greenguy כתב: ↑20 מאי 2023, 16:16
אם וכאשר, רכש מרשים
מרשים זה אנדרסטייטמנט. לא זוכר שחקן בפרופיל כזה גבוה שמגיע אם וכאשר.
כשדיברנו עליו בימים של נאנסי זה היה עוד אפשרי אבל היום אחרי הפריצה שלו, זה וואו אחד ענק.
Smurk כתב: ↑20 מאי 2023, 16:19
אם זה נכון שאפו ליענקלה. שיחרר בטווח קצר 2.3 מיליון יורו. שצריך לפרגן מפרגנים.
כל חלון קיץ אנחנו מוציאים באזור ה3.5 מיליון יורו בממוצע
אנחנו עדיין מתחת לממוצע ואין לנו כבר על מה להוציא יותר
אולי יביאו את גיל כהן מאשדוד ב1.2 מיליון יורו?
לא זכור לי שחרור כל כך מהיר. בעונה שעברה גם ההוצאה הזאת הגיעה עם מכירה של פלאניץ' בקרוב ל-2 מיליון יורו וים של כסף מהאלופות.
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 20 מאי 2023, 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
Smurk כתב: ↑20 מאי 2023, 16:19
אם זה נכון שאפו ליענקלה. שיחרר בטווח קצר 2.3 מיליון יורו. שצריך לפרגן מפרגנים.
כל חלון קיץ אנחנו מוציאים באזור ה3.5 מיליון יורו בממוצע
אנחנו עדיין מתחת לממוצע ואין לנו כבר על מה להוציא יותר
אולי יביאו את גיל כהן מאשדוד ב1.2 מיליון יורו?
לא יודע אם כל חלון קיץ אבל בטוטאל כולל ינואר זה כל שנה כמעט מגיע לשם.
בגלל זה אני לא מבין את התלונות ב3-4 שנים האחרונות ש"לא מוציאים כסף" או יענקלה קמצן וכאלה
אפוק שתדע אני מחזיק מגיל כהן ממש, הוא שיחק עם בן דוד שלי בנוער באשדוד אז ראיתי המון משחקים שלו בנוער. הבלם הכי טכני שראיתי אי פעם (ישראלי כמובן). יכול לתפקד מגן שמאלי גם אבל גדל כבלם.
אם יש משהו שאלברמן למד במהלך הלימודים שלו זה להשלים את בניית הסגל בשלב מוקדם של הקיץ כאשר לפחות 90 אחוז מהסגל שרוצים יוצא למחנה האימונים.
הוא מצליח לעשות את זה כל קיץ מחדש. אני פסימי לגבי דגו, אבל בכל מה שקשור לסגל הוא עושה עבודה אדירה.
GKagelmacher כתב: ↑20 מאי 2023, 16:29
אפוק שתדע אני מחזיק מגיל כהן ממש, הוא שיחק עם בן דוד שלי בנוער באשדוד אז ראיתי המון משחקים שלו בנוער. הבלם הכי טכני שראיתי אי פעם (ישראלי כמובן). יכול לתפקד מגן שמאלי גם אבל גדל כבלם.
לדעתי הוא גם יכול לשחק קשר אחורי, הוא באמת מאוד טכני אבל גם יודע לעשות הגנה
מבחינת סגל הוא בדיוק מה שחסר לנו כרגע
כרמליסט ירוק כתב: ↑20 מאי 2023, 16:38
יש מצב ששחר נתן לאלברמן סוג של אולטימטום - מאמן זר ויקר וארנק סגור לרכש או מאמן ישראלי זול והשקעה משמעותית ואלברמן פשוט עשה את הבחירה שלו?
אני פשוט חושב שאלברמן עוקב 1 ל1 אחרי כל ההמלצות שניתנו לו בהכשרה הזו למנהלים מקצועיים שהוא עבר.
סגירת סגל מוקדם
קבוצת בת
מערך סקאוטינג שלם
גידול מאמנים מבית
לפחות כרגע, נראה שתקציב הרכש יילך לעוד קשר או עם נחזור כמה שבועות אחורה אז לדוידה או קיצוני אחר.
אני מאד מקווה שלא יפקירו את עמדות המגן שהיו חולשה עיקרית שלנו בימים שדניאל וקורנו היו פצועים.
כך או כך, אם אני צריך להשקיע כסף במשהו, אז בהארכת חוזים. בעונת מעבר בין צוותים מקצועיים ועם הצוות שבונים פה, להשאיר את השחקנים הקיימים יהיה הצעד הכי קריטי ליצירת המשכיות.
Kaka כתב: ↑20 מאי 2023, 16:42
לא יודע אם שמתם לב אבל כל השחקנים בעלי הפרופיל והרזומה המרשים ביותר שהגיעו לארץ, כולם שיחקו בליגה הצרפתית.
ג׳רום לרואה, לודביק אוברניאק ולורן אברז׳ל.
קאקא, אני מרייר מזה שאתה מדבר על לורן הברבור בתור ״ הגיעו לארץ״.
יש מצב ששחר נתן לאלברמן סוג של אולטימטום - מאמן זר ויקר וארנק סגור לרכש או מאמן ישראלי זול והשקעה משמעותית ואלברמן פשוט עשה את הבחירה שלו?
אני נוטה להאמין שהפלונטר נובע מזה שמאמנים איכותיים רצו שכר דומה לזה שבכר דרש כדי להישאר וברגע שסירבו לשלם לו, אז גם עסקאות אחרות שאלברמן כיוון אליהן ירדו מהפרק.
Kaka כתב: ↑20 מאי 2023, 16:42
לא יודע אם שמתם לב אבל כל השחקנים בעלי הפרופיל והרזומה המרשים ביותר שהגיעו לארץ, כולם שיחקו בליגה הצרפתית.
ג׳רום לרואה, לודביק אוברניאק ולורן אברז׳ל.
קאקא, אני מרייר מזה שאתה מדבר על לורן הברבור בתור ״ הגיעו לארץ״.
אני מקווה שהוא יגיע. אני אמרתי את מה שאני יודע עוד אתמול, הוא סגר פה תנאים ויש מו״מ עם הקבוצה. אין לי עדיין עדכון חדש.
אבל חייב להגיד שאפו ליגאל שהתחיל חזק את הקיץ הזה. פירסם ראשון על דגו ועכשיו על אברז׳ל.
לא חושב. יש מסגרת תקציבית והמנהל המקצועי צריך לעשות את הבחירות.