חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- הענק הירוק
Re: חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי
מתי עידן עופר יציל אותנו מהסבל הזה שנקרא יעקב שחר???
- Smurk
- אגדה ירוקה
חחח כאילו הסיבה שהוא עבר לשם היא מקצועית. גם בליגה הראשונה וגם בליגה השנייה הוא מרוויח את המיליון יורו ומעלה שבשבילם הוא חתם שם. הוא לא חוזר לארץ ב-3 השנים הקרובות מטעמי מס. חבל על הציפיות.
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 03 יוני 2023, 14:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- אגדה ירוקה
איזה ניהול כושל זה להביא את נאור ואחר כך כשהבנת שנכשלת איתו להביא גם את קארצב.Hulk כתב: ↑03 יוני 2023, 14:05אני לא חושב שיידרשו עליו סכום כזה, והבנתי שבמקרה שהם יורדים ליגה החוזה מתבטל.
אגב גם קארצב אופציה אפשר לנסות להביא אותו בהשאלה+ אופציה כמו עם דילן
-
- קפטן ירוק
להבנתי נאור זאת הבאה של אלברמן ובכר לא רצה אותו.
אולי בונים עליו.
אולי בונים עליו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע:
לחתוך את פיירו ולהביא חלוץ ישראלי ראשון. אני שוב אומר שזה כנראה לא ריאלי אבל גרנאדה לא רוצים את וייסמן אז אני מציע להם השאלה ולהתחלק במשכורת שלו. אם לא הוא אז בריבו למרות שאני לא מחזיק ממנו.
אני לא רואה איך אפשר לפתוח את העונה הזאת בלי שחקן כנף זר וקשר זר. אנחנו כבר חצי שנה זועקים לשמיים שצריך קשר זר בקיץ מאז שנטע עזב ואי אפשר לפתוח עונה בלי קשר אחורי.
לחתוך את פיירו ולהביא חלוץ ישראלי ראשון. אני שוב אומר שזה כנראה לא ריאלי אבל גרנאדה לא רוצים את וייסמן אז אני מציע להם השאלה ולהתחלק במשכורת שלו. אם לא הוא אז בריבו למרות שאני לא מחזיק ממנו.
אני לא רואה איך אפשר לפתוח את העונה הזאת בלי שחקן כנף זר וקשר זר. אנחנו כבר חצי שנה זועקים לשמיים שצריך קשר זר בקיץ מאז שנטע עזב ואי אפשר לפתוח עונה בלי קשר אחורי.
-
- אלוף המדינה
אם הוא לא היה רוצה אותו הוא לא היה משחק, יש את זרגרי כהוכחהNOSFERATU ZODD כתב: ↑03 יוני 2023, 14:09 להבנתי נאור זאת הבאה של אלברמן ובכר לא רצה אותו.
אולי בונים עליו.
-
- קפטן ירוק
אי אפשר להגיד שהוא ממש שיחק.SaTla כתב: ↑03 יוני 2023, 14:10אם הוא לא היה רוצה אותו הוא לא היה משחק, יש את זרגרי כהוכחהNOSFERATU ZODD כתב: ↑03 יוני 2023, 14:09 להבנתי נאור זאת הבאה של אלברמן ובכר לא רצה אותו.
אולי בונים עליו.
-
- הענק הירוק
לא יודע כסף לא באמת חסר לו, הוא סתם היה חרמן על חול ואולי עכשיו ראה שזה לא כזה ורוד יש על מה לדבר.
גם דיע סבע לא ירק לפה בתחילת ינואר ובסוף חתם אצלינו יש הרבה פעמים לחץ של עוד גורמים כמו משפחה שלא מתאקלמת או געגועים לבית ולקבוצה שנטע היה מלך פה.
-
- קפטן ירוק
איך תתחלק איתם? אנחנו נשלם חצי מיליון והם מיליון וחצי?Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:10 הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע:
-
- אגדה ירוקה
אני לא הייתי אופטימי ששחרור הזרים יהיה לפי הסדר של מהפחות טוב קודם. אני חושב שאלברמן ויענק'לה הוכיחו לנו שזה מהכי זול להכי יקר. לכן פיירו לא ישוחרר. הוא ישרוד פה וגם אם ייתן אפילו רק ארבעה שערים בעונה הבאה הוא ישאר פה.
מניח שיחפשו למכור מישהו כדי לא להפסיד את הכסף. אולי את סק או קורנו.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 03 יוני 2023, 14:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- הענק הירוק
אני חושב שאם היה אפשרות להביא מלכתחילה את קארצב היו הולכים על זה, קארצב שעזב אמר בראיון שאלברמן כן ישב לו על הראש והציע לו פי 3 ממה שקיבל בנתניה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1. אני לא מאמין למשכורת שמדווחת לגביו. זה נשמע לי סכום מופרזKaka כתב: ↑03 יוני 2023, 14:12איך תתחלק איתם? אנחנו נשלם חצי מיליון והם מיליון וחצי?Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:10 הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע:
2. גם פריי הגיע לכאן עם משכורת מטורפת שהתחלקה בינינו לבין הקבוצה הטורקית שלו
3. עדיף להם מלשלם את כל ה2 מיליון לבד לא?
-
- קפטן ירוק
-
- אגדה ירוקה
-
- אלוף המדינה
אם ימכרו את סק הם יחטפו אש, אולי את קורנו הם יצליחואליאור כתב: ↑03 יוני 2023, 14:12 אני לא הייתי אופטימי ששחרור הזרים יהיה לפי הסדר של מהפחות טוב קודם. אני חושב שאלברמן ויענק'לה הוכיחו לנו שזה מהכי זול להכי יקר. לכן פיירו לא ישוחרר. הוא ישרוד פה וגם אם ייתן אפילו רק ארבעה שערים בעונה הבאה הוא ישאר פה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא יחתכו את פיירו בחיים. הוא יושב למועדון על חוזה של מיליון יורו פחות או יותר.
-
- הענק הירוק
מסכים עם שוקינג, וויסמן תקוע להם כמו עצם בגרון אני לא רואה אותם מקבלים הצעה יותר טובה מזו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
זה נבדק אצל הבכירים כבר, המשכורת של וייסמן היא הרבה מעבר למה שאנחנו מסוגלים לשלם. גם גולדהר לא ישלם סכום כזה.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:131. אני לא מאמין למשכורת שמדווחת לגביו. זה נשמע לי סכום מופרזKaka כתב: ↑03 יוני 2023, 14:12איך תתחלק איתם? אנחנו נשלם חצי מיליון והם מיליון וחצי?Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:10 הפיתרון היחיד שאני רואה כרגע:
2. גם פריי הגיע לכאן עם משכורת מטורפת שהתחלקה בינינו לבין הקבוצה הטורקית שלו
3. עדיף להם מלשלם את כל ה2 מיליון לבד לא?
לא יודע מה היה עם פריי וכמה הוא הרוויח, אבל וייסמן לא שם ריאלי אפשר לעבור הלאה.
- Smurk
- אגדה ירוקה
עזבו לא ריאלי, הוא גם לא שחקן. זה הדלפ שלי בנושא. לפתוח עונה עם דין ושוראנוב זה לא אסון. חשוב יותר שיהיו פה שני זרים. 6 וקיצוני.
-
- אלוף המדינה
מה לא אסון? מי זה שראנוב בכלל, יש לו רזומה של חלוץ שלישי או של שחקן שיוצא להשאלה וחוזר אלינו בעוד השאלה, אנחנו מאבדים עם אצילי 35 גולים ובישולים, מי ימלא את הואקום הזה
- The real Tsepo
- שחקן העונה
וייסמן זה אחד האוברייטדים הגדולים. לא רק שבעיני לא מספיק טוב אלא יבוא בפרופיל של החתמה גדולה שכביכול תרגיע את הקהל.
מעדיף לרוץ עם שלישיה של דין דוד שוראנוב ובאריבו כזה ולהשקיע זרים במקומות אחרים מאשר להביא את וייסמן
מעדיף לרוץ עם שלישיה של דין דוד שוראנוב ובאריבו כזה ולהשקיע זרים במקומות אחרים מאשר להביא את וייסמן
-
- מכונת תארים
ההארכה של אברג'ל בלוריין זו אחת הבשורות המרות ביותר שקיבלנו עד כה והיו לא מעט.
אין לי תלונות למועדון על הניסיון להביא אותו כי הסיכויים גם ככה לא היו גבוהים במיוחד, אבל זה מצער מאד.
לפחות בינתיים, נראה שאלברמן צריך לבנות את הסגל כשהוא רץ נגד כיוון הרוח.
נקווה שהתכניות החלופיות טובות מספיק ושאמצע-סוף יוני כולנו נדבר אחרת ונוכל לשכוח מהשבוע וקצת שעוברים עלינו כרגע.
אין לי תלונות למועדון על הניסיון להביא אותו כי הסיכויים גם ככה לא היו גבוהים במיוחד, אבל זה מצער מאד.
לפחות בינתיים, נראה שאלברמן צריך לבנות את הסגל כשהוא רץ נגד כיוון הרוח.
נקווה שהתכניות החלופיות טובות מספיק ושאמצע-סוף יוני כולנו נדבר אחרת ונוכל לשכוח מהשבוע וקצת שעוברים עלינו כרגע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מזל שאני לא עובד במכבי חיפה כי ביום כזה אני לא יודע איפה לקבור את עצמי מרוב דיכאון. אני באמת לא יודע איך הם יוצאים מהברוך שהם נכנסו אליו. כל בחירה שהם יעשו היא גרועה
אם הבאת כנף זר ולא קשר אחורי זר אתה הולך להיות עם קישור פשוט מזעזע במיוחד אחרי שפאני יעזוב
אם הבאת קשר זר ולא כנף זר אז איבדת את השחקן הכי משמעותי בקבוצה שלך ולא הבאת שום תחליף
זה ממש בחירתו של אלברמן
אם הבאת כנף זר ולא קשר אחורי זר אתה הולך להיות עם קישור פשוט מזעזע במיוחד אחרי שפאני יעזוב
אם הבאת קשר זר ולא כנף זר אז איבדת את השחקן הכי משמעותי בקבוצה שלך ולא הבאת שום תחליף
זה ממש בחירתו של אלברמן
-
- שחקן העונה
אברג'יל זה חתיכת מכה.
הבשורות הרעות לא מפסיקות להגיע.
הבשורות הרעות לא מפסיקות להגיע.
-
- אלוף המדינה
קריסת מערכות, מי שדיבר על הקיץ האחרון של אלישע פגע בול, ממש מזכיר ורק חסר שיתחלו למלא את הקבוצה עם גנדלמנים ושבירואים כדי להרוס את מה שבכר בנה פה
- Smurk
- אגדה ירוקה
-
- קפטן ירוק
אני גם לא רואה את בריבו חוזר לארץ.
-
- מכונת תארים
אם אתה מצליח לסגור פה את סבע וחזיזה, קיצוני ימני זר זה לא מאסט כי עדיין נוכל לשחק עם סבע-שרי-חזיזה.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:24 מזל שאני לא עובד במכבי חיפה כי ביום כזה אני לא יודע איפה לקבור את עצמי מרוב דיכאון. אני באמת לא יודע איך הם יוצאים מהברוך שהם נכנסו אליו. כל בחירה שהם יעשו היא גרועה
זה ממש בחירתו של אלברמן
במצב כזה, אפשר להסתפק בדוידה.
השאלה אם יצליחו לעשות את זה.
כך או כך, העדיפות חייבת להיות לקשר אחורי זר.
קיצוניים יש בליגה, גם אם ברמה נמוכה יותר.
קשרים פשוט אין. השם היחיד שלכאורה רלוונטי הוא גנדלמן, אבל הוא לא בטוח מתאים, הוא יהיה יקר מאד והשמועות הן שהוא בדרך ללבוