עומר אצילי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Smurk
- אגדה ירוקה
Re: עומר אצילי - נושא רשמי
תודה על הכל מלך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ששחר לא יעשה שחר וישרוף אותו. עוד שנה שנתיים הוא יכול לחזור לכאן ולתת מספרים לא פחות טובים
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- מכונת תארים
כל אחד במקומו היה לקוח את ההצעה הזאת בשתי ידיים.
זה מבאס כי לא נוכל להביא שחקן שיתן את המספרים שלו, אבל אי אפשר שלא להבין אותו
זה מבאס כי לא נוכל להביא שחקן שיתן את המספרים שלו, אבל אי אפשר שלא להבין אותו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ברור. לא מקבל גם את הטענות על כפיות טובה ואחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו. יענקל’ה קיבל ממנו תפוקה מטורפת בשכר נמוך יותר משמעותית ממה שהוא הרוויח בצהבת בלי לשלם עליו שקל דמי העברה והולך להרוויח עליו 2 מיליון יורו. יענקל’ה עשה את עסקת חייו עם אצילי שהחזיר לו פי כמה ממה שהוא קיבל.
- hezildo
- מכונת תארים
-
- שחקן העונה
עזוב את ה 2 מיליון, מה שנבנה כאן בשנים האחרונות זה הרבה בזכותו, וזה הרבה יותר מ 2 מיליון יורו בהכנסות השוטפות של המועדון.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:19ברור. לא מקבל גם את הטענות על כפיות טובה ואחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו. יענקל’ה קיבל ממנו תפוקה מטורפת בשכר נמוך יותר משמעותית ממה שהוא הרוויח בצהבת בלי לשלם עליו שקל דמי העברה והולך להרוויח עליו 2 מיליון יורו. יענקל’ה עשה את עסקת חייו עם אצילי שהחזיר לו פי כמה ממה שהוא קיבל.
ואני לא מחשיב אפילו את ההרמה ההיא בבלגרד
- Judokan
- סמל ירוק
ומצד השני, השקט והמעמד שקיבל במועדון אפשר לו להשאיר בענק מאחוריו את הפרשה ולחזור למרכז הבמה בליגה.Ganjot כתב: ↑30 מאי 2023, 19:07עזוב את ה 2 מיליון, מה שנבנה כאן בשנים האחרונות זה הרבה בזכותו, וזה הרבה יותר מ 2 מיליון יורו בהכנסות השוטפות של המועדון.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:19ברור. לא מקבל גם את הטענות על כפיות טובה ואחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו. יענקל’ה קיבל ממנו תפוקה מטורפת בשכר נמוך יותר משמעותית ממה שהוא הרוויח בצהבת בלי לשלם עליו שקל דמי העברה והולך להרוויח עליו 2 מיליון יורו. יענקל’ה עשה את עסקת חייו עם אצילי שהחזיר לו פי כמה ממה שהוא קיבל.
תארו לעצמכם מה היה קורה לו מבחינת מעמד אם היה מגיע לבית"ר של חוגג במקום.
בזכות ההגעה למכבי חיפה הוא עבר משחקן מוקצה עם שכר בינוני לכוכב על עם שדרוג מטורף
שני הצדדים הרוויחו המון זה מזה בתקופה הזו.
-
- שחקן העונה
חד משמעית, אבל בנקודת זמן הנוכחית, אחרי שעברנו את כל סיפור השיקום/שינוי תדמית - כרגע הוא מכניס למועדון כסף הרבה יותר גדול מאשר כמה שיעלה לשדרג לו את השכר.Judokan כתב: ↑30 מאי 2023, 20:06ומצד השני, השקט והמעמד שקיבל במועדון אפשר לו להשאיר בענק מאחוריו את הפרשה ולחזור למרכז הבמה בליגה.Ganjot כתב: ↑30 מאי 2023, 19:07עזוב את ה 2 מיליון, מה שנבנה כאן בשנים האחרונות זה הרבה בזכותו, וזה הרבה יותר מ 2 מיליון יורו בהכנסות השוטפות של המועדון.Shocking4U כתב: ↑30 מאי 2023, 11:19
ברור. לא מקבל גם את הטענות על כפיות טובה ואחרי כל מה שיענקלה עשה בשבילו. יענקל’ה קיבל ממנו תפוקה מטורפת בשכר נמוך יותר משמעותית ממה שהוא הרוויח בצהבת בלי לשלם עליו שקל דמי העברה והולך להרוויח עליו 2 מיליון יורו. יענקל’ה עשה את עסקת חייו עם אצילי שהחזיר לו פי כמה ממה שהוא קיבל.
