הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

שליחה על ידי Judokan »

תמונה

הנוער הירוק

מפעלים: ליגת העל לנוער, גביע המדינה לנוער, ליגת האלופות לנוער (שלב בתים או הצלבה - כתלות בתוצאה של הבוגרת בשוויץ)

מאמן: עמיר נוסבאום (42) - עונה ראשונה כמאמן נוער. שתי אליפויות בוגרים כעוזר מאמן בהפועל באר שבע, חצי גמר גביע כמאמן בוגרים בבית"ר רמלה.

הסגל המלא:
* בסוגריים לכל שחקן מופיעים העמדה, הגיל והשנתון

שוערים: רון שביט (18, 95); שון בן נשר (17, 95)

הגנה: ליסב עיסאת (בלם, 18, 95); אלעד אמיר (בלם, 17, 96); רוי אסא (בלם, 17, 96); דן ספרונוביץ' (בלם, 17, 95); תומר לנס ארבל (בלם/מגן, 17, 96); עמית ארזי (בלם/מגן, 18, 95); עאדל אל טואפשי (מגן, 17, 96); גטאצ'או יבלו (מגן/קיצוני, 18, 95); אדיר והב (מגן, 17, 96).

קישור: לואי שעבאן (קשר אחורי, 18, 95); עדי צור (קשר אחורי, 17, 95); איתי אהוד-זעירא (קשר אחורי, 16, 95); שראל כהן (קשר אמצע, 18, 95); ירין לוי (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); ינאי דיסטלפלד (קשר אמצע/התקפי, 18, 95); דניאל דרזי (??, 16, 96).

התקפה: עבד שדאפנה (קיצוני/חלוץ, 18, 95); טומי ציצואשווילי (קיצוני, 17, 96); איאד חלאילי (קיצוני, 17, 96); באג'י מנסור (זר גמבי, קיצוני, 18, 95); ג'אד שיבלי (קיצוני/חלוץ, 17, 96); עומר דהן (חלוץ, 18, 95); יהלי מלכה (חלוץ, 17, 96).
נערך לאחרונה על ידי Judokan ב 25 אוגוסט 2023, 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

Re: הנוער הירוק עונת 23/24 - מאמן נולד

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

הייתי מביא אם זה אפשרי את דן רומן מנתניה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

שינוי מעניין מקודם במבנה הליגות לנוער ונערים -
הפחתת הליגות ל14 קבוצות + הוספת פלייאוף עליון ותחתון.
בנוסף, ביטול ההפרדה לליגות מחוזיות בליגה הלאומית אלא שני דרגים מתחת.

החלטה מעניינת, עדיין לא ברור אם תעבור (יש מהלכים נגדה).
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

נוסבאום יכול להיות מאמן טוב לנוער
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 60 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

Shocking4U כתב: 27 מאי 2023, 17:03 נוסבאום יכול להיות מאמן טוב לנוער
ובעוד שנה לבוגרים?
צריך לקחת גם את זה בחשבון כשהם ממנים מאמן לנוער
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Apoc כתב: 27 מאי 2023, 17:04
ובעוד שנה לבוגרים?
האמת שהוא יכול להיות אחלה עוזר לדגו. עדיף על מאטוביץ.

ניסו אביטן אמר היום שרצו אותו לאמן את הנוער לפני דגו אז כמעט קיבלנו את ניסו מאמן ראשי כי הוא איש מערכת
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 27 מאי 2023, 17:11
ובעוד שנה לבוגרים?

ניסו אביטן אמר היום שרצו אותו לאמן את הנוער לפני דגו אז כמעט קיבלנו את ניסו מאמן ראשי כי הוא איש מערכת
לא מתרגש מראיונות כאלו. יכול להיות שראיינו כמה מאמנים במקביל והוא היה אחד מהם. זה לא אומר שהוא היה מועדף על דגו.
ובעוד שנה לבוגרים?
לא חושב שזו התכנית, כמו שעם דגו זו לא הייתה התכנית המקורית.
הרעיון היה שדגו יאמן עונה בנוער, עונה לאחר מכן יהיה עוזר מאמן ואז כשבכר יסיים את החוזה, הוא יחליף אותו.
המעבר של בכר לכוכב שיבש את התכנית של אלברמן.

