בהחלטות מקצועיות? לא אמור להיות לו שום סיי.
גל אלברמן - המנהל המקצועי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: גל אלברמן - המנהל המקצועי
-
- תוקע יתד בהרכב
Judokan כתב: ↑22 מאי 2023, 02:27בהחלטות מקצועיות? לא אמור להיות לו שום סיי.
!!
-
- אגדה ירוקה
אני היחיד שחושב שאלברמן נראה קצת זחוח ושחצן במסע"ת ושזה מדאיג?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
אגב מה שמצחיק במה שרשמה זה שבתחילת הפוסט היא רשמה שההצלחה של הקבוצה רשומה על שמו ובסופו היא רשמה שהדרך הצנועה היא הנתיב הבטוח להצלחה
והנה עוד התבטאות של אשתו בנושא אחר מלפני כמה חודשים
https://sport1.maariv.co.il/square/article/1051271/
-
- מכונת תארים
הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
מעבר לזה, בעיני, טוב שהוא משדר ביטחון ורוגע תמיד, גם כלפי פנים המועדון וגם כלפי חוץ. דווקא סביב המינוי של דגו אני מעדיף מישהו שמשדר שהוא גדול מהסיטואציה ולא מתרגש מהתגובות (אך ער להן), מאשר מישהו כמו יענקל׳ה שנראה כמו מי שבא להתגונן או להעמיד את כולם במקום.
-
- אגדה ירוקה
אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.ברק.י כתב: ↑23 מאי 2023, 12:06הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
מעבר לזה, בעיני, טוב שהוא משדר ביטחון ורוגע תמיד, גם כלפי פנים המועדון וגם כלפי חוץ. דווקא סביב המינוי של דגו אני מעדיף מישהו שמשדר שהוא גדול מהסיטואציה ולא מתרגש מהתגובות (אך ער להן), מאשר מישהו כמו יענקל׳ה שנראה כמו מי שבא להתגונן או להעמיד את כולם במקום.
-
- מכונת תארים
אני לא יודע האם ההחלטה התקבלה מתוך זחיחות. יכול להיות שכן. אני רק לא מייחס למה שהוא מקרין כלפי חוץ הרבה חשיבות כי הוא תמיד נראה ככה (וזה לטובה).אליאור כתב: ↑23 מאי 2023, 12:10אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.ברק.י כתב: ↑23 מאי 2023, 12:06הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
אני בטוח שאלברמן מאמין מקצועית בהחלטה. יחד עם זאת, זה לא סותר את זה שהוא מפספס את היהירות שקיימת בה ויכולה להעמיד אותו על טעותו בהמשך. אני בוחר לצד האכזבה לבוא פתוח ולתת באלברמן את האמון שלי, לפני כל גורם אחר במערכת.
-
- אגדה ירוקה
אני לא בטוח שההחלטה הזו התקבלה מיהירות. זה תלוי בשיקולים שלה. אם מאוד מאמינים בדגו ולא הצליחו למצוא מישהו אחר זה משהו אחד, אבל אם הם מאמינים שהמועדון יהיה חזק עם כל מאמן - זה משהו אחר.ברק.י כתב: ↑23 מאי 2023, 12:25אני לא יודע האם ההחלטה התקבלה מתוך זחיחות. יכול להיות שכן. אני רק לא מייחס למה שהוא מקרין כלפי חוץ הרבה חשיבות כי הוא תמיד נראה ככה (וזה לטובה).אליאור כתב: ↑23 מאי 2023, 12:10אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.ברק.י כתב: ↑23 מאי 2023, 12:06
הוא תמיד נראה ככה (עוד מימיו כשחקן) וזה לא בהכרח מעיד על אופן ההתנהלות שלו בפועל.
אני בטוח שאלברמן מאמין מקצועית בהחלטה. יחד עם זאת, זה לא סותר את זה שהוא מפספס את היהירות שקיימת בה ויכולה להעמיד אותו על טעותו בהמשך. אני בוחר לצד האכזבה לבוא פתוח ולתת באלברמן את האמון שלי, לפני כל גורם אחר במערכת.
