למה לא? גורדי קרויף היה עושה את זה קבועShocking4U כתב: 17 יוני 2022, 15:20 כמו שאני מכיר אותנו בטח אומרים לאלחמיד אם אתה רוצה להגיע תשיג שחרור בחינם ותצהיר שאתה רוצה להגיע רק למכבי חיפה לפני שאנחנו נכנסים איתך למו״מ.
בכל מקרה צריך להתנהל פה בזהירות כי אתה לא רוצה להיתפס כמי שמנסה לערער שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה אחרת.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
כי אנחנו קיבלנו את זה בהכנעה אבל בעיקרון זה נחשב כcontract tampering וזה לא חוקי אם אפשר להוכיח שזה קרה. זה גם מבוא לזה שהם ינסו לעשות את אותו דבר לנו.
אני לא רואה את העסקת הזאת יוצאת לפועל. הם ידרשו תמורה שחקנים שאנחנו לא מוכנים לתת או כמות כסף שהוא לא שווה. בסוף מדובר בשחקן בן 31 עם היסטוריה של פציעות. אני לא משלם עליו יותר מחצי מיליון יורו פיצוי בגג
אני לא רואה את העסקת הזאת יוצאת לפועל. הם ידרשו תמורה שחקנים שאנחנו לא מוכנים לתת או כמות כסף שהוא לא שווה. בסוף מדובר בשחקן בן 31 עם היסטוריה של פציעות. אני לא משלם עליו יותר מחצי מיליון יורו פיצוי בגג
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא רק זה. כשהוא עזב את סלטיק זה היה כי הוא התלונן שהגעגועים לבית קשים לו, אשתו גרה בישראל ולא רצתה לעבור לגור בסקוטלנד עם הקורונה והכל. ניחא זה עוד הגיוני. עכשיו כשהוא בארץ הוא מתגעגע לצפון, אשתו לא רוצה לעבור לגור בב״ש. זה כבר שכונה
זה לא חדש אבל בתור תחרות לעמדת הבלם זה בסדר. אצל בכר הוא דווקא היה מעולה.
יענקל'ך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
מהחבר'ה של דאבור. נראה לי לשחק כדורגל עבורו זה עול.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
Wolfine
- משחק בשביל הסמל
שאלירן עטר היה אצלנו שום דבר לא מנע ממכבי תא לשגע אותו איך הנשיא קרא לזה "חלה בצהבת" זה צעד שמועדונים גדולים עושים. מה שכן אני לא חושב ששחקן בינוני כמוהו מצריך יותר מידי מאמץ.Shocking4U כתב: 17 יוני 2022, 15:20 כמו שאני מכיר אותנו בטח אומרים לאלחמיד אם אתה רוצה להגיע תשיג שחרור בחינם ותצהיר שאתה רוצה להגיע רק למכבי חיפה לפני שאנחנו נכנסים איתך למו״מ.
בכל מקרה צריך להתנהל פה בזהירות כי אתה לא רוצה להיתפס כמי שמנסה לערער שחקן שנמצא תחת חוזה בקבוצה אחרת.
שיבוא או שלא יבוא זה לא משנה ולא עליו תקום או תיפול העונה
השם החם עכשיו זה איזה מגן שמאלי ספרדי מהלה ליגה ( לא מרסלו
)
לא יודע מה רמת האמינות
לא יודע מה רמת האמינות
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
יש קשר רע מאוד בין המועדונים מהעבר אבל ברגע שדודו מעורב מכל הצדדים (גם אצלנו, גם בכר, גם השחקן וגם בב''ש) הוא יכול לתפור עסקה.
אצלנו במועדון מאוד רוצים אותו ואני מאמין שמחפשים נוסחה שתסדר את העניין.
לא ילכו ויביאו בלם זר כל עוד אלחמיד על הפרק וגם נחמני אמר (בניגוד לבן דור) שאלחמיד עדיין על השולחן ושיש שם דברים אחרי שהוא בעבר אמר שלא יקום ולא יהיה.
