נראה לי שאתה מבין מהדברים שלי שאני לא מתעסק בקונספירציות שאלברמן סוכן רדום של מיטש שחיכה לרגע הנכון כדי לחבל במועדון. אני חושב שהוא פשוט קפץ מעל הפופיק וקצת עלה לו השתן לראש והוא מקבל החלטה מופרכת שיכולה לסכן את כל מה שהמועדון והמערכת בנתה בשנים האחרונות וזה לדעתי חבל מאוד.benrey כתב: ↑19 מאי 2023, 01:34 בגלל זה התחלתי את המשפט שלי ב״זה לא אותו דבר״
אפשר ללמוד ממקרה גולדברג שלפעמים אוהדים אוכלים את הכובע.
כמו שאני אכלתי את הכובע לגבי סק.
צא מנקודת הנחה שאלברמן מבין בכדורגל יותר ממני וממך, אני מקווה שאתה מסכים עם האמירה הזאת.
וגם אנחנו יודעים שאלברמן הוא מקצוען אמיתי, וטובת הקבוצה חשובה לו.
והיו פה כמה אנשים היום שטענו שזה איזה מהלך של מיץ׳ שרוצה להפיל אותנו כדי שאלברמן יבוא עוד חצי שנה לגרמנים אחרי שאנחנו מפורקים, וזה באמת מבחנתי שיא, זה יותר מופרך מאלו שאמרו שמחדירים לנו צ׳יפים בחיסון של פייזר.
בוא ננסה להנות מהאליפות הזאת, בשבת פאקינג שרי הולך להניף צלחת.
יש לנו סגל מעולה, וכבר בימים הקרובים ( אני מקווה ) הולך לחתום פה שחקן עם רזומה מרשים בדיוק בעמדה שאנחנו צריכים, בזמן שאף קבוצה עדיין לא סיכמה על איזה רכש משמעותי.
עובדים בקבוצה, עובדים.., וזה להבדיל משנים קודמות שלא עבדו, ואם עבדו אז עבדו לא טוב,
יאללה מכבי
גל אלברמן - המנהל המקצועי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי
-
- תוקע יתד בהרכב
omribenjamin כתב: ↑18 מאי 2023, 23:14אתה תמיד בא, מפזר רעל ונעלם עד הסיבה הבאה לפזר רעליום-טוב שוקרון כתב: ↑18 מאי 2023, 21:12 גל אלברמן זה גיס חמישי!!
עשה את הכול בשקט מבפנים כדי לתקוע מקלות בגלגלים, ולהסב כמה שיותר נזק למכבי חיפה.
הוא רק לא לקח בחשבון את ברק בכר, שהיה יותר חזק ממנו, וסיכל את כל הניסיונות הללו.
מה עשה אלברמן?
פעל כדי להיפטר מהגורם המפריע- ברק בכר, ומינה מאמן "פודל", שיהיה נתון למרותו.
ליענקלה שחר, זה ממש לא אכפת, כי גם הוא אוהב מאמנים פודלים, המקבלים בהכנעה כל הנחתה שלו מלמעלה.
הקהל הירוק העצום של מכבי חיפה, זה הכוח האמיתי, הנכס מספר אחד שלנו.
אחרי שכולם ילכו, הוא תמיד יישאר.
אי אפשר ככה לזלזל בו ולזרות חול בעיניו...
אז יאללה לקפל מהר מפה את אלברמן ויענקלה, עם כל הג'מעה שלהם.
לפרמט, ולבנות מההתחלה.
כן?? מה אתה אומר?
לגלות לך באיזה רעל אני משתמש?
או אולי עדיף כבר בעינך משת'פים כמוך, שתולים של המועדון שמקבלים טובות הנאה, בכדי להגן על החלטות של יענקלה ואלברמן, העיקר להשתיק כל התססה אפשרית של אוהדים במדיה החברתית???
-
- תוקע יתד בהרכב
לאRmc כתב: ↑18 מאי 2023, 21:23זאת הודעה רצינית?יום-טוב שוקרון כתב: ↑18 מאי 2023, 21:12 גל אלברמן זה גיס חמישי!!
עשה את הכול בשקט מבפנים כדי לתקוע מקלות בגלגלים, ולהסב כמה שיותר נזק למכבי חיפה.
הוא רק לא לקח בחשבון את ברק בכר, שהיה יותר חזק ממנו, וסיכל את כל הניסיונות הללו.
מה עשה אלברמן?
