Ganjot כתב: ↑31 מאי 2023, 02:44
עד איזה שלב ימשיכו להצדיק את הקטע הזה שאי אפשר להתמודד עם ההצעות שהשחקנים שמקבלים?
עם פלאניץ' לא התמודדנו, אין בעיה, גם בלם זר שהיה אפשר למצוא מחליף (ומצאנו).
נטע שבתכלס רצה לקבל הערכה בדמות העלאה בשכר, גם לא נלחמנו.
על בכר גם לא נלחמנו ולפי כל הדיבורים לא באמת ניסו להגיע אותו אולי לאיזה עסקה טובה (חוזה ארוך טווח עם הכפלת משכורת כמו שמגיע לו, היית משאירה אותו כאן אני מניח).
עכשיו על אצילי גם לא באמת נלחמים עם איזה שכר יוצר דופן. בשכר נטו אחרי שאצילי יחזור לישראל, זה לא משהו שאי אפשר היה להלחם עליו עם שדרוג לשכר הנוכחי שלו + מענקים.
אף אחד פה לא הלך לשדרוג מקצועי, כולם לשדרוג כלכלי נטו, ועל אף אחד לא ניסו להלחם באמת.
העיקר שהכסף יושקע בשחקנים. בינתיים במאמן לא השקענו, נראה שגם בשחקנים לא יושקע ממש.
נוח להם להגיד שאי אפשר להתמודד עם זה במקום להתחיל לשפר משכורות.
את המנויים הם יודעים לייקר בטענה שהכל עולה במשק, את ההכנסות שלהם שעולות הם מקבלים יופי, את ההתניות של הגרין+ שגורם לכולם לעשות את זה הם גם מקבלים, אבל המשכורות עדיין בשנת 2010.
למכבי חיפה תחת שחר יש תקרת זכוכית מאוד ברורה. זה לא סתם שכל פעם אחרי עונות מוצלחות יש פה התרסקות, יש מחזוריות בכדורגל אבל במכבי חיפה זה תמיד הולך לקיצון כי אין פה רצון או כוונה לשמר את ההצלחה. זה אותם אנשים שאומרים לך שאי אפשר לקחת אליפות רביעית אז זה בסדר לאבד את אצילי כאילו זה גזירה משמיים שאי אפשר לקחת אליפות רביעית.
התקרת שכר במועדון מאוד ברורה וגם הסכום שמוכנים לשלם על שחקנים. אני הייתי מאלה שטעו לחשוב בקיץ שעבר שאחרי ההעפלה לאלופות משהו ישתנה וישתמשו בכסף שנכנס כדי להטיס את המועדון קדימה ולמנף את עצמנו בצורה משמעותית אבל התבדיתי לצערי והשנה אני כבר באתי בלי ציפיות לאיזה השקעה יוצאת דופן. אני לא אתפלא אם נסיים את החלון הזה ברווח כספי משמעותי אחרי מכירות של אצילי, סבע ופאני כשמנגד מה שמסתמן כעסקאות הגדולות שהמועדון יעשה זה שוראנוב ואולי אברג׳ל שביחד לא מתקרבים לסכום שהמועדון הולך להכניס ממכירות נטו וזה עוד לפני הכנסות מאירופה, מנויים וכו׳.
אתה גם רואה את זה בדברים קטנים שאנשים תמיד מזלזלים בהם כמו המצב של האתר הרשמי, החנות אונליין הפתטית והעובדה שלפני 5 שנים הם הורידו את האפליקציה הרשמית ל״שדרוגים״ ומאז היא לא חזרה. זה דברים קטנים שמראים שהמועדון נשאר במקום ולא מנסה כל הזמן להשתפר ולהתקדם.