אצלנו במועדון מאוד רוצים אותו ואני מאמין שמחפשים נוסחה שתסדר את העניין.
לא ילכו ויביאו בלם זר כל עוד אלחמיד על הפרק וגם נחמני אמר (בניגוד לבן דור) שאלחמיד עדיין על השולחן ושיש שם דברים אחרי שהוא בעבר אמר שלא יקום ולא יהיה.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
benrey כתב: 17 יוני 2022, 16:15 השם החם עכשיו זה איזה מגן שמאלי ספרדי מהלה ליגה ( לא מרסלו)
לא יודע מה רמת האמינות
נערך לאחרונה על ידי Undertheknife ב 17 יוני 2022, 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה יודע שזה קורה בכל מקום כן? לבנדובסקי לבארסה וכו׳Shocking4U כתב: 17 יוני 2022, 15:38 כי אנחנו קיבלנו את זה בהכנעה אבל בעיקרון זה נחשב כcontract tampering וזה לא חוקי אם אפשר להוכיח שזה קרה. זה גם מבוא לזה שהם ינסו לעשות את אותו דבר לנו.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
הוא רצה לעזוב את ב"ש עוד לפני שנכנסנו לתמונה בכלל, אי אפשר להגיד שאנחנו אשמים בזה.Shocking4U כתב: 17 יוני 2022, 15:38 כי אנחנו קיבלנו את זה בהכנעה אבל בעיקרון זה נחשב כcontract tampering וזה לא חוקי אם אפשר להוכיח שזה קרה. זה גם מבוא לזה שהם ינסו לעשות את אותו דבר לנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
אם כבר שמים כסף על ישראלי שהוא בלם / מגן אז למה לא להביא את אבו חנא
עסקה שאמורה להיות הרבה יותר פשוטה (ואפילו כדאית) מעסקת אל חמיד
עסקה שאמורה להיות הרבה יותר פשוטה (ואפילו כדאית) מעסקת אל חמיד
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
לא חושב שהוא טוב מהקיים.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
אל חמיד גם לא יותר טוב מהקיים.
אבו חנא לעומתו צעיר יותר, עסקה פשוטה יותר, ויכול לשחק גם בלם וגם מגן שמאלי בקו 4.
נערך לאחרונה על ידי MHFC4EVER ב 17 יוני 2022, 18:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
מדברים עליו רק בגלל שהוא ליגיונר. הוא שיחק העונה רק 427 דקות בלגיה וורשה שסיימה מקום 10 בפולין.
יענקל'ך!
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
מה זה משנה איפה הקבוצה סיימה?
וזה לא ששיחק אומר שהוא לא בכושר, לא שהוא שכח לשחק כדורגל.
זה שהוא שיחק כל כך מעט מעיד משהו על היכולת שלו. גם בנבחרת הוא היה רע מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Kaka ב 17 יוני 2022, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
יענקל'ך!
ראית אותו משחק? סאן מנחם שתי רמות מעליו שתבין על מה מדוברMHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 18:56 מה זה משנה איפה הקבוצה סיימה?
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
ממש לא - יכולות להיות אלף סיבות למה שחקן לא משחק.
בנבחרת היו לו כמה משחקים רעים בעמדת הבלם, לעומת מחצית טובה יחסית בתור מגן שמאלי.
בכל אופן - נבחרת זה לא קבוצה. יש לשחקן רקורד טוב, הוא ישראלי.
לדעתי תהיה החתמה טובה.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
סאן מנחם היה יכול לשחק 10 שערים בנוער של לברקוזן?
לייצג את גרמניה בנבחרות הצעירות?
לא נראה לי.
אחת הסיבות זה פציעה בברך, אני רואה שהוא הפסיד העונה 25 משחקים בגלל זה. אז לא תודה.MHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 18:59ממש לא - יכולות להיות אלף סיבות למה שחקן לא משחק.
בנבחרת היו לו כמה משחקים רעים בעמדת הבלם, לעומת מחצית טובה יחסית בתור מגן שמאלי.
בכל אופן - נבחרת זה לא קבוצה. יש לשחקן רקורד טוב, הוא ישראלי.
לדעתי תהיה החתמה טובה.
יענקל'ך!
נו אז מה? גם גיא אסולין היה שנים בנוער של ברצלונה ונס זמיר היה שנים בנוער ובמילואים של קבוצות בספרד. אנחנו מדברים על בוגרים ולא נוער.MHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 19:00סאן מנחם היה יכול לשחק 10 שערים בנוער של לברקוזן?
לא נראה לי.
נזכרתי גם בניר מנצור ששיחק בנערים של ריאל מדריד.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מה זה משנה איפה הוא שיחק בגילאי נוער? האם ראית אותו משחק? ברמת הקבוצות ולא בליגות?MHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 19:00סאן מנחם היה יכול לשחק 10 שערים בנוער של לברקוזן?
לא נראה לי.
גם ואליינטה היה הקפטן של מסי או משהו כזה בברצלונה וקגלמאכר ורודריגז שיחקו בריאל מדריד (לא שהם רעים לפה באופן כללי, אבל זה ששחקן כלשהו שיחק איפשהו בקריירה לא אומר שהוא טוב/רע).
צריך לשפוט כל שחקן לפי מה שעשה ב2-3 שנים האחרונות ולא בגילאי נוער, אני מאמין שאם אבו חנא היה איזה טאלנט רציני אחת הגדולות בארץ הייתה קופצת עליו.
בלי קשר אגב, מתאים לנו יותר בלם ימין מאשר בלם שמאלי נוסף (גם גולדברג וגם פלאניץ' טובים יותר ורגילים לשחק יותר בצד שמאל, לאורך הקריירה)
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
גם בקבוצת הנוער הוא היה בהרכב. סאסי ודהאן לקחו אליפות נוער עם דורטמונד והיו אפסים מוחלטים אצלינו.Kaka כתב: 17 יוני 2022, 19:01נו אז מה? גם גיא אסולין היה שנים בנוער של ברצלונה ונס זמיר היה שנים בנוער ובמילואים של קבוצות בספרד. אנחנו מדברים על בוגרים ולא נוער.
נזכרתי גם בניר מנצור ששיחק בנערים של ריאל מדריד.
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
אם הוא כזה חלש איך לקחו אותו לנבחרת?
לדעתי הגנתית הוא עדיף על חאתם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ראית אותו אי פעם משחק בכלל? גם את ניסו קפילוטו ואוראל דגני לקחו לנבחרת. זה סתם עוד שם שאנשים זורקים למרות שהם בחיים לא ראו אותו באמת משחק כדורגלMHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 19:10 אם הוא כזה חלש איך לקחו אותו לנבחרת?
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
ראיתי בנבחרת וקצת עקבתי אחריו לפני בזוריהShocking4U כתב: 17 יוני 2022, 19:11ראית אותו אי פעם משחק בכלל? גם את ניסו קפילוטו ואוראל דגני לקחו לנבחרת. זה סתם עוד שם שאנשים זורקים למרות שהם בחיים לא ראו אותו באמת משחק כדורגלMHFC4EVER כתב: 17 יוני 2022, 19:10 אם הוא כזה חלש איך לקחו אותו לנבחרת?
-
Jerry
- אלוף המדינה
אבו חננה שחקן מזעזע, הליגה האוקראינית ברמה נמוכה חוץ מהגדולות, ראיתי אותו בנבחרת הוא יגרום לרמי גרשון להראות כמו סתאם אם הוא יגיע לכאן, שחקן גרוע ורשלן מקצועי. גם בפולין הוא בדיחה. כמו שאמרו שחקן להפועל ירושלים ונוף הגליל