המאמן בעונה הבאה

SaTla
אלוף המדינה

Re: המאמן בעונה הבאה

שליחה על ידי SaTla »

יאלה חסנשב אפשר לנעול פה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

מה יש להתברבר יש תמונות שלו במסגר ואח שלו מתראיין בכל מקום שני ומאשר
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Shocking4U כתב: 18 מאי 2023, 20:44 אם הצהבת היו מביאים מאמן עם רזומה כזה איך היינו חוגגים על זה במשך שבועות. מקלפים ליצחקי ומנספורד את העור. אלברמן הפך אותנו לבדיחה של הליגה
אחי שתה כוס מים בחיאת
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
אני ממש ממש מקווה שזה לא יקרה, אך מנגד אני לא אופתע אם יקרה.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

די נו. אתם משלים את עצמכם. הבנאדם היה במסגר וקישקש על החוזה, אישתו של המנהל המקצועי נתנה את ברכת הדרך והשחקנים מאשרים את זה גם. מסאי דגו כבר מאמן מכבי חיפה בפועל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 00:37
Shocking4U כתב: 18 מאי 2023, 20:44 אם הצהבת היו מביאים מאמן עם רזומה כזה איך היינו חוגגים על זה במשך שבועות. מקלפים ליצחקי ומנספורד את העור. אלברמן הפך אותנו לבדיחה של הליגה
אחי שתה כוס מים בחיאת
אתה באמת טוען בתום לב שזה לא נכון? אם מחר הייתה יוצאת הודעה שמנספורד החליט למנות מאמן שפוטר מעכו, אשקלון, ק״ש וכפר סבא אבל זכה באליפות עם הנוער לא היית צוחק עליהם וחושב שזה מהלך הזוי בטירוף?
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

benrey כתב: 19 מאי 2023, 00:38 אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
אתה מגזים. זה שאוהדים לא אוהבים את המהלך זה דבר אחד אף אחד לא יפגע לא בו ולא ברכוש שלו. גם אני ברגע שהוא יחתום ארצה שהוא יצליח ואעודד את הקבוצה באיצטדיון בכל משחק ואקווה שזה יעבוד למרות שאני מתנגד למהלך נחרצות ומאמין בכל ליבי שזה מבוא להתרסקות מפוארת.

המהלך יקרה וזה יעבור בצורה לא אלימה בשום מצב מצד הקהל שלנו.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 00:49
benrey כתב: 19 מאי 2023, 00:38 אם הוא לא יחתום זה רק אם יהיה איזה משהו חריג כמו שישחיטו לו את הרכב או משהו פלילי בסגנון.
אתה מגזים. זה שאוהדים לא אוהבים את המהלך זה דבר אחד אף אחד לא יפגע לא בו ולא ברכוש שלו. גם אני ברגע שהוא יחתום ארצה שהוא יצליח ואעודד את הקבוצה באיצטדיון בכל משחק ואקווה שזה יעבוד למרות שאני מתנגד למהלך נחרצות ומאמין בכל ליבי שזה מבוא להתרסקות מפוארת.

בוא, כמעט 100% מהקהל הם אנשים כמוני כמוך שלא יפעלו באלימות.
אבל מספיק קומץ קטן, כמו שהיה בזמנו עם חלאיילה כשחתם אצל הגרמנים, או טביב בבית״ר ( לבית״ר יש עוד דוגמאות )
אני לגמרי נגד, אבל יש לנו כמה אוהדים שרוטים ולכן אני לא אופתע אם זה יקרה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

benrey כתב: 19 מאי 2023, 01:09
Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 00:49

בוא, כמעט 100% מהקהל הם אנשים כמוני כמוך שלא יפעלו באלימות.
אבל מספיק קומץ קטן, כמו שהיה בזמנו עם חלאיילה כשחתם אצל הגרמנים, או טביב בבית״ר ( לבית״ר יש עוד דוגמאות )
אני לגמרי נגד, אבל יש לנו כמה אוהדים שרוטים ולכן אני לא אופתע אם זה יקרה.
לא חושב שהקהל יגיב ככה. בטח לא עכשיו. אם תהיה אש היא תהיה כלפי שחר ולא כלפי דגו. כמו שאם דגו יכשל אף אחד לא יכעס על דגו אלא על אלברמן ושחר שמינו אותו. כולם מבינים שהוא לא האישיו פה
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

כמה חוסר קלאס של ההנהלה
המועדון הוציא מאה הודעות לתקשורת שיש מאמן חדש בלי להודיע על זה רשמית
בכר היחיד ששומר על ממלאכתיות ומכבד את הקהל עד שתסתיים העונה רשמית ולא להרוס את חגיגות האליפות. זה בדיוק כל ההבדל
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

אסור להידרדר למחאות אלימות, בשום מצב! ראינו איזה רוכשים מעולים זה הביא לביט"ר והפועל ת"א
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ToniKroos כתב: 19 מאי 2023, 01:16 כמה חוסר קלאס של ההנהלה
המועדון הוציא מאה הודעות לתקשורת שיש מאמן חדש בלי להודיע על זה רשמית
בכר היחיד ששומר על ממלאכתיות ומכבד את הקהל עד שתסתיים העונה רשמית ולא להרוס את חגיגות האליפות. זה בדיוק כל ההבדל
גם בטקס נבחרים של וואן שאלו אותו על זה והוא אמר שהוא לא מתכוון להתייחס לשום דבר עד שהמועדון יוציא את זה בצורה רשמית ומסודרת. בינתיים אשתו של אלברמן מעלה סטורים ואבו פאני מדבר על זה ביציע. שכונה פשוט.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 00:47
חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 00:37
אחי שתה כוס מים בחיאת
אתה באמת טוען בתום לב שזה לא נכון? אם מחר הייתה יוצאת הודעה שמנספורד החליט למנות מאמן שפוטר מעכו, אשקלון, ק״ש וכפר סבא אבל זכה באליפות עם הנוער לא היית צוחק עליהם וחושב שזה מהלך הזוי בטירוף?
הדבר האחרון שאכפת לי זה אם אני בדיחה בעיני אוהדי מכבי תא
שיזיינו בשכל עד מחרתיים
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

התעוררתי עכשיו מזיע מסיוט שמסאי דגו המאמן שלנו. בחלום היה אפילו נושא רשמי שלו בפורום כמאמן הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אליאור כתב: 19 מאי 2023, 02:29 התעוררתי עכשיו מזיע מסיוט שמסאי דגו המאמן שלנו. בחלום היה אפילו נושא רשמי שלו בפורום כמאמן הקבוצה.
אני כמה ימים חולה עם חום ומתפלל שהיממה האחרונה זה נטו הזיות כי החום שלי גבוה
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2023, 01:16 אסור להידרדר למחאות אלימות, בשום מצב! ראינו איזה רוכשים מעולים זה הביא לביט"ר והפועל ת"א
אלימות לא, אבל מחאה זו זכות לגיטימית של כל אוהד.
עד שיענקלה ילך הביתה.
אני כבר מעדיף ניהול ציבורי, כמו שהיה בעבר עם צביקה וייצנר...
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ראיון די ארוך עם דגו למי שמעוניין
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

יום-טוב שוקרון כתב: 19 מאי 2023, 04:22
MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2023, 01:16 אסור להידרדר למחאות אלימות, בשום מצב! ראינו איזה רוכשים מעולים זה הביא לביט"ר והפועל ת"א
אלימות לא, אבל מחאה זו זכות לגיטימית של כל אוהד.
עד שיענקלה ילך הביתה.
אני כבר מעדיף ניהול ציבורי, כמו שהיה בעבר עם צביקה וייצנר...
גם אני בעד מחאה, רק מציין שמחאה אלימה תרחיק רוכשים פוטנציאליים
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

אלברמן יכנס מסיבת עיתונאים ביום ראשון להסביר את המינוי של דגו.
גם אלי אוחנה אמר ביציע שאלברמן רצה להתערב יותר מקצועית וברק בכר לא נתן לו.
כנראה שהוא באמת רוצה לעבור לפרונט ולקבל את כל המחמאות שיגידו שהכל בזכותו.
נשמע כמו מתכון לצרות.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 00:29

מה זה השכונה הזאת?

קודם אשתו של אלברמן ועכשיו פאני. תוציאו הודעה רשמית או סתמו את הפה
שום שכונה. כולם כבר יודעים את זה.
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

כולם יודעים אבל אלברמן רוצה מסיבת עיתונאים כדי לקבל את כל הפוקוס
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כל הזמן, בכל מינוי רשמי, מחכים להוצעת הודעת וולקאם על שחקן שמגיע. והמועדון לא מדבר על זה רשמית לפני שזה קורה.
ליטרלי בכל פעם.

כבר חודש שבכר סגור בכוכב האדום ולא מדברים על זה כי מחכים לסוף העונה להפוך את ההודעה לרשמית.

אבל כמובן שכדי להתאים לאג'נדה של אלברמן חולה המיקרופונים ותשומת הלב (מרוב שהוא כל כך חולה על זה, הוא הופיע בתקשורת אולי פעם אחת כל השנתיים האחרונות, וגם זה בפודקאסט) - אז ההודעה הרשמית היא רק כדי שאלברמן יוכל לקבל צומי.

כל מאמן שלא היה חותם פה, היה מקבל מסיבת עיתונאים להודעה הרשמית על המינוי שלו, עם וולקאם כמה שעות לפני, גם אם הכל היה סגור ימים לפני.
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

:cry:
Judokan כתב: 19 מאי 2023, 10:12 כל הזמן, בכל מינוי רשמי, מחכים להוצעת הודעת וולקאם על שחקן שמגיע. והמועדון לא מדבר על זה רשמית לפני שזה קורה.
ליטרלי בכל פעם.

כבר חודש שבכר סגור בכוכב האדום ולא מדברים על זה כי מחכים לסוף העונה להפוך את ההודעה לרשמית.

אבל כמובן שכדי להתאים לאג'נדה של אלברמן חולה המיקרופונים ותשומת הלב (מרוב שהוא כל כך חולה על זה, הוא הופיע בתקשורת אולי פעם אחת כל השנתיים האחרונות, וגם זה בפודקאסט) - אז ההודעה הרשמית היא רק כדי שאלברמן יוכל לקבל צומי.

כל מאמן שלא היה חותם פה, היה מקבל מסיבת עיתונאים להודעה הרשמית על המינוי שלו, עם וולקאם כמה שעות לפני, גם אם הכל היה סגור ימים לפני.
אני אנסח את זה שוב.
הוא חולה שליטה, לא חולה תשומת לב.
הוא רוצה להחליט הכל וכנראה שלבכר זה לא התאים.
אגב רק הפוסט של אשתו מראה את הלך הרוח ואת הצורה שבה הם רואים את הדברים.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

dsgreen4 כתב: 19 מאי 2023, 10:52 :cry:
Judokan כתב: 19 מאי 2023, 10:12 כל הזמן, בכל מינוי רשמי, מחכים להוצעת הודעת וולקאם על שחקן שמגיע. והמועדון לא מדבר על זה רשמית לפני שזה קורה.
ליטרלי בכל פעם.

אני אנסח את זה שוב.
להחליט הכל באיזה מובן? זה מה שאני לא מצליח להבין בטענה הזו. ההחלטות שאלברמן קיבל עד כה, כולל דגו, הן החלטות בתחום סמכותו הבלעדי כמנהל מקצועי.
מנהל מקצועי חולה שליטה זה לא דבר רע, זה חלק מאוד מהותי בתפקיד שלו כמי שאחראי לנהל מערכת שלמה. כל עוד יודעים לעבוד בצוות.

גם ליד בכר, התפקיד של אלברמן היה לבחור את שחקני הרכש של המועדון. בכר יכול היה לייעץ ולבקש, אבל ההחלטות היו של אלברמן (בתחום המקצועי) ושל שחר (בפן הכלכלי).
בכר ואלברמן עבדו יחד יפה בשנה הזו, בחלוקה טובה של תחומי אחריות ברוב הזמן (למעט פאלטות נקודתיות כמו ההחזרה של זערורה שקודמה על ידי אלברמן).

בכר הולך מכאן לכוכב האדום, שבה יש מנהל מקצועי סופר דומיננטי שקובע את כל ההחלטות המקצועיות ברמת הסגל, המאמן שם לא מקבל החלטות רכש ובניית סגל.
אז ברור שזה לא מה שמפריע לבכר או מונע ממנו לרצות לעבוד במקום מסוים.

אז הטענה שלכם היא שאלברמן רוצה להיות מעורב בקביעת הרכבים וכאלה? להכתיב שיתוף שחקנים מסוימים? כי זה משהו שלא ראיתי התחלה של הוכחה לגביו עד היום.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Judokan כתב: 19 מאי 2023, 11:02
dsgreen4 כתב: 19 מאי 2023, 10:52 :cry:
ליטרלי בכל פעם.

אני אנסח את זה שוב.
להחליט הכל באיזה מובן? זה מה שאני לא מצליח להבין בטענה הזו. ההחלטות שאלברמן קיבל עד כה, כולל דגו, הן החלטות בתחום סמכותו הבלעדי כמנהל מקצועי.
מנהל מקצועי חולה שליטה זה לא דבר רע, זה חלק מאוד מהותי בתפקיד שלו כמי שאחראי לנהל מערכת שלמה. כל עוד יודעים לעבוד בצוות.

גם ליד בכר, התפקיד של אלברמן היה לבחור את שחקני הרכש של המועדון. בכר יכול היה לייעץ ולבקש, אבל ההחלטות היו של אלברמן (בתחום המקצועי) ושל שחר (בפן הכלכלי).
בכר ואלברמן עבדו יחד יפה בשנה הזו, בחלוקה טובה של תחומי אחריות ברוב הזמן (למעט פאלטות נקודתיות כמו ההחזרה של זערורה שקודמה על ידי אלברמן).

בכר הולך מכאן לכוכב האדום, שבה יש מנהל מקצועי סופר דומיננטי שקובע את כל ההחלטות המקצועיות ברמת הסגל, המאמן שם לא מקבל החלטות רכש ובניית סגל.
אז ברור שזה לא מה שמפריע לבכר או מונע ממנו לרצות לעבוד במקום מסוים.

אז הטענה שלכם היא שאלברמן רוצה להיות מעורב בקביעת הרכבים וכאלה? להכתיב שיתוף שחקנים מסוימים? כי זה משהו שלא ראיתי התחלה של הוכחה לגביו עד היום.
יותר מהפוסט של אישתו שנמחק?
אלברמן רוצה שליטה וזה ברור.
עליו ההחלטה הזאת , פשוט הזוי.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

אז אלברמן יהיה המאמן בפועל, ישב ביציע ויעביר הוראות טקטיות דרך האוזנייה?
Greenfromluxembourg
שחקן החודש

שליחה על ידי Greenfromluxembourg »

אין פה שום קשר לשליטה או להיות המלך. זה התפקיד, הוא בוחר שחקנים ובוחר מאמן, לטוב ולרע, אבל אין קשר לשליטה, אלו הגדרות התפקיד.
הביקורת צריכה להיות על הבחירה במאמן מסוים או שחקן מסוים.
אני מניח שיש רעיון מקצועי מאחורי הבחירה בדגו, הבעייתיות היא בתזמון. המעבר ממאמן כמו בכר וכמות ההישגים שלו ושל הקבוצה בשנים האחרונות היא פשוט קיצונית מדי.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Kaka כתב: 19 מאי 2023, 11:07 אז אלברמן יהיה המאמן בפועל, ישב ביציע ויעביר הוראות טקטיות דרך האוזנייה?
זה בטוח לא.
אבל יהיה מעורב האימונים וגם בקביעת הרכב.
זה אני לא אתפלא.
בהבאת שחקנים לא תהיה מילה למאמן הזה.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

NOSFERATU ZODD כתב: 19 מאי 2023, 11:09
Kaka כתב: 19 מאי 2023, 11:07 אז אלברמן יהיה המאמן בפועל, ישב ביציע ויעביר הוראות טקטיות דרך האוזנייה?
זה בטוח לא.
זה אני לא אתפלא.
אם לא תיהיה לו מעורבות בזמן משחק אז מה זה שווה שהוא בוחר את ההרכב? מאמן צריך לדעת לנהל משחק ואני בספק מאוד גדול אם דגו יודע לעשות את זה לאור הקריירה ״המצליחה״ שלו עד כה.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Kaka כתב: 19 מאי 2023, 11:21
NOSFERATU ZODD כתב: 19 מאי 2023, 11:09
זה בטוח לא.
זה אני לא אתפלא.
אם לא תיהיה לו מעורבות בזמן משחק אז מה זה שווה שהוא בוחר את ההרכב? מאמן צריך לדעת לנהל משחק ואני בספק מאוד גדול אם דגו יודע לעשות את זה לאור הקריירה ״המצליחה״ שלו עד כה.
לך תדע מה יהיה במחצית בחדר הלבשה.
המינוי של דגו כל כך הזוי שכלום לא יפתיע אותי.
נעול