ליענקלה שחר, זה ממש לא אכפת, כי גם הוא אוהב מאמנים פודלים, המקבלים בהכנעה כל הנחתה שלו מלמעלה.
לפרמט, ולבנות מההתחלה.
רק ההודעות שלך רציניות
- DelPiero
- הענק הירוק
חח שוקרון, יש מצב אתה אוהד של תא? רואים אותך פה רק ברגעי משבר, מפזר קונספרציות ברמת הכאן זה צפון קוריאה
-
- תוקע יתד בהרכב
בהנחה שאין פה איזה הטרלה או משהו בסגנון,יום-טוב שוקרון כתב: ↑19 מאי 2023, 04:13לאRmc כתב: ↑18 מאי 2023, 21:23זאת הודעה רצינית?יום-טוב שוקרון כתב: ↑18 מאי 2023, 21:12 גל אלברמן זה גיס חמישי!!
מה עשה אלברמן?
לפרמט, ולבנות מההתחלה.
רק ההודעות שלך רציניות
אתה לא חושב שקצת הגזמת?
-
- קפטן ירוק
הוא שונא מכבי חיפה, מעולם לא אמר משהו טוב. כל הודעה שלו היא נגד הקבוצה, הוא רק מחכה שמשהו לא טוב יקרה כדי לחגוג על זה.
-
- תוקע יתד בהרכב
אין לי ספק שאתה טרוליום-טוב שוקרון כתב: ↑19 מאי 2023, 04:11omribenjamin כתב: ↑18 מאי 2023, 23:14אתה תמיד בא, מפזר רעל ונעלם עד הסיבה הבאה לפזר רעליום-טוב שוקרון כתב: ↑18 מאי 2023, 21:12 גל אלברמן זה גיס חמישי!!
מה עשה אלברמן?
לפרמט, ולבנות מההתחלה.
כן?? מה אתה אומר?
לגלות לך באיזה רעל אני משתמש?
או אולי עדיף כבר בעינך משת'פים כמוך, שתולים של המועדון שמקבלים טובות הנאה, בכדי להגן על החלטות של יענקלה ואלברמן, העיקר להשתיק כל התססה אפשרית של אוהדים במדיה החברתית???
גם אני רחוק מלהיות רגוע סביב מסאי דגו, אבל להגיד שאלברמן תוקע מקלות בגלגלים ולהרוס את המועדון מבפנים? משתפ של גרמניה
-
- מחוזר באירופה
אל תאכילו את הטרול
- KevinDurant
- חבר בבורד
הכישלון הגדול פה של אלברמן לדעתי זה שהיה לו 3-4 חודשים שכבר ידעו שבכר עוזב והיה זמן למצוא מאמן זר ונכשלו פה שהלכו על מאמן ישראלי.
מתוך המאמן הישראלי לדעתי אין אף אחד שהוא ראוי לאמן את מכבי חיפה הנוכחית, אז אם החליטו ללכת על מישהו מהמועדון (בין אם זה דגו, בין אם זה היה צרפתי) שיהיה
מתוך המאמן הישראלי לדעתי אין אף אחד שהוא ראוי לאמן את מכבי חיפה הנוכחית, אז אם החליטו ללכת על מישהו מהמועדון (בין אם זה דגו, בין אם זה היה צרפתי) שיהיה
- Liberman
- מנהל הבורד
קשה לומר שאלברמן תוקע מקלות בגלגלים לאחר רכש מרשים וניהול טוב עד כה אבל בלי ספק המינוי של מסאי, ללא קשר לתוצאות בסוף העונה, הוא הזוי ובזוי ועל זה יש ביקורת.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Smile
- מנהל הבורד
יש לאלברמן עבודה מובטחת איפשהו? למה החלטת שהוא מבוסס?GKagelmacher כתב: ↑18 מאי 2023, 17:23איזה השוואה מצחיקה. אם הייתי מבוסס, והייתי יודע שמחכות לי עוד הצעות בוודאות אחרי זה אז כן. נניח והוא ודגו נכשלים זהו אלברמן די גמר קריירה. אם הוא שומר על יושר מקצועי ומתפטר מבטיח לך שיעריכו אותו הרבה יותר.Smile כתב: ↑18 מאי 2023, 17:01אתה מתפטר מהעבודה שלך כשהבוס שלך אומר לך לבצע משהו שאתה לא מאמין בו ב100%?GKagelmacher כתב: ↑18 מאי 2023, 16:55
ממש לא. בתור בעל מקצוע אם הוא רצה זר וקיבל לא כלכלי מלמעלה שיניח את המפתחות וילך. יעריכו אותו פי אלף אחרי זה.
הבנאדם פעם ראשונה בתפקיד מנג'ר, בינתיים עושה את העבודה שלו בצורה מעולה אבל על ניסיון של שנה-שנתיים במכבי נראה לך שירדפו אחריו באירופה?
כי בארץ הוא לא רלבנטי, יש פה 4 קבוצות עם מנג'ר, בכל שאר הקבוצות הבעלים הוא גם המנג'ר.
- hezildo
- מכונת תארים
לא מסכים איתך. אם לא הצליחו להביא זר, כנראה בגלל "פערים" אז צריך להביא את הישראלי הכי בכיר שאפשר. מינוי כמו דגו זה פשוט בדיחה.KevinDurant כתב: ↑19 מאי 2023, 11:26 הכישלון הגדול פה של אלברמן לדעתי זה שהיה לו 3-4 חודשים שכבר ידעו שבכר עוזב והיה זמן למצוא מאמן זר ונכשלו פה שהלכו על מאמן ישראלי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Judokan
- סמל ירוק
שזה מי? גרנט החלטוריסט? רב"ש איש היחצ שכשל בכל מקום עם טיפת לחץ והיה מכניס את הפורום להתאבדות המונית? יוסי אבוקסיס?hezildo כתב: ↑19 מאי 2023, 14:15לא מסכים איתך. אם לא הצליחו להביא זר, כנראה בגלל "פערים" אז צריך להביא את הישראלי הכי בכיר שאפשר. מינוי כמו דגו זה פשוט בדיחה.KevinDurant כתב: ↑19 מאי 2023, 11:26 הכישלון הגדול פה של אלברמן לדעתי זה שהיה לו 3-4 חודשים שכבר ידעו שבכר עוזב והיה זמן למצוא מאמן זר ונכשלו פה שהלכו על מאמן ישראלי.
- Apoc
- יו״ר הבורד
עם כל הזעם שיש ביומיים האחרונים
לא לשכוח מה הוא עשה
הדבר שהכי מעציב אותי בכל הסיפור הזה זה שעוד יומיים הוא יעלה לבמה ויקבל שריקות בוז
לא לשכוח מה הוא עשה
הדבר שהכי מעציב אותי בכל הסיפור הזה זה שעוד יומיים הוא יעלה לבמה ויקבל שריקות בוז
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
אני רציתי מאמן זר, אבל אם כבר מביאים ישראלי והברירה היא רב"ש או דגו, אז אין ספק בכלל שרב"ש עדיף.Judokan כתב: ↑19 מאי 2023, 14:21שזה מי? גרנט החלטוריסט? רב"ש איש היחצ שכשל בכל מקום עם טיפת לחץ והיה מכניס את הפורום להתאבדות המונית? יוסי אבוקסיס?hezildo כתב: ↑19 מאי 2023, 14:15לא מסכים איתך. אם לא הצליחו להביא זר, כנראה בגלל "פערים" אז צריך להביא את הישראלי הכי בכיר שאפשר. מינוי כמו דגו זה פשוט בדיחה.KevinDurant כתב: ↑19 מאי 2023, 11:26 הכישלון הגדול פה של אלברמן לדעתי זה שהיה לו 3-4 חודשים שכבר ידעו שבכר עוזב והיה זמן למצוא מאמן זר ונכשלו פה שהלכו על מאמן ישראלי.
-
- הענק הירוק
אם רבש היה חותם פה אני מבטל את
המנוי באותו יום
- hezildo
- מכונת תארים
ודגו עדיף?
מעניין מה תעשה אם דגו יפוטר במחזור 8 ורב"ש יחליף אותו.
-
- תוקע יתד בהרכב
לדעתי, אין שום עניין של פערים, ואני אפילו בטוח שאלברמן לא חיפש אפילו יום אחד מאמן זר ומההתחלה הוא רצה לעשות את המהלך ההזוי הזה.hezildo כתב: ↑19 מאי 2023, 14:15לא מסכים איתך. אם לא הצליחו להביא זר, כנראה בגלל "פערים" אז צריך להביא את הישראלי הכי בכיר שאפשר. מינוי כמו דגו זה פשוט בדיחה.KevinDurant כתב: ↑19 מאי 2023, 11:26 הכישלון הגדול פה של אלברמן לדעתי זה שהיה לו 3-4 חודשים שכבר ידעו שבכר עוזב והיה זמן למצוא מאמן זר ונכשלו פה שהלכו על מאמן ישראלי.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
אשכרה החזיר אותנו חזרה לתקופות הרעות, לא יודע אם זה הנחתה מלמעלה או לא. אבל זה פשוט בושה מה שקורה פה.