-
- מכונת תארים
אין לי שמץאליאור כתב: ↑23 מאי 2023, 12:38אני לא בטוח שההחלטה הזו התקבלה מיהירות. זה תלוי בשיקולים שלה. אם מאוד מאמינים בדגו ולא הצליחו למצוא מישהו אחר זה משהו אחד, אבל אם הם מאמינים שהמועדון יהיה חזק עם כל מאמן - זה משהו אחר.ברק.י כתב: ↑23 מאי 2023, 12:25אני לא יודע האם ההחלטה התקבלה מתוך זחיחות. יכול להיות שכן. אני רק לא מייחס למה שהוא מקרין כלפי חוץ הרבה חשיבות כי הוא תמיד נראה ככה (וזה לטובה).אליאור כתב: ↑23 מאי 2023, 12:10
אני מקווה מאוד שאתה צודק וההחלטה הזו לא באמת התקבלה מזחיחות, כי את שיקול הדעת המקצועי שלו אלברמן הוכיח בכל מיני החלטות שונות. אם הוא באמת ובתמים מחזיק מדגו וחושב שהוא יצליח אז אני מעודד יותר. אני מקווה מאוד שזה המצב ולא שהוא רוצה יותר כוח/מישהו שלא יפריע/מישהו זול ותו לא.
משתדל לתת להם להנות מהספק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חשבתי שזה עונת מבחן עבורו אבל לא ידעתי עד כמה. אחרי המינוי של דגו לאבד גם את אצילי זה לא משהו שהייתי מאחל לאף אחד במערכת במיוחד כשברקע יש גם עזיבה פוטנציאלית של סבע ופאני.
כמו שדיברתי על אברג׳יל כל בניית הקבוצה היא מעין מגדל קלפים שבמידה ואחד נופל אז כל המגדל נופל זה גם נכון לגבי אצילי. במידה ואצילי עוזב אני לא רואה שום תרחיש שבו הגיוני להחזיק את דילן כזר שישי. אין לפ פריבילגיה להחזיק בלם זר על הספסל כשאין ישראלים לגיטימיים ואתה מאבד שחקן כנף הכי משמעותי בקבוצה שלך. הפיתרון היחיד זה או ויתור על דילן והבאת שחקן כנף זר או ויתור על פיירו והחתמת חלוץ ישראלי ולהביא כנף זר במקום פיירו.
בכל מקרה לדעתי כל ניסיון למלא את החלל של אצילי על ידי שחקן רכש ישראלי מועד לכישלון. גם אם המחשבה היא שדוידה + סוף ביחד ימלאו את זה היא גם שגויה ומוטעית.
כמו שדיברתי על אברג׳יל כל בניית הקבוצה היא מעין מגדל קלפים שבמידה ואחד נופל אז כל המגדל נופל זה גם נכון לגבי אצילי. במידה ואצילי עוזב אני לא רואה שום תרחיש שבו הגיוני להחזיק את דילן כזר שישי. אין לפ פריבילגיה להחזיק בלם זר על הספסל כשאין ישראלים לגיטימיים ואתה מאבד שחקן כנף הכי משמעותי בקבוצה שלך. הפיתרון היחיד זה או ויתור על דילן והבאת שחקן כנף זר או ויתור על פיירו והחתמת חלוץ ישראלי ולהביא כנף זר במקום פיירו.
בכל מקרה לדעתי כל ניסיון למלא את החלל של אצילי על ידי שחקן רכש ישראלי מועד לכישלון. גם אם המחשבה היא שדוידה + סוף ביחד ימלאו את זה היא גם שגויה ומוטעית.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא מקנא בו בימים האחרונים.
- Judokan
- סמל ירוק
מה יש לקנא בו? זו העבודה שהוא בחר לעצמו, זו מציאות חיים בעבודה כזו. החלטות קשות ובלתמים מאתגרים.
- hezildo
- מכונת תארים
השאלה היא אם יש לו תוכנית מוכנה למקרה חירום, או שהוא צריך לאלתר עכשיו.
אני מקווה מאוד שהתכוננו מראש לכל תרחיש, אחרת אכלנו אותה בגדול.
