חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

נעול
dyarok
קפטן ירוק

Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

שליחה על ידי dyarok »

לגבי שיימן, לפי טרנספרמרקט הוא "מנג'ר" תחת רובין ואן פרסי בקבוצה עד גיל 16. לא נוער ולא נעליים.
העצלנים תרגמו youth לנוער ולא טרחו לבדוק את הגילאים. קבוצת המשנה נקראת u-21 והנוער u-18.
https://www.transfermarkt.com/feyenoord ... rein/32798

בקיצור - מתאים לפרופיל - המאמן אימן נוער, העוזר אימן נערים..
תענוג - הבדיחה הגרועה הזאת על חשבונינו
נערך לאחרונה על ידי dyarok ב 19 מאי 2023, 20:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 20:43
ברק.י כתב: 19 מאי 2023, 20:42 חייב להגיד שהאווירה בפורום נוראית כשעוד לא הסתיימה העונה ועוד לא התחיל חלון ההעברות.
כמוכם, גם אני מודאג מההחלטות בנוגע לצוות המקצועי, אבל נראה שזה צובע כל דבר שמדווח בתקשורת בשחור.

אני לא יודע אם אברג'ל יחתום פה או לא. אני מאד מאד מאד מקווה שכן.
עד הציוץ הזה שפורסם לפני שעה, כל הסימנים היו לטובתנו, כולל האינטראקציה הישירה עם קורנו והמועדון באינסטגרם (קרי, לא דרך כתבים ושמועות עמומות).
הדיווח בציוץ מדבר על זה שנכון לעכשיו הוא לא רוצה להגיע וזה הגיוני בהתחשב בזה שהוא שחקן בפרופיל גבוה שצריך לשכנע אותו לבוא ובהתחשב בנקודת הזמן שבה הציוץ פורסם (אין הסכמה של 100% עדיין במו"מ ואנחנו באמת עוד "בעונה הקודמת"). יכול להיות שאלו משחקי סוכנים ויכול להיות שהוא באמת צריך עוד זמן.
לא צריך לצאת בהצהרות שזה סגור ולחגוג את זה שהוא יהיה כאן, אבל גם לא צריך להתאבל כאילו שזה בהכרח לא יקרה.
מה זה אינטרקציה ישירה? עשה עוקב למועדון. אם אתה שואל מה יותר אמין כתב צרפתי שהוכיח את האמינות שלו בעבר או שחקן שעושה עוקב למועדון באינסטגרם אז זה הכתב.
אני לא מזלזל באמינות. אני טוען שהכל נצבע כאילו שהוא בוודאות לא יהיה כאן, למרות שברור שיש יותר מעניין בו. להתאבל עכשיו בגלל הדיווח (שלא ברור עדייןמה הסיבות לו) זה כמו לחגוג את העוקב שלו ואת הלייק שקיבל מקורנו, רק לכיוון השני. אנחנו חייבים להיות סבלניים בעסקה כזו ובכלל.

תסתכלו מהרגע שנפתח הנושא כמה הודכות שליליות יש כאן והחלון עדיין לא נפתח.
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

ברק.י כתב: 19 מאי 2023, 20:42 חייב להגיד שהאווירה בפורום נוראית כשעוד לא הסתיימה העונה ועוד לא התחיל חלון ההעברות.
כמוכם, גם אני מודאג מההחלטות בנוגע לצוות המקצועי, אבל נראה שזה צובע כל דבר שמדווח בתקשורת בשחור.
האווירה בפורום היא 100% תוצאה של התנהלות המועדון בימים האחרונים.
קורים פה דברים שאם הם לא היו עצובים הם היו מצחיקים.
לצערי אני לא רואה איך אנחנו נמנעים מנפילה כואבת העונה וכל תוצאה אחרת תהיה בגדר סנסציה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

ברק.י כתב: 19 מאי 2023, 20:48

אני לא יודע אם אברג'ל יחתום פה או לא. אני מאד מאד מאד מקווה שכן.
עד הציוץ הזה שפורסם לפני שעה, כל הסימנים היו לטובתנו, כולל האינטראקציה הישירה עם קורנו והמועדון באינסטגרם (קרי, לא דרך כתבים ושמועות עמומות).
הדיווח בציוץ מדבר על זה שנכון לעכשיו הוא לא רוצה להגיע וזה הגיוני בהתחשב בזה שהוא שחקן בפרופיל גבוה שצריך לשכנע אותו לבוא ובהתחשב בנקודת הזמן שבה הציוץ פורסם (אין הסכמה של 100% עדיין במו"מ ואנחנו באמת עוד "בעונה הקודמת"). יכול להיות שאלו משחקי סוכנים ויכול להיות שהוא באמת צריך עוד זמן.
לא צריך לצאת בהצהרות שזה סגור ולחגוג את זה שהוא יהיה כאן, אבל גם לא צריך להתאבל כאילו שזה בהכרח לא יקרה.
מה זה אינטרקציה ישירה? עשה עוקב למועדון. אם אתה שואל מה יותר אמין כתב צרפתי שהוכיח את האמינות שלו בעבר או שחקן שעושה עוקב למועדון באינסטגרם אז זה הכתב.
אני לא מזלזל באמינות. אני טוען שהכל נצבע כאילו שהוא בוודאות לא יהיה כאן, למרות שברור שיש יותר מעניין בו. להתאבל עכשיו בגלל הדיווח (שלא ברור עדייןמה הסיבות לו) זה כמו לחגוג את העוקב שלו ואת הלייק שקיבל מקורנו, רק לכיוון השני. אנחנו חייבים להיות סבלניים בעסקה כזו ובכלל.

שים אותי שאני פסימיסט בצד. הדיווחים על דגו יצרו שבר ומבואסים לא מעט אוהדים. את רובם אפילו הייתי אומר. אז באופן טבעי רוב התגובות שליליות כרגע. המועדון צריך להבין את זה, אני לא חושב שאף אחד שם חשב שהאוהדים יקבלו בידיים פתוחות ובתופים ומחולות את מסאיי דגו.

אנשים מפחדים ולדעתי בצדק שאנחנו עומדים לחזור ל10 שנים הרעות. הם רואים מאמן כושל וחסר ניסיון ממונה לתפקיד אחרי המאמן הישראלי הגדול בכל הזמנים ובאופן טבעי חוששים ומפחדים.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

מוזר לי שהולכים להשכיב סכום על חלוץ יהודי כזה.

למה פיירו העגלה נשאר..
מעדיף זר אחר
תמונה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

קל לדעת אם המינוי של דגו הגיוני (והוא לא) - האם שחר היה ממנה למנכל החברה שלו מישהו עם רקורד כמו של דגו? כשהטיעון היחיד זה"הוא צעיר ומכיר את החברה"
so simple
נערך לאחרונה על ידי dyarok ב 19 מאי 2023, 20:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כל התדרוכים על זה שהתקציב הולך לגדול מחזיר אותי לימים רעים שדודו בזק היה מפזר בשידורים שהתקציב הכי גדול עד היום ומחפשים שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס ו ״6 אמיתי״
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

אריק עבר את הבדיקות הרפואיות
תמונה
dsgreen4
שחקן החודש

שליחה על ידי dsgreen4 »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 20:57 כל התדרוכים על זה שהתקציב הולך לגדול מחזיר אותי לימים רעים שדודו בזק היה מפזר בשידורים שהתקציב הכי גדול עד היום ומחפשים שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס ו ״6 אמיתי״
דודו בזק הוא מהדברים הבודדים שקיוויתי שיעלמו אחרי שראינו את המועדון צומח ומתקדם בשנים האחרונות.
מועדון גדול ורציני לא יכול להרשות לעצמו להעסיק דובר כזה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

dsgreen4 כתב: 19 מאי 2023, 21:01
Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 20:57 כל התדרוכים על זה שהתקציב הולך לגדול מחזיר אותי לימים רעים שדודו בזק היה מפזר בשידורים שהתקציב הכי גדול עד היום ומחפשים שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס ו ״6 אמיתי״
דודו בזק הוא מהדברים הבודדים שקיוויתי שיעלמו אחרי שראינו את המועדון צומח ומתקדם בשנים האחרונות.
מועדון גדול ורציני לא יכול להרשות לעצמו להעסיק דובר כזה.
שיביאו את עופר רונן. לפי הדיבורים של אוהדי הצהבת הוא אוהד שלנו בכלל.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

איך הצרפוקאי עשה לנו מהלך?
איך תמיד כל רכש הולך כזה קשה??
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 19:35

אומר שלא יחתום במכבי חיפה בשלב זה. מחכה להצעות מלוריינט ומועדונים יותר טובים בליגה הצרפתית
רשם בתגובות:
Il arrive au bout du bout mais bon… sait-on jamais

התרגום: הוא מגיע בסוף אבל היי אי אפשר לדעת.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לגבי הצרפתי

כלל ברזל:

כתבים זרים פי מיליון יותר אמינים על שחקנים זרים מאשר התקשורת בישראל. אותו דבר היה עם המאמנים שהדיווחים על ניקוליץ ופאפשון יצאו בפולין ובסרביה ורק אז הגיעו לכאן. התקשורת רוב הזמן מדווחת בדיוק מה שהמועדון מאכיל אותה. כרגע האינטרס של המועדון זה להרגיע את האוהדים על דגו.

עד לפני יומיים שהמועדון תדרך אותם על דגו הם כולם בכלל דיברו על מאמן זר ואף אחד בכלל לא העלה את דגו כאופציה. אין להם מושג רוב הזמן.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Kaka כתב: 19 מאי 2023, 21:08
Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 19:35

אומר שלא יחתום במכבי חיפה בשלב זה. מחכה להצעות מלוריינט ומועדונים יותר טובים בליגה הצרפתית
רשם בתגובות:
Il arrive au bout du bout mais bon… sait-on jamais

התרגום: הוא מגיע בסוף אבל היי אי אפשר לדעת.
זה לא בדיוק התרגום. זה יותר ״הוא אולי יגיע בסוף אבל אף פעם אי אפשר לדעת״
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

קיצר אף אחד לא יודע גם בצרפת לא
בסוף זה תלוי במה מציעים לו
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

dsgreen4 כתב: 19 מאי 2023, 20:49
האווירה בפורום היא 100% תוצאה של התנהלות המועדון בימים האחרונים.
קורים פה דברים שאם הם לא היו עצובים הם היו מצחיקים.
לצערי אני לא רואה איך אנחנו נמנעים מנפילה כואבת העונה וכל תוצאה אחרת תהיה בגדר סנסציה.
התגובה שלי למינוי של דגו זהה לשל כולם פה.
אני רק חושב שכשמביאים חלוץ שלישי יהודי שלא מוכר לנו, לא צריך לעשות דרמה. צריך להפריד בין הדברים. וזו רק דוגמא לאחד מתוך כמה דברים שעלו כאן עד כה כששוב - העונה עוד לא הסתיימה והחלון עוד לא התחיל.
כל ההודעות המוצדקות בנוגע למינוי של דגו, הן גם שייכות לנושאים אחרים בפורום ושם אכן מדובר בנוגע לזה.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

איזה רכש עקום הגרמני הזה. מי משלם מיליון יורו על חלוץ בפרופיל הזה?
Undertheknife
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Undertheknife »

Smurk כתב: 19 מאי 2023, 21:24 איזה רכש עקום הגרמני הזה. מי משלם מיליון יורו על חלוץ בפרופיל הזה?
אין סיכוי שישלמו עליו מיליון יורו, במיוחד כאשר הוא בשנת חוזה.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Undertheknife כתב: 19 מאי 2023, 21:28
Smurk כתב: 19 מאי 2023, 21:24 איזה רכש עקום הגרמני הזה. מי משלם מיליון יורו על חלוץ בפרופיל הזה?
אין סיכוי שישלמו עליו מיליון יורו, במיוחד כאשר הוא בשנת חוזה.
ככה מדווחים בבילד.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

הגרמני הזה לא מגיע בחינם? איזה יומיים הזויים באמא שלי
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

לא יודע אם ישלמו מיליון אבל הוא ממש לא רכש עקום. חלוץ עם פוטנציאל גדול, התחיל לשחק בליגה השנייה בגיל 19. שיחק בנבחרות הצעירות של גרמניה ואוקראינה.
היה אמור לעבור בקיץ לסלרניטנה האיטלקית אבל זה פוצץ בגלל הסוכן. הוא סיפר באחד הראיונות שלו שלא קל לו עם העובדה שיש מלחמה באוקראינה ויש לו משפחה שם אז זה בוודאי משפיע עליו.
יש לו נתונים מעולים.
נערך לאחרונה על ידי Kaka ב 19 מאי 2023, 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Jerry כתב: 19 מאי 2023, 21:29 הגרמני הזה לא מגיע בחינם? איזה יומיים הזויים באמא שלי
לא. תחת חוזה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Kaka כתב: 19 מאי 2023, 21:30
לא יודע אם ישלמו מיליון אבל הוא ממש לא רכש עקום. חלוץ עם פוטנציאל גדול, התחיל לשחק בליגה השנייה בגיל 19. שיחק בנבחרות הצעירות של גרמניה ואוקראינה.
היה אמור לעבור בקיץ לסלרניטנה האיטלקית אבל זה פוצץ בגלל הסוכן. הוא סיפר באחד הראיונות שלו שלא קל לו עם העובדה שיש מלחמה באוקראינה ויש לו משפחה שם אז זה בוודאי משפיע עליו.
יש לו נתונים מעולים.
זה לא רכש של מיליון יורו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

פעם כשרצו להגשים לעמרי אפק חלום נתנו לו להגיע לאימון מכבי חיפה

‏היום כשרוצים להגשים למסאי דגו חלום נותנים לו לאמן את מכבי חיפה
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Smurk כתב: 19 מאי 2023, 21:31
Kaka כתב: 19 מאי 2023, 21:30
יש לו נתונים מעולים.
זה לא רכש של מיליון יורו
כשתיהיה חתימה נדע את הסכום.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Smurk כתב: 19 מאי 2023, 21:30
Jerry כתב: 19 מאי 2023, 21:29 הגרמני הזה לא מגיע בחינם? איזה יומיים הזויים באמא שלי
לא. תחת חוזה
על מה לשלם עליו כסף? יש לו מספרים של אושרי גיטא ועוד בליגה השנייה בגרמניה, עם פוטנציאל לא הולכים למכולת. חשבתי זה רכש שבא להחליף את ניקי
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 19 מאי 2023, 20:51
ברק.י כתב: 19 מאי 2023, 20:48

שים אותי שאני פסימיסט בצד. הדיווחים על דגו יצרו שבר ומבואסים לא מעט אוהדים. את רובם אפילו הייתי אומר. אז באופן טבעי רוב התגובות שליליות כרגע. המועדון צריך להבין את זה, אני לא חושב שאף אחד שם חשב שהאוהדים יקבלו בידיים פתוחות ובתופים ומחולות את מסאיי דגו.

אנשים מפחדים ולדעתי בצדק שאנחנו עומדים לחזור ל10 שנים הרעות. הם רואים מאמן כושל וחסר ניסיון ממונה לתפקיד אחרי המאמן הישראלי הגדול בכל הזמנים ובאופן טבעי חוששים ומפחדים.
אני חושש בדיוק כמוכם בנוגע לצוות המקצועי, אבל חושב שלא צריך לצבוע הכל בשחור בגלל זה.
אני לא יודע אם אברג׳ל יגיע או לא, אבל אנחנו לא יודעים מי האלטרניטבות והחשיבה של המועדון להשקיע בו מעודדת. גם בעונה שעברה בכו פה על קורנו כשהבטיחו בכל מיני מקומות שחקנים אחרים.
אני לא יודע אם שארונוב הזה טוב או לא, אבל אני גם לא פוסל חלוץ שלישי לא מוכר על הסף ולא חושב שעל זה תקום ותיפול העונה, אחרי שנתיים ששרדנו בהן עם בן שהר וניקי בפוזיציה הזו. גם בעונה שעברה תהינו למה מביאים בלם שלא שיחק הרבה זמן ונמצא בקבוצת מילואים והופתענו משחקן ההגנה של העונה.
האם העונה אנחנו עלולים להתרסק לדעתי? כן. האם בגלל הדברים שקשורים לסגל השחקנים וקרו עד כה? לא.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

בעונה החולפת החלוץ השלישי והרביעי שלנו תרמו כלום ושום דבר וקיבלו 10 שניות משחק במצטבר ביחד
נעליים גדולות להכנס אליהן עבור שארונוב זה לא
שיהיה לו בהצלחה ותפסיקו לחפור על כמה הוא עולה כאילו זה משנה משהו, לא משנה כמה יוציאו אנחנו עדיין נהיה בפלוס מטורף
אופטימיות במכבי חיפה
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

הצרפתי החביב הוסיף עוקב לסאקוט הראשי של המועדון.
תמונה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Apoc כתב: 19 מאי 2023, 21:54 בעונה החולפת החלוץ השלישי והרביעי שלנו תרמו כלום ושום דבר וקיבלו 10 שניות משחק במצטבר ביחד
נעליים גדולות להכנס אליהן עבור שארונוב זה לא
שיהיה לו בהצלחה ותפסיקו לחפור על כמה הוא עולה כאילו זה משנה משהו, לא משנה כמה יוציאו אנחנו עדיין נהיה בפלוס מטורף
הנקודה שאם מביאים חלוץ יקר אז פיירו ודוד נשארים, וכשהחלוץ הזה לא מרשים על הנייר אז זה אומר שנמשיך לסבול מסגל בלי חלוץ דומיננטי. זה שהשנה זה הצליח לנו לא רלוונטי, צריך לשדרג את הקבוצה לא לסמוך על אלילת המזל. פיירו לא מספיק וצריך להחליף אותו
נעול