אני עדיין זוכר את ההבטחה ״ זר פצצה״ במקום אלירן עטר. הביאו את קאיו חובב ההמבורגרים.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:55התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורוםבכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
״נביא זר מפחיד במקום אצילי בהמון כסף״
נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.
חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- הענק הירוק
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.חזיזוש כתב: ↑30 מאי 2023, 11:58אחי מה אתה רוצה שיגידוShocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:55התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורוםבכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
נטו מסרים להרגיע את הקהל
אמיתי מה היה מספק אותך? ״נביא את אמיר עגייב״?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ליפקיןSmurk כתב: ↑30 מאי 2023, 11:57מי אמון על השפרור הפעם?Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:55התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורוםבכרמל עדיין מנסים לעשות כל שבאפשרותם כדי להשאיר את הכוכב, אך מבטיחים: “אם אצילי יעזוב, נביא בהשקעה כספית גדולה זר ברמה לא פחות גבוהה, שיהווה תחליף הולם”.
נטו מסרים לנסות להרגיע את הקהל ועוד מדברים איתנו על כמה כסף הוא יעלה.
-
- קודם כל נאמנות
יאללה להחזיר את קארים פריי (חייב להעלות את השם שלו לפחות פעם בחלון עד שיפרוש, אם זה לא קרה כבר )
מה עם ג'ונתן לוי? היו דיבורים על זה שיש לו אבא/אמא/סבא/סבתא יהודיים והוא על אותה עמדה של אצילי. בינואר הוא עבר משבדיה לאיזה קבוצה בליגה ההונגרית לדעתי.
מה עם ג'ונתן לוי? היו דיבורים על זה שיש לו אבא/אמא/סבא/סבתא יהודיים והוא על אותה עמדה של אצילי. בינואר הוא עבר משבדיה לאיזה קבוצה בליגה ההונגרית לדעתי.
-
- הענק הירוק
אין מילה אחת של גידי ליפקין שאני מאמין לה
הוא לא שופר של אף אחד הוא לכאורה אני לא רופא אבל לכאורה האיש הכי מעורער במדינת ישראל, אין איש תקשורת גרוע ממנו בעולם אהרונוביץ׳ לידו זה איתי אנגל
הוא לא שופר של אף אחד הוא לכאורה אני לא רופא אבל לכאורה האיש הכי מעורער במדינת ישראל, אין איש תקשורת גרוע ממנו בעולם אהרונוביץ׳ לידו זה איתי אנגל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא יהודי. זה נבדק בעבר והוא גם מתעצבן ששואלים אותו על זה.
-
- הענק הירוק
אפשר לזהות את הכתיבה שלו מקילומטרים, אין עילגות כזאת גם לא בבוק ריפורט בכיתה ד׳Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:06מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לצערי אני אומר אבל שהאיש מקושר. משום מה יענקל’ה וסביבתו מדברים איתו לא מעט. הוא גם איש מאוד כוחני בצורה דוחה.חזיזוש כתב: ↑30 מאי 2023, 12:07אפשר לזהות את הכתיבה שלו מקילומטרים, אין עילגות כזאת גם לא בבוק ריפורט בכיתה ד׳Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:06מסכים איתך. אומר לך גם מידיעה כמישהו שהסתובב בברנז’ה הזאת שמדובר באחד היצורים הנאלחים עלי אדמות
-
- קודם כל נאמנות
מיישר קו לגבי ליפקין
אדם הזוי עם כריזמה של ילד כאפות, הוא ובן דור זה שילוב של אייקיו בודד
אדם הזוי עם כריזמה של ילד כאפות, הוא ובן דור זה שילוב של אייקיו בודד
-
- מכונת תארים
העבודה של בזק לא סותרת את של אלברמן וטוב שהם מנסים להרגיע את הרוחות, אחרי מה שהלך פה וברשתות החברתיות ביומיים האחרונים. זה עלול לפגוע בעסקאות שאלברמן מנסה לסגור ובסיכויים של הקבןצה להתחיל את העונה עם דף חלק.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:02שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.חזיזוש כתב: ↑30 מאי 2023, 11:58אחי מה אתה רוצה שיגידוShocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:55
התדרוכים נשמעים כמו הודעות של אוהד בפורום
נטו מסרים להרגיע את הקהל
אמיתי מה היה מספק אותך? ״נביא את אמיר עגייב״?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תדרוכים בוואן לא מרגיעים אף אחד. מה שירגיע את הקהל זה החתמות והתקדמות במו״מ עם שחקנים. העבודה תדבר, לא התדרוכים לבן דור ופשכצקי.ברק.י כתב: ↑30 מאי 2023, 12:22העבודה של בזק לא סותרת את של אלברמן וטוב שהם מנסים להרגיע את הרוחות, אחרי מה שהלך פה וברשתות החברתיות ביומיים האחרונים. זה עלול לפגוע בעסקאות שאלברמן מנסה לסגור ובסיכויים של הקבןצה להתחיל את העונה עם דף חלק.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:02שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.
-
- מכונת תארים
בראש ובראשונה, צריך לעשות אול אין על אברג׳ל ולהציע לסבע בונוס כלכלי וקרדיט משמעותי (באגף ימים ב433 וכחלוץ שני ב352), בתנאי שיתחייב להישאר לפחות לעונה הקרובה. אלו שני צעדים שימנעו פגיעה ביכולת של ההרכב הפותח.
בהמשך לזה, הייתי מעבה את הקישור ההתקפי בשחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהוביל את הקבוצה בעתיד, עד שיתפנה מקום לזר ונבחן את הצרכים של חוליית ההתקפה שלנו מחדש. דוידה, לאיוס, כנעאן או שם אחר, מי שהמועדון חושב שיתאים.
בהמשך לזה, הייתי מעבה את הקישור ההתקפי בשחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהוביל את הקבוצה בעתיד, עד שיתפנה מקום לזר ונבחן את הצרכים של חוליית ההתקפה שלנו מחדש. דוידה, לאיוס, כנעאן או שם אחר, מי שהמועדון חושב שיתאים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך להתאבד על סבע ופאני בכל מחיר. אברג׳ל חייב גם להיות פה. לדעתי גם ויתור על דילן וכנף זר נוסף וכמו שאמרת עוד שחקן יצירתי בקישור. זה לא אצילי אבל זה מה יש.ברק.י כתב: ↑30 מאי 2023, 12:27 בראש ובראשונה, צריך לעשות אול אין על אברג׳ל ולהציע לסבע בונוס כלכלי וקרדיט משמעותי (באגף ימים ב433 וכחלוץ שני ב352), בתנאי שיתחייב להישאר לפחות לעונה הקרובה. אלו שני צעדים שימנעו פגיעה ביכולת של ההרכב הפותח.
-
- מכונת תארים
לא ירגיע את כל הקהל, אבל את חלקו. וגם אם לא, זה יטשטש את הפגיעה אל מול ״גורמים מהחוץ״, כמו שחקן זר שמתלבט אם לבוא ורוצה לבחון את המועדון. יש הבדל אם אתה שומע שהולכים להביא עוד שחקנים זרים לבין אם אתה קורא שהולכים לתת קרדיט לסוף.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:23תדרוכים בוואן לא מרגיעים אף אחד. מה שירגיע את הקהל זה החתמות והתקדמות במו״מ עם שחקנים. העבודה תדבר, לא התדרוכים לבן דור ופשכצקי.ברק.י כתב: ↑30 מאי 2023, 12:22העבודה של בזק לא סותרת את של אלברמן וטוב שהם מנסים להרגיע את הרוחות, אחרי מה שהלך פה וברשתות החברתיות ביומיים האחרונים. זה עלול לפגוע בעסקאות שאלברמן מנסה לסגור ובסיכויים של הקבןצה להתחיל את העונה עם דף חלק.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:02
שיורידו ראש ויעבדו במקום להתעסק בספינים בשקל וחצי לגידי ליפקין שלא עובדים על אף אחד.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם כבר סבע ואצילי עוזבים הרעיון הכי הגיוני יהיה לעבור ל3-5-2 מבחינת שיטת משחק וזה יותר מתאים לחומר השחקנים שיש בקבוצה כרגע (בלי השחקני האגף הדומיננטיים)
החיסרון המרכזי בשיטה: קשה להחזיק אותה כשיטה מרכזית שרצים עד הסוף אבל לכאורה אפשר לדמיין את ההרכב שלנו במוקדמות (גם שם היינו בלי אצילי ופאני)
נניח:
ג'וש
קורנו - שון - דילן - סק - חזיזה
אברג'ל - מוחמד
שרי
דוד - פיירו
החיסרון המרכזי בשיטה: קשה להחזיק אותה כשיטה מרכזית שרצים עד הסוף אבל לכאורה אפשר לדמיין את ההרכב שלנו במוקדמות (גם שם היינו בלי אצילי ופאני)
נניח:
ג'וש
קורנו - שון - דילן - סק - חזיזה
