פרופרציות

סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

Re: פרופרציות

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

כל עוד זה לא איזה יוסי בניון שיהרוס אותנו מבפנים, גם אם יום אחד חנא פרהוד יאמן את מכבי חיפה ארצה שהוא יצליח.. אבל כמובן שככל שהמינוי פחות מקצועי יש לו הרבה פחות סיכויי הצלחה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

מציע לכולם להירגע. גם בעיניי תחילה זה לא נראה הרעיון המבריק ביותר. צריך להגיד את האמת- מאוד קשה עד בלתי אפשרי להביא לפה מאמן זר איכותי. תראו את הגרמנים שמלבד העת שהיה פה את ג׳ורדי ואנו בעבר- לא מצליחים להצליח עם מאמן זר. גל כנראה החליט להתקרב לקדמת הבמה ולהיות המחליט היחיד על הסגל, על מנת שמאמן יאמן ולא יהפוך שולחנות כנגד החלטות שלו( עיין ערך צרפתי וברק… או רבש שהיה מועמד). כולם פה יותר מדיי מוכווני אש לדגו ויחכו לו בפינה. לטוב או לרע זה על אלברמן, אם זה יגרום לנו לשמור על הסגל פלוס חיזוקים נכונים- דיינו. יאללה מכבי. בואו נחגוג בראשון.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 00:43
hezildo כתב: 18 מאי 2023, 21:03 הקהל צריך לעשות מחאה שתבהיר שהמינוי הזה הוא יריקה בפרצוף של כולנו.
כמובן צריך לעשות את זה בצורה שלא תפגע בדגו שבאמת לא אשם כאן.
אם אתה חושב שזה יוביל את הקבוצה למקום טוב אתה טועה
אם אתה חושב שעכשיו אנחנו במקום טוב אתה טועה.
מינוי כזה רק מוכיח שהמערכת נשארה רקובה וכל ההצלחה היתה מקרית ותלויה רק בבכר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

hezildo כתב: 19 מאי 2023, 09:44
hezildo כתב: 18 מאי 2023, 21:03 הקהל צריך לעשות מחאה שתבהיר שהמינוי הזה הוא יריקה בפרצוף של כולנו.
זה תלוי בתוצאות שדגו ישיג.
דווקא הצלחה של מינוי כזה משום מקום תוכיח כמה המערכת נמצאת במקום חזק, אם יש מנהל מקצועי שיש לו חבל "לבנות" מאמנים מבפנים שנה או שנתיים לפני.

בדומה למצב שבו העזיבה של פלאניץ' הוכיחה מערכת חזקה שידעה להביא לו בפחות כסף משמעותית שני מחליפים ברמתו ואף טובים ממנו.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

אחי אני ממש לא חושב אחרת ממך, לחשוב שדגו לא מתאים לדבר כזה לא מצריך מאף אחד להיות פרופסור לכדורגל.

כולם באותה דעה, אני רק אומר שמחאות של הקהל זה מה שיחזיר אותנו עשור אחורה ולא כישלון כזה או אחר של מאמן (שיכול לקרות גם עם מאמן זר)
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

יש מצב שזה אביהו פנחסוב של המאמנים, בהתחלה כולם בהלם ולאט לאט זה עובר לאנשים בגרון... השאלה היא איך יתפקד מבחינה מקצועית
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Judokan כתב: 19 מאי 2023, 10:03
דווקא הצלחה של מינוי כזה משום מקום תוכיח כמה המערכת נמצאת במקום חזק, אם יש מנהל מקצועי שיש לו חבל "לבנות" מאמנים מבפנים שנה או שנתיים לפני.
בדומה למצב שבו העזיבה של פלאניץ' הוכיחה מערכת חזקה שידעה להביא לו בפחות כסף משמעותית שני מחליפים ברמתו ואף טובים ממנו.
גם אתה מפספס את הנקודה. זה לא משנה אם דגו יצליח או יכשל, עצם העובדה שלוקחים הימור במינוי כזה היא הבעיה כאן, זה מראה על שיקול דעת
לקוי מאוד. אם לא הצליחו להביא מאמן זר ברמה בגלל "פערים" אז חזרנו אחורה. גם אם הסיבה יותר לגיטימית אז צריך להביא את המאמן הישראלי הכי
בכיר שאפשר. למנות את דגו זה סיכון ממשי לזרוק לפח את מה שנבנה כאן בשנים האחרונות, לא רואה איך זה מעיד על מערכת חזקה, להיפך.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 10:06
אחי אני ממש לא חושב אחרת ממך, לחשוב שדגו לא מתאים לדבר כזה לא מצריך מאף אחד להיות פרופסור לכדורגל.
כולם באותה דעה, אני רק אומר שמחאות של הקהל זה מה שיחזיר אותנו עשור אחורה ולא כישלון כזה או אחר של מאמן (שיכול לקרות גם עם מאמן זר)
תלוי איזו מחאה. אני לא אומר להתחיל להשתולל ולשרוף את המועדון כמו אוהדי בית"ר. צריך מחאה חכמה וממוקדת שתראה למועדון
שהזילזול הזה לא מקובל עלינו והוא גם לא נכון מקצועית (וכמובן לא לפגוע בדגו).
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

hezildo כתב: 19 מאי 2023, 14:08
Judokan כתב: 19 מאי 2023, 10:03

גם אתה מפספס את הנקודה. זה לא משנה אם דגו יצליח או יכשל, עצם העובדה שלוקחים הימור במינוי כזה היא הבעיה כאן, זה מראה על שיקול דעת
לקוי מאוד. אם לא הצליחו להביא מאמן זר ברמה בגלל "פערים" אז חזרנו אחורה. גם אם הסיבה יותר לגיטימית אז צריך להביא את המאמן הישראלי הכי
בכיר שאפשר. למנות את דגו זה סיכון ממשי לזרוק לפח את מה שנבנה כאן בשנים האחרונות, לא רואה איך זה מעיד על מערכת חזקה, להיפך.
אם אלברמן חושב שזה מינוי מתאים למכבי חיפה (ונוציא כל מיני קונספירציות) + מסתבר והוא צודק ודגו באמת מתאים לפה ומשיג את המטרות לעונה, אז אני לא מצליח להבין את זה.
אני לא בעד המינוי של דגו, אבל בסוף אלברמן הוא סמכות מקצועית והוא מבין כדורגל טוב משנינו כמו שהוא הוכיח בהחלטות שלו עד היום.
כשהוא החליט שמגן שבשיאו יש לו עונה אחת בליגה השנייה בספרד הוא המגן שיביא אותנו לאירופה, זה לא היה הימור ענק? כשהוא הלך על בלם שקראו לו הבדיחה של בלגיה, לא התברר שהוא צדק בענק (גם כשכולנו חשבנו שהוא הביא פיסח-עיוור בשלב מסוים)?

הרי אתה לא יכול לחלוק על זה שלאלברמן יש את התמריץ הכי חזק להביא את המאמן שבסבירות הכי גבוהה יצליח פה. הקריירה שלו תלויה בזה.

היית מרגיש יותר בנוח אם רב"ש היה חותם פה כי הוא המאמן הישראלי הבכיר ביותר בשוק, למרות שגם לגביו כולנו בקונצנזוס שהוא לא מתאים, רק כי הוא בכיר יותר? במינוי כזה לא היה סיכוי לזרוק לפח את כל מה שנבנה כאן?

אין מהלך שאלברמן יכול היה לבצע שבוא לא היה סיכון שהכל יילך לפח. הוא יכול היה באותה מידה להנחית איזה סטנוייביץ" והוא היה נכשל כמו שקרה לנו בזמנו.

אם אלברמן טועה, אז הוא ישלם את המחיר על ההחלטות שלו. בדיוק כמו שהוא היה משלם עליהן אם הסגל שבנה במהלך העונה שעברה או הסגל שייבנה לעונה ייכשל בענק.

