חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
יש היום נחיתה משוודיה בשעה 19:30. רק אומר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות
אז אם ביוון משלמים פי 6-7 יותר משוודיה, ובישראל משלמים טוב יותר, למה לא בודקים שם יותר שחקנים?
- מדבר על השכר באריסאני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
- ציטוט של עיתונאי יווניאריס רצו שיישאר, אבל לא היו יכולים להתמודד עם ההצעות הכספיות שקיבל. גם א.א.ק אתונה מאוד רצו אותו, אבל בחיפה כנראה משלמים טוב יותר
אז אם ביוון משלמים פי 6-7 יותר משוודיה, ובישראל משלמים טוב יותר, למה לא בודקים שם יותר שחקנים?
נשמע קצת מוגזם.omribenjamin כתב: 16 יוני 2022, 19:06 אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות- מדבר על השכר באריסאני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
- ציטוט של עיתונאי יווניאריס רצו שיישאר, אבל לא היו יכולים להתמודד עם ההצעות הכספיות שקיבל. גם א.א.ק אתונה מאוד רצו אותו, אבל בחיפה כנראה משלמים טוב יותר
אם זה פי 6, זה אומר שהוא מרוויח בשבדיה בלחץ 40 אלף יורו. זה נשמע הגיוני?
-
omribenjamin
- תוקע יתד בהרכב
נכון ל2020 השחקן שהרוויח הכי הרבה בליגה השוודית שיחק במאלמו והרוויח 4,000,000 קרונות שוודיות שזה 373,000 אירוsilvas כתב: 16 יוני 2022, 19:14נשמע קצת מוגזם.omribenjamin כתב: 16 יוני 2022, 19:06 אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות- מדבר על השכר באריסאני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
omribenjamin כתב: 16 יוני 2022, 19:06 אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות- מדבר על השכר באריסאני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
פעם התעמקתי בזה בפורום הקודם ופירטתי בדיוק מה סדר הגודל של הסכומים שמשלמים בשלושת הרמות (קבוצת תחתית, קבוצת מרכז טבלה, קבוצת צמרת) בכל ליגה באירופה (וקצת בעולם כמו מקסיקו, יפן, ארה"ב) ואיפה זה עומד ביחס לסכומים שמשלמים במכבי חיפה.
בקצרה, כשמדובר בליגות דרג ב' ומטה וכשלא מדובר במועדון צמרת באותה הליגה אנחנו משלמים הרבה יותר.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
צריך לזכור שהוא גם לא היה איזה כוכב ענק בליגה השבדית והגיע יחסית מלמטה, וגם מדובר בשחקן הגנה שבדר''כ לא מרוויחים הרבהsilvas כתב: 16 יוני 2022, 19:14נשמע קצת מוגזם.omribenjamin כתב: 16 יוני 2022, 19:06 אחרי הכתבות צבע על ניקולה דרינצ'יץ' האגדי הפסקתי להאמין למילה שכתובה בהן, אבל בכל זאת תפסו אותי שתי שורות- מדבר על השכר באריסאני מתגעגע לכדורגל השבדי ולא.י.ק. אם הייתי מרוויח מה שאני מרוויח כאן, בחיים לא הייתי עוזב. אנחנו מדברים על פי 6-7
יש שם דמי העברה יחסית גבוהים, אבל המשכורות יחסית נמוכות לדעתי
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
בסוף זה עוד עלול ליפול כל העסקבזמן האימונים בנבחרת הודה בפני הכתבים השבדים שבחודשים האחרונים לעיתים הוא מרגיש דפיקות לב מואצות וקשיי נשימה אחרי אימונים מאומצים, או כאבי ראש בבקרים. "ענייני פוסט קורונה", אמר. "עברתי בדיקות והכול נראה טוב. אני מכיר את הגוף שלי ולמדתי להתאמן עם זה. אני לא אחד שמוותר. כל הרופאים אמרו לי בעבר שגמרתי עם כדורגל והפרכתי את זה. זה משהו שאני מאוד גאה בו".
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
זו בעיה רצינית.MHFC4EVER כתב: 16 יוני 2022, 19:41בסוף זה עוד עלול ליפול כל העסקבזמן האימונים בנבחרת הודה בפני הכתבים השבדים שבחודשים האחרונים לעיתים הוא מרגיש דפיקות לב מואצות וקשיי נשימה אחרי אימונים מאומצים, או כאבי ראש בבקרים. "ענייני פוסט קורונה", אמר. "עברתי בדיקות והכול נראה טוב. אני מכיר את הגוף שלי ולמדתי להתאמן עם זה. אני לא אחד שמוותר. כל הרופאים אמרו לי בעבר שגמרתי עם כדורגל והפרכתי את זה. זה משהו שאני מאוד גאה בו".
ודרך אגב, זה גם מראה כמה כל אלה שאמרו שקורונה זה "סתם שפעת" מדברים שטויות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
רשמתי על זה פה כבר לפני כמה ימים. הוא אמר את זה בראיון לתקשורת השוודית לפני כמה ימים כשהם דיברו איתו על הזימון לנבחרת וגם ההצעה ממכבי חיפה. לכאורה הוא אומר שהוא מרגיש בסדר אבל כשזה בא ממישהו שכבר היו לו בעיות בריאה זה עלול להיות מדאיגMHFC4EVER כתב: 16 יוני 2022, 19:41בסוף זה עוד עלול ליפול כל העסקבזמן האימונים בנבחרת הודה בפני הכתבים השבדים שבחודשים האחרונים לעיתים הוא מרגיש דפיקות לב מואצות וקשיי נשימה אחרי אימונים מאומצים, או כאבי ראש בבקרים. "ענייני פוסט קורונה", אמר. "עברתי בדיקות והכול נראה טוב. אני מכיר את הגוף שלי ולמדתי להתאמן עם זה. אני לא אחד שמוותר. כל הרופאים אמרו לי בעבר שגמרתי עם כדורגל והפרכתי את זה. זה משהו שאני מאוד גאה בו".
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
נחמני אמר גג שישי שבת נוחת.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אם המגן מברשיה חותם שאפו
-
David
- מחוזר באירופה
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
-
רונן22
- שחקן העונה
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Marko Pajac שמישהו פה זרק את השם שלו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איפה ראית? אם אתה מדבר על georgios הזה אז הוא חסר מושג. הוא ציטט בעבר את אלירן סלב בתור מקור. זה סתם יוזר שחובב העברות שקשורות לכדורגל היווני. השחקן די מסוכם פה אבל כבר שבוע רושמים שהוא נוחת היום ובינתיים זה לא קרה. עד שהוא לא יעבור בדיקות רפואיות מקיפות הוא לא חתום.
היחיד שאמין בנוגע לשוודי זה דניאל קריסטופרסון בטוויטר שגם היה הראשון שפרסם את השם שלו. הוא כתב באתר שוודי גדול
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
מה הסיכוי להנחית את MARKO PJACA?Shocking4U כתב: 16 יוני 2022, 21:13Marko Pajac שמישהו פה זרק את השם שלו
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מיזה המרקו הזה שאתם ככה נרגשים
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
הוא נוחת בסופ"ש.Shocking4U כתב: 16 יוני 2022, 21:16איפה ראית? אם אתה מדבר על georgios הזה אז הוא חסר מושג. הוא ציטט בעבר את אלירן סלב בתור מקור. זה סתם יוזר שחובב העברות שקשורות לכדורגל היווני. השחקן די מסוכם פה אבל כבר שבוע רושמים שהוא נוחת היום ובינתיים זה לא קרה. עד שהוא לא יעבור בדיקות רפואיות מקיפות הוא לא חתום.
היחיד שאמין בנוגע לשוודי זה דניאל קריסטופרסון בטוויטר שגם היה הראשון שפרסם את השם שלו. הוא כתב באתר שוודי גדול
יענקל'ך!
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
קאקה זה החוקר הטוב של הנושא.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!