תארו לעצמכם מה היה קורה לו מבחינת מעמד אם היה מגיע לבית"ר של חוגג במקום.
בזכות ההגעה למכבי חיפה הוא עבר משחקן מוקצה עם שכר בינוני לכוכב על עם שדרוג מטורף
שני הצדדים הרוויחו המון זה מזה בתקופה הזו.
בסופו של דבר שחקנים פח במכבי ת"א מקבלים יותר ממה שהוא מרוויח, והוא הכוכב הכי גדול שלך
- Smile
- מנהל הבורד
במועדון ילמדו ממקרה אצילי להבא וסעיפי השחרור מעכשיו יעמדו על 2.1 מליון יורו.
-
- קודם כל נאמנות
אין מה ללמוד ממקרי אצילי יותר מדי, כל עוד לא מתכוונים לעשות את קפיצת המדרגה האמיתית שכוללת את שבירת תקרת השכר,
אין איך להמנע ממקרי אצילי וכו', אנחנו לא נוכל להחזיק שחקנים כאלה לאורך זמן.
בתכלס אפשר גם להבין ברמה כזו או אחרת את הגישה של יענקלה, איתו לא נתקדם כמועדון מעבר לנקודה שאנחנו נמצאים בה היום.
לקחת אליפויות פעם בכמה זמן, לא לקחת אליפויות פעם בכמה זמן, שלב בתים מרשים יותר או פחות אבל זהו, כדי לעשות את הקפיצת מדרגה הבאה צריך להשקיע הרבה יותר כסף.
והסיבה שאני אומר שאפשר להבין את יענקלה זה בגלל מגבלת הזרים, אם היא הייתה יותר ידידותית אז הייתה באמת תכלית ללעשות את זה, כרגע זה מרגיש שגם אם עושים את הקפיצת מדרגה
לא יצא מזה יותר מדי כי השחקן הישראלי הוא זבל.
מן הסתם שאין לי מושג אם זה באמת קו המחשבה של יעקב שלנו אבל נשמע הגיוני
יעקב נחנקנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
יש גבול כמה אתה יכול להחזיק שחקנים מעל הליגה בליגה, זאת המציאות
- Judokan
- סמל ירוק
אז מה הגיוני בגישה הזו? אם השחקן הישראלי זבל, אתה חייב לשבור את תקרת הזכוכית שלך כדי להיות מסוגל להביא ולשמר את המיעוט האיכותי בין השחקנים האלה.
הגישה של שחר מובילה לתוצאה ההפוכה שבא הוא משלם לא מעט כסף (בגבולות התקרה) לשחקנים בינוניים
הגישה של שחר מובילה לתוצאה ההפוכה שבא הוא משלם לא מעט כסף (בגבולות התקרה) לשחקנים בינוניים
- Judokan
- סמל ירוק
גולדהאר דוגמה גרועה, כי הוא ידע לשבור את התקרת שכר שלו בשביל שחקן של פעם בדור כמו זהבי בשביל להרוויח ממנו אקסטרה שנתיים.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
ובניגוד לטענות אצלנו שזה כביכול מושך את כל המשכורות למעלה, איכשהו זהבי היה ונשאר הישראלי היחיד שקיבל שם שכר שאפילו מתקרב לזה
-
- קודם כל נאמנות
מה שהגיוני בגישה הזו, זה שאם אתה בוחר בגישה השנייה אתה עלול למצוא את עצמך במצב שבקלות אתה משלם 600k לשחקן כמו יונתן כהן.
אל תבין אותי לא נכון אני גם הייתי רוצה שיענקלה ישים לאצילי הצעה של 700-800 כדי להשאיר אותו, והייתי רוצה שינסו לשבור את התקרה כדי לקחת את המועדון צעד קדימה.
