חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

שליחה על ידי Smurk »

ברק.י כתב: 23 מאי 2023, 18:33
Smurk כתב: 23 מאי 2023, 18:29
ברק.י כתב: 23 מאי 2023, 18:28 אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.
אמרו את זה על סמך הערכה. לא ידיעה
אני מבין, אבל איך אתה יכול להעריך שהוא יחתום פה עם הסיכויים זהים לשל הטלת מטבע? או שזה יותר מ-50-50 או שכרגע מוקדם להניח שזה יקרה.
כי הם אומרים שהמועדון אול אין על זה. וייס אגב לא אמר שזה 5050. רק בן דור
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

וייס היה נשמע אופטימי לגבי העסקה. בן דור מסייג. כמו מה שהם כותבים פחות או יותר. נחמני טוען שהכל סגור מול השחקן.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 18:22 מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אפילו את ברק בכר המאמן הגדול בהיסטוריה של המדינה לא ספרו בעונה החולפת
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את שהר ואליהו ונאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם כי הוא לא רצה אותם זאת זכותו, וגם מסאי דגו ישתמש במי שהוא יראה לנכון להשתמש בו ואולי לא ישתמש באחרים, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 18:42
Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 18:22 מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smurk כתב: 23 מאי 2023, 18:43
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.
אבל אין הבדל בין איך שזה היה עם בכר לאיך שזה עכשיו
כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב
אופטימיות במכבי חיפה
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את שהר ואליהו ונאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם כי הוא לא רצה אותם זאת זכותו, וגם מסאי דגו ישתמש במי שהוא יראה לנכון להשתמש בו ואולי לא ישתמש באחרים, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
הבנתי דווקא לפי ניסאן קניאס(שאין מה לזלזל במה שהוא יודע) שאת סק הביא בכר.
אלברמן רצה בלם בסגנון אחר בכלל אבל בכר ניצח.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.

אליהו ונאור זה גם לא הנחתות. זרגרי וזערורה כן ובוא נראה כמה הם שיחקו כדי להבין מה הוא חשב על זה. אי אפשר להשוות בין זה לבין חלוץ שיגיע לכאן במיליון יורו ועם צמד המילים האהוב על יענקל’ה פוטנציאל מכירה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 18:44

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב
אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smurk כתב: 23 מאי 2023, 18:48
Apoc כתב: 23 מאי 2023, 18:44
אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.
אין לי ספק בכלל שאתה טועה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 18:46 לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.

אליהו ונאור זה גם לא הנחתות. זרגרי וזערורה כן ובוא נראה כמה הם שיחקו כדי להבין מה הוא חשב על זה. אי אפשר להשוות בין זה לבין חלוץ שיגיע לכאן במיליון יורו ועם צמד המילים האהוב על יענקל’ה פוטנציאל מכירה
הוא לא השתמש בכלל בנאור, אין לי ספק שזו הנחתה בדיוק כמו זרגרי וזערורה
על שהר ואליהו אפשר להתווכח אבל לפי איך שדברים הלכו עם שהר (בוא, הוא לא ספר אותו ברמה אחרת, נראה לי זה השחקן הכי לא נספר שראיתי) אני לא חושב שהוא כל כך היה להוט שהוא יגיע

בסופו של דבר יש חלוקת תפקידים במועדון
חלוקת התפקידים הזו מאוד ברורה ונהייתה יותר ברורה אחרי שבכר עזב ודברים מתוך המועדון קצת הובהרו על ידי בעלי תפקידים
אלברמן הוא זה שמביא את השחקנים, בכר מאמן
הראשון לא מחליט לשני בתפקיד שלו והשני לא מחליט לראשון
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אלברמן לא יכול להביא בלם זר/חלוץ זר בלי שבכר יאשר. שחקנים נחותים כמו זרגרי (רכש של יענקלה), באסם (מושאל), נאור (סתימת חור) אלברמן יכול להביא לו על הראש. את השאר לא, זאת דעתי.
סמל אישי של משתמש
Amit Green
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Amit Green »

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 18:52
Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 18:46 לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.

על שהר ואליהו אפשר להתווכח אבל לפי איך שדברים הלכו עם שהר (בוא, הוא לא ספר אותו ברמה אחרת, נראה לי זה השחקן הכי לא נספר שראיתי) אני לא חושב שהוא כל כך היה להוט שהוא יגיע

חלוקת התפקידים הזו מאוד ברורה ונהייתה יותר ברורה אחרי שבכר עזב ודברים מתוך המועדון קצת הובהרו על ידי בעלי תפקידים
לא חושב שנאור זאת 100% הנחתה זה יותר סוג של התפשרות
ברק רצה את קארצב ושלא הסכימו לו אז התפשרו על נאור, מאמין שהוא היה מקום שני אצלו.
אני גם מאמין שהיה לו SAY בכל רכש, גם הם הוא לא זה שיטיל וטו על שחקן מסוים, לא רואה שום סיבה הגיונית ל-לא לתת לעוד זוג עיניים(במקרה הזה הזוג העיניים הכי מקצועיות ומבינות כדורגל במועדון) להיות שותף להחלטות כאלה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Amit Green כתב: 23 מאי 2023, 19:01
Apoc כתב: 23 מאי 2023, 18:52

לא חושב שנאור זאת 100% הנחתה זה יותר סוג של התפשרות
ברק רצה את קארצב ושלא הסכימו לו אז התפשרו על נאור, מאמין שהוא היה מקום שני אצלו.
אני גם מאמין שהיה לו SAY בכל רכש, גם הם הוא לא זה שיטיל וטו על שחקן מסוים, לא רואה שום סיבה הגיונית ל-לא לתת לעוד זוג עיניים(במקרה הזה הזוג העיניים הכי מקצועיות ומבינות כדורגל במועדון) להיות שותף להחלטות כאלה.
לשתף אותו כן, אבל אלה שמות שאלברמן מביא ואלה שמות שאלברמן מחליט עליהם והקרדיט הוא לא של בכר בהבאה של שחקנים אלא באימון הקבוצה.
מה שאני מנסה להגיד זה שלא השתנה פה כלום מבחינת הבאת שחקנים. בכר אמר שהסבירו לו לפני שעזב מה התוכניות של אלברמן והמועדון לקיץ ואילו שחקנים יגיעו ושהוא מבין שאלה תוכניות טובות ואכן אנחנו רואים את השמות שבינתיים או חתמו או מתקרבים כמו שארונוב ואברג'ל.
זה נטו אלברמן, היה לפני ויהיה בהמשך.
אופטימיות במכבי חיפה
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

ואו איזו הפתעה מטורפת שלבכר היה יותר סיי מלמסאי דגו
אותו דבר אפשר להגיד על איביץ׳ והמאמן שהגיע אחריו, ועל פרגוסון והמאמנים שהגיעו אחריו
כן- כנראה שאם בכר היה מטיל וטו על החלוץ היו מטרפדים את זה ולמסאי אין מעמד כזה כרגע, מה אתם מנסים להגיד בזה?

מציע שנתקדם הלאה זה המאמן לא צריך קונספירציות 24/7, אף אחד פה לא חושב שהמעמד של מסאי ושל בכר דומה או ששחר ואלברמן מתייחסים לשניהם באותה יראת כבוד. זה הגיוני לגמרי ונכון לכל ארגון בעולם
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smurk כתב: 23 מאי 2023, 18:57 אלברמן לא יכול להביא בלם זר/חלוץ זר בלי שבכר יאשר. שחקנים נחותים כמו זרגרי (רכש של יענקלה), באסם (מושאל), נאור (סתימת חור) אלברמן יכול להביא לו על הראש. את השאר לא, זאת דעתי.
למה מי זה בכר שיאשר הוא מנהל מקצועי פתאום? אוי ואבוי אם המאמן הוא זה שהיה קובע ומאשר למנהל המקצועי איזה שחקנים להביא, בחיים לא היינו לוקחים אליפות אם זה היה המצב ורמת השכונה במועדון.

