חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
רונן22
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
זה ברור. אותי מרתיח שאוהדים שלנו מדבררים את הרמאים האלה. מצדיקים החתמות מביכות, מספרים שיש לנו אינטרס למכור שחקני מפתח
אוהדים שחושבים שאנחנו איזה מ.ס אשדוד או קריית שמונה. הם נותנים לגיטימציה להתנהלות הזאת
אוהדים שחושבים שאנחנו איזה מ.ס אשדוד או קריית שמונה. הם נותנים לגיטימציה להתנהלות הזאת
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 16 יוני 2022, 13:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
צחקת שאמרתי שהבורד לא מחתים כל דבר שעולה מבכר .רונן22 כתב: 16 יוני 2022, 12:58 זה ברור. אותי מרתיח שאוהדים שלנו מדבררים את הרמאים האלה. מצדיקים החתמות מביכות ומספרים לי שיש לנו אינטרס למכור שחקני מפתח
הצחוק התחלף בכעס וזה מובן .
איש לא נותן לגיטימציה אמרתי שאני אשקול לחדש את המנויים שברשותי ,זאת הדרך שלי במקום להפגין מול משרדי הנהלה בחום הזה .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
יש אינטרס למכור שחקן רק אם הוא דורש להימכר בצורה חד משמעית. וגם במקרה הזה הייתי מנסה לשדרג אותו כדי שישאר או לפחות להוציא דמי העברה עצומים על העברה שלו. מדברים על למכור את פאני במיליון וחצי/2 מיליון. מה אני קונה בכסף כזה? אפילו את ליידנר אני לא יכול לקנות בסכומים האלה.
אין ישראלים טובים בשוק אז כל ישראלי שאתה מאבד זה אובדן מטורף כי לקנות ישראלים מהליגה זה יקר בצורה לא פרופורציונלית.
אז נגיד נקבל מיליון יורו על חזיזה, אז מה? עם מיליון יורו אני לא קונה שליש כנעאן. תפסיקו לקנות את הנרטיב שאלברמן מנסה לשווק. מכבי חיפה זה לא קבוצה מוכרת, מעדיף ששחקן כמו אבו פאני יתן לי עוד עונה 2 של הישגיות ויעזוב בחינם מאשר להרוויח עליו מיליון וחצי יורו שאני לא יכול לקנות איתם אף שחקן שמתקרב לרמתו.
אין ישראלים טובים בשוק אז כל ישראלי שאתה מאבד זה אובדן מטורף כי לקנות ישראלים מהליגה זה יקר בצורה לא פרופורציונלית.
אז נגיד נקבל מיליון יורו על חזיזה, אז מה? עם מיליון יורו אני לא קונה שליש כנעאן. תפסיקו לקנות את הנרטיב שאלברמן מנסה לשווק. מכבי חיפה זה לא קבוצה מוכרת, מעדיף ששחקן כמו אבו פאני יתן לי עוד עונה 2 של הישגיות ויעזוב בחינם מאשר להרוויח עליו מיליון וחצי יורו שאני לא יכול לקנות איתם אף שחקן שמתקרב לרמתו.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
לא צריכים לדחוף בכוח החוצה, כי זה לא אינטרס של המועדון למכור שחקנים שהובילו אותו להצלחות.
מנגד גם לא צריכים להשאיר בכוח, בסוף זה גם אינטרס של הכדורגל הישראלי להתקדם, וזה יקרה רק דרך כמה שיותר שחקנים בחול.
מועדון בריא ממנף את עצמו, מגדיל הכנסות, מגדיל הוצאות. פה מסתפקים במצב העכשווי של המועדון, במקום ללכת על מהלכים שיביאו אותנו לרמות הבאות. זה מה שמכעיס אותי יותר מכל דבר אחר.
מנגד גם לא צריכים להשאיר בכוח, בסוף זה גם אינטרס של הכדורגל הישראלי להתקדם, וזה יקרה רק דרך כמה שיותר שחקנים בחול.
