Ganjot כתב: ↑29 מאי 2023, 15:34
KevinDurant כתב: ↑29 מאי 2023, 14:44
The real Tsepo כתב: ↑29 מאי 2023, 14:27
מסכים לגמרי. מרגיש לחלוטין שהמועדון עדיין רעב ורוצה עוד וזה משמח. אי אפשר לתת להחלטה על דגו לצבוע כל דבר שהמועדון עושה והוא עושה.
בלי קשר ההחלטה על דגו לא משנה גם אם הוא יהיה מדהים בסוף, לנקודת הזמן שבה ההחלטה התקבלה זו החלטה ניהולית רעה מאוד ולי אישית היא מורידה לאלברמן מניות.
מסכים לגמרי לגבי הסיפור עם דגו והרבה אנשים לא הסכימו איתי לגבי זה.
הייתה פה הזדמנות מטורפת למנות מאמן זר לסיטואציה שלא הייתה פה בחיים מכל הבחינות:
1. ידעו כמעט חצי שנה שבכר לא ממשיך והיה המון זמן לחפש מאמן בנחת ולמצוא מועמד מתאים
2. הקבוצה במומנטום חיובי מאוד ומאמן שמגיע לא צריך להמציא את הגלגל כמו בעבר וצריך לבוא רק לאמן
3. יש מנהל מקצועי בקבוצה, כלומר גם הבחירה אמורה להיעשות בצורה יותר מקצועית וגם הכניסה של המאמן לתפקיד הרבה יותר נוחה.
4. החשיפה בשנה האחרונה בליגת האלופות והכסף הטוב שמשלמים פה יכול למשוך אחלה מועמדים
והאכזבה האמיתית היא שעם כל הסעיפים האלה עדיין לא מצאו מועמד מתאים והלכו על הפתרון הכי קל של להביא מאמן ישראלי.
זה לא שהלכו אפילו על הפתרון הכי קל בדמות רב"ש לפחות..
הלכו על מאמן חסר נסיון, בלי שום סיבה אמיתית למינוי שלו (ושלא יספרו לנו שזה היה התכנון שלהם מראש, מאמן שאימן שנה אחת בנוער).
מילא זה היה מאמן כמו פפ שגדל במחלקות הילדים והנוער של מכבי חיפה ומשם מתפתח, אבל גם זה לא.
המחשבה היחידה שהגיונית בהחלטה לא להביא זר, היא שאם המאמן הזר יתן פה כמה חודשים טובים הוא ילך כמו איביץ', ואז הולכת עונה שלמה.
זה פתרון קל ללכת על מאמן ישראלי, אפשר להגיד שהם "יצאו מחוץ לקופסה" אבל עדיין זה הכי קל. זה מאמן זול (גם רב''ש אגב), נוח, זה הפתרון הפשוט.
אני יכול להבין את הכוויות שהיו בעבר עם מאמנים זרים (אפשר לתת פה המון הסברים נכונים וצודקים למה, אבל עובדתית, נכוו), את השיקול הכלכלי וזה שקשה לעשות "סקאוטינג" על מאמן זר כי איך בכלל בוחנים מאמן זר ועדיין, בדיוק בשביל זה יש מנהל מקצועי שזה התפקיד שלו.
וכן אני מסכים אתך לגמרי לגבי דגו, זה לא פפ (שהיה סמל במועדון). אין מקרה דומה לזה בעולם, בכל המקרים שמאמן קיבל מינוי כזה יוקרתי כל כך מהר זה אך ורק בגלל שהוא היה סמל בעבר או עבד כמה שנים בתוך המועדון.
אגב, הייתי מקבל אם היו מתעקשים לתת לדגו להיות בצוות של המאמן הזר כדי לבנות אותו בהדרגה אבל זה לגמרי לא המקרה.