חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אלוף המדינה
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
הפרוייקט תגלית עובד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אלברמן אמר במסעת אתמול שיש לו סעיף גם לטורקיה.Apoc כתב: ↑21 מאי 2023, 08:14 אבופאני וסבע עושים קולות של כאלה שיעזבו
לדיא סבע אגב יש סעיף יציאה רק לאמירויות
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=428137
לא צריך לשחרר אותו בכלל לקבוצה מליגה אחרת
ואם הוא ממש יתעקש לעזוב ונהיה חייבים, אז תמורת סכום לא פרופורציונלי
אבופאני אני מניח שהולך
שיביאו את בן לדרמן במקום אולי? לא רואה איזה אופציה יש כבר
אולי לתת לזערורה בכל זאת להישאר
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קודם כל נאמנות
כן, קל.
הוא לא מיועד להיות שחקן הרכב זה ברור, יש את סונדגרן. והוא "יודע" לקבל את מיקומו בהררכיה ולעלות בלי פרצופים.
הוא יודע מה זה לחץ של קבוצה גדולה, הישגית וקהל.
הוא יכול בהחלט לתת לנו אפשרות טובה לרוטציה ואני משוכנע שהוא לא ישב על פיירול גבוה.
אגב, לא מעט אוהדי מכבי ת"א תמהים למה הוא לא קיבל יותר דק', בוודאי לנוכח העובדה שג'ראלדש היה רחוק מלהרשים.
לא רואה סיבה למה לא להביא.
מה בעצם החידוש מאתמול?
גולדשטיין מאמץ את ההצלחה שלו בשיטת "זרגרי יצטרף למכבי חיפה השבוע"?
- Apoc
- יו״ר הבורד
אתמול אמר "על סף סיכום" היום "סיכם עקרונית" לא יודע.Kozmo כתב: ↑21 מאי 2023, 09:51כן, קל.
הוא לא מיועד להיות שחקן הרכב זה ברור, יש את סונדגרן. והוא "יודע" לקבל את מיקומו בהררכיה ולעלות בלי פרצופים.
הוא יודע מה זה לחץ של קבוצה גדולה, הישגית וקהל.
הוא יכול בהחלט לתת לנו אפשרות טובה לרוטציה ואני משוכנע שהוא לא ישב על פיירול גבוה.
אגב, לא מעט אוהדי מכבי ת"א תמהים למה הוא לא קיבל יותר דק', בוודאי לנוכח העובדה שג'ראלדש היה רחוק מלהרשים.
לא רואה סיבה למה לא להביא.
מה בעצם החידוש מאתמול?
גולדשטיין מאמץ את ההצלחה שלו בשיטת "זרגרי יצטרף למכבי חיפה השבוע"?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
חושב שהוא טוב התקפית, אבל הנגתית הוא רולטה.
יחד עם זאת, אני חושב שכן כדאי להביא אותו.
האלטרנטיבות האחרות בשוק (ג'אבר וזסנו) לא רלוונטיות גם בגלל המחיר הלא ריאלי לשחקנים שיהיו שחקנים משלימים אצלנו וגם כי יש לנו עתודות אחרות בעמדה הזו לשנים הבאות - אלימלך ופיינגולד.
פיינגולד רק העונה עולה מהנוער לקבוצת בוגרים וסביר להניח שהוא יעשה את הצעד הראשון בעפולה, ובצדק.
אלימלך עשה עונה נהדרת בעפולה, אבל לתחושתי הוא צריך עוד עונה בליגת העל כדי להראות שהגנתית הוא ברמה מתאימה.
לכן, חוזה לשנה-שנתיים לקנדיל יכול לסגור לנו את הפינה עד שהשניים שלנו יוכלו באמת לתפוס פה את המקום (במקום קנדיל וכנראה שגם במקום סונדגרן).
-
- מכונת תארים
מאמין שעזיבה של פאני באמת על הפרק ולכן יש את הדיבורים על לדרמן ואדלמן (אחרת, היו מחכים עם זה).Apoc כתב: ↑21 מאי 2023, 08:14 אבופאני וסבע עושים קולות של כאלה שיעזבו
לדיא סבע אגב יש סעיף יציאה רק לאמירויות
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=428137
לא צריך לשחרר אותו בכלל לקבוצה מליגה אחרת
ואם הוא ממש יתעקש לעזוב ונהיה חייבים, אז תמורת סכום לא פרופורציונלי
אבופאני אני מניח שהולך
שיביאו את בן לדרמן במקום אולי? לא רואה איזה אופציה יש כבר
אולי לתת לזערורה בכל זאת להישאר
בעיקרון, חוץ מהשניים האלו, גנדלמן (אם לא סגר במכבי ת"א כבר) וארד בר הם האופציות.
-
- אלוף המדינה
אוי ואבוי שלא יביאו את בוקסנבוים השרלטן הזה לנוער
-
- קפטן ירוק
לא הבנתי במה קנדיל טוב יותר מרז מאיר.ברק.י כתב: ↑21 מאי 2023, 11:14חושב שהוא טוב התקפית, אבל הנגתית הוא רולטה.
האלטרנטיבות האחרות בשוק (ג'אבר וזסנו) לא רלוונטיות גם בגלל המחיר הלא ריאלי לשחקנים שיהיו שחקנים משלימים אצלנו וגם כי יש לנו עתודות אחרות בעמדה הזו לשנים הבאות - אלימלך ופיינגולד.
פיינגולד רק העונה עולה מהנוער לקבוצת בוגרים וסביר להניח שהוא יעשה את הצעד הראשון בעפולה, ובצדק.
אלימלך עשה עונה נהדרת בעפולה, אבל לתחושתי הוא צריך עוד עונה בליגת העל כדי להראות שהגנתית הוא ברמה מתאימה.
לכן, חוזה לשנה-שנתיים לקנדיל יכול לסגור לנו את הפינה עד שהשניים שלנו יוכלו באמת לתפוס פה את המקום (במקום קנדיל וכנראה שגם במקום סונדגרן).
-
- מכונת תארים
עולה עליו התקפית ופחות טוב ממנו הגנתית.NOSFERATU ZODD כתב: ↑21 מאי 2023, 11:19לא הבנתי במה קנדיל טוב יותר מרז מאיר.ברק.י כתב: ↑21 מאי 2023, 11:14חושב שהוא טוב התקפית, אבל הנגתית הוא רולטה.
בהתחשב בזה שהבעיה שלנו כשהמחליפים עלו בליגה הייתה בעיקר בהנעת הכדור, הייתי מעדיף מגן התקפי על הספסל.
ההסתייגות היחידה שלי - אני לא מכיר את אופיו של קנדיל ואם יש ספק בנוגע לזה, לא הייתי לוקח אותו כי הוא לא באמת שדרוג מהותי, אלא רק שחקן עם אוריינטציה שונה משל רז.
כמובן שאם תהיה אופציה אחרת רלוונטית בשוק או אם אלימלך יראה באימונים שהוא מצליח להתמודד הגנתית, אז אני נגד להביא עם קנדיל.
הוא סוג של ברירת מחדל, בעיני.
-
- אגדה ירוקה
פה כתוב שהסעיף שחרור של סבע הוא לטורקיה או לאמירויות.
https://sports.walla.co.il/item/3580305
מבין סבע, חזיזה ואבו פאני - עזיבה של סבע תהיה הכי קשה למלא. במקום אבו פאני עוד אפשר להסתדר ולהביא את אדלמן/לדרמן (למרות שהם לא באותה עמדה). חזיזה שחקן טוב אבל המספרים שלו בעונה בליגה לא היו מרשימים בכלל ואפשר להביא את לאיוס במקום. במקום סבע אין ישראלי שאפשר להביא.