פשוט מבין גם את הרעיון הנוכחי ולמה לא עושים את זה.
יעקב נחנקנו
- Smurk
- אגדה ירוקה
גולדהאר שילם לזהבי מיליון יורו לעונה ולא שיחרר אותו עד שזהבי טס לבקש שחרור. ההצעה שלו באמת הייתה חריגה, אם אצילי מקבל לדוגמא שכר של מיליון יורו מיענקלה הוא נשאר ללא ספק לדעתי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 30 מאי 2023, 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
נתנו לאצילי את המקסימום של המקסימום בהיסטוריה של המועדון לדעתי.
גם אם משדרגים אותו כרגע ב50% (שזה שדרוג מטורף למישהו שגם ככה מרוויח הכי הרבה), זה עדיין לא מספיק.
זה סכומים משוגעים מדי ואין אפשרות לעמוד בהם. מבחינתי ההצעה הזאת שוות ערך ללקבל הצעה מהמועדונים הכי גדולים בעולם.
הבן אדם מקבל פי 4 על הכסף שלו, איפה הויכוח בכלל
אומנם רק זהבי מרוויח סכומים כאלה אבל גם שחקנים אחרים מרוויחים שם המון. אם כבר הגישה של מיטש מובילה לתוצאה ההפוכה ששם הוא משלם הרבה כסף לשחקנים בינוניים כמו ניר ביטון ויונתן כהן ואפילו גולסה ודוידזאדה שמרוויחים שם המון כסף.Judokan כתב: ↑30 מאי 2023, 22:54גולדהאר דוגמה גרועה, כי הוא ידע לשבור את התקרת שכר שלו בשביל שחקן של פעם בדור כמו זהבי בשביל להרוויח ממנו אקסטרה שנתיים.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
ובניגוד לטענות אצלנו שזה כביכול מושך את כל המשכורות למעלה, איכשהו זהבי היה ונשאר הישראלי היחיד שקיבל שם שכר שאפילו מתקרב לזה
זה לא ימשוך את המשכורות למעלה אבל אני לגמרי מבין את המועדון שהוא החליט להציב תקרה, זה קורה בכל קבוצה בעולם וזה לגיטימי.
זה לא שהעסקה נופלת פה על 20-30 אלף יורו כמו פעם עם זהבי, ריקן וגולסה.
מדברים פה על פערים של להכפיל משכורת, זה משהו אחר לגמרי
-
- קודם כל נאמנות
++++KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
גם אם משדרגים אותו כרגע ב50% (שזה שדרוג מטורף למישהו שגם ככה מרוויח הכי הרבה), זה עדיין לא מספיק.
זה סכומים משוגעים מדי ואין אפשרות לעמוד בהם. מבחינתי ההצעה הזאת שוות ערך ללקבל הצעה מהמועדונים הכי גדולים בעולם.
אומנם רק זהבי מרוויח סכומים כאלה אבל גם שחקנים אחרים מרוויחים שם המון. אם כבר הגישה של מיטש מובילה לתוצאה ההפוכה ששם הוא משלם הרבה כסף לשחקנים בינוניים כמו ניר ביטון ויונתן כהן ואפילו גולסה ודוידזאדה שמרוויחים שם המון כסף.Judokan כתב: ↑30 מאי 2023, 22:54גולדהאר דוגמה גרועה, כי הוא ידע לשבור את התקרת שכר שלו בשביל שחקן של פעם בדור כמו זהבי בשביל להרוויח ממנו אקסטרה שנתיים.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
זה לא ימשוך את המשכורות למעלה אבל אני לגמרי מבין את המועדון שהוא החליט להציב תקרה, זה קורה בכל קבוצה בעולם וזה לגיטימי.
