כפי שאמרתי, יום של בשורות - אדידס
וגם בשורות פחות חיוביות - הכתבה היומית על שחקן שלא בטוח ישאר, ג'וש
מנהל: Shocking4U
מה אני אגיד לך, טירוף איזה שחקן, נחליף 20 גולים ואופי של ווינר בשחקן של 2 שערים.
לא דיבר על השחקן מפורטוגל. דיבר על השחקן מחוף השנהב שמשחק בבלגיה.Ganjot כתב: ↑01 יוני 2023, 16:17מה אני אגיד לך, טירוף איזה שחקן, נחליף 20 גולים ואופי של ווינר בשחקן של 2 שערים.
חוויה, לא יכול לחכות לעונה הקרובה לראות את הכוכבים פיירו, דין דוד ומאור לוי.
לפי השמות שכרגע עולים כמחליפים לאצילי, זה לא נראה שמחפשים זר אכזר, אלא מחפשים בנרות כל מני שחקנים שיהיו זולים.
אילו שמות עלו שיש לנו מדגם להבין מה מחפשים? רק גולדשטיין העלה שניים.Ganjot כתב: ↑01 יוני 2023, 16:17מה אני אגיד לך, טירוף איזה שחקן, נחליף 20 גולים ואופי של ווינר בשחקן של 2 שערים.
לפי השמות שכרגע עולים כמחליפים לאצילי, זה לא נראה שמחפשים זר אכזר, אלא מחפשים בנרות כל מני שחקנים שיהיו זולים.
אחד מהשמות שגולדשטיין העלה, הוא השם שדיברו עליו פה בבוקר עוד לפני שגולדשטיין פרסם.ברק.י כתב: ↑01 יוני 2023, 16:41אילו שמות עלו שיש לנו מדגם להבין מה מחפשים? רק גולדשטיין העלה שניים.Ganjot כתב: ↑01 יוני 2023, 16:17מה אני אגיד לך, טירוף איזה שחקן, נחליף 20 גולים ואופי של ווינר בשחקן של 2 שערים.
אוקיי, זה שם אחד שלא ידוע מה בפרופיל שלו עניין את המועדון.Ganjot כתב: ↑01 יוני 2023, 16:44אחד מהשמות שגולדשטיין העלה, הוא השם שדיברו עליו פה בבוקר עוד לפני שגולדשטיין פרסם.ברק.י כתב: ↑01 יוני 2023, 16:41אילו שמות עלו שיש לנו מדגם להבין מה מחפשים? רק גולדשטיין העלה שניים.Ganjot כתב: ↑01 יוני 2023, 16:17
מה אני אגיד לך, טירוף איזה שחקן, נחליף 20 גולים ואופי של ווינר בשחקן של 2 שערים.
אזרי שחתם בתאילנד, אם דבר כזה עלה בכלל כאופציה זה אומר הרבה
בסדר, אז ננגן מעכשיו על זה שהיו הצלחות עם שמות לא מפוצצים? אולי ניזכר גם בכל אלה שלא הצליחו במקום להזכיר רק את אלה שכן הצליחו?
אני למשל לא פוסל אותו על ה-15 גולים.KevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
שחקן שנתן 15 גולים בליגה הפורטוגלית/הולנדית/בלגית?
איך אמרו לי היוםKevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
זה משהו אחר, אבל אנשים מזלזלים בליגה האזרית ודברים כאלה, זה הפרופילים שיעלו בסופו של יום.רק מכבי כתב: ↑01 יוני 2023, 18:08אני למשל לא פוסל אותו על ה-15 גולים.KevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
הבעיה שלי היא איתו היא מסלול הקריירה. היה היה כבר בקבוצות גדולות כמו זניט וד. מוסקבה וגם בטורקיה, וגם הרוויח סכומים יפים.
אבל אתה רואה את הגרף ירידה שלו בקריירה. זה לא שחקן רעב שבא לטרוף ולהצליח.
והראיה גם זה הקבוצה התאילנדית שלו. כנראה משכורת שמנה באופן יחסי, בליגה שלא צריך לעבוד בה קשה מידי.
השחקנים הזרים שהצליחו פה לאחרונה זה שחקנים שבאו רעבים להצליח ולהתקדם, וכמובן משכורת גבוהה שמשכה אותם לפה.
וזה הכיוון שצריך לחפש. שחקנים בפריצה, או שחקנים שנמצאים בגרף עלייה.
לא יודע, לא ראיתי ולא מכירNirgreen כתב: ↑01 יוני 2023, 18:12איך אמרו לי היוםKevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
שיידיב זה אלון תורגמן הקזחי.
אולי זה לא במקום, אבל זה גם לא במקום לעשות מכירת חיסול, לשים סעיפי שחרור נמוכים שמראים על כשל ניהולי, לשחרר שחקן בסוף בפחות מהסעיף שחרור שלו זה גם לא במקום, ולשים זין על האוהדים ולדרוש מהם לעשות גרין+ ולייקר להם את המנויים אבל במקביל להשקיע מינימום בשחקנים שאתה מביא, זה גם לא במקום.KevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:17לא יודע, לא ראיתי ולא מכירNirgreen כתב: ↑01 יוני 2023, 18:12איך אמרו לי היוםKevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
שיידיב זה אלון תורגמן הקזחי.
אבל לזלזל בשחקן שעשה 30 מספרים בליגה האזרית בקבוצת צמרת בלי לראות אותו בועט בכדור זה לא במקום.
לא חושב שהפרופיל שלו רע, אבל יש שני היבטים שבגללם לא הייתי ממהר להביא אותו:KevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:01 אני לא מבין אנשים שפוסלים את השם של שידייב שנתן 23 גולים בליגה האזרית, מי אתם חושבים שיבוא?
מסכים איתך. אין איך להימנע מזה. אי אפשר להאשים פה לא את יענקל'ה, לא את אלברמן ולא את אצילי.KevinDurant כתב: ↑01 יוני 2023, 18:02 אגב, אנשים פה מדברים על איך יענקל'ה נותן לאצילי לעזוב לאמירויות שפאקינג בנזמה שלקח כדור זהב לפני שנה ולדעת רבים נחשב אולי לטופ 5 בעולם עוזב את ריאל מדריד(!!!!!) בשביל הכסף הסעודי כשהוא נראה בשיאו.
הרסו את הכדורגל
כל עוד סבע כאן, אין למה לעשות מהלך כזה.