריכים להתבייש בעצמם. אני לא אתפלא אם יעזבו אותנו כוכבים. זאת פשוט בדיחה מהלכת.
קמצנים מסריחים טפי
קמצנים מסריחים טפי
-
- קפטן ירוק
אפילו לחגוג עונה היסטורית לא נותנים לנו,נשבע שאני בוכה
-
- קודם כל נאמנות
מאמן נבחרת ישראל ומכבי חיפה בעבר, שלמה שרף, עלה לדבר ב-"5 באוויר" ויצא להגנתו של מאמן קבוצת הנוער שצפוי להתמנות לאימון הבוגרים.
"אני הלכתי הביתה מכפ"ס כי מסאי פוטר", חשף שרף. "מסאי יודע כדורגל, השחקנים אהבו אותו, אני הלכתי הביתה בגלל שזרקו אותו. אני נלחמתי בשבילו. הקבוצה הייתה במקום הראשון. אחת הסיבות שכפ"ס התדרדרה זה בגלל שפיטרו את דגו. הוא מאמן מצוין, אני הייתי יושב בכל האימונים שלו, הוא לא נופל משום מאמן בכדורגל הישראלי. כל הכבוד ליענק'לה שחר שהוא לקח בחור אלמוני, זה הדבר הכי נכון שצריך להיות. אני רוצה שתברכו אותו ותתנו לו קרדיט".
"הוא לא נופל משום מאמן בכדורגל הישראלי, אפילו עולה עליהם", המשיך מאמן העבר. "כל הכבוד למכבי חיפה וליעקב שחר שנתנו לו את שרביט האימון, זה הדבר הכי יפה והכי נכון שיכול להיות. תנו לו קרדיט ותאמינו במאמן צעיר שמשנה את היחס של הגזענות במדינת ישראל. אסור לכם לבקר מהתחלה, תאמינו בו, הוא יודע הרבה כדורגל. אני ממליץ עליו ואומר ליענקלה 'עשיתם צעד נכון ולקחתם מאמן מצוין'".
שלמה המשיך וסיפר שגם הוא קפץ למים עמוקים בתור מאמן מתחיל: "זה היה גם גדול עלי כשקיבלתי את הפועל כפ"ס, כל אחד צריך לעשות את טבילת האש. נתתם לדוגמא את רן קוז'וק, תראו איזה הצלחה. צריך לתת מילה טובה למכבי חיפה שלקחו החלטה אמיצה מבחינה מקצועית, כי שום מאמן זר לא עשה הצלחות במועדון הזה. אני חושב שזה דבר יפה שנותנים קרדיט למאמן צעיר שחי פה".
"גם אני מופתע כמו שאתם מופתעים, אבל הבחירה נהדרת", סיכם שרף. "אני חשבתי שרן בן שמעון בשל יותר, עם ניסיון יותר גדול, אבל אני לא יכול להגיד שהבחירה בדגו לא טובה ולא נכונה. זו החלטה יפה מאוד וצריך להעריך אותה. עכשיו זה כבר תלוי בו, אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל מבחינה מקצועית הוא ראוי בהחלט. הוא יודע כדורגל, האימונים שלו נהדרים, נהניתי מהאימונים שלו".
שרף נשאל מה הטיפים שלו לדגו: "אני בטוח שהוא ידבר איתי, נשארתי בקשרים טובים איתו, אני מאמין בו ויודע שהוא ייקח את העבודה הזאת. הוא נאמן למועדון, הוא יעשה עבודה טובה ויעשה מה שצריך כדי לקחת אליפות רביעית".
מצאו את מי להביא כ-זה שידבר לטובת דגו, הבנאדם לא מחובר בשידורים שלו ועוד התגזען בשידור כבר פעם אחת.
אגב זה ששלמה שרף מצדד אותו זה אומר לדעתי שדגו פחות מאמין בקדמה ועובד בשיטות הישנות, כי שלמה אוהב את זה.
"אני הלכתי הביתה מכפ"ס כי מסאי פוטר", חשף שרף. "מסאי יודע כדורגל, השחקנים אהבו אותו, אני הלכתי הביתה בגלל שזרקו אותו. אני נלחמתי בשבילו. הקבוצה הייתה במקום הראשון. אחת הסיבות שכפ"ס התדרדרה זה בגלל שפיטרו את דגו. הוא מאמן מצוין, אני הייתי יושב בכל האימונים שלו, הוא לא נופל משום מאמן בכדורגל הישראלי. כל הכבוד ליענק'לה שחר שהוא לקח בחור אלמוני, זה הדבר הכי נכון שצריך להיות. אני רוצה שתברכו אותו ותתנו לו קרדיט".
"הוא לא נופל משום מאמן בכדורגל הישראלי, אפילו עולה עליהם", המשיך מאמן העבר. "כל הכבוד למכבי חיפה וליעקב שחר שנתנו לו את שרביט האימון, זה הדבר הכי יפה והכי נכון שיכול להיות. תנו לו קרדיט ותאמינו במאמן צעיר שמשנה את היחס של הגזענות במדינת ישראל. אסור לכם לבקר מהתחלה, תאמינו בו, הוא יודע הרבה כדורגל. אני ממליץ עליו ואומר ליענקלה 'עשיתם צעד נכון ולקחתם מאמן מצוין'".
שלמה המשיך וסיפר שגם הוא קפץ למים עמוקים בתור מאמן מתחיל: "זה היה גם גדול עלי כשקיבלתי את הפועל כפ"ס, כל אחד צריך לעשות את טבילת האש. נתתם לדוגמא את רן קוז'וק, תראו איזה הצלחה. צריך לתת מילה טובה למכבי חיפה שלקחו החלטה אמיצה מבחינה מקצועית, כי שום מאמן זר לא עשה הצלחות במועדון הזה. אני חושב שזה דבר יפה שנותנים קרדיט למאמן צעיר שחי פה".
"גם אני מופתע כמו שאתם מופתעים, אבל הבחירה נהדרת", סיכם שרף. "אני חשבתי שרן בן שמעון בשל יותר, עם ניסיון יותר גדול, אבל אני לא יכול להגיד שהבחירה בדגו לא טובה ולא נכונה. זו החלטה יפה מאוד וצריך להעריך אותה. עכשיו זה כבר תלוי בו, אי אפשר לדעת מה יהיה, אבל מבחינה מקצועית הוא ראוי בהחלט. הוא יודע כדורגל, האימונים שלו נהדרים, נהניתי מהאימונים שלו".
שרף נשאל מה הטיפים שלו לדגו: "אני בטוח שהוא ידבר איתי, נשארתי בקשרים טובים איתו, אני מאמין בו ויודע שהוא ייקח את העבודה הזאת. הוא נאמן למועדון, הוא יעשה עבודה טובה ויעשה מה שצריך כדי לקחת אליפות רביעית".
מצאו את מי להביא כ-זה שידבר לטובת דגו, הבנאדם לא מחובר בשידורים שלו ועוד התגזען בשידור כבר פעם אחת.
אגב זה ששלמה שרף מצדד אותו זה אומר לדעתי שדגו פחות מאמין בקדמה ועובד בשיטות הישנות, כי שלמה אוהב את זה.
-
- קפטן ירוק
מה אנחנו הפועל כפ״ס??????? שישתפשף ליד מאמן רציני.
די אני לא מאמין איזה חבורה של מפגרים אהבלים,הורסים את הכל
די אני לא מאמין איזה חבורה של מפגרים אהבלים,הורסים את הכל
-
- שחקן העונה
טוב בדקתי עם המקורבים למועדון ולפי הדיווחים המסקנה היא שאמא של ההנהלה זונה
-
- שחקן העונה
יום שני חוגגים אליפות, יום חמישי רוצים למות.
הזיה.
אם היו מודיעים שזה הצוות של הפועל חיפה היינו צוחקים עליהם
הזיה.
אם היו מודיעים שזה הצוות של הפועל חיפה היינו צוחקים עליהם
-
- תוקע יתד בהרכב
לי זה מרגיש ככה, לא באמת אכפת להם אם ניקח אליפות או לא..יצליח- כולם יגידו איזה מלך יענקלה שנתן הזדמנות בפעם הראשונה עם מאמן אתיופי או שיהללו את "דרך העבודה" המופלאה כשהעלו מאמן מהנוער וככה עושים את זה וכו וכו וכו וכל הכבוד והריאו הריאו. לא יצליח? - כסף? כבר עשו השנה מאלופות.. שקט מאוהדים? כנראה שהם חושבים ש3 האליפויות קונות להם שקט לעשות שטויות.
פשוט בזיון, זה לא רק שדגו חסר נסיון לגמרי, גם כל צוות האימון כנראה. וייזינגר? בשביל מה? כדי שישמור על קשר עם אח שלו שישלח תרגילים לנייחים?!
איזה סרחון באמת
פשוט בזיון, זה לא רק שדגו חסר נסיון לגמרי, גם כל צוות האימון כנראה. וייזינגר? בשביל מה? כדי שישמור על קשר עם אח שלו שישלח תרגילים לנייחים?!
איזה סרחון באמת
-
- שחקן העונה
הקטע שגם יש תדרוך ברור לכל הכתבים ואץ כל השלבים של החתימה ובאיזה שעה הוא יחתום ותמונות והכל כאילו אלברמן מצלם סלפים שם זה באמת הזוי. צריך לסגור את המועדון הזה לא צוחק.
- Smile
- מנהל הבורד
חברים זה רק מתיחה
בשבת אחרי המשחק בכר מתראיין ואומר שהוא נשאר
בשבת אחרי המשחק בכר מתראיין ואומר שהוא נשאר
-
- שחקן העונה
לדעתי הצוות צריך תהיות ככה
וויזינגר, שמשון, אורי הראל, יניב קטן, רפי אוסמו, ניסן קניאס
צוות לעניין
וויזינגר, שמשון, אורי הראל, יניב קטן, רפי אוסמו, ניסן קניאס
צוות לעניין
- benrey
- הענק הירוק
דגו או קראנקה?
-
- שחקן החודש
טוב קחו אותי בערבון מוגבל אבל ממה שאני שמעתי זה הסיפור:
ברק בכר היה מודע לכל העניין והוא חלק מהמינוי של דגו.
הם ישבו ביחד כבר מספר פעמים ורק עכשיו המינוי פורסם.
התכנון הוא שאלברמן יהיה בראש הצוות המקצועי ויחליף את בכר כשדגו יהיה תחתיו בדומה לצרפתי.
מה שאומר שלא יהיה יותר מנהל מקצועי.
לגבי התפקידים של אח של וייזינגר ודקל אין לי מושג.
התכנון הוא שאלברמן יהיה בראש הצוות המקצועי ויחליף את בכר כשדגו יהיה תחתיו בדומה לצרפתי.
-
- שחקן החודש
מצידי טראנטה
-
- מכונת תארים
חרטא. אלברמן לא ירד לקווים.dsgreen4 כתב: ↑18 מאי 2023, 17:12 טוב קחו אותי בערבון מוגבל אבל ממה שאני שמעתי זה הסיפור:
מסאי הוא המאמן הראשי
-
- קודם כל נאמנות
גם במידה וזה נכון (כתבתי את זה כאן לפני כמה שעות שאני מקווה שדגו על תקן צרפתי), עדיין זה טעות, כי אלברמן לא צריך להחליף את בכר ולו רק בגלל העובדה שדבר כזה יגרום לכך שלא יהיה מנהל ספורטיבי/מקצועי.dsgreen4 כתב: ↑18 מאי 2023, 17:12 טוב קחו אותי בערבון מוגבל אבל ממה שאני שמעתי זה הסיפור:
מערכת בריאה צריכה מאמן, עוזר מאמן ומעליהם מנהל מקצועי. הפרדת תפקידים והררכיה ברורה.
דבר כמו שתיארת זה מתכון לפרטאץ'.
-
- אגדה ירוקה
זה הולך ונהיה יותר ויותר גרוע.dsgreen4 כתב: ↑18 מאי 2023, 17:12 טוב קחו אותי בערבון מוגבל אבל ממה שאני שמעתי זה הסיפור:
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איזה כיף שהאמת לגבי אלברמן שאני רושם פה כבר זמן מה יוצאת
מדובר ביס מן עם שיכרון גדלות שהשתן עלה לו למוח. הליצן הזה באמת התאהב בשטויות שחלק מהאוהדים שלנו רשמו כאילו הוא המשיח בכבודו ובעצמו.
ההחלטה שהוא קיבל כל כך הזויה, שהיא מבטלת כל הישג שהיה לו (והיה לו). הוא צריך לעוף ביחד עם דגו על טיל.
מדובר ביס מן עם שיכרון גדלות שהשתן עלה לו למוח. הליצן הזה באמת התאהב בשטויות שחלק מהאוהדים שלנו רשמו כאילו הוא המשיח בכבודו ובעצמו.
ההחלטה שהוא קיבל כל כך הזויה, שהיא מבטלת כל הישג שהיה לו (והיה לו). הוא צריך לעוף ביחד עם דגו על טיל.
-
- הענק הירוק
איזה אמת בדיוק יוצאת?Shocking4U כתב: ↑18 מאי 2023, 18:08 איזה כיף שהאמת לגבי אלברמן שאני רושם פה כבר זמן מה יוצאת
ההחלטה שלו עוד לא נבחנה במשך חצי דקה חחח
- Apoc
- יו״ר הבורד
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
זה אמיתי מה שברקוביץ אמר עכשיו ברדיו?
-
- קפטן ירוק