יעקב נחנקנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם אז זה היה הדרגתי. אני לא זוכר בדיוק מה היה הלך הדברים בזמנו אבל אם זהבי היה מקבל את ההצעה הסינית מלכתחילה הוא לא היה ממשיך פה עוד רגע. גם שם זה היה שדרוג של פי 4 בכסף.Smurk כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57גולדהאר שילם לזהבי מיליון יורו לעונה ולא שיחרר אותו עד שזהבי לא טס לבקש שחרור. ההצעה שלו באמת הייתה חריגה, אם אצילי מקבל לדוגמא שכר של מיליון יורו מיענקלה הוא נשאר ללא ספק לדעתי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
יותר מפי 4. גולדהאר ראה שהוא מפרק את הליגה ונתן לו שכר חריג שלא היה כמותו בארץ, החוזה הראשון שלו שם מטבע הדברים היה על הרבה פחות. אצילי לדעתי באותו סטטוס של זהבי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:59גם אז זה היה הדרגתי. אני לא זוכר בדיוק מה היה הלך הדברים בזמנו אבל אם זהבי היה מקבל את ההצעה הסינית מלכתחילה הוא לא היה ממשיך פה עוד רגע. גם שם זה היה שדרוג של פי 4 בכסף.Smurk כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57גולדהאר שילם לזהבי מיליון יורו לעונה ולא שיחרר אותו עד שזהבי לא טס לבקש שחרור. ההצעה שלו באמת הייתה חריגה, אם אצילי מקבל לדוגמא שכר של מיליון יורו מיענקלה הוא נשאר ללא ספק לדעתי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:51 גם גולדהאר לא הצליח להחזיק את זהבי בסופו של יום ואיבד אותו בשיא שלו אחרי 3 שנים וחצי. גם ב''ש לא הצליחו להחזיק את וואקמה יותר מ3 שנים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
התכוונתי שלדעתי לפחות אם זהבי היה מקבל את החוזה הסיני קודם הוא לא היה נשאר עוד עונה, לא יודע איזה הצעות היו לו בין לבין.Smurk כתב: ↑30 מאי 2023, 23:05יותר מפי 4. גולדהאר ראה שהוא מפרק את הליגה ונתן לו שכר חריג שלא היה כמותו בארץ, החוזה הראשון שלו שם מטבע הדברים היה על הרבה פחות. אצילי לדעתי באותו סטטוס של זהבי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:59גם אז זה היה הדרגתי. אני לא זוכר בדיוק מה היה הלך הדברים בזמנו אבל אם זהבי היה מקבל את ההצעה הסינית מלכתחילה הוא לא היה ממשיך פה עוד רגע. גם שם זה היה שדרוג של פי 4 בכסף.
אפשר לצעוק אשמדאי ויענקל'ך וכו', אני לא מאשים אותו ואת המועדון שלא נתנו לאצילי מיליון יורו.
אני לא אומר שהוא לא שווה את זה אבל אני לגמרי יכול להבין את ההחלטה של שני הצדדים.
אם אצילי היה מבקש עוד 50-100 אלף יורו כדי להישאר הייתי מסכים אתך, פה מדובר כבר על להכפיל שכר ואולי גם מעבר לזה ולכן אני מבין את המועדון.
- Smurk
- אגדה ירוקה
ברור שלא היה מקבל. הדיבור היה על 7-8 מיליון יורו לעונה מהסינים.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 23:11התכוונתי שלדעתי לפחות אם זהבי היה מקבל את החוזה הסיני קודם הוא לא היה נשאר עוד עונה, לא יודע איזה הצעות היו לו בין לבין.Smurk כתב: ↑30 מאי 2023, 23:05יותר מפי 4. גולדהאר ראה שהוא מפרק את הליגה ונתן לו שכר חריג שלא היה כמותו בארץ, החוזה הראשון שלו שם מטבע הדברים היה על הרבה פחות. אצילי לדעתי באותו סטטוס של זהבי.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:59
גם אז זה היה הדרגתי. אני לא זוכר בדיוק מה היה הלך הדברים בזמנו אבל אם זהבי היה מקבל את ההצעה הסינית מלכתחילה הוא לא היה ממשיך פה עוד רגע. גם שם זה היה שדרוג של פי 4 בכסף.
אפשר לצעוק אשמדאי ויענקל'ך וכו', אני לא מאשים אותו ואת המועדון שלא נתנו לאצילי מיליון יורו.