לכן, סביר שמאמן הנוער הבא יחליף את דגו בעוד שנתיים-שלוש (בהנחה והכל יסתדר לפי התכניות).
בנוסף, צריך לקחת בחשבון שוייזינגר עושה מסלול פיתוח של המועדון גם הוא - אחרי שנתיים בעפולה, הוא הופך לעוזר המאמן (התקן שדגו היה אמור לקבל העונה).
יכול מאד להיות שהוא זה שירד לקווים בעוד שנתיים, אם יוכיח את עצמו.

כך או כך, לפחות לפי הרצוי, יש עוד שנתיים-שלוש עד לחילוף הבא והרבה דברים יכולים להשתנות עד אז.
יכולות להיות אופציות חדשות בשוק שלא היו הקיץ.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

תגובת פתיחה לקראת העונה הקרובה:
1. אני לא יודע מי יהיה המאמן ולא מכיר ממש את האופציות. אני חושב שצריך להמשיך להביא לפה אנשי מקצוע שיוכלו לרוץ עם המועדון לטווח הרחוק. אחרי ההתקדמות של לם לנתניה וההתקדמות של דגו לבוגרת, מאמנים ירצו לבוא לפה כדי לעשות קפיצה בקריירה. אנחנו צריכים להיות מתואמים עם המאמן הבא שהוא לא יעזוב אחרי עונה לקבוצת בוגרים בליגה, גם אם יקבל הצעה.
2. כלל השנתון הבוגר והמוצלח חייב לצאת להשאלה בקבוצות בוגרים. אני נגד חריגי גיל, אבל בעונה הקרובה יהיו הרבה שחקני נוער חדשים בקבוצה ולכן, אפשר לשקול השארה של לי ומרלי (שהיו העונה שחקנים משלימים) כחריגי גיל שינסו לעזור לקבוצה לשמור על הרמה, לפחות עד ינואר. את שטו גם הייתי משחרר או משאיר כחריג. כל השאר חייבים (!) לצאת לקבוצות בוגרים.
3. העונה יהיו מספר שחקני "שנתון בוגר חדש" שכבר השתלבו בקבוצת הנוער: שביט, עיסאת, ספרונוביץ', דיסטלפלד, ירין כהן, גטאצ'ו ודהן. דיסטלפלד, ירין כהן ודהן, בהתאמה, הם, בעיני, שלושת הבולטים ברשימה. אני מאד מקווה שהם יככבו ויובילו את הקבוצה העונה, לקראת המעבר שלהם לקבוצות בוגרים.
4. בעונה האחרונה המועדון הביא את קאחביץ', שחקן זר עם פרופיל שונה מאד משל הזרים שהגיעו לפניו וכשלו. אפשר להתווכח אם ראוי לממש עליו את האופציה (באמת מעניין מה קורה עם זה), אבל החשיבה פה הייתה נכונה - ויתרו על שחקנים לא בשלים מאקדמיית כדורגל בגמביה לטובת שחקן נוער עם יסודות והצלחה יחסית באירופה, אחרי שהייתה "פירצה" במסלול הקריירה שלו שאפשרה למשוך אותו לפה. קאחביץ', שחקן נבחרת הנוער של בוסניה, היה נחשב לפוטנציאל גדול של הכוכב האדום עד שעשה עונה חלשה מאד. בעקבות זאת, עלה שם החשש שהוא בעיקר נהנה מיתרון פיזי בגילאים המוקדמים ולכן, הם הסכימו להשאיל אותו עם אופציית מכירה. בין אם זה נכון שהוא נהנה מיתרון בגילאים המוקדמים ובין אם לא, בין אם נרצה אותו להמשך ובין אם לא, המועדון זיהה הזדמנות להביא שחקן שיכול להיות פוטנציאל גדול וניצל אותה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ברק.י כתב: 27 מאי 2023, 19:31

ובעוד שנה לבוגרים?

לא מתרגש מראיונות כאלו. יכול להיות שראיינו כמה מאמנים במקביל והוא היה אחד מהם. זה לא אומר שהוא היה מועדף על דגו.
ובעוד שנה לבוגרים?
הרעיון היה שדגו יאמן עונה בנוער, עונה לאחר מכן יהיה עוזר מאמן ואז כשבכר יסיים את החוזה, הוא יחליף אותו.

לכן, סביר שמאמן הנוער הבא יחליף את דגו בעוד שנתיים-שלוש (בהנחה והכל יסתדר לפי התכניות).
בנוסף, צריך לקחת בחשבון שוייזינגר עושה מסלול פיתוח של המועדון גם הוא - אחרי שנתיים בעפולה, הוא הופך לעוזר המאמן (התקן שדגו היה אמור לקבל העונה).

כך או כך, לפחות לפי הרצוי, יש עוד שנתיים-שלוש עד לחילוף הבא והרבה דברים יכולים להשתנות עד אז.
אתה מדבר על תרחיש מאוד אופטימי. בסבירות לא נמוכה דגו לא מסיים פה את העונה ומביאים רב״ש כזה בדצמבר וכל הרעיון של להצמיח מבפנים הולך לפח
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 27 מאי 2023, 20:10
ברק.י כתב: 27 מאי 2023, 19:31

ובעוד שנה לבוגרים?

אתה מדבר על תרחיש מאוד אופטימי. בסבירות לא נמוכה דגו לא מסיים פה את העונה ומביאים רב״ש כזה בדצמבר וכל הרעיון של להצמיח מבפנים הולך לפח
ברור שאני מתייחס לתכניות ולא למה שעלול לקרות אם הדברים לא יסתדרו כמו שהמועדון מצפה.
ראשית, כי התייחסתם למינוי מאמן הנוער כחלק מהתכנית העתידית של המועדון לעונה הבאה. אז הגבתי לאיך המועדון ככל הנראה באמת מתכנן את הדברים.
ושנית, כי אנחנו לא יודעים אם ומתי התכניות עלולות להשתבש. שוק המאמנים הוא דבר דינמי. יכול להיות שאם וכש- נרצה להיפרד מדגו, ברדה, פאפשון וגיא צרפתי יהיו על הפרק ורב"ש יהיה בקבוצה אחרת שעדיף לו להמשיך בה.

נכון להיום, מאמן הנוער שיגיע אמור להיות כזה שיש חשיבה שיאמן בבוגרת בעתיד הרחוק ולא כזה שמביאים מתוך חשש שדגו יקרוס תוך חודשיים ונצטרך מאמן חדש על הקווים.
למקרה כזה, צריכה להיות תכנית מגירה שלא מפרקת שוב את כל מבנה כוח האדם שמייצרים מחדש במועדון בימים אלו.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לגבי נקודה 1 בהערות הפתיחה שלך ברק, אני לא מסכים עם הגישה הזו. ברור שצריך לשאוף למאמני נוער שיחתמו למספר עונות, אבל אין שום בעיה שניתן למאמנים שיצליחו שם להתקדם אם מגיעה הצעה.
כמו שאמרת בעצמך, זה ממצב את התפקיד של מאמן הנוער אצלנו (ולא רק שם, זה יקרין גם לתפקידים נמוכים יותר בהיררכיה) כתפקיד נחשק יותר.

מה שכן, אני נגד הגישה הזו שמתחילה לראות את תפקיד מאמן הנוער כעמדה להביא אליה בהכרח מועמדים לקידום. זה חוטא לתפקיד הראשון והמרכזי של הנוער - בניית שחקנים לבוגרים, ולא תארים חסרי משמעות של מישהו שמנסה להוכיח את עצמו כסוג של ראיון עבודה ארוך.

במקרה של דגו, באמת היה מאמן שבא לנוער כדי לעבוד עם השחקנים ולאורך העונה ראינו שיפור מאוד יפה מכמה מהם בזכות העבודה שלו, ולעומת זאת גם נכונות להעיף שחקנים מוכשרים על הנייר שלא רוצים לעבוד (פחימה).

לא רואה מישהו כמו אביטן או אלדד שביט משיגים את זה פה.

לעומתם נוסבאום ותורג'מן כן הראו רקורד בפיתוח שחקנים, ולכן הם אחלה מועמדים בעיניי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 27 מאי 2023, 21:23 לגבי נקודה 1 בהערות הפתיחה שלך ברק, אני לא מסכים עם הגישה הזו. ברור שצריך לשאוף למאמני נוער שיחתמו למספר עונות, אבל אין שום בעיה שניתן למאמנים שיצליחו שם להתקדם אם מגיעה הצעה.
כמו שאמרת בעצמך, זה ממצב את התפקיד של מאמן הנוער אצלנו (ולא רק שם, זה יקרין גם לתפקידים נמוכים יותר בהיררכיה) כתפקיד נחשק יותר.

מה שכן, אני נגד הגישה הזו שמתחילה לראות את תפקיד מאמן הנוער כעמדה להביא אליה בהכרח מועמדים לקידום. זה חוטא לתפקיד הראשון והמרכזי של הנוער - בניית שחקנים לבוגרים, ולא תארים חסרי משמעות של מישהו שמנסה להוכיח את עצמו כסוג של ראיון עבודה ארוך.

במקרה של דגו, באמת היה מאמן שבא לנוער כדי לעבוד עם השחקנים ולאורך העונה ראינו שיפור מאוד יפה מכמה מהם בזכות העבודה שלו, ולעומת זאת גם נכונות להעיף שחקנים מוכשרים על הנייר שלא רוצים לעבוד (פחימה).

לא רואה מישהו כמו אביטן או אלדד שביט משיגים את זה פה.

לעומתם נוסבאום ותורג'מן כן הראו רקורד בפיתוח שחקנים, ולכן הם אחלה מועמדים בעיניי.
החשש שלי היא שאם לא יהיה תיאום הציפיות בנוגע לטווח הזמן אליו יבוא מאמן, מאמנים שיגיעו יסתכלו על המינוי כפלטפורמה להראות שהם מביאים תארים ולא ישקיעו מספיק במינוי השחקנים. מן הסתם שאם מאמן הנוער מקבל הצעה אטרקטיבית לא נחזיק אותו בכוח. צעד כזה בטוח לא יתרום לנו. יחד עם זאת, צריכים להביא לפה מאמנים שרוצים להתפתח בעזרת המועדון ולעשות דרך ולא כאלו שיודעים שככה תוך שנה הם בליגת העל.

אני מסכים שדגו עשה עבודה מאד מרשימה בנוער בשתי החזיתות. הוא קודם כל שדרג את שחקני הנוער שלנו משמעותית ועדיין הצליח להגיע למטרות הישגיות ואראה שהוא יכול לרוץ טוב עם קבוצה שמשחקת כדורגל יפה.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

נראה שהולכים על נוסבאום כמאמן הנוער. בחירה טובה בעיניי
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Judokan כתב: 29 מאי 2023, 18:28 נראה שהולכים על נוסבאום כמאמן הנוער. בחירה טובה בעיניי
אני גם חושב. איש מקצוע טוב ומודרני. הבעיה שאתה לוקח מאמנים כאלה זה שבסבירות לא נמוכה הוא בסוף מקבל הצעה באמצע העונה מאיזה קבוצה בליגה הלאומית שפיטרה מאמן ועוזב אותך.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Shocking4U כתב: 30 מאי 2023, 04:05
Judokan כתב: 29 מאי 2023, 18:28 נראה שהולכים על נוסבאום כמאמן הנוער. בחירה טובה בעיניי
אני גם חושב. איש מקצוע טוב ומודרני. הבעיה שאתה לוקח מאמנים כאלה זה שבסבירות לא נמוכה הוא בסוף מקבל הצעה באמצע העונה מאיזה קבוצה בליגה הלאומית שפיטרה מאמן ועוזב אותך.
לא יודע עד כמה זה מה שמעניין אותו עכשיו. הוא כבר עבר את הסיבוב בקבוצות בלאומית, אני חושב שהדגש עכשיו הוא על סביבת עבודה שאפשר לצמוח בה, בהסתכלות להתקדם לצוות הבוגרת מתישהו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

4 מוזמנים למכבי למחנה האימונים של הצעירה לקראת היורו:
כיוף, אלימלך, עילאי חג'ג' וזיו בן שימול.

לאלימלך ובן שימול זה זימון בכורה.

לגבי בן שימול זה משמח אותי מאוד. שחקן שבעיניי הוא אחד האנדרייטד הגדולים במחזור הזה של הנוער והשחקן שאני הכי מהמר עליו מבחינת עתיד בבוגרים
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 31 מאי 2023, 20:44 4 מוזמנים למכבי למחנה האימונים של הצעירה לקראת היורו:
כיוף, אלימלך, עילאי חג'ג' וזיו בן שימול.

לאלימלך ובן שימול זה זימון בכורה.

לגבי בן שימול זה משמח אותי מאוד. שחקן שבעיניי הוא אחד האנדרייטד הגדולים במחזור הזה של הנוער והשחקן שאני הכי מהמר עליו מבחינת עתיד בבוגרים
עשה עונה נהדרת ומשמח שהוא מקבל קרדיט.
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

Shocking4U כתב: 30 מאי 2023, 04:05
אנחנו יכולים להציע לו יציבות שאין בקבוצה גנרית בלאומית, פלוס פוטנציאל קידום לעפולה, עוזר בבוגרת ואולי בהמשך גם מאמן ראשי.
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

מעניין אותי מה שכר של מאמן נוער מכבי חיפה ומה שכר של מאמן הכי טוב בלאומית.
כי מקצועית מאמן נוער במכבי חיפה נראה לי עדיף בהרבה על מאמן בקבוצה גדולה בלאומית (או קטנה בליגת העל)
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Adi81 כתב: 01 יוני 2023, 06:03 מעניין אותי מה שכר של מאמן נוער מכבי חיפה ומה שכר של מאמן הכי טוב בלאומית.
כי מקצועית מאמן נוער במכבי חיפה נראה לי עדיף בהרבה על מאמן בקבוצה גדולה בלאומית (או קטנה בליגת העל)
אני חושב שראיתי איפשהו שבסביבות ה18 אלף שקל בחודש.

לשם השוואה קוז'וק חתם עכשיו על חוזה משודרג של 31.
SaTla
אלוף המדינה

שליחה על ידי SaTla »

KevinDurant כתב: 01 יוני 2023, 07:38
Adi81 כתב: 01 יוני 2023, 06:03 מעניין אותי מה שכר של מאמן נוער מכבי חיפה ומה שכר של מאמן הכי טוב בלאומית.
אני חושב שראיתי איפשהו שבסביבות ה18 אלף שקל בחודש.

לשם השוואה קוז'וק חתם עכשיו על חוזה משודרג של 31.
איך מאמן בארץ עושה יותר משחק כדורגל
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

אמיר סופר (35) מגיע אלינו ממכבי חיפה, שם אימן משך 6 שנים בכל קבוצות הנערים ולתקופה קצרה גם את הנוער, עד שמונה למשנה למנהל המקצועי של המחלקה הירוקה הענפה, ואחראי פרויקט המצטיינים של המועדון.
אמיר סופר עזב להפועל ירושלים
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 08:30
אמיר סופר (35) מגיע אלינו ממכבי חיפה, שם אימן משך 6 שנים בכל קבוצות הנערים ולתקופה קצרה גם את הנוער, עד שמונה למשנה למנהל המקצועי של המחלקה הירוקה הענפה, ואחראי פרויקט המצטיינים של המועדון.
לאיזה תפקיד הוא עוזב שם למרות שהוא קיבל פה קידומים ואופק לפיתוח?
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

ברק.י כתב: 03 יוני 2023, 10:58
Shocking4U כתב: 03 יוני 2023, 08:30
לאיזה תפקיד הוא עוזב שם למרות שהוא קיבל פה קידומים ואופק לפיתוח?
מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער שלהם. היה אצלנו מ2017 ומעניין מי יחליף אותו.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 60 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

תנועה טובה של חלאילי
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

המאמן עמיר נוסבאום, נבחר לאמן את קבוצת הנוער של המועדון, מכבי "הרדי" חיפה וחתם לשנתיים במועדון.

🗣️ • לאחר החתימה אמר לאתר הרשמי: "שמח להצטרף למועדון גדול עם מחלקת הנוער המובילה בישראל"

🗣️ • מנהל מחלקת הנוער, עופר פביאן, הוסיף: "אני שמח מאוד. נפגשתי עם עמיר, מכיר את העבודה שלו בקבוצות הקודמות ומאוד התרשמתי מהדרך שלו, הפילוסופיה שלו ושילוב הצעירים. להביא מאמן בסדר גודל של עמיר, שאימן בליגת העל ובליגה הלאומית, יעשה טוב מאוד לקבוצת הנוער בפרט ולמחלקה בכלל. אין לי ספק שתהיה לנו הצלחה ביחד".
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

לכל אלו שהיו בעד המינוי, אשמח לשמוע קצת למה ומה אתם מכירים על נוסבאום
Ganjot
הענק הירוק
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 19 פעמים

שליחה על ידי Ganjot »

מספורט5:

עבור פיינגולד, לעומת זאת, המצב פחות מזהיר ולבן אבו יש בטן מלא על כך. "הסיפור של פיינגולד צורם לא פחות מהסיפור של תורג'מן, הוא אפילו לא הוקפץ לאימון אחד במכבי חיפה בבוגרים", אמר הסוכן והודיע: "בעוד 20 ימים הוא מסיים חוזה במכבי חיפה, ואז נחליט מה נעשה. יש לו דרכון זר ככה שיש אפשרות לעבור לחו"ל".

איך הגיעו למצב שלשחקן שנתן טורניר מעולה ביורו שנה שעברה, אין פה חוזה?
כמה המועדון הזה כושל ברמה הניהולית בכל דבר שהם עושים?
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

Ganjot כתב: 04 יוני 2023, 16:15 מספורט5:

עבור פיינגולד, לעומת זאת, המצב פחות מזהיר ולבן אבו יש בטן מלא על כך. "הסיפור של פיינגולד צורם לא פחות מהסיפור של תורג'מן, הוא אפילו לא הוקפץ לאימון אחד במכבי חיפה בבוגרים", אמר הסוכן והודיע: "בעוד 20 ימים הוא מסיים חוזה במכבי חיפה, ואז נחליט מה נעשה. יש לו דרכון זר ככה שיש אפשרות לעבור לחו"ל".

איך הגיעו למצב שלשחקן שנתן טורניר מעולה ביורו שנה שעברה, אין פה חוזה?
כמה המועדון הזה כושל ברמה הניהולית בכל דבר שהם עושים?
המקסימום של אורך חוזה שאתה יכול להחתים שחקן בנוער הוא 3 שנים כנראה שהם ניסו לשבת איתו ופיינגולד משך אותם, ותודות לבכר שלא סופר צעירים השחירו אותו על המועדון.
הוא מסתמן כמגן העתיד טעות קשה אם נפסיד אותו.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 163 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

הוא לא יכול להיות בארץ בקבוצה אחרת.
או שהוא פה, או שהוא בחו"ל.

מאמין שיחתימו אותו, וישאילו.
שלח תגובה