Jerry כתב: ↑28 מאי 2023, 17:56
קאני סילבה חתם באוסטריה וינה, פספוס גדול שלנו, ילד ישראלי עם נתונים של שחקן צרפתי. הוא פוטנציאל כל כך איכותי שבכיף הייתי נותן לו עונה הבאה את כל הדקות של הנפל צ'יבוטה ומבטיח שהוא היה יותר טוב. אנחנו חייבים לנסות להביא שחקנים מהלאומית, בשנים האחרונות פספסנו מציאות כמו סטויאנוב, אחמד, לאיוס וסילבה. מקווה שבמועדון מודעים לקלוד לואיס, הילד הזה חתיכת שחקן והייתי שמח לקבל אותו כזר שישי אם דניאל מקבל אזרחות
סטויאנוב היה הכי ברור בעולם שהוא שחקן ברמה אבל אצלנו החליטו שלא שווה ללכת עליו.
סביר להניח שמאז שחקני הנפל שהבאנו מהלאומית הם נוקטים באותה הגישה של מאמן זר - "מה שהבאנו לא הצליח אז לא ננסה שוב".
הורג אותי שאותם אנשים (לא פה) שהסבירו בתשוקה שזה שאברג׳ל עשה עוקב למועדון אומר שהוא כמעט סגור פה עכשיו מסבירים שזה שהוא הסיר עוקב לא אומר שום דבר לגבי זה שהוא לא יהיה כאן
Shocking4U כתב: ↑28 מאי 2023, 18:23
הורג אותי שאותם אנשים (לא פה) שהסבירו בתשוקה שזה שאברג׳ל עשה עוקב למועדון אומר שהוא כמעט סגור פה עכשיו מסבירים שזה שהוא הסיר עוקב לא אומר שום דבר לגבי זה שהוא לא יהיה כאן
הסרת עוקב זה אקט אפילו עם יותר משמעות מהוספת עוקב
כנראה ירד מהרעיון של לבוא לפה
Apoc כתב: ↑28 מאי 2023, 18:09
מה שפוגע בעיקר במאבק האליפות זה לא איזה שחקן סופר חשוב שלנו יעזוב (ויעזבו) אלא מי יגיע, ולפני זה בכלל מי יהיה המאמן.
עדיין גומר אותי שהם אשכרה ישבו במסיבת עיתונאים ובזחיחות מטורפת הסבירו שאת הכסף הם ישקיעו בשחקנים ויהיה סגל חזק יותר מבשנה שעברה כדי לעזור למאמן ותדרכו את כל השופרות על זה שדווקא בגלל שדגו לא מנוסה הם יארגנו לו סגל מפחיד.
Shocking4U כתב: ↑28 מאי 2023, 18:23
הסרת עוקב זה אקט אפילו עם יותר משמעות מהוספת עוקב
כנראה ירד מהרעיון של לבוא לפה
אולי זה משחקי מו״מ, או איזו עצה מסוכן כדי להיות יותר hard to get.
הלוואי והלייק יחזור, הרכש הכי חשוב הקיץ בפער
KevinDurant כתב: ↑28 מאי 2023, 18:46
לפי הכתבים ההונגרים מציעים לפאני 380 אלף יורו שכר וכיום הוא מרוויח 250.
שיעלו לו ל300-320 ויסגרו סיפור, זה לא שדרוג לעזוב עבורו את מכבי חיפה.
לצערי בגזרת אצילי אין לנו סיי, אם הסכומים שם זה 1.5 מיליון יורו צפונה זה שלו לגמרי.
ברגע שקבוצה מהאמירויות רוצה שחקן שלך זה נגמר לדעתי
הדבר היחיד שמחזיק אותי זה שאולי זה חרטא והם לא באמת רוצים אותו
אם הם רוצים אותו אין כוח בעולם שיעצור אותו מלהסכים להם
Adi81 כתב: ↑28 מאי 2023, 19:11
חייבים להפסיק עם הקטע של תקרת שכר
בצהבת כל בלוף מקבל 400 אלף ופה שחקן בכיר כמו פאני מקבל 250 אלף
לא להשתולל אבל קצת היגיון
נכון
חשוב שתהיה תקרה
פשוט צריך להרים אותה כמו כל דבר שקורה במשק
לא הגיוני שכבר איזה 15 שנה התקרה היא ~500k
KevinDurant כתב: ↑28 מאי 2023, 18:46
לפי הכתבים ההונגרים מציעים לפאני 380 אלף יורו שכר וכיום הוא מרוויח 250.
שיעלו לו ל300-320 ויסגרו סיפור, זה לא שדרוג לעזוב עבורו את מכבי חיפה.
לצערי בגזרת אצילי אין לנו סיי, אם הסכומים שם זה 1.5 מיליון יורו צפונה זה שלו לגמרי.
ברגע שקבוצה מהאמירויות רוצה שחקן שלך זה נגמר לדעתי
הדבר היחיד שמחזיק אותי זה שאולי זה חרטא והם לא באמת רוצים אותו
אם הם רוצים אותו אין כוח בעולם שיעצור אותו מלהסכים להם