מועדון בריא ממנף את עצמו, מגדיל הכנסות, מגדיל הוצאות. פה מסתפקים במצב העכשווי של המועדון, במקום ללכת על מהלכים שיביאו אותנו לרמות הבאות. זה מה שמכעיס אותי יותר מכל דבר אחר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זה כי כל פעם שיש למכבי חיפה הזדמנות לעשות קפיצת מדרגה ולבסס את עצמה כקבוצה המובילה בישראל שנים קדימה שחר והבורד בוחרים לחזור לבינוניות שמובילה אותנו לעוד 10 שנים רעות של דשדוש.ירוק לבן כתב: 16 יוני 2022, 13:04 לא צריכים לדחוף בכוח החוצה, כי זה לא אינטרס של המועדון למכור שחקנים שהובילו אותו להצלחות.
יש לנו את המאמן הישראלי הכי טוב שיש ובמקום לנצל כל רגע שהוא כאן הם מתחילים לחפף ומאפשר לצהבת לחזור להיות דומיננטיים ועם הישראלים הכי טובים.
-
David
- מחוזר באירופה
לגבי חזיזה אני חושב שהוא ישאר פה לגבי אבו פאני הבטיחו לו שעם יאריך חוזה לא יעמדו בדרך שלו לחול זה שחקן שלקחתי מראש שהוא ימכר אז אני לא מבין על מה התלונות פה למה דור פרץ אלי דסה יונתן כהן לא יצאו לחול זה חלק מהכדורגל
מה אתם מתחרפנים? שימו מזגן, שתו מים ותירגעו קצת.
אף אחד בינתיים לא שוחרר, יש עוד שבועיים וחצי עד למחנה האימונים - וכבר יש פה תור לבצע חרקירי.
כל שנה אותו סיפור - אנשים חותכים ורידים בתחילת יוני. גם בשנים שבהן הבאנו רכש מעולה.
אף אחד בינתיים לא שוחרר, יש עוד שבועיים וחצי עד למחנה האימונים - וכבר יש פה תור לבצע חרקירי.
כל שנה אותו סיפור - אנשים חותכים ורידים בתחילת יוני. גם בשנים שבהן הבאנו רכש מעולה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דסה ופרץ עזבו בחינם. הצהבת לא הסכימו למכור אותם. הם לקחו את פרץ לשנת חוזה בידיעה שהוא יכול לעזוב כדי לנסות לזכות באליפות. יונתן כהן נמכר כי הוא עשה שביתה איטלקית תרתי משמע כדי שימכרו אותו
למי אכפת מה מפרסמים בתקשורת, הם זורקים שמות אפשריים וחלקם עושים טובה לחבר הסוכן שלהם. עדיין לא התקבלה שום הצעה על שחקן שלנו ואתם אוכלים את הראש.
יענקל'ך!
תודה על התגובה הזוab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:15 מה אתם מתחרפנים? שימו מזגן, שתו מים ותירגעו קצת.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
יש בכלל הצעות רשמיות על מי מהשחקנים שלנו?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני הייתי מנסה להביא את מארון גנטוס מסכנין. בלם מהיר, יציב הגנתית שיכול לשחק בקו 4 ובקו 4. יודע לצאת עם הכדור קדימה. להבנתי הוא מסיים חוזה בסכנין ואפשר להביא אותו בחינם.
שירוויחו גם 10 מליון על מכירה של חזיזה ואבופאניDavid כתב: 16 יוני 2022, 12:44 אתם נסחפים פירוק החומר הקיים עם נרוויח על חזיזה כסף אני רואה את זה כדבר טוב ועם אבו פאני ימכר ועדן שמיר יבוא אני רואה רואה בזה אחלה רק צריך לפגוע בזרים והכול טוב זה לא שממש מפרקים תסגל שני שחקנים שיש להם תחליפים סבבה כדמות ציבוטה וגאבר
המועדון הזה לא יודע להשקיע את הכסף חזרה ברכש
אז הרווחים לא מעניינים
כשהמנהל מתבטא ככה, מה הפלא שהרמה פה מתדרדרת ואנשים מרשים לעצמם למלא דפים שלמים בריבים ולטנף אחד על השני?Liberman כתב: 16 יוני 2022, 12:21לא יכול לסבול את ההופעות שלו בתקשורת. בלי קשר לזה, על סמך מה הוא בדיוק קיבל פה מינוי מקצועי? שרמוטה צהובה שהפכה לשרמוטה של יעקב.greenguy כתב: 16 יוני 2022, 12:19 הם מודעים לזה שיש לנו עוד חודש משחק?? לא יאמן העיקר אלברמן רץ להתראיין בכל מקום,בינתיים כל השחקנים שלנו עדיין בחופשות. מועדון של כוסיות נמאס כבר
-
David
- מחוזר באירופה
נשפוט בסוף החלון תהתנהלות של המעודון אבל מעכשיו לבנות תאוריות הזויות שעד עכשיו לא השתחרר אפחד זה מטומטם לגמרי בעיני הסיקו מסקנות מהעבר וגם הסיטואציה שונה אנחנו בסמי עופר ולא בקריית אליעזר הרווחים עלו והמועדון יודע שהוא צריך להתנהל בהתאם
קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:35כשהמנהל מתבטא ככה, מה הפלא שהרמה פה מתדרדרת ואנשים מרשים לעצמם למלא דפים שלמים בריבים ולטנף אחד על השני?Liberman כתב: 16 יוני 2022, 12:21לא יכול לסבול את ההופעות שלו בתקשורת. בלי קשר לזה, על סמך מה הוא בדיוק קיבל פה מינוי מקצועי? שרמוטה צהובה שהפכה לשרמוטה של יעקב.greenguy כתב: 16 יוני 2022, 12:19 הם מודעים לזה שיש לנו עוד חודש משחק?? לא יאמן העיקר אלברמן רץ להתראיין בכל מקום,בינתיים כל השחקנים שלנו עדיין בחופשות. מועדון של כוסיות נמאס כבר
שנית, משתמשים לא מטנפים אחד על השני מלבד מקרה קטן שהוזהר.
אתה מוזמן להביע את אהבתך או שינאתך אליו בכל דרך שתבחר כל עוד לא איחלת לו מחלות ומוות.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
תעביר עליו כמה ביקורת שאתה רוצה, אבל לקרוא לו "שרמוטה" לא מעלה פה את הרמה, בלשון המעטה, ונותן לגיטימציה גם לאחרים לכתוב רפש בסגנון דומה.Liberman כתב: 16 יוני 2022, 13:41קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.
אתה מוזמן להביע את אהבתך או שינאתך אליו בכל דרך שתבחר כל עוד לא איחלת לו מחלות ומוות.
כלל אצבע: האם היית קורא לאלברמן "שרמוטה צהובה" בפרופיל הפייסבוק האישי שלך? אם לא, אז אל תתבטא כך גם פה.
אפשר גם להעלות סקר ולשאול אם אנשים היו מעדיפים שדברים כאלה לא ייכתבו כאן.
אתה מודע לזה שבזמן משחק עם כל העצבים נכתבים פה דברים יותר גרועים כן ?ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:56תעביר עליו כמה ביקורת שאתה רוצה, אבל לקרוא לו "שרמוטה" לא מעלה פה את הרמה, בלשון המעטה, ונותן לגיטימציה גם לאחרים לכתוב רפש בסגנון דומה.Liberman כתב: 16 יוני 2022, 13:41קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:35
כשהמנהל מתבטא ככה, מה הפלא שהרמה פה מתדרדרת ואנשים מרשים לעצמם למלא דפים שלמים בריבים ולטנף אחד על השני?
כלל אצבע: האם היית קורא לאלברמן "שרמוטה צהובה" בפרופיל הפייסבוק האישי שלך? אם לא, אז אל תתבטא כך גם פה.
מסכים. שמות נזרקו מכל הכיוונים האפשריים. בוא נראה מה קורה בפועל.Kaka כתב: 16 יוני 2022, 13:17 למי אכפת מה מפרסמים בתקשורת, הם זורקים שמות אפשריים וחלקם עושים טובה לחבר הסוכן שלהם. עדיין לא התקבלה שום הצעה על שחקן שלנו ואתם אוכלים את הראש.
אופטימיות במכבי חיפה
ברור לי שאתה צודק.Daniel123 כתב: 16 יוני 2022, 14:06אתה מודע לזה שבזמן משחק עם כל העצבים נכתבים פה דברים יותר גרועים כן ?ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:56תעביר עליו כמה ביקורת שאתה רוצה, אבל לקרוא לו "שרמוטה" לא מעלה פה את הרמה, בלשון המעטה, ונותן לגיטימציה גם לאחרים לכתוב רפש בסגנון דומה.Liberman כתב: 16 יוני 2022, 13:41
קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.
מצד שני, רובנו מקללים את היריבה בזמן המשחק, אבל לא סביר שתראה את דן גלזר יושב בבית קפה ותגיד לו "בן זונה", נכון?
אתם קצת מאבדים את זה.
אף אחד לא עזב, אף אחד עוד לא הגיע (למעט ינון אליהו).
כולם רוצים החתמות מפוצצות, אבל יש מציאות והיא לא פשוטה.
כשאני מנסה לחשוב על שחקנים ישראלים שישדרגו אותנו, זה רק כאלה שנמצאים בצהבת או ליגיונרים שלא יגיעו לכאן.
מה שמותיר אותנו, לצערנו, עם ישראלים סוג ב'.
מה לעשות, אם רודריגס ואבו פאני עוזבים, צריך להביא לפחות עוד קשר אמצע אחד והוא צריך להיות ישראלי... אז את מי יביאו?
באמת תשתו מים קרים.
הקיץ הזה יהיה קשה, והעונה הקרובה לא תהיה פשוטה. אין שוק.
אני לא יודע איזה זרים יביאו, אבל רק בגזרה הזו אפשר לקוות לטוב.
אף אחד לא עזב, אף אחד עוד לא הגיע (למעט ינון אליהו).
כולם רוצים החתמות מפוצצות, אבל יש מציאות והיא לא פשוטה.
כשאני מנסה לחשוב על שחקנים ישראלים שישדרגו אותנו, זה רק כאלה שנמצאים בצהבת או ליגיונרים שלא יגיעו לכאן.
מה שמותיר אותנו, לצערנו, עם ישראלים סוג ב'.
מה לעשות, אם רודריגס ואבו פאני עוזבים, צריך להביא לפחות עוד קשר אמצע אחד והוא צריך להיות ישראלי... אז את מי יביאו?
באמת תשתו מים קרים.
הקיץ הזה יהיה קשה, והעונה הקרובה לא תהיה פשוטה. אין שוק.
אני לא יודע איזה זרים יביאו, אבל רק בגזרה הזו אפשר לקוות לטוב.
לגבי כלל האצבע - כן הייתי רושם שרמוטה צהובה.ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:56תעביר עליו כמה ביקורת שאתה רוצה, אבל לקרוא לו "שרמוטה" לא מעלה פה את הרמה, בלשון המעטה, ונותן לגיטימציה גם לאחרים לכתוב רפש בסגנון דומה.Liberman כתב: 16 יוני 2022, 13:41קודם כל לא טינפתי על מי מהמשתמשים פה, קראתי לאלברמן שרמוטה פעמיים כי זה מה שהוא בעיניי.ab1729 כתב: 16 יוני 2022, 13:35
כשהמנהל מתבטא ככה, מה הפלא שהרמה פה מתדרדרת ואנשים מרשים לעצמם למלא דפים שלמים בריבים ולטנף אחד על השני?
לגבי הסקר אחי תשחרר כפרה עליך אל תאכל תראש, אם יש לך משהו נוסף להגיד שלח לי בפרטי זה מטריל לחלוטין מהנושא.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
למה כולם מתפלאים?Liberman כתב: 16 יוני 2022, 12:14 שחר לא רוצה להתחרות, הוא אף פעם לא אהב תחרות.
לא יודע מה הסיבה, אני חושד שעסקית אין לו עניין בכך אחרת אין הסבר.
מה, נולדנו אתמול?
דיברנו על זה המון פעמים.
מדובר בתסריט ידוע מראש.
גולדהאר חזר להיות רעב+איביץ= דגל לבן של יענקלה.
END OF STORY
ההגרלה הקשה באירופה רק נותנת לו תירוץ נוסף.
אפשר להתחיל לתכנן את חלון ההעברות לקיץ 2023.
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אתה באמת משווה בין אוסקר גלוך לנהוראי יפרח???David כתב: 16 יוני 2022, 00:29גם אוסקר גלוך לא קרע זוג נעליים וקיבל צ’אנס והראה ניצוצות למה שיפרח לא יראה גם זה הכי קל להגיד את זה על שחקני נוער אם לא תיתן להם צ’אנס איך יראו משהו?Ohad כתב: 16 יוני 2022, 00:17ערב טוב .David כתב: 16 יוני 2022, 00:09
מה קשור נורהאי יפרח שחקן אגף אתה מכיר בכלל תשחקני נוער שלנו שעשית להשוואה הזאת ואני יודע שמידי פעם שיחקו איתו בנוער בשפיץ אבל יפרח מיועד להיות מחליף לאצילי לא הבנתי מה הקשר הטענה שלך
עושים פה המון השוואה בין ניקי שהוא שחקן רוטציה לגיטימי לילד שלא קרע זוג נעליים .
גם כמחליף לאצילי הוא לא מתאים .
אם עקבת וראית אותו אני מניח שהיית כותב שאין בו כלום עוד שחקן צעיר שמנסה את מזלו .
גלוך סומן ככישרון ענק עוד בקבוצות הילדים.
לא חושב שהיה מישהו כזה מאז יוסי בניון , חיים רביבו ואייל ברקוביץ'.
ספק אם יגיע לרמה שלהם, כי כאלה יש באמת פעם בדור.
אבל בטוח שמדובר בשחקן עם פוטנציאל ענק, כמה דרגות מעל יפרח.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
nivke
- הופעת בכורה בבוגרים
מצטער אבל אתה ממש טועה.. רק התקשורת התלאביבית החליטה להעלות את "קרנו" של גלוך בשנה האחרונה כי לא היה להם כלום ושום דבר אחריום-טוב שוקרון כתב: 16 יוני 2022, 15:00אתה באמת משווה בין אוסקר גלוך לנהוראי יפרח???David כתב: 16 יוני 2022, 00:29גם אוסקר גלוך לא קרע זוג נעליים וקיבל צ’אנס והראה ניצוצות למה שיפרח לא יראה גם זה הכי קל להגיד את זה על שחקני נוער אם לא תיתן להם צ’אנס איך יראו משהו?Ohad כתב: 16 יוני 2022, 00:17
ערב טוב .
עושים פה המון השוואה בין ניקי שהוא שחקן רוטציה לגיטימי לילד שלא קרע זוג נעליים .
גם כמחליף לאצילי הוא לא מתאים .
אם עקבת וראית אותו אני מניח שהיית כותב שאין בו כלום עוד שחקן צעיר שמנסה את מזלו .
גלוך סומן ככישרון ענק עוד בקבוצות הילדים.
לא חושב שהיה מישהו כזה מאז יוסי בניון , חיים רביבו ואייל ברקוביץ'.
ספק אם יגיע לרמה שלהם, כי כאלה יש באמת פעם בדור.
אבל בטוח שמדובר בשחקן עם פוטנציאל ענק, כמה דרגות מעל יפרח.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
נחמני אמר אצל קטן שמגן שמאלי זר ששיחק בליגה בכירה באירופה ורצו להביא בעבר אבל לא היה ריאלי האופציה להביא אותו עלתה מחדש לאחרונה והמועדון מנסה לקדם את זה. הוסיף גם שבכר ואלברמן רוצים את ניקיטה אבל שחר והבורד דוחפים לשלב את סתיו נחמני.
נערך לאחרונה על ידי Shocking4U ב 16 יוני 2022, 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
נחמני צודק, יש מו''מ עם מגן שמאל זר אני שמעתי את זה הבוקרShocking4U כתב: 16 יוני 2022, 15:19 נחמני אמר אצל קטן. שמגן שמאלי זר ששיחק בליגה בכירה באירופה ורצו להביא בעבר אבל לא היה ריאלי האופציה להביא אותו עלתה מחדש לאחרונה והמועדון מנסה לקדם את זה. הוסיף גם שבכר ואלברמן רוצים את ניקיטה אבל שחר והבורד דוחפים לשלב את סתיו נחמני.