אבל אם המהלך הזה יצליח, זה לחלוטין לזכותו של אלברמן וילמד שנבנה אצלנו משהו חזק, שבו המנהל המקצועי מרגיש מספיק חזק ובטוח בעצמו לקבל החלטות כאלה לפי ראות עיניו ולא ממקומות של פופוליזם.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

hezildo כתב: 19 מאי 2023, 14:10
חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 10:06

תלוי איזו מחאה. אני לא אומר להתחיל להשתולל ולשרוף את המועדון כמו אוהדי בית"ר. צריך מחאה חכמה וממוקדת שתראה למועדון
שהזילזול הזה לא מקובל עלינו והוא גם לא נכון מקצועית (וכמובן לא לפגוע בדגו).
כל מחאה שהיא שלא מבוססת על אף תוצאה בשטח תעשה נזק, גם אם זה יהיה ״חכם״ ו״מבריק״ כמו לא לעודד את הקבוצה, חרם מנויים או וואטאבר- זה יעשה נזק

זה המצב וזה המאמן, אנחנו צריכים לקוות שזה יצליח ואם זה לא יצליח הוא יפוטר, לא צריך ״להעזיב״ אותו וליצור משברים שמבוססים על כלום
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

@Judokan

יש הבדל גדול בין להמר על שחקנים לבין מאמנים. הסקאוטינג שונה, המחיר הכלכלי שונה
וההשפעה שלהם על הקבוצה היא שונה. יותר קל לתקן אם נפלת בהימור על שחקן מאשר על מאמן, ההשפעה
של מאמן על קבוצה הרבה יותר גדולה מאשר של שחקן.

בכל מינוי יש רמת סיכון מסוימת, השאלה היא כמה. אתה באמת רוצה להשוות את הסיכון בין רב"ש לדגו?
רב"ש זה מינוי הגיוני וסביר תחת האילוצים הקיימים, המינוי של דגו הוא בדיוק ההיפך.
אני מצטער מאוד, אבל אם ברירת המחדל של אלברמן למאמן ישראלי היא דגו, זה מראה ששיקול הדעת שלו מאוד לקוי.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

hezildo כתב: 19 מאי 2023, 14:35 @Judokan

וההשפעה שלהם על הקבוצה היא שונה. יותר קל לתקן אם נפלת בהימור על שחקן מאשר על מאמן, ההשפעה

בכל מינוי יש רמת סיכון מסוימת, השאלה היא כמה. אתה באמת רוצה להשוות את הסיכון בין רב"ש לדגו?
אני מצטער מאוד, אבל אם ברירת המחדל של אלברמן למאמן ישראלי היא דגו, זה מראה ששיקול הדעת שלו מאוד לקוי.
שוב, מה יש לך לעשות חוץ מלתמוך ולקוות שזה יתברר כהחלטה טובה?
אתה תהיה מרוצה אם עוד חודש הקהל יצליח במחאה ושחר יפטר את דגו בלחץ הקהל ויביא איזה מאמן מרומניה בשלוף? מה לדעתך הבסט קייס סנריו הריאלי
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רב"ש הוא כישלון מובטח, ממש לא מינוי הגיוני וסביר. הוא מאמן חממה שפרח במקומות כמו קרית שמונה ואשדוד. נכשל בכל מקום שבו הייתה ולו ציפייה מינימלית להצלחה.

ואני מאוד שמח לפחות על זה שאלברמן לא הלך על המוכר והבינוני בטירוף בהקשר הזה.

ההחלטה הנכונה הייתה מאמן זר איכותי, ומצער אותי מאוד שלא הלכנו לשם. אבל ברגע שזה לא קרה, אני מצפה מאלברמן שיבחר במי שהוא חושב למאמן הכי טוב ומתאים ולא במישהו בינוני רק כי הוא כביכול בכיר יותר.

ומכאן זה אך ורק מבחן התוצאה.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

חזיזוש כתב: 19 מאי 2023, 14:39

שוב, מה יש לך לעשות חוץ מלתמוך ולקוות שזה יתברר כהחלטה טובה?
אתה תהיה מרוצה אם עוד חודש הקהל יצליח במחאה ושחר יפטר את דגו בלחץ הקהל ויביא איזה מאמן מרומניה בשלוף? מה לדעתך הבסט קייס סנריו הריאלי
אני לא מצפה שהלחץ מהמחאה יגרום לפיטוריו של דגו, זה יקרה באופן טבעי כשהוא יכשל בלי קשר למחאה.
המינוי שלו הוא עובדה וברור לי שמחאה לא תשנה את זה, אבל אני כן רוצה שהמחאה תגרום למועדון ללמוד לקח
ולא לחזור על טעויות. וזה אפילו יותר מאשר טעות מקצועית, זה מעיד על זילזול גדול בקהל והמועדון צריך להבין שזה לא
יכול לעבור לו בשקט.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

אפשר לעשות מחאות על התנהלות במקביל לתמיכה בקבוצה ובמאמן, כמו שעשו העונה נגד ההנהלה. לא חייב לבוא אחד על חשבון השני
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Nadav
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Nadav »

הוא מפוטר אחרי עשרה מחזורים. צלמו מסך.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Nadav כתב: 19 מאי 2023, 15:16 הוא מפוטר אחרי עשרה מחזורים. צלמו מסך.
מה יש לצלם? כולם מסכימים על זה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

החלק המעצבן זה שהאנשים שמנהלים את מכבי חיפה באמת לא מבינים את הפוטנציאל של המועדון הזה. גם כשיש 30 אלף סולד אאוט כל משחק והם לא עומדים בקצב של הדפסת חולצות למרצנדייז הם עדיין מתעקשים תמיד להכשיל את הקבוצה ולעצור את ההתקדמות שלה. בכל פעם שהיה לשחר את ההזדמנות באמת להטיס את המועדון קדימה ולנתק מגע עם הסחלה של הכדורגל הישראלי הוא בחר להוריד ראש ולהוריד רגל מהגז וריסק אותנו שנים קדימה. עכשיו הוא עודה את סה שוב
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

אז מהו מד ההסטריה שלכם מ-1 עד 10 ? אני מודה שגם אני כעסתי על המינוי הזחוח של דגו, וגם אני מתבאס על אצילי.
אבל ההסטריה קצת מוקדמת וחסרת פרופרציות.

אל תשכחו מי המועדון הגדול בישראל בפער גדול, וגם אם השנה הקרובה תהיה פחות טובה, עדיין לא הלכנו לשום מקום..

בואו נחכה קצת ונראה איך דברים מתקדמים. מד הציפיות שלי לעונה הקרובה ירד משמעותית, אבל לא באופן כללי.
זה לא שציפיתי ששחחר ישתנה פתאום ונעלה כמה דרגות כמועדון לאחד שמשתתף כל שנה בצ׳מפיונס. זה היה ברור שלא.
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אני מבואס אבל ידעתי שזה מה שיקרה אז לוקח בפרופורציות יחסית. לא חשבתי זה התפרקות תהיה כל כך מהירה וקיצונית אבל שחר זה שחר
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

מכבי: *מתפרקת*
דלפי: "פרופורציות"

הנושא הזה מזכיר לי את הקטע הזה ממונטי פייתון

תמונה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 20:27 החלק המעצבן זה שהאנשים שמנהלים את מכבי חיפה באמת לא מבינים את הפוטנציאל של המועדון הזה. גם כשיש 30 אלף סולד אאוט כל משחק והם לא עומדים בקצב של הדפסת חולצות למרצנדייז הם עדיין מתעקשים תמיד להכשיל את הקבוצה ולעצור את ההתקדמות שלה. בכל פעם שהיה לשחר את ההזדמנות באמת להטיס את המועדון קדימה ולנתק מגע עם הסחלה של הכדורגל הישראלי הוא בחר להוריד ראש ולהוריד רגל מהגז וריסק אותנו שנים קדימה. עכשיו הוא עודה את סה שוב
הוא רוצה ש"מכבי" תהיה תחרותית, למה שכל שנה "פחיפה" תיקח אליפות?
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אני לא בהיסטריה, פשוט אין לי ציפיות בכלל מהעונה הזו.
אם נסיים במקומות 2-3 ונציג כדורגל חיובי זה יהיה מבחינתי הצלחה אדירה.
שלח תגובה