כובע קש כתב: ↑30 מאי 2023, 13:24
מכל המועמדים לעזוב דווקא על אבו פאני הכי פחות כואב לי, הוא שחקן חשוב מאוד בסגל אבל הריצפה שלו נמוכה והיו לא מעט משחקים בשנתיים האחרונות שהוא הסריח את הדשא ובניגוד לאצילי וסבע, לו דווקא כן יש תחליפים.
מצד שני הוא התעלה כשהיית צריך אותו לא מעט פעמים. אם אצילי עוזב אז המועדון לא יכול להרשות לעצמו לאבד עוד שחקן מפתח כמו פאני. בטח להצעות שהן אפילו לא שדרוג משמעותי כלכלית או מקצועית כמו פנצווארוש.
ברור שהאידיאל זה להשאיר אותו, בשנייה שהעונה נגמרה היו צריכים לשבת איתו ולשדרג לו את השכר אבל זה לא קרה והבן אדם נעול על אירופה.
בסך הכל אם פאני עוזב זאת מכה, אבל אחת שאפשר להתאושש ממנה בניגוד לעזיבה של אצילי שאין שום סיכוי בעולם להביא תחליף ראוי (במיוחד אם גם סבע יעזוב).
אחשוורוש העלו את ההצעה על פאני והוא מתעקש לעזוב. נהיה מעיק הסיפור איתו כל חלון אותו דבר. אם מרגישים שאברג'ל לקראת סגירה אז הייתי משחרר. בכל מקרה צריך לעשות היערכות מחדש עם הזרים, אני מקווה שפיירו ודילן לא ימשיכו. דילן נטו בגלל שאין סיכוי שיפטרו משרי ודינאל למרות שזה הצעד המתבקש כאן
Jerry כתב: ↑30 מאי 2023, 14:47
כל הבלאגן הזה והמנהיג על הקווים יהיה מסאי דגו, אני מקווה שכל העוזבים יעזבו לפני המחנה לפחות אחרת אני לא רואה אותו עומד בלחץ עוד לפני שהעונה מתחילה
הוא בכלל בובה..אין לו בכלל צד בענין...רק בטח מנשק להם את הרגלים שבכלל חשבו למנות אותו....
אפשר להסתדר בלי אצילי.
מזכיר לכולם שהקמפיין של המוקדמות היה הקמפיין הכי טוב של קבוצה ישראלית והוא היה בלעדיו.
שישחררו זר ויביאו מחליף.
אם גם סבע וחזיזה יעזבו זו כבר תהיה בעיה רצינית.
כובע קש כתב: ↑30 מאי 2023, 14:47
דילן חייב להישאר בלי שום קשר לאצילי או לזר חדש. הוא בלם מוכח והתאקלם מצויין ואנחנו נצטרך אותו בעונה הבאה.
צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזה
אם אתה משחרר את דילן אתה נשאר עם בור בהגנה, מה עשית בזה?
ואף אחד לא מבטיח לך שהזר שתביא במקום אצילי יספק את הסחורה.
אפשר לפתור את זה עם רכש, בהתקפה אין ישראלים בכלל. אני מסכים שלא אידאלי אבל חייב איכשהו להביא שחקן שמסוגל להתקרב למספרים של אצילי. הדיבור על דוד וחזיזה שיקחו יותר אחריות מזכיר לי את ריאל שבנו על איסקו ובייל במקום רונאלדו. רק זר מוכח עד כמה שאפשר יוכל למלא את החסר
Jerry כתב: ↑30 מאי 2023, 14:48
צריך שני זרים להתקפה, חלוץ ואחד לאגף ימין במקום אצילי. דוידה בדש כל אלה צריכים להחליף את צ'יבוטה לא יותר מזה
אם אתה משחרר את דילן אתה נשאר עם בור בהגנה, מה עשית בזה?
ואף אחד לא מבטיח לך שהזר שתביא במקום אצילי יספק את הסחורה.
אפשר לפתור את זה עם רכש, בהתקפה אין ישראלים בכלל. אני מסכים שלא אידאלי אבל חייב איכשהו להביא שחקן שמסוגל להתקרב למספרים של אצילי. הדיבור על דוד וחזיזה שיקחו יותר אחריות מזכיר לי את ריאל שבנו על איסקו ובייל במקום רונאלדו. רק זר מוכח עד כמה שאפשר יוכל למלא את החסר
גם בהגנה אין ישראלים בכלל.
אתה רוצה שעונה הבאה יהיה מצב שאתה תפתח עם גרשון ודהן בלמים?
Daniel123 כתב: ↑30 מאי 2023, 14:51
אפשר להסתדר בלי אצילי.
מזכיר לכולם שהקמפיין של המוקדמות היה הקמפיין הכי טוב של קבוצה ישראלית והוא היה בלעדיו.
שישחררו זר ויביאו מחליף.
אם גם סבע וחזיזה יעזבו זו כבר תהיה בעיה רצינית.
להתחיל לשחרר את דילן, שרי או סונדגרן זה לזעזע את כל הקבוצה עכשיו בשביל עזיבה אחת. שלושתם צריכים להישאר. צריך להחליף רק את פיירו בחלוץ טוב יותר, ולהביא את לאיוס ודוידה. אין משהו אחר.
אליאור כתב: ↑30 מאי 2023, 14:58
להתחיל לשחרר את דילן, שרי או סונדגרן זה לזעזע את כל הקבוצה עכשיו בשביל עזיבה אחת. שלושתם צריכים להישאר. צריך להחליף רק את פיירו בחלוץ טוב יותר, ולהביא את לאיוס ודוידה. אין משהו אחר.
עם כל הכבוד עזיבה של אצילי יותר מזעזעת את הקבוצה מאם דילן וסונדגרן שניהם עוזבים ביחד
מסכים, חייב למזער זעזועים. דילן בלם מדהים וגם עם איך שהסגל מתגבש לא מן הנמנע שמשחק הרבה ב3 בלמים. אבל לא הייתי מביא את לאיוס ודוידה, במיוחד לא ביחד. אסור לעשות החתמות פאניקה כמו בש בעונה הרביעית.
בשביל זה חובה שלורן יחתום, ולהחליף את פיירו בזר איכותי יותר
מסכים עם להשאיר את שלושתם.
הלוואי במועדון היו מחליפים את פיירו אבל נראה שהכיוון זה להישאר איתו.
אני חושב שצריך למכור את כל השחקנים ולסגור את הקבוצה וגם לוותר על ההשתתפות בצ'מפיונסליג בעונה הקרובה ולתת להפועל ב''ש הסגנית לייצג אותנו במקום, אולי גם למכבי ת''א
צריך גם לשקול להעביר שחקנים למכבי ת''א כדי להרוויח עוד קצת כסף בדרך לעונה הפיננסית
KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 15:11
אני חושב שצריך למכור את כל השחקנים ולסגור את הקבוצה וגם לוותר על ההשתתפות בצ'מפיונסליג בעונה הקרובה ולתת להפועל ב''ש הסגנית לייצג אותנו במקום, אולי גם למכבי ת''א
צריך גם לשקול להעביר שחקנים למכבי ת''א כדי להרוויח עוד קצת כסף בדרך לעונה הפיננסית
עם כל הכבוד עזיבה של אצילי יותר מזעזעת את הקבוצה מאם דילן וסונדגרן שניהם עוזבים ביחד
ומה לגבי עזיבה של סונדגרן, דילן ואצילי ביחד לעומת אצילי לבד?
אני חושב שכרגע הקבוצה צריכה מה שפחות זעזועים נוספים. ברור שדילן חייב להישאר פה. נכון שדוידה לא יהיה עומר, אבל אם מביאים אותו ומתאבדים להשאיר את היתר( שדרוג חוזים לפאני , דיא ודולב) אז נוכל להיות רלוונטיים. זה שבחצי שנה האחרונה שיחקנו עם מיליון קשרים התקפיים וזה הצליח, לא אומר שהקבוצה הייתה סופר מאומנת הגנתית ואף רחוק מכך. תשאיר את פאני ועלי פלוס הנסיך הצרפתי ונתמודד.
KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 15:11
לא יפה אחי אתה לא רואה שיש פה אנשים שהתמסכנות וגוועלד זה הדלק שלהם? תן להם