אברג'ל - מוחמד
שרי
דוד - פיירו
-
- מכונת תארים
אני יכול לחיות עד ינואר בלי לוותר על אחד הזרים, אם באמת דואגים להשאיר פה את סבע ולעבות את הספסל בשחקנים ישראלים שיכולים לתרום מספרים.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 12:29צריך להתאבד על סבע ופאני בכל מחיר. אברג׳ל חייב גם להיות פה. לדעתי גם ויתור על דילן וכנף זר נוסף וכמו שאמרת עוד שחקן יצירתי בקישור. זה לא אצילי אבל זה מה יש.ברק.י כתב: ↑30 מאי 2023, 12:27 בראש ובראשונה, צריך לעשות אול אין על אברג׳ל ולהציע לסבע בונוס כלכלי וקרדיט משמעותי (באגף ימים ב433 וכחלוץ שני ב352), בתנאי שיתחייב להישאר לפחות לעונה הקרובה. אלו שני צעדים שימנעו פגיעה ביכולת של ההרכב הפותח.
- Liberman
- מנהל הבורד
לא נעים לי להיות לא פופולארי אבל לדעתי השארות של דיע סבע חשובה יותר משל אצילי.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Smurk
- אגדה ירוקה
- Liberman
- מנהל הבורד
אני רואה כדורגל. אצילי שחקן של מספרים וגם סבע.
סבע יותר טכני, יותר חכם ועובד הרבה יותר על המגרש.
סבע שחקן יותר יצירתי ויש לו רגל שמאל לא פחות עוצמתית.
לטעמי סבע שחקן יותר טוב ממנו.
פושעי דילן לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
אצילי בק טו בק שחקן העונה. עקביות יוצאת דופן, שחקן יותר טוב מדיא. גם המספרים של דיא במכבי קצת גונבי דעת.
-
- אלוף המדינה
אחי אתה ממהר להתלהב מחצי עונה שסבע בא בהתלהבות שיא. דווקא כל הקריירה תייגו אותו כשחקן עצלן ושמן. גם אני הופתעתי מהגישה כי ככה זכרתי אותו וכשחקן עם גינונים של רונאלדו. אם הוא ימשיך בגישה הזאת אז יהיה בסדר, אבל מכאן ולהגיד שהוא יכול להחליף שובר שוויון מוכח כמו אצילי זה לא נכון, חובת ההוכחה עליוLiberman כתב: ↑30 מאי 2023, 13:06אני רואה כדורגל. אצילי שחקן של מספרים וגם סבע.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
סבע יותר תרם למשחק השוטף בחצי שנה הזו. אצילי כבר שנה וחצי מיקסם את עצמו קצת באופן דומה למסי, פשוט מביא את עצמו 5-6-7 פעמים במשחק ויוצר מצבים בצורה מדהימה. מעבר לזה כבר תקופה ארוכה שהוא לא עושה הרבה מעבר למספרים עצמם שהם אדירים ואני לא רואה מישהו מחליף את זה. השאיפה לא צריכה להיות תואם אצילי אלא לשחק בצורה אחרת ומאוזנת יותר מבחינה תלות מספריתLiberman כתב: ↑30 מאי 2023, 13:06אני רואה כדורגל. אצילי שחקן של מספרים וגם סבע.
-
- מכונת תארים
וואלה, זו שאלה.
8 שערים ו-6 בישולים בחצי עונה, ללא הכנה מסודרת עם הקבוצה ומשחק במערך שדרש ממנו לרדת הרבה אחורה ולהיות עסוק במשימות הגנתיות. סביר להניח שמבחינת המספרים הוא יכול לתת לנו יותר.
בנוסף, מספק גיוון טקטי ויכולת לשחק בכל מערך, בניגוד לאצילי שמגביל אותנו מהבחינה הזו.
מהצד השני, אצילי נתן שערי מאני טיים גם במשחקים שכל הקבוצה לא תפקדה ועשה פה מספרים פסיכיים במשך שנתיים וחצי. אלו דברים שסבע לא בטוח יכול לתת אותם במידה זהה לשל אצילי, גם אם הוא יכול להתקרב אליו מהבחינה הזו.
כך או כך, אני מאמין שהרמה לא תרד מהותית אם סבע יישאר ויזוז לאגף ימין במקום אצילי. לפחות לליגה, זה עדיין רמה מעל שאר הקבוצות ואמור להספיק כדי להתחרות עד הסוף (בהנחה וידאגו לעבות את ההתקפה ולא יסתמכו על ההרכב הפותח).
-
- אלוף המדינה
אגב אני לא בטוח שסבע מסוגל להחזיק אגף כמו אצילי, נצטרך את חזיזה בכושר של עונת הקורונה, השאלה אם עדיין יש לו את זה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי וויס ההונגרים שיפרו את ההצעה אבל עדיין לא מתקרבים לסעיף שחרור של פאני. במקביל פאני ביקש מהמועדון לא לעמוד בדרכו.
נגמרו המשחקים עם עזיבתו של אצילי. אין יותר ״לא נעמוד בדרכו וניתן להתקדם״ מי שלא משלמים את הסעיף שלו ולמועדון אין ברירה לא יקבל שחרור. די עם הסנטימנטים, הגיע הזמן להתנהל בצורה מקצועית.
הוא גם כתב שבקבוצה מבינים שאם אצילי עוזב אז חשוב פי כמה שסבע ישאר ועושים מאמצים להשאיר אותו
נגמרו המשחקים עם עזיבתו של אצילי. אין יותר ״לא נעמוד בדרכו וניתן להתקדם״ מי שלא משלמים את הסעיף שלו ולמועדון אין ברירה לא יקבל שחרור. די עם הסנטימנטים, הגיע הזמן להתנהל בצורה מקצועית.
הוא גם כתב שבקבוצה מבינים שאם אצילי עוזב אז חשוב פי כמה שסבע ישאר ועושים מאמצים להשאיר אותו
קשרה של מכבי חיפה, מוחמד אבו פאני, שוחח עם ראשי המועדון וביקש מהם לאפשר לו לעבור לפרנצווארוש ההונגרית. כזכור, בחיפה דחו את ההצעה של ההונגרים על סך 800 אלף יורו אך בקבוצה מעוניינים מאוד באבו פאני.
לפי גורמים בכדורגל ההונגרי אף שלחו הצעה מחודשת ומשופרת בעשרות אחוזים אך הירוקים סירבו נכון לעתה גם להצעה זו.
הירוקים מצידם ממשיכים כאמור להתעקש שהם דורשים את סעיף השחרור של אבו פאני - שני מיליון יורו. בחיפה יש רצון גדול שמרבית הסגל יישאר ועליו לחזק על מנת להעמיד סגל איכותי עבור מסאי דגו, וזאת גם על רקע ההבנה שישנם סיכויים גבוהים מאוד שעומר אצילי לא ימשיך
לכן מסתמן שהירוקים מקווים שההונגרים לא ישלמו את סעיף השחרור והקשר יישאר. על פי ההערכות ההונגרים לא יסכימו בכל מקרה לשלם שני מיליון יורו. אבו פאני מצידו נחוש מאוד לעבור ומבין שייתכן ומדובר בהזדמנות האחרונה שלו לצאת בגיל מתאים לקבוצה אירופאית שתשמש עבורו מקפצה לליגות הגדולות.
בנושא אצילי, הרי שבחיפה כאמור מעריכים שהסיכויים שיעזוב גדולים מאוד ובשל כך מנסים להבטיח כבר עתה את ההישארות של דיא סבע בקבוצה. "חשוב מאוד שדיא יישאר אם עומר עוזב", אמר גורם בקבוצה, "דיא הוכיח בחצי העונה הזו שהוא שחקן מצויין ויכול לנפק מספרים, אנחנו עוד מקווים שעומר יישאר אבל במקביל עושים הכל כדי להבטיח שלכל הפחות דיא יישאר".
-
- תוקע יתד בהרכב
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
מכל המועמדים לעזוב דווקא על אבו פאני הכי פחות כואב לי, הוא שחקן חשוב מאוד בסגל אבל הריצפה שלו נמוכה והיו לא מעט משחקים בשנתיים האחרונות שהוא הסריח את הדשא ובניגוד לאצילי וסבע, לו דווקא כן יש תחליפים.