מבין סבע, חזיזה ואבו פאני - עזיבה של סבע תהיה הכי קשה למלא. במקום אבו פאני עוד אפשר להסתדר ולהביא את אדלמן/לדרמן (למרות שהם לא באותה עמדה). חזיזה שחקן טוב אבל המספרים שלו בעונה בליגה לא היו מרשימים בכלל ואפשר להביא את לאיוס במקום. במקום סבע אין ישראלי שאפשר להביא.
-
- שחקן החודש
נכון לעכשיו דווקא עזיבה של אבו פאני תהיה הכי קשה.אליאור כתב: ↑21 מאי 2023, 11:42 פה כתוב שהסעיף שחרור של סבע הוא לטורקיה או לאמירויות.
עד שלא יחתום פה רשמית קשר אחורי ברמה גבוהה אסור לשחרר אותו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- הענק הירוק
- Smile
- מנהל הבורד
מעזיבה של פאני אני לא דואג.
אברג'ל הזה בא והוא נראה גרזן רציני, ביחד עם עלי וג'אבר יש לנו אחלה קישור.
אל תשכחו שבינואר נטע יבוא על תקן המושיע, הרי גם ככה הוא בדרך הבטוחה לרדת ליגה עם הגמבות (מקום אחרון עם 7 נק' מתוך 14 משחקים)
אברג'ל הזה בא והוא נראה גרזן רציני, ביחד עם עלי וג'אבר יש לנו אחלה קישור.
אל תשכחו שבינואר נטע יבוא על תקן המושיע, הרי גם ככה הוא בדרך הבטוחה לרדת ליגה עם הגמבות (מקום אחרון עם 7 נק' מתוך 14 משחקים)
-
- קפטן ירוק
אם הוא עוזב לפני תום החוזה הוא יפסיד הרבה כסף.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אברג'ל 6
פאני נתן לך איכויות של 8 שזה גם ניהול משחק ואיום מרחוק
אין לך שחקן שנותן את זה חוץ מנטע לביא שהלך לראות את פריחת הדובדבן ולא חזר
פאני נתן לך איכויות של 8 שזה גם ניהול משחק ואיום מרחוק
אין לך שחקן שנותן את זה חוץ מנטע לביא שהלך לראות את פריחת הדובדבן ולא חזר
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
לא הייתי מחכה לנטע.
אני בדעה גם כן שאבו פאני עוזב ובגלל זה מחפשים שני קשרים. אני לא מכיר את לדרמן יותר מדי אבל מהסרטונים ביוטיוב זה נראה שגם הוא יכול לתת איכויות של 8. אדלמן נראה אגב כישרון אבל יותר אחורי. בכל מקרה נצטרך מישהו שיבוא להיות ה-8 במידה ופאני באמת עוזב.
אגב, לאבו פאני יש סעיף שחרור של 2 מיליון יורו - אמור להספיק כדי להביא לו מחליף ואפילו ישאר כסף.
אני בדעה גם כן שאבו פאני עוזב ובגלל זה מחפשים שני קשרים. אני לא מכיר את לדרמן יותר מדי אבל מהסרטונים ביוטיוב זה נראה שגם הוא יכול לתת איכויות של 8. אדלמן נראה אגב כישרון אבל יותר אחורי. בכל מקרה נצטרך מישהו שיבוא להיות ה-8 במידה ופאני באמת עוזב.
אגב, לאבו פאני יש סעיף שחרור של 2 מיליון יורו - אמור להספיק כדי להביא לו מחליף ואפילו ישאר כסף.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 21 מאי 2023, 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קפטן ירוק
אם גם פאני וגם סבע עוזבים,זאת בעיה
ג׳אבר כרגע לא נותן מקום לאופטימיות,העונה הוא היה חלש.
מקווה מאוד שחזיזה ישאר שלושה שחקנים סופר משמעותיים שקשה לי לראות איך נמלא את החסר.
ולגבי נטע,אם אברג׳יל חותם איפה יהיה לו מקום?
ג׳אבר כרגע לא נותן מקום לאופטימיות,העונה הוא היה חלש.
מקווה מאוד שחזיזה ישאר שלושה שחקנים סופר משמעותיים שקשה לי לראות איך נמלא את החסר.
ולגבי נטע,אם אברג׳יל חותם איפה יהיה לו מקום?
-
- אגדה ירוקה
יהיו עזיבות. זה לא בהכרח דבר רע אם יודעים להביא תחליפים טובים. לפעמים צריך לרענן את הסגל כששחקנים מסוימים מרגישים מיצוי וראינו איך אבו פאני התחיל את העונה שעברה בגלל זה, ואיך לפרקים ארוכים נראנו בליגה בגלל זה.
נטע יכול להיות ה-8 ואברג'ל יהיה ה-6.
-
- אלוף המדינה
-
- אגדה ירוקה
עונה הבאה מאמין שת"א וב"ש יתחזקו משמעותית עם הזרים.
אנחנו צריכים להביא עוד 2 זרים שוברי שיוויון שיעלו את הרמה של הקבוצה גם באירופה, ומי יודע אולי נצליח לעשות את זה שוב ולהעפיל לצ'מפיונס שנה שניה ברציפות.
שחר אמר שהוא מעדיף להשקיע בשחקנים לא? אז שיעמוד במילה שלו ויביא לפה קליברים.
אנחנו צריכים להביא עוד 2 זרים שוברי שיוויון שיעלו את הרמה של הקבוצה גם באירופה, ומי יודע אולי נצליח לעשות את זה שוב ולהעפיל לצ'מפיונס שנה שניה ברציפות.
- Smurk
- אגדה ירוקה
אין לך מקוםDaniel123 כתב: ↑21 מאי 2023, 13:21 עונה הבאה מאמין שת"א וב"ש יתחזקו משמעותית עם הזרים.
- Smile
- מנהל הבורד
אמנם ג'אבר לא היה בעונה גדולה אבל אני רואה אותו כמחליף של פאני.
יש גם את מוחמד שיודע לשחק את ה8, אמנם הוא לא מאיים מרחוק אבל הוא בהחלט יודע להשתחרר מלחץ ולהניע את המשחק.
יש גם את זערורה/זרגרי לרוטציה הרחבה
בקיצור מבין העזיבות הפוטנציאליות, אבופאני זה שהכי פחות מטריד אם יעזוב וגם נקבל עליו לפחות 1.5 מליון
- DelPiero
- הענק הירוק
אברג׳יל הזה עושה רושם של חתיתת שחקן, אני אאמין לזה שהוא מצטרף כשיחתום
-
- אגדה ירוקה
פיירו והשוודי.Smurk כתב: ↑21 מאי 2023, 13:49אין לך מקוםDaniel123 כתב: ↑21 מאי 2023, 13:21 עונה הבאה מאמין שת"א וב"ש יתחזקו משמעותית עם הזרים.
אתמול רז וסק תרמו להתקפה ממה שהוא תרם כל העונה.
הוא לא יותר טוב מג׳ראלדש.
מילא היה אפשר לאזרח אותו אבל לא נראה שהוא מתכוון להתחתן.
-
- קפטן ירוק
פיירו חייב להיות מוחלף, סונגרן לא. הגנתית הוא מצוין.
-
- הענק הירוק
- Smurk
- אגדה ירוקה
- benrey
- הענק הירוק
בדומה לפיירו, גם סונדגרן היה עף בלי לחשוב פעמיים לולא הקמפיין בליגת האלופות.
בגדול בליגה סונדגרן היה סולידי מינוס, באלופות הוא היה מדהים ( גם במוקדמות וגם בבתים )
-
- קפטן ירוק
אתם כנראה שכחתם איך זה להיות בלי מגן ימני.
נכון שדניאל חזר מהפציעה לא טוב הוא עדיין רמה מכל מה שהיה לנו שנים. לא נוגע בו
נכון שדניאל חזר מהפציעה לא טוב הוא עדיין רמה מכל מה שהיה לנו שנים. לא נוגע בו