חוזרים לשנים הרעות?
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- אלוף המדינה
Re: חוזרים לשנים הרעות?
השאלה זה רק מתי יתחלף המאמן
על אליפות אני לא בונה אבל מקום 2 בפער לא גדול
על אליפות אני לא בונה אבל מקום 2 בפער לא גדול
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה לא משנה מקום 2 או 3 או 4 מה שמשנה זה אם אנחנו קונטנדרים אמיתיים על האליפות
עם כל המאמנים שהיו לפני בכר סיימנו מקום 2 ומטה אבל לא היינו קונטנדרים בשום שלב ולא באמת איימנו על האליפות
הכי קרוב היה עם בנאדו בעונה הראשונה שלו עם הרצף המרשים אבל גם זה התאדה אחרי זמן מה ובפלייאוף כבר לא היינו באמת מתחרים
עם כל המאמנים שהיו לפני בכר סיימנו מקום 2 ומטה אבל לא היינו קונטנדרים בשום שלב ולא באמת איימנו על האליפות
הכי קרוב היה עם בנאדו בעונה הראשונה שלו עם הרצף המרשים אבל גם זה התאדה אחרי זמן מה ובפלייאוף כבר לא היינו באמת מתחרים
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
בסוף השאלה היא מהי הצלחה.
האם קמפיין בליגה כמו של הצהבת השנה הוא הצלחה או ימי מולנסטיין?
האם קמפיין בליגה כמו של הצהבת השנה הוא הצלחה או ימי מולנסטיין?
- Apoc
- יו״ר הבורד
ימי מולנסטיין כמובן
הם לא התמודדו ברצינות על שום תואר ונכשלו באירופה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
בכוונה הדגשתי את הליגה בלבד.
לדעתי דווקא זו שנה סבירה - הם היו רלוונטיים לכל אורך השנה ואיבדו סיכוי רק 3 מחזורים לסיום.
באירופה חד משמעית הרף הוא בתים בקונפרנס, אם כי הצהבת נדפקו מאוד וקיבלו קבוצה לא מדורגת סופר חזקה
-
- שחקן העונה
כן, מקבלים הוכחה בזמן אמת שהמערכת הזאת נשארה אותה מערכת חלשה, מיושנת (במונחים מקצועיים וכלכליים) שבלי בכר כנראה לא יכולה להחזיק את עצמה
נותר רק להתכונן נפשית
נותר רק להתכונן נפשית
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
כל דבר שהוא לא פיטורים של מסאי במחזור השני יוביל לאסון.
- Apoc
- יו״ר הבורד
גם אם זה רק ליגה כן בטח
הם נתנו עונה איומה בליגה ועוד בהתחשב בזה שהם היו הפייבוריטים מתחילת העונה לקחת את האליפות עם כל ההחתמות שהם עשו בקיץ ועם גלוך והכל
מה עוזר לך להיות מקום שלישי ולא מתחרה אמיתי על האליפות (גם אם היינו מפסידים עוד 10 נקודות הם היו מפסידים עוד 10 בעצמם כדי לאזן את זה)? זה נותן לך תחושה שמקום 4 לא נותנת? לי לא.
מבחינתי עונה כמו שהם נתנו בליגה זה עונה לזרוק לפח ולשכוח ממנה כמה שיותר מהר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- תוקע יתד בהרכב
לא טענתי שאנחנו צריכים לשאוף למה שהם נתנו השנה, אלא תהיתי כיצד העונה שלהם מוגדרת.Apoc כתב: ↑29 מאי 2023, 20:42גם אם זה רק ליגה כן בטח
הם נתנו עונה איומה בליגה ועוד בהתחשב בזה שהם היו הפייבוריטים מתחילת העונה לקחת את האליפות עם כל ההחתמות שהם עשו בקיץ ועם גלוך והכל
מה עוזר לך להיות מקום שלישי ולא מתחרה אמיתי על האליפות (גם אם היינו מפסידים עוד 10 נקודות הם היו מפסידים עוד 10 בעצמם כדי לאזן את זה)? זה נותן לך תחושה שמקום 4 לא נותנת? לי לא.
מצד אחד, אכן היו תמיד במרחק מאיתנו, אבל מצד שני - נתנו עונה שהיא יותר טובה מכל העשות הגרוע שלנו, חוץ מאשר אולי העונה הראשונה של בנאדו או השניה של בלבול.
- Apoc
- יו״ר הבורד
נו ו? גם העונה של בלבול ושל בנאדו זה עונות חרא שאני זורק לפח.ab1729 כתב: ↑29 מאי 2023, 21:07לא טענתי שאנחנו צריכים לשאוף למה שהם נתנו השנה, אלא תהיתי כיצד העונה שלהם מוגדרת.Apoc כתב: ↑29 מאי 2023, 20:42גם אם זה רק ליגה כן בטח
מצד אחד, אכן היו תמיד במרחק מאיתנו, אבל מצד שני - נתנו עונה שהיא יותר טובה מכל העשות הגרוע שלנו, חוץ מאשר אולי העונה הראשונה של בנאדו או השניה של בלבול.
