חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אני חותם על מכירה של אבו פאני וחזיזה אם ישתמשו בכסף כדי להביא את ווקאמה 
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
תביאו תמונות של חברות/נשים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
David
- מחוזר באירופה
לבאזל יש שני שחקנים עם פציעות ברכיים כרגע. לשניהם, בלי קשר, אין פרופיל מוצלח במיוחד.
המגן מאיטליה נראה מדהים, אבל לא רואה מצב שהוא ריאלי.
המגן מאיטליה נראה מדהים, אבל לא רואה מצב שהוא ריאלי.
-
David
- מחוזר באירופה
למכבי ת"א יש את עבודת יח"צ מדהימה והם מפזרים הרבה שמות שברור שרובם לא יגיעו אליהם, או לפחות לא סביר שיגיעו אליהם.
אנחנו רואים איך הם משווקים את השחקנים הצעירים שלהם שמתקשים להתברג בבוגרים ואיך הם מפזרים ידיעות על זהבי, דסה, אמאדור ודומיהם, כשבפועל הם החתימו רק שחקן אחד בינתיים (שהיה סגור כבר כמה חודשים אצלם ולא נעשתה אף עבודה לגביו בתקופה האחרונה).
מה שכן, זה מובן מאליו שאם מיץ' יחליט לפזר את הכסף שלו בפרעות שוב, זו פשוט לא תחרות. אנחנו מהצד שלנו צריכים לעשות את הטוב ביותר כדי שבמקרה הגרוע ביותר הפערים לא יהיו כמו אלו שראינו בעשור האחרון.
-
David
- מחוזר באירופה
לא יודע תואפיק רשם לי בפרטי שהם רוצים להביא משמה שחקן בעלות של 2.8 מליון יורו אבל לא כזה סומך עליוברק.י כתב: 16 יוני 2022, 17:18למכבי ת"א יש את עבודת יח"צ מדהימה והם מפזרים הרבה שמות שברור שרובם לא יגיעו אליהם, או לפחות לא סביר שיגיעו אליהם.
אנחנו רואים איך הם משווקים את השחקנים הצעירים שלהם שמתקשים להתברג בבוגרים ואיך הם מפזרים ידיעות על זהבי, דסה, אמאדור ודומיהם, כשבפועל הם החתימו רק שחקן אחד בינתיים (שהיה סגור כבר כמה חודשים אצלם ולא נעשתה אף עבודה לגביו בתקופה האחרונה).
מה שכן, זה מובן מאליו שאם מיץ' יחליט לפזר את הכסף שלו בפרעות שוב, זו פשוט לא תחרות. אנחנו מהצד שלנו צריכים לעשות את הטוב ביותר כדי שבמקרה הגרוע ביותר הפערים לא יהיו כמו אלו שראינו בעשור האחרון.
לא אופתע. הם כבר הביאו שחקנים בשווי שוק מופרך ביחס לליגה הישראלית. בין אם זה קיארטנסון, ראיקוביץ או אפילו קובאס שהגיע לפה שבשווי שוק מרשים וצנח בטירוף אצלם.David כתב: 16 יוני 2022, 17:22לא יודע תואפיק רשם לי בפרטי שהם רוצים להביא משמה שחקן בעלות של 2.8 מליון יורו אבל לא כזה סומך עליוברק.י כתב: 16 יוני 2022, 17:18למכבי ת"א יש את עבודת יח"צ מדהימה והם מפזרים הרבה שמות שברור שרובם לא יגיעו אליהם, או לפחות לא סביר שיגיעו אליהם.
מצד שני, תאופיק העלה גם סרטון כמה שבועות אחורה שהדליק את כל הקהל סביב חלוץ זר ולא ראינו כלום.
- Smurk
- אגדה ירוקה
בתיאוריה אתה צודק וזה מה שחשוב- 2 מגינים, חלוץ ושמירה על השלד וזה סבבה, בלי קשר ליריבות.
בפועל- עוד חודש יש משחק ראשון בצמפיונס, ג'וש עדיין לא האריך חוזה (נתפשר על זה שיחתום כשינחת), בגזרת אבו פאני/חזיזה יש יותר מדי רעשים ובד"כ זה לא עושה טוב.
מהחיזוק אף אחד עוד לא הגיע, כולל המגן השוודי שסיים כבר את כל סיפורי הנבחרת שלו.
בתוספת חוסר הוודאות בגזרת נחמני/ניקיטה.
בקיצור כולם לוקחים את הזמן וכמו שאנחנו מכירים את המערכת, חלק מהשחקנים יגיעו יומיים לפני המשחק מול היוונים וכולם ישחטו אותם על זה שהם לא שווים וחלק יגיעו אנא אערף מתי
תאופיק חרטטן עלDavid כתב: 16 יוני 2022, 17:22לא יודע תואפיק רשם לי בפרטי שהם רוצים להביא משמה שחקן בעלות של 2.8 מליון יורו אבל לא כזה סומך עליוברק.י כתב: 16 יוני 2022, 17:18למכבי ת"א יש את עבודת יח"צ מדהימה והם מפזרים הרבה שמות שברור שרובם לא יגיעו אליהם, או לפחות לא סביר שיגיעו אליהם.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
כל עוד השם לא יוצא החוצה מדיווח בחו''ל (כמו סונדגרן ופיירו) זה שמות שעד שאין סיכום עקרוני והם לא בדרך לארץ לא יתפרסמו, ככה המועדון עובד בניגוד לבעבר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הצהבת לא יביאו קשר זר הם עמוסים בקישור אחרי ההגעה של ואן אובריים. הם מחפשים בכלל בלם וכנף שמאל
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
וטוב שכך, פרסום רק מייצר תחרות.
אני מאוד מקווה שהזרים יחתמו בשבוע הקרוב. הם לטעמי הכי קריטיים להצלחה שלנו בשנה הקרובה.
אני מאוד מקווה שהזרים יחתמו בשבוע הקרוב. הם לטעמי הכי קריטיים להצלחה שלנו בשנה הקרובה.
-
רונן22
- שחקן העונה
מה יש להם בקישור? גולסה, גלזר, ההולנדי, מי עוד? לדעתי הם יביאו לפחות עוד קשר אמצע אחד. הם הביאו את איביץ בשביל לקחת תארים
ריקן, קניקובסקי, ייני, דן ביטון, ואולי כמה מהמושאלים (עידו שחר? נידם?)רונן22 כתב: 16 יוני 2022, 17:43 מה יש להם בקישור? גולסה, גלזר, ההולנדי, מי עוד? לדעתי הם יביאו לפחות עוד קשר אמצע אחד. הם הביאו את איביץ בשביל לקחת תארים
-
רונן22
- שחקן העונה
ביטון וקניקובסקי שחקני התקפה. לא יודע מה מצבו של ריקן מבחינת חוזה ואם איביץ בונה עליו, ואני לא רואה את ייני מקבל דקות משמעותית בקישור.
איביץ' ירצה לכל הפחות 5 קשרי אמצע איכותיים
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 16 יוני 2022, 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גולסה, גלזר, ביטון, קניקובסקי, גלוך, ואן אובריים וכנראה גם ריקן יחדש חוזה.רונן22 כתב: 16 יוני 2022, 17:43 מה יש להם בקישור? גולסה, גלזר, ההולנדי, מי עוד? לדעתי הם יביאו לפחות עוד קשר אמצע אחד. הם הביאו את איביץ בשביל לקחת תארים
וביטון וקניקובסקי יכולים לשחק באגפים אבל הם לא שחקני התקפה. שניהם מעדיפים לשחק והתפקיד הטבעי שלהם זה כקשרים התקפיים.
זה כבר לא יקרה אחרי שהוא נכווה מהפיירפלייברק.י כתב: 16 יוני 2022, 17:18מה שכן, זה מובן מאליו שאם מיץ' יחליט לפזר את הכסף שלו בפרעות שוב, זו פשוט לא תחרות. אנחנו מהצד שלנו צריכים לעשות את הטוב ביותר כדי שבמקרה הגרוע ביותר הפערים לא יהיו כמו אלו שראינו בעשור האחרון.
פה ושם יגיע שחקן ב2 מליון, אבל לא רואה מצב שהוא משתגע כמו פעם
ביטון וקניקובסקי משחקים גם באמצע.רונן22 כתב: 16 יוני 2022, 17:51 ביטון וקניקובסקי שחקני התקפה. לא יודע מה מצבו של ריקן מבחינת חוזה ואם איביץ בונה עליו, ואני לא רואה את ייני מקבל דקות משמעותית בקישור.
בסוף השאלה היא כמובן איך איביץ' ישחק, לאור העובדה שיש לו לפחות 2 חלוצים שאמורים לפתוח.
-
ירוק לבן
- תוקע יתד בהרכב
אז אני מבין שזה נושא מלפפונים של הצהבת בעצם, לא של מכבי חיפה.
ברצינות, חלאס לדבר עליהם!
ברצינות, חלאס לדבר עליהם!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
כתבה שמעמידה
https://sports.walla.co.il/item/3512342
https://sports.walla.co.il/item/3512342
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
Jerry
- אלוף המדינה
נראית כמו כתבה ממומנת, דווקא יותר טוב לו להגיע בלי ציפיות כי הוא לא נראה כמו שחקן שיגרום לכולם להתאהב בו ולקנות חולצות עם המספר שלו וזה בלשון המעטה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני אומר פה כבר בתקופה שאני מאוד מבסוט על ההחתמה הזאת ואני מאוד אופטימי לגבי השחקן הזה.
לא הבנתי הוא נחת השבדי?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
לא, סתם כתבת צבע על שחקן שעוד לא חתם. כנראה נמאס להם לחכות שם.
אופטימיות במכבי חיפה