NOSFERATU ZODD כתב: ↑19 מאי 2023, 17:21
הדבר הכי מעניין הוא שלפחות לפי פרסומים אנחנו יודעים שחיפשו חלוץ זר.
אולי זה היה רלוונטי עד שבכר החליט לעזוב...
הערכה שלי בלבד:
הרבה דברים משתנים ברגע שבכר עוזב, שאני מניח שההחלטה התקבלה לפני כמה חודשים
אלברמן מן הסתם היה מרוצה מאוד מבכר, אבל סביר להניח שיש דברים שהוא עשה שהוא לא התחבר אליהם
דוגמה אחת זה החוסר שימוש בשחקני סגל (במקרה של העדרות של שחקן הרכב בכר העדיף הרבה פעמים להחליף מערך ולשים שחקנים כמו חזיזה בעמדות זרות להם רק כדי לא להתמודד עם הכנסה של שחקן סגל רחב שהוא לא מאמין בו להרכב (אליהו/מאיר/מנחם/ארד/רוקאביצה/שהר/צ'יבוטה/זרגרי/נאור/זערורה) או לפעמים אפילו רק כדי לא להכניס אותו כחילוף
דוגמה אחרת זה שהשיטה שבכר שיחק איתה לא תמיד הייתה מה שאלברמן ראה בעיני רוחו כשהוא הביא שחקנים מסויימים
הוא הרי דיבר על זה בראיון פתיחת עונה בפודקאסט שהוא הביא את קורנו ואת פיירו (ושני בלמים זרים) כדי שנשחק בשיטה מסויימת של 3 בהגנה, קורנו בכנף שמאל כל הזמן חופשי לעלות למעלה ומגביה כדורים לרחבה באמצעות היכולת הגבוהה שלו בקרוסים מדוייקים, ופיירו ודוד ברחבה כשדוד עוזר לקחת שחקנים אליו ופיירו מנצל את התנועה החכמה ואת המשחק ראש ואת הפיזיות (הדברים שהוא ראה בפיירו כשהוא הביא אותו, לא אומר שזה מה שבדיעבד אפשר להגיד עליו) כדי לסיים כדורים כאלה ברשת.
בדיעבד זה קרה רק בתחילת העונה נגד אולימפיאקוס והקפריסאים והכוכב ואחר כך הפסיק בהדרגה ונעלם ובכר העדיף לשחק עם פיירו יותר כקיר ולא לנצל את קורנו להגביה כדורים אליו כשהוא במגרש.
אני אומר את זה כי יכול להיות שברגע שבכר הולך אז אלברמן מחליט כן להשאיר את פיירו כי הוא מאמין שכן אפשר להשתמש בו ובקורנו וכל השיטה שהוא דמיין כמו שהוא ציפה שישתמשו בה מלכתחילה ומאמין שמסאי דגו יעשה את זה. מאותה סיבה הוא גם יחזיר את חג'ג' ואלימלך לסגל הבוגרת כי הוא מאמין שמסאי ישתמש בהם.
בכר כל כך היה מפוקס מטרה של להביא אליפות ויהי מה (ובצדק מבחינתי, ומזל מבחינתנו) שהוא שרף המון שחקנים בכללי וספציפית פשוט מחק את האפשרות לקדם צעירים במהלך השלוש שנים האלה.