-
- שחקן החודש
עכשיו גם לוחצים על דקל להצטרף לצוות המקצועי.
אפשר לחשוב איזה תרומה יכולה להיות לו שדחוף להם שהוא יפרוש ויבוא כל הדרך מארצות הברית.
אפשר לחשוב איזה תרומה יכולה להיות לו שדחוף להם שהוא יפרוש ויבוא כל הדרך מארצות הברית.
-
- תוקע יתד בהרכב
מבחינת ההנהלה, כנראה התרומה שלו תהיה בלנסות לנרמל (באמצעות שחקן בית שאהוב על הקהל) אצל חלקים בקהל את אחד מהצוותים המקצועיים היותר הזויים, חסרי ניסיון ולא מוכחים שנבנו פה, בטח ובטח אחרי 3 אליפויות, צמפיונס וצוות מקצועי מאוד דומיננטי ומנוסה.
יכול להיות שהוא בעצמו מבין את זה ולא ממהר לקפוץ על זה
-
- קפטן ירוק
-
- אלוף המדינה
כמו שאני מכיר את האשמדאי אם לא יילך עם דקל הוא ינסה להביא את בנאדו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איך הוא לא מבין שפיירו לא צריך להישאר?
הלו, יש מישהו בבית? או שליטל אלברמן באמת גרמה לו להאמין שהוא המשיח?
הלו, יש מישהו בבית? או שליטל אלברמן באמת גרמה לו להאמין שהוא המשיח?
-
- אגדה ירוקה
באופן די פרדוקסלי אם דקל יסכים לבוא לפה זה אומר שזו טעות להביא אותו כי זה מעיד עליו כאדם שעושה מהלכים טיפשיים, ואם הוא לא מסכים לבוא לפה הוא בן אדם קצת יותר רציני.
ועכשיו באמת: אני מרגיש שאני נמצא בסוג של הזיה. אלופת ישראל מביאה כל מיני ילדים חסרי ניסיון שיבואו להוביל את הכרכרה. כאילו, כמה סיכון לא מחושב אפשר לקחת בצעד אחד?
ועכשיו באמת: אני מרגיש שאני נמצא בסוג של הזיה. אלופת ישראל מביאה כל מיני ילדים חסרי ניסיון שיבואו להוביל את הכרכרה. כאילו, כמה סיכון לא מחושב אפשר לקחת בצעד אחד?
-
- מכונת תארים
את דקל הייתי מביא דווקא לנוער במקום דגו
-
- שחקן העונה
מה הקשר דקל? לא לבוגרים ולא לנוער. בכלל... איך אפשר אחרי תקופה שהיו פה צוות מקצועי כל כך איכותי ובעל ניסיון (וייזי, צרפתי, ברק, דני ענבר, אדם האנליסטים ועוד...) לחבורה של ילדים חסרי ניסיון כאילו אנחנו בני יהודה.
מילא הוא יביא את דגו,תביא גם צוות משלך (אנליסט זר, מאמן כושר זר, עוזר מאמן זר.)
בואנה איזה ירייה ברגליים שלו
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן זה מטורף ולא ברור לגמרי.ToniKroos כתב: ↑19 מאי 2023, 18:24 מה הקשר דקל? לא לבוגרים ולא לנוער. בכלל... איך אפשר אחרי תקופה שהיו פה צוות מקצועי כל כך איכותי ובעל ניסיון (וייזי, צרפתי, ברק, דני ענבר, אדם האנליסטים ועוד...) לחבורה של ילדים חסרי ניסיון כאילו אנחנו בני יהודה.
גם אם הוא ילך על המסלול שהוא עשה, הוא בהתחלה היה עוזר מאמן בתוך צוות של בלבול, אח''כ נהיה סקאוט ורק אח''כ נהיה מנהל מקצועי.
הוא היה במערכת כמה שנים, פה זה לא דומה לזה בכלל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מקווה שהוא מבין שעל החלטה הזויה כזאת במידה והיא נכשלת הוא יצטרך לשלם בכיסא שלו.