מבין שזו הדעה שלך אבל לדעתי אתם יותר מדי בניתם איזו פיגורה של בכר בעיני רוחכם ובאמצעות מה שנחשפתם אליו בתקשורת שקצת שכחתם שהיה שלב שבו מינו פה בן אדם לתפקיד מאוד מאוד מאוד חשוב בקבוצה ונתנו לו להחליט על תחומים מסוימים. (אלברמן)
אופטימיות במכבי חיפה
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

כמו שכבר רשמתי כבר אמרו שמי שהביא את סק זה בכר בניגוד לדעתו של אלברמן.
בכר מאמן חזק מדי בשביל שיביאו לו שחקנים שהוא לא רוצה.( ושהוא ישתמש בהם)
גם פלאניץ הוא רכש של בכר.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

NOSFERATU ZODD כתב: 23 מאי 2023, 19:15 כמו שכבר רשמתי כבר אמרו שמי שהביא את סק זה בכר בניגוד לדעתו של אלברמן.
מי אמר קניאס?
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

NOSFERATU ZODD כתב: 23 מאי 2023, 19:15 כמו שכבר רשמתי כבר אמרו שמי שהביא את סק זה בכר בניגוד לדעתו של אלברמן.
פלאניץ' הגיע לפני שאלברמן מונה למנהל מקצועי אם אני לא טועה.
סק זה רכש של אלברמן שעקב והכין רשימות ורק כשזה היה רלוונטי הגיע לבכר והסביר לו שאלה המועמדים להגיע.
אם הם התייעצו אני בטוח שכן. אבל אלברמן מביא שחקנים ולא בכר, גם אם ניסן קניאס אומר פעם ב100 משפטים משהו שהוא נכון.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 19:12
Smurk כתב: 23 מאי 2023, 18:57 אלברמן לא יכול להביא בלם זר/חלוץ זר בלי שבכר יאשר. שחקנים נחותים כמו זרגרי (רכש של יענקלה), באסם (מושאל), נאור (סתימת חור) אלברמן יכול להביא לו על הראש. את השאר לא, זאת דעתי.
למה מי זה בכר שיאשר הוא מנהל מקצועי פתאום? אוי ואבוי אם המאמן הוא זה שהיה קובע ומאשר למנהל המקצועי איזה שחקנים להביא, בחיים לא היינו לוקחים אליפות אם זה היה המצב ורמת השכונה במועדון.

מבין שזו הדעה שלך אבל לדעתי אתם יותר מדי בניתם איזו פיגורה של בכר בעיני רוחכם ובאמצעות מה שנחשפתם אליו בתקשורת שקצת שכחתם שהיה שלב שבו מינו פה בן אדם לתפקיד מאוד מאוד מאוד חשוב בקבוצה ונתנו לו להחליט על תחומים מסוימים. (אלברמן)
בכר הוא לא עוד מאמן. הוא חריג. אלברמן מביא את הרשימה שלו, בכר נותן את הפלומבה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smurk כתב: 23 מאי 2023, 19:17
Apoc כתב: 23 מאי 2023, 19:12

בכר הוא לא עוד מאמן. הוא חריג. אלברמן מביא את הרשימה שלו, בכר נותן את הפלומבה.
בכר מאמן מעולה אבל הוא לא חריג בכלום. מערכת היחסים שלו עם אלברמן הייתה תקינה ולא כזו שהוא גונב לו את הג'וב ונותן פלומבות על שחקנים.
להגיד שמכבי חיפה של ה3 אליפויות היה מועדון שכונה ברמה שמנהל מקצועי לא קובע את השחקנים והוא צריך ללכת לבקש אישור מהמאמן את מי להביא זה הזייה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
צודק 100%
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

בכר הביא לפה את פלאניץ הוא שחקן שלו שהגיע לדעתי לפני אלברמן (או שלא אני לא זוכר).
בכל אופן סמכויותיו של אלברמן הורחבו מזמן והוא אחראי רכש זה ברור לכולם
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

תודה ליברמן
חשוב לציין שזה טוב שבכר לא מילא פה תפקיד של מנהל מקצועי כמו שטוענים שהוא היה כי בב"ש כשהוא כן היה זה שקיבל את ההחלטות הוא הביא שחקנים רעים מאוד ומקיץ לקיץ הם נחלשו עד שהגיעה עונת הקריסה בעונה הרביעית.
הוא מאמן מעולה אבל מה הוא מבין בסקאוטינג.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מחרפן אותי שכל שחקן סתמי שאנחנו מתעניינים בו דורשים עליו מיליון יורו אבל מצפים מאיתנו למכור את אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו כמו אבו פאני בפחות מהסעיף שלו שזה 2 מיליון. יענקל’ה צריך להחליט אם הוא מנהל מועדון רציני או בורדל שכל אחד בא אליו ומבקש חנינה כדי לצאת ממכבי חיפה. כשאתה רואה שהשוק הישראלי מת לחלוטין ועל כל נפל שנתן 3 משחקים טובים רוצים מיליון וחצי יורו אין לך מנדט לדרוש על אבו פאני פחות מ2 מיליון יורו במקרה הטוב. פה זה לא בית תמחוי
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 19:36 תודה ליברמן
חשוב לציין שזה טוב שבכר לא מילא פה תפקיד של מנהל מקצועי כמו שטוענים שהוא היה כי בב"ש כשהוא כן היה זה שקיבל את ההחלטות הוא הביא שחקנים רעים מאוד ומקיץ לקיץ הם נחלשו עד שהגיעה עונת הקריסה בעונה הרביעית.
אף אחד לא אמר שהוא היה אחראי על הסקאוטינג
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Smurk כתב: 23 מאי 2023, 19:43
Apoc כתב: 23 מאי 2023, 19:36 תודה ליברמן
אף אחד לא אמר שהוא היה אחראי על הסקאוטינג
מה שאני אומר זה שמזל שאלברמן הוא זה שהחליט לגבי שחקנים ולא היה לנו איזה בעל תפקיד מוזר שהוא הכלאה של מאמן ומישהו שהוא גם מעל המנהל המקצועי ומאשר לו את מי להביא, ומזל לא פחות שזה לא היה בכר שהראה שהוא לא עושה דברים טובים כשנותנים לו להיות גם המנהל המקצועי.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 19:39 מחרפן אותי שכל שחקן סתמי שאנחנו מתעניינים בו דורשים עליו מיליון יורו אבל מצפים מאיתנו למכור את אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו כמו אבו פאני בפחות מהסעיף שלו שזה 2 מיליון. יענקל’ה צריך להחליט אם הוא מנהל מועדון רציני או בורדל שכל אחד בא אליו ומבקש חנינה כדי לצאת ממכבי חיפה. כשאתה רואה שהשוק הישראלי מת לחלוטין ועל כל נפל שנתן 3 משחקים טובים רוצים מיליון וחצי יורו אין לך מנדט לדרוש על אבו פאני פחות מ2 מיליון יורו במקרה הטוב. פה זה לא בית תמחוי
אם אבופאני הסכים לחתום פה עד 2026 עם סעיף יציאה של 2 מיליון יורו שיישא בחוזה. מה זה החרא הזה שבאים ומבקשים להוריד את הדמי מעבר כל הזמן.
אופטימיות במכבי חיפה
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

מבחינת רכש צריך להפריד בין שחקן ישראלי לשחקן זר.
אני בטוח שגם אם בכר היה השחקנים האלו היו מגיעים כי אין מבחר גדול. מבחינת זרים נראה לי שמאמן אומר אני רוצה 2 בלמים ואלברמן נותן מועמדים
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Apoc כתב: 23 מאי 2023, 19:46
Shocking4U כתב: 23 מאי 2023, 19:39 מחרפן אותי שכל שחקן סתמי שאנחנו מתעניינים בו דורשים עליו מיליון יורו אבל מצפים מאיתנו למכור את אחד מהשחקנים הכי טובים שלנו כמו אבו פאני בפחות מהסעיף שלו שזה 2 מיליון. יענקל’ה צריך להחליט אם הוא מנהל מועדון רציני או בורדל שכל אחד בא אליו ומבקש חנינה כדי לצאת ממכבי חיפה. כשאתה רואה שהשוק הישראלי מת לחלוטין ועל כל נפל שנתן 3 משחקים טובים רוצים מיליון וחצי יורו אין לך מנדט לדרוש על אבו פאני פחות מ2 מיליון יורו במקרה הטוב. פה זה לא בית תמחוי
אם אבופאני הסכים לחתום פה עד 2026 עם סעיף יציאה של 2 מיליון יורו שיישא בחוזה. מה זה החרא הזה שבאים ומבקשים להוריד את הדמי מעבר כל הזמן.
למה לא לנסות? הם רואים שאם מבקשים מיענקלה יפה אז הוא מעניק להם חנינה כי הוא כזה גנטלמן ובסוף אנחנו נדפקים כי אין ישראלים להביא
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

אני רוצה קישור של נטע לביא-אברג'יל- עלי מוחמד
זה הקישור הכי טוב בהיסטוריה של הליגה ככל הנראה
נעול