לא צריך לזכות באליפות אבל צריך להיות קונטנדר אמיתי. הם לא היו קונטנדרים אמיתיים בשום שלב חוץ מאולי ממש בהתחלה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא וזה ולא זה. באר שבע כזה של השנתיים האחרונות
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הפסימיות שלכם מחרמנת אותי לא אשקר
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- אגדה ירוקה
לא נחזור לשנים הרעות. לדעתי נסיים 1-3 אלא אם דגו יתגלה כמאמן פח אפילו יותר מהמצופה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
דברים מורכבים יותר מאחלה אלברמן לא טוב אלברמן
לדעתי דווקא הבעיתיות הגדולה פה זה שבסיטואציה שנוצרה אנחנו נאבד את אלברמן בסיום העונה
והוא כן איש מקצוע טוב עם קבלות בהצלחה שלנו, הוא פשוט קיבל החלטה אחת איומה ולא יכל למנוע את שאר הדברים
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
נו באמת. כי לאצילי היה סעיף שחרור (שהוגבה משמעותית במהלך העונה) שכל מי שלא סובל מחוכמה בדיעבד חשב בזמן אמת שהוא ממש סבבה?
מי דמיין שקבוצה תבוא עכשיו לתת עליו 2 מיליון יורו בתוספת שכר מטורף?
וגם ההכנסה של בכר לסיפור מגוכחת. עם הצעה כזו, גם אם בכר מגיע לאצילי הביתה, הוא עוזב (ע"ע פלאניץ').
יש נסיבות מבאסות שהן חלק מהחיים לכל קבוצת כדורגל. המערכת נמדדת ביכולת להתמודד עם מה שקורה אחרי. נראה מה תהיה התגובה והתחליף של אלברמן ושחר
נערך לאחרונה על ידי Judokan ב 29 מאי 2023, 22:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- מכונת תארים
.Judokan כתב: ↑29 מאי 2023, 22:10נו באמת. כי לאצילי היה סעיף שחרור (שהוגבה משמעותית במהלך העונה) שכל מי שלא סובל מחוכמה בדיעבד חשב בזמן אמת שהוא ממש סבבה?
מי דמיין שקבוצה תבוא עכשיו לתת עליו 2 מיליון יורו בתוספת שכר מטורף?
וגם ההכנסה של בכר לסיפור מגוכחת. עם הצעה כזו, גם עם בכר מגיע לאצילי הביתה, הוא עוזב (ע"ע פלאניץ').
יש נסיבות מבאסות שהן חלק מהחיים לכל קבוצת כדורגל. המערכת נמדדת ביכולת להתמודד עם מה שקורה אחרי. נראה מה תהיה התגובה והתחליף של אלברמן ושחר
- Judokan
- סמל ירוק
יומך הגדול.
חכה חכה שדגו יוציא מהצמד פיירו את דוד 35 שערי ליגה משותפים העונה. אתה תאכל את מילותייך ותממן לי את המנוי.
-
- מחוזר באירופה
מבחינתי הצלחה בליגה זה התמודדות על האליפות אבל לא רק אלא גם הרבה כדורגל.
בעיני העונה עם אלי כהן היא הצלחה הרבה יותר גדולה מחלק העונות שלקחנו אליפות עם אלישע ורוני לוי
אם היינו בשנה האחרונה במצב כמו מכבי ת"א לא הייתי מגדיר כהצלחה כי לא באמת הם התמודדו על האליפות. במצב כזה אין הבדל בעיני בין מקום 3 ל-5 (אולי בגלל שיש אירופה אז יש קצת עדיפות וזה תלוי גם איך מתייחסים להתמודדות באירופה)
בעיני העונה עם אלי כהן היא הצלחה הרבה יותר גדולה מחלק העונות שלקחנו אליפות עם אלישע ורוני לוי
אם היינו בשנה האחרונה במצב כמו מכבי ת"א לא הייתי מגדיר כהצלחה כי לא באמת הם התמודדו על האליפות. במצב כזה אין הבדל בעיני בין מקום 3 ל-5 (אולי בגלל שיש אירופה אז יש קצת עדיפות וזה תלוי גם איך מתייחסים להתמודדות באירופה)
- Liberman
- מנהל הבורד
ברשותכם אני נועל את הנושא הפסימי הזה
באמת שאם ארצה לקרוא רק שלילי אלך לפייסבוק. יש כבר בכל נושא אפשרי דרעק.
באמת שאם ארצה לקרוא רק שלילי אלך לפייסבוק. יש כבר בכל נושא אפשרי דרעק.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים