חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

נעול
Jerry
אלוף המדינה

Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

שליחה על ידי Jerry »

נחלשנו ובצורה קשה עד עכשיו. אלברמן צריך להתעורר
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

מתאים למכבי חיפה לרצות שחקן ששמו מתחיל ב-
Sell
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

אני רק שאלה, אם לא הייתם מכירים את השחקנים והיו אומרים לכם את הצרפתי הזה או בלם יהודי שמשחק בהרכב של קאיראט מה הייתם מעדיפים?
מרגיש שאלברמן התאהב בלהיות יותר חכם מכולם ובינתיים הוא לא שם לב שהקבוצה קיבלה מכה אדירה עם גל העזיבות ובינתיים אין מענה לכלום. גם שארנוב לא רכש שעשה עליי רושם בטח כשהחלוץ הראשון זה פאקינג פיירו שאני עדיין מדחיק את זה שהוא ממשיך לעוד עונה
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

Jerry כתב: 03 יוני 2023, 10:40 אני רק שאלה, אם לא הייתם מכירים את השחקנים והיו אומרים לכם את הצרפתי הזה או בלם יהודי שמשחק בהרכב של קאיראט מה הייתם מעדיפים?
מרגיש שאלברמן התאהב בלהיות יותר חכם מכולם ובינתיים הוא לא שם לב שהקבוצה קיבלה מכה אדירה עם גל העזיבות ובינתיים אין מענה לכלום. גם שארנוב לא רכש שעשה עליי רושם בטח כשהחלוץ הראשון זה פאקינג פיירו שאני עדיין מדחיק את זה שהוא ממשיך לעוד עונה
על בנתיים הגיע משהו לא יכול להיות שזה סתם הנפצה של גולדשטיין שהוכיח עד כה שהוא לא פוגע בכלום האמת הוא כמו הסלב כול הזמן עסוק בניחושים
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

אם אלו הבלמים שמועמדים שיחזירו את ארד.
Greenfromluxembourg
שחקן החודש

שליחה על ידי Greenfromluxembourg »

NOSFERATU ZODD כתב: 03 יוני 2023, 10:48 אם אלו הבלמים שמועמדים שיחזירו את ארד.
זה שהם מועמדים במשחק הניחושים של הכתבים לא אומר שהם באמת מועמדים.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Greenfromluxembourg כתב: 03 יוני 2023, 10:51
אין עשן בלי אש.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

Ganjot כתב: 03 יוני 2023, 10:16
Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 09:33
מכבי חיפה סימנה את הבלם הצרפתי, ז'וליין סלסטין כמחליפו של דילן בטובינסיקה שעזב את הקבוצה על מנת לפנות מקום לשחקן זר למשבצת של עומר אצילי.

כעת, בכרמל בוחנים את האפשרות לאזרח את סלסטין מאחר שארוסתו יהודיה. במועדון פנו למשרד הפנים, כשאם הליך האזרוח יהיה מהיר - הוא יחתום בשורות האלופה. מנגד, אם ההליך ייקח זמן רב, הירוקים עשויים לפנות לאופצית מתן בלטקסה, אליו כבר פנו ומעוניינים לראותו מצטרף בשל היכולת שלו למלא גם את תפקידי הבלם והמגן השמאלי.
הוא יכול להחליף את דילן כמו שאני יכול להחליף את אצילי. בלם בפרופיל מזעזע, שיביאו כבר את בלטקסה או למקין כזה וזהו. זה פשוט להביא מתאזרח כי זה יותר סקסי מלהביא ישראלי.
כן אבל למקין יעלה כסף.
אז למה לשלם על בלם עם פוטנציאל שלדעתי האישית, לא היה פה שנים (מבחינת בלמים ישראלים), לעומת להביא שחקן בחינם?
אני מניח שהפועל לא ימהרו למכור את למקין לקבוצה בתוך ישראל אבל הם עובדתית מכרו את אליאס לב״ש ולדעתי זה שחקן שגם היה יכול להיות טוב לסגל פה. לא רואה במה סלסטיין עדיף על למקין למשל חוץ מזה שהוא יותר סקסי והדשא של השכן נראה ירוק יותר
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 10:55

הוא יכול להחליף את דילן כמו שאני יכול להחליף את אצילי. בלם בפרופיל מזעזע, שיביאו כבר את בלטקסה או למקין כזה וזהו. זה פשוט להביא מתאזרח כי זה יותר סקסי מלהביא ישראלי.
כן אבל למקין יעלה כסף.
אז למה לשלם על בלם עם פוטנציאל שלדעתי האישית, לא היה פה שנים (מבחינת בלמים ישראלים), לעומת להביא שחקן בחינם?
אני מניח שהפועל לא ימהרו למכור את למקין לקבוצה בתוך ישראל אבל הם עובדתית מכרו את אליאס לב״ש ולדעתי זה שחקן שגם היה יכול להיות טוב לסגל פה. לא רואה במה סלסטיין עדיף על למקין למשל חוץ מזה שהוא יותר סקסי והדשא של השכן נראה ירוק יותר
יש לו סעיף שחרור של 750 אלף יורו לחול.
יהיה מעניין אם נניח נציע מיליון יורו להנהלה האמריקאית שלהם.
לא בטוח בכלל שהם ידחו את ההצעה.
העניין הוא שלא בטוח שהשחקן ירצה לבוא לפה בטח בתור בלם גיבוי.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 10:55

כן אבל למקין יעלה כסף.
הוא חופשי וזה מדגדג לאלברמן להביא שחקנים מתחת לרדאר ככה שאם הם מצליחים הוא גאון הדור. מצטער המשפט הזה שכל ההצלחה בזכותו כמו שאשתו אמרה לו עדיין יושב לי בראש ואלברמן מתנהל בדיוק כמו מישהו שחושב שהוא יותר חכם מכל הליגה, גם אלמוג כהן היה ככה בקיץ הקודם בנתניה וראיתם את ההתרסקות שלהם
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רק אתמול שוקינג כתב פה שצריכים להיות סבלניים עם הרכש. בחייאת, תנשמו.

קודם כל, סלסטין הזה זה שם שעלה בהקשר של ב"ש ויומיים אח"כ כשדילן שוחרר הוזכר בהקשר שלנו. זה או שסוכן מנסה לקדם אותו ואין מעבר לזה או שהוא באמת בלם טוב ולכן גם אנחנו וגם ב"ש בעניין שלנו.
שנית, גולדשטיין היחיד שמתייחס אליו. הסלב נתן את השם של פילין, בלם יהודי-רוסי, וכל שאר התקשורת בדממה בנוגע לעמדת הבלם. לא מדובר בשחקן שברור לכולם שהוא בדרך לפה. הוא כרגע לכל היותר "מועמד".

הפרופיל שלו באמת נראה לא טוב, אבל בואו נראה לאן הדברים מתקדמים.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אם כתב מדווח ששחקן יחתום בכפוף למשהו הוא יותר ממועמד. לא בהכרח אומר שיחתום אבל כן העניין פה רציני. אל תשלו את עצמכם.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.

ועוד משהו: נראה שבמועדון ממש התאהבו בליגה הצרפתית השנייה. גם הוא עשה את השנים המשמעותיות שלו בצרפתית השנייה. זה מעניין כי דווקא 2 הזרים האחרונים שהבאנו משם לא בדיוק היו להיט (פיירו ואלפונס)
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

Smurk כתב: 03 יוני 2023, 11:13 אם כתב מדווח ששחקן יחתום בכפוף למשהו הוא יותר ממועמד. לא בהכרח אומר שיחתום אבל כן העניין פה רציני. אל תשלו את עצמכם.
זה גם יכול להיות תירוץ מעולה בשביל גולדשטיין אם הוא לא יחתום. יגיד שהבינו שהתהליך ייקח הרבה זמן אז ויתרו עליו.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Smurk כתב: 03 יוני 2023, 11:13 אם כתב מדווח ששחקן יחתום בכפוף למשהו הוא יותר ממועמד. לא בהכרח אומר שיחתום אבל כן העניין פה רציני. אל תשלו את עצמכם.
כמה דברים כתבו הכתבים שמסקרים את הקבוצה והתבררו כלא נכונים?
גולדשטיין עצמו דיווח על סגירה של אברג'ל בקבוצה ועל זה שמומשה האופציה על דילן.

אני לא אומר שזה בוודאות לא יקרה, אבל אני גם מכיר את התקשורת מספיק טוב כדי להיות ספקן כשרק כתב אחד מתייחס לשחקן (שיומיים לפני שקושר אלינו עלה כמועמד לב"ש).
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 11:14 סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.

ועוד משהו: נראה שבמועדון ממש התאהבו בליגה הצרפתית השנייה. גם הוא עשה את השנים המשמעותיות שלו בצרפתית השנייה. זה מעניין כי דווקא 2 הזרים האחרונים שהבאנו משם לא בדיוק היו להיט (פיירו ואלפונס)
כן, בולט שהמועדון מחפש משם שחקנים ובאופן ספציפי, שחקנים דוברי צרפתית.
אפשר הבין למה הליגות השניות של המדינות הבכירות הן מוקד טוב לסקאוטינג מבחינתנו ואפשר גם להבין למה המועדון מעדיף להביא לפה שחקנים דוברי צרפתית.

לגבי השחקנים שהגיעו לפה מהצרפתית השנייה, אני אוסיף ואומר שבכל הליגה שחקנים שהגיעו מהליגה הצרפתית השנייה לא ממש בלטו פה.
ולצד זאת, המדגם אצלנו לא ממש מייצג כי מדובר רק בשני שחקנים שאחד מהם הגיע בכפלסטר ברגע האחרון של החלון ולא כתוצאה מסקאוטינג אקטיבי וממושך שנועד להביא שחקנים שישדרגו את הסגל משמעותית.

את קראסו שקושר אלינו, אני מניח שכולנו היינו מאד שמחים לראות פה.
לזכות המועדון, ניסו לצוד אותו בשלב מוקדם לפני שהביקוש שלו עלה.
כמובן שעכשיו הוא לא רלוונטי, אבל המחשבה טובה ואני שמח שעוקבים אחרי שחקנים כמוהו וכמו אברג'ל.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

ברק.י כתב: 03 יוני 2023, 11:33

אני לא אומר שזה בוודאות לא יקרה, אבל אני גם מכיר את התקשורת מספיק טוב כדי להיות ספקן כשרק כתב אחד מתייחס לשחקן (שיומיים לפני שקושר אלינו עלה כמועמד לב"ש).
והעניין עם אברג'ל רציני ועדיין במו"מ איתו. כתבתי שזה לא בהכרח יקרה. כתב לא מוציא דיווח על חתימה בכפוף לאזרוח על "מועמד".
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 11:14 סלסטיין גם שמאלי ברגל. אם כבר בלם הייתי מחפש להביא בלם עם רגל ימין שיהיה המחליף של סק כי יש את גרשון בצד שמאל כמחליף של שון אבל אין אף בלם ימני חוץ מסק.

תמוה העניין של רגל שמאל.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Smurk כתב: 03 יוני 2023, 11:43

והעניין עם אברג'ל רציני ועדיין במו"מ איתו. כתבתי שזה לא בהכרח יקרה. כתב לא מוציא דיווח על חתימה בכפוף לאזרוח על "מועמד".
בוא נראה לאן זה הולך.
אני לא אכנס לסטרס מזה עד שיהיה בזה ממש.
לפחות כרגע, מדובר בעיני באתר שיש לו אינטרס לקדם את השחקן ולא ברור מול מי (אנחנו, ב"ש, נתניה שהוא עוקב אחריה באינסטגרם או קבוצה אחרת).

כמוך, גם אני לא מתלהב ממנו ומאד מאד אשמח לראות פה את אברג'ל.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

מדהים כמה השוק הישראלי דל. בכל שלוש הגדולות ישרק בלם ישראלי אחד טוב - גולדברג.
מרגיש שקצת נתקענו בעבר כי ממזמן היו צריכים להעלות את מכסת הזרים פה.
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

כל עוד טרטנה נשאר בקריית שלום אני רגוע.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

ברק.י כתב: 03 יוני 2023, 11:51
Smurk כתב: 03 יוני 2023, 11:43

בוא נראה לאן זה הולך.
אני לא אכנס לסטרס מזה עד שיהיה בזה ממש.
לפחות כרגע, מדובר בעיני באתר שיש לו אינטרס לקדם את השחקן ולא ברור מול מי (אנחנו, ב"ש, נתניה שהוא עוקב אחריה באינסטגרם או קבוצה אחרת).

כמוך, גם אני לא מתלהב ממנו ומאד מאד אשמח לראות פה את אברג'ל.
אני גם לא ממהר לחתום שהוא יהיה כאן. לא כתבתי את דעה רעה עליו. דווקא החמאתי לו בהתחלה אבל ממה שאני מבין לא מדובר בפרופיל מי יודע מה
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 03 יוני 2023, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אליאור כתב: 03 יוני 2023, 11:54 מדהים כמה השוק הישראלי דל. בכל שלוש הגדולות ישרק בלם ישראלי אחד טוב - גולדברג.
מרגיש שקצת נתקענו בעבר כי ממזמן היו צריכים להעלות את מכסת הזרים פה.
יש את ויטור 😉
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Nirgreen כתב: 03 יוני 2023, 11:55 כל עוד טרטנה נשאר בקריית שלום אני רגוע.
די די להגיד את זה דיבורים של בני סכנין
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.

אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

חזיזוש כתב: 03 יוני 2023, 12:05
תשתחררו מזה כבר, הסמנטיקה הזאת של ״ואי ואי רק שמכבי תא לא יתעוררו״ זה כמו תסביך רדיפה קליני, די זה מביך.

אנחנו משתינים עליהם כבר 3 שנים לא בגלל שהם מוותרים לנו, אנחנו יותר גדולים מהם וגם אם יביאו את גווארדיולה צריך להשתין עליהם ולהיות יותר טובים מהם. יש להם סגל אשפת עולם
זה לא עניין של סמנטיקה. זה עניין שאנחנו כרגע, בדגש על כרגע בקיץ שנראה רע מאוד. הנחמה היחידה בנקודת הזמן הזו זה שכרגע הם לא עשו כלום או מחליטים לא להחליט ובש בעונה פיננסית.
כמו שאמרתי זה מרגיש כמו מרוץ חימוש רק הפוך, לגיטימי וטבעי להסתכל עליהם כשאתה מרגיש שאתה נחלש.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

חזיזוש כתב: 03 יוני 2023, 12:05

!!!!!!

ולגבי שחקן שעלה בספורט חמש - מרגיש כמו ניחוש קלאסי שלהם או איזה חרטה שמישהו זרק להם.
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש

כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

KevinDurant כתב: 03 יוני 2023, 12:31 כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש

כמו שרשמתי פה קודם הדבר הכי חיובי בכל הגל עזיבות הזה הוא שהוא קורה מאוד מוקדם והדברים לא תוקפים אותך בהפתעה עוד חודשיים כשאתה חושב כבר שהסגל סגור
אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

The real Tsepo כתב: 03 יוני 2023, 12:34
KevinDurant כתב: 03 יוני 2023, 12:31 כמו ששוקינג רשם פה, נדע לאיזה כיוון אנחנו הולכים עוד שבועיים-שלוש

אוהב את הגישה הזו, אבל יש לך עוד סוגיית סבע, חזיזה וג'וש.. מקווה שהגל מאחורינו
מבחינתי סבע לא שחקן של מכבי חיפה. אם הוא יישאר זה הפתעה עצומה וחיובית

אני עדיין מאמין שחזיזה וג'וש יישארו, בעיקר הראשון.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

NOSFERATU ZODD כתב: 03 יוני 2023, 10:53
Greenfromluxembourg כתב: 03 יוני 2023, 10:51
אין עשן בלי אש.
תחזור לתקופה שאחרי העזיבה של פלאניץ' וכמות המועמדים שכביכול במומ מתקדם וסגרו, ותבין כמה האמירה הזו חסרת קשר למציאות.
נגיד גולדשטיין דיווח את הבלם הרומני כ"על סף סגירה". למרות שלא היה מו"מ איתו בכלל

בתקשורת הספורט יש רק עשן בלי אש.
נעול