אני לא אומר שהוא לא שווה את זה אבל אני לגמרי יכול להבין את ההחלטה של שני הצדדים.
אם אצילי היה מבקש עוד 50-100 אלף יורו כדי להישאר הייתי מסכים אתך, פה מדובר כבר על להכפיל שכר ואולי גם מעבר לזה ולכן אני מבין את המועדון.
- Judokan
- סמל ירוק
אין לנו כרגע, אחרי כמה שנים באמת טובות בגזרה.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
אבל אם כתוצאה ממדיניות התקרה בשכר של שחר אנחנו מאבדים בהדרגה שחקנים כמו לביא, אצילי, פאני, סבע וחזיזה (כי בשלב מסוים מגיע הגבול שאי אפשר להעלות אותם מעליו), אתה תמצא את עצמך שוב משלם 250 אלף יורו בעונה לשחקנים בינוניים כמו אושר דוידה.
תקרת המשכורות בקבוצה חייבת לזוז למעלה, בייחוד כשרואים שכבר יש 3-4 שחקנים שמרוויחים כגובה התקרה. ההכנסות של המועדון עלו באופן עקבי, הבונוסים באירופה עולים, מחירי הכרטיסים עולים כי אינפלציה, כל השכר במשק עולה- אבל רק תקרת השכר של שכר נשארת זהה כבר כמעט 7 שנים ולא משנה מה הנסיבות. זו לא צורת ניהול הגיונית.
לגבי הנושא השני - גולדהאר שילם משכורות גבוהות מאוד גם לפני סיפור זהבי. אלברמן, ריקן, טב"ח, הזרים שהיו להם לאורך השנים. היו להם חוזים של 300 אלף יורו וצפונה, ולחלק מהזרים גם 500 ו600 אלף יורו.
אבל גם כשנתן שכר של מיליון יורו לזהבי, זה לא שלפתע כל יתר השחקנים התחילו לקבל חוזי ענק. ניר ביטון ויונתן כהן זה ליגיונרים חוזרים, שלצורך העניין לא שונים מההחלטה לתת לרמי גרשון 450 אלף יורו בעונה אצלנו.
גולדהאר ידע להעמיד את זהבי מעל היתר בגלל התפוקה והביקוש. וזה היה מהלך ענק שלו שהרוויח לו שנתיים אקסטרה עם זהבי. הייתי מצפה מהמועדון לעשות מהלך דומה עכשיו, נניח, עם דיא סבע - בגלל החשיבות האסטרטגית שלו.
אותם מיליונים שאמרו שישקיעו בסגל? זו ההזדמנות להשקיע אותם נכון.
-
- קפטן ירוק
טוב זה כבר ברור שהוא לא ישאר,לדעתי יהיה לו קשה להצליח שם
אבל אני לא מאשים אותו. אם אני שחר אני שם לו מליון יורו שלא יזוז ממכבי. הוא לקראת הסוף והמעבר ברור
תודה על הכל כוכבי מוזהב שלנו אוהב אותך
אבל אני לא מאשים אותו. אם אני שחר אני שם לו מליון יורו שלא יזוז ממכבי. הוא לקראת הסוף והמעבר ברור
תודה על הכל כוכבי מוזהב שלנו אוהב אותך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לשמור על דלת פתוחה כי הוא עוד שנה וחצי רוצה לחזור לכאן.
- DelPiero
- הענק הירוק
מדויק. אבל לא נראה לי שמישהו פה ציפה לשינוי מדיניות אצלנו בקטעהזהJudokan כתב: ↑31 מאי 2023, 00:38אין לנו כרגע, אחרי כמה שנים באמת טובות בגזרה.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
אומנם רק זהבי מרוויח סכומים כאלה אבל גם שחקנים אחרים מרוויחים שם המון. אם כבר הגישה של מיטש מובילה לתוצאה ההפוכה ששם הוא משלם הרבה כסף לשחקנים בינוניים כמו ניר ביטון ויונתן כהן ואפילו גולסה ודוידזאדה שמרוויחים שם המון כסף.
אבל אם כתוצאה ממדיניות התקרה בשכר של שחר אנחנו מאבדים בהדרגה שחקנים כמו לביא, אצילי, פאני, סבע וחזיזה (כי בשלב מסוים מגיע הגבול שאי אפשר להעלות אותם מעליו), אתה תמצא את עצמך שוב משלם 250 אלף יורו בעונה לשחקנים בינוניים כמו אושר דוידה.
תקרת המשכורות בקבוצה חייבת לזוז למעלה, בייחוד כשרואים שכבר יש 3-4 שחקנים שמרוויחים כגובה התקרה. ההכנסות של המועדון עלו באופן עקבי, הבונוסים באירופה עולים, מחירי הכרטיסים עולים כי אינפלציה, כל השכר במשק עולה- אבל רק תקרת השכר של שכר נשארת זהה כבר כמעט 7 שנים ולא משנה מה הנסיבות. זו לא צורת ניהול הגיונית.
לגבי הנושא השני - גולדהאר שילם משכורות גבוהות מאוד גם לפני סיפור זהבי. אלברמן, ריקן, טב"ח, הזרים שהיו להם לאורך השנים. היו להם חוזים של 300 אלף יורו וצפונה, ולחלק מהזרים גם 500 ו600 אלף יורו.
אבל גם כשנתן שכר של מיליון יורו לזהבי, זה לא שלפתע כל יתר השחקנים התחילו לקבל חוזי ענק. ניר ביטון ויונתן כהן זה ליגיונרים חוזרים, שלצורך העניין לא שונים מההחלטה לתת לרמי גרשון 450 אלף יורו בעונה אצלנו.
גולדהאר ידע להעמיד את זהבי מעל היתר בגלל התפוקה והביקוש. וזה היה מהלך ענק שלו שהרוויח לו שנתיים אקסטרה עם זהבי. הייתי מצפה מהמועדון לעשות מהלך דומה עכשיו, נניח, עם דיא סבע - בגלל החשיבות האסטרטגית שלו.
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא חוזר 3 שנים.
-
- מכונת תארים
צריך לשמור על דלת פתוחה גם לעוד 3-4 שנים. אנחנו לא יודעים מה יוליד יום. לסגור דלתות זה כמעט תמיד הצעד האסטרטגי השגוי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
פאני זה מקרה שונה לגמרי, התקרת שכר שלנו לחלוטין מכסה אותו ועושה רושם שהמועדון לא רוצה ללכת לצעד הזה ודווקא כן רוצה לנצל את האופציה ולמכור אותו.Judokan כתב: ↑31 מאי 2023, 00:38אין לנו כרגע, אחרי כמה שנים באמת טובות בגזרה.KevinDurant כתב: ↑30 מאי 2023, 22:57אין אצלנו אף שחקן בינוני שמרוויח הרבה, בטח לא ישראלי.
אומנם רק זהבי מרוויח סכומים כאלה אבל גם שחקנים אחרים מרוויחים שם המון. אם כבר הגישה של מיטש מובילה לתוצאה ההפוכה ששם הוא משלם הרבה כסף לשחקנים בינוניים כמו ניר ביטון ויונתן כהן ואפילו גולסה ודוידזאדה שמרוויחים שם המון כסף.
אבל באופן כללי.
החלטנו לשדרג את תקרת השכר ולהקפיץ אותה גבוה גבוה ב40%, שזה סכום לא מבוטל.
אז עברנו מה500 שיש היום נניח, ל700 אלף יורו, שדרוג משמעותי. ועדיין היית מפסיד גם את פלאניץ', גם את נטע וגם את אצילי. מה הצעד הבא?
-
- מחוזר באירופה
להעלות גם תקרת שכר וגם סעיף שחרור
למי שזוכר נמני ובנין בתחילת שנות האלפים חתמו במכבי תל אביב בחצי מיליון דולר בערך כל אחד
(אמנם היום זה יורו אבל השער של הדולר היה אז גם בסביבות 4 שקל)
למי שזוכר נמני ובנין בתחילת שנות האלפים חתמו במכבי תל אביב בחצי מיליון דולר בערך כל אחד
(אמנם היום זה יורו אבל השער של הדולר היה אז גם בסביבות 4 שקל)