אני מקווה מאוד שהתכוננו מראש לכל תרחיש, אחרת אכלנו אותה בגדול.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Judokan
- סמל ירוק
הייתה אמורה להיות לו תוכנית למצב הזה כי היה סיכוי גבוה שסבע יעזוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
התוכנית שלו להחליף את נטע לא ממש עבדה. מדברים כל הזמן על פלאניץ אבל פלאניץ הוחלף בזרים שזה הרבה יותר קל מלהחליף שחקן ישראלי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
חד משמעית.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 23:10 התוכנית שלו להחליף את נטע לא ממש עבדה. מדברים כל הזמן על פלאניץ אבל פלאניץ הוחלף בזרים שזה הרבה יותר קל מלהחליף שחקן ישראלי.
גם שמדברים על אברג'ל היום הוא אמור בכלל להיות המחליף של נטע ולא המחליף של פאני, גם מבחינת סט יכולות.
כתבתי קודם שאני לא מקנא בו כי בהנחה ההגיונית לגמרי שאצילי, סבע ופאני עוזבים זה לא רק שאיבדנו שלושה שחקני מפתח (ואם נוסיף את נטע בינואר זה כבר 4), זה לאבד 4 שחקני מפתח *ישראלים* כשאין מי להביא בשוק
-
- שחקן העונה
יאללה מחכים שתלך באוקטובר הביתה
בלבלן מוח שעלה לו השתן לראש, בלי אצילי לא הייתם שווים כלום וגם עכשיו לא תהיו שווים כלום, תמשיכו לדבר על מעטפת ועל זיוני מוח שלא קשורים לכדורגל
אולי תהיו בהלם גם כשסבע יעזוב ותשחררו את סק
בלבלן מוח שעלה לו השתן לראש, בלי אצילי לא הייתם שווים כלום וגם עכשיו לא תהיו שווים כלום, תמשיכו לדבר על מעטפת ועל זיוני מוח שלא קשורים לכדורגל
אולי תהיו בהלם גם כשסבע יעזוב ותשחררו את סק
-
- מכונת תארים
אני אשפוט אותו רק אחרי כמה מחזורים לתוך העונה, אבל כרגע לא נראה שזה הולך לכיוון טוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא סומך עליו
-
- שחקן החודש
כנראה שההצלחה עם סק ודילן עלתה לו.
אחרת אין הסבר לקבלת ההחלטות שלו בחודשים האחרונים.
ואני בכוונה אומר 'חודשים' כי על פניו נראה שידעו על העזיבה של ברק כבר לפני יותר מחודש ולא הצליחו להתארגן על מחליף ראוי.
אחרת אין הסבר לקבלת ההחלטות שלו בחודשים האחרונים.
ואני בכוונה אומר 'חודשים' כי על פניו נראה שידעו על העזיבה של ברק כבר לפני יותר מחודש ולא הצליחו להתארגן על מחליף ראוי.
-
- אלוף המדינה
מסתבר שבכר ב 3 שנים האלה שלט במועדון וסתם הוא לקח את הקרדיט
- Judokan
- סמל ירוק
מה אתם רוצים ממנו, חוץ מלהתלונן כל יום ועל כל החלטה?
צריך מחליף לאצילי, כולם אמרו את זה וכולם כתבו את זה. איזה אופציה אחרת יש חוץ מהשחרור של דילן?
דגו במקום בכר, זו ההחלטה המוזרה היחידה בכל התקופה. השחרור של דילן הוא החלטה נכונה ומתבקשת, שמעידה על כך שאין לאלברמן קיבעון מחשבתי והוא מסוגל לזוז עם הנסיבות.
או שרציתם את אושר דוידה בהרכב עד כדי כך?
צריך מחליף לאצילי, כולם אמרו את זה וכולם כתבו את זה. איזה אופציה אחרת יש חוץ מהשחרור של דילן?
דגו במקום בכר, זו ההחלטה המוזרה היחידה בכל התקופה. השחרור של דילן הוא החלטה נכונה ומתבקשת, שמעידה על כך שאין לאלברמן קיבעון מחשבתי והוא מסוגל לזוז עם הנסיבות.
-
- שחקן החודש
ידעו על העזיבה של בכר וידעו על עזיבה אפשרית של שחקני מפתח ולא עשו כלום כדי להתכונן לזה כמו שצריך.Judokan כתב: ↑31 מאי 2023, 15:50 מה אתם רוצים ממנו, חוץ מלהתלונן כל יום ועל כל החלטה?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ידע שבכר הולך כבר תקופה והמועמד הכי טוב שהוא הצליח להציב על השולחן זה מסאי דגו. זה כבר כישלון.Judokan כתב: ↑31 מאי 2023, 15:50 מה אתם רוצים ממנו, חוץ מלהתלונן כל יום ועל כל החלטה?
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אתה מפרק כל החלטה בנפרד זה נראה לגיטימי. אבל יש פה מגמה של כמה ימים ותחושת חוסר שליטה. זה עליו לעצור את הסחף. זה עליו לדפוק על שולחנות, עליו לשבת על השחקנים ולעשות להם שטיפת מוח ולהשאיר אותם פה.Judokan כתב: ↑31 מאי 2023, 15:50 מה אתם רוצים ממנו, חוץ מלהתלונן כל יום ועל כל החלטה?
הדבר הראשון שהיה צריך לעשות אחרי סיפור אצילי זה עוצר יציאות אלא אם מישהו מממש סעיף. קודם כל לממש את האופציה על דילן ולראות מה קורה הלאה אם סבע עוזב או לא. מקסימום תשאיל, זה בלם שהוא פרוספקט מטורף לעתיד.
התחושה היא תחושה של חוסר שליטה, ואחרי שראיתי איך התמודדו עם העזיבה של ברק האמון באלברמן נפגע קשות. תאמין לי שאני באופן יחסי פה ממגיני המועדון אבל התחושה שהם נותנים מאז סוף העונה היא תחושה קשה, כזו שמזכירה את ההתנהלות הרגילה והזחוחה אחרי שושלות אצלנו.
- Judokan
- סמל ירוק
מה זה תממש ותשאיל? למה שדילן ירצה לחתום פה בתרחיש כזה במקום להימכר לקבוצה אחרת?
למה שהוא ירצה להיות תלוי באוויר בצורה הזו?
מה שאלברמן צריך זה עמדה פתוחה של זר כדי למלא את החלל של אצילי. לא עוצר יציאות. קיצוני זר הוא קריטי ללא קשר למה שיקרה עם סבע.
למה שהוא ירצה להיות תלוי באוויר בצורה הזו?
מה שאלברמן צריך זה עמדה פתוחה של זר כדי למלא את החלל של אצילי. לא עוצר יציאות. קיצוני זר הוא קריטי ללא קשר למה שיקרה עם סבע.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
למה צריך לשקף לדילן שההישארות שלו תלויה במשהו? יש לך אופציה תחתים אותו לחוזה ארוך טווח. במקרה הצורך תגיב בהתאם בהמשך, לדעתי לא מוותרים על בלם כזה. חוסר החתירה להיפתר מפיירו במקום דילן זה ראש קטן וזה מתסכל.
אם סבע נשאר ואברגיל מגיע מבחינתי חלוץ זר טוב במקום פיירו זה ממש מספיק
- Judokan
- סמל ירוק
אז זה אפילו יותר גרוע, אתם אומרים לממש עליו את האופציה ואז לכפות עליו השאלה בלי להגיד לו שזו התוכנית?
דרך נהדרת לשרוף את עצמנו כמועדון מול שחקנים. או להיתקע עם שחקן עצבני על הפיירול שלא מוכן לעזוב.
אין שום סיבה לממש ואז להיתקע ככה עם השחקן.
והעניין של פיירו לא קשור. אם פיירו יעזוב, בכל מקרה יצטרכו להביא חלוץ זר אחר במקומו. זה לא פותר את הבעיה של קיצוני זר במקום אצילי.
דרך נהדרת לשרוף את עצמנו כמועדון מול שחקנים. או להיתקע עם שחקן עצבני על הפיירול שלא מוכן לעזוב.
והעניין של פיירו לא קשור. אם פיירו יעזוב, בכל מקרה יצטרכו להביא חלוץ זר אחר במקומו. זה לא פותר את הבעיה של קיצוני זר במקום אצילי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
צודקJudokan כתב: ↑31 מאי 2023, 17:32 אז זה אפילו יותר גרוע, אתם אומרים לממש עליו את האופציה ואז לכפות עליו השאלה בלי להגיד לו שזו התוכנית?
למה שהמועדון ישלם מיליון יורו וחצי על שחקן בשכר גבוה ואז ישאיל אותו לקבוצה אחרת בחינם? אין פה שום הצדקה