Shocking4U כתב: ↑20 מאי 2023, 10:30
ברק.י כתב: ↑20 מאי 2023, 10:16
Shocking4U כתב: ↑20 מאי 2023, 09:12
הסגל והעומק פוטנציאלית בעונה הבאה בהנחה שכולם נשארים :
ג׳וש/כיוף/פוקס
סונדגרן/אלימלך/מאיר
קורנו/?
סק/דילן/שון/גרשון
אברג׳ל/נאור/מוחמד/פאני/ג׳אבר
שרי/סבע
אצילי/צ׳יבוטה/חזיזה/סוף
פיירו/דוד/שוראנוב/ניקיטה (?)
חסר בעיקר מגן שמאלי מחליף, כנף ימין ולדעתי חלוץ זר במקום פיירו ואפשרות לעוד קשר 50/50 לרוטציה סטייל אביב אברהם או ארד בר.
כמו שאמרתי בעבר זה הכל אבל מגדל קלפים. אם אברג’יל נופל אתה צריך קשר אחורי זר ואז אתה חייב לוותר על דילן או פיירו.
אם סבע עוזב אז אתה צריך עוד קשר התקפי
בהנחה שפיירו נשאר ובהנחה שאברג'ל ושוראנוב יהיו פה, ללא קשר לעזיבות, רק להביא מגנים מחליפים זה קריטי.
לדעתי, צריך להשתדרג גם בעמדת המגן הימני (במקום רז) ואלימלך הוא עדיין לא התשובה לכך. לפחות מהתקופה שלו בעפולה, נראה שהגנתית הוא מתחת לרמה.
אם יחליטו להביא עוד קיצוני ו-8 שיודעים להניע כדור זה יעזור לנו לשמור על הרמה בליגה במקביל לאירופה, אבל בהחלט לא מאסט.
לא ראיתי מספיק מעפולה כדי לחוות דעה אבל נראה שהם בונים עליו אז לא רואה מגן ימני אחר מחליף מגיע. מגן שמאלי מחליף חייב להגיע. לדעתי עוד קיצוני ימין זה חשוב, זה אצילי ודי כלום אחריו. בשמאל דווקא יש הרבה אופציות (דולב/מאוויס וסוף).
לגבי אלימלך, הוא עשה קפיצה אדירה העונה בצד ההתקפי. מגן/ווינגבק עם 7 שערים ו-4-5 בישולים זה מאד מרשים. בפן ההגנתי, הוא התקשה לעתים גם בליגה הלאומית. אני חושב שהוא צריך עוד עונה בליגת העל, כדי להתמודד הגנתית מול שחקנים ברמה גבוהה יותר. למרות שהייתי מעדיף לראות פה מגן ימני בשל יותר כדי שהסגל יהיה "שלם", באמת נשמע שזה הכיוון.
לגבי הקיצוני, גם שרי וסבע יכולים לזוז ימינה וזה יכול גם לעזור לחלק את הדקות ביניהם בצורה טובה יותר. דגו לא יכול להרשות לעצמו לעשות מה שבכר עשה בפלייאוף כדי שכולם יקבלו דקות משמעותיות ודווקא זה שאין עוד קיצוני ימני יכול להקל עליו בחלוקת הדקות.
יחד עם זאת, אני מאמין שיש ערך גדול להביא לפה קיצוני (לא משנה לאיזה אגף)/ 8 בעיקר כשאני משחזר את העונה הנוכחית. כששיחקנו במקביל לאירופה, התקשינו מאד בליגה כי הנעת הכדור הייתה תלויה בשחקנים שלא היו ברמה מספיק גבוהה או בכאלו שאוהבים לשחק לשטח. בעיקר, מדובר במנחם, רז, פאני, מאור לוי, ניקי, דינדה וצ'יבוטה שקיבלו את הקרדיט בהרכב לא פעם. במובן הזה, שחקנים טכניים שטובים עם הכדור ברגל בעמדות קריטיות להנעת הכדור יכולים מאד לתרום לנו.
כך או כך, הייתי מחכה קצת לראות איך החלון מתפתח לפני שהייתי ממהר להביא שחקן לאחת העמדות האלו כי עזיבות יכולות לשנות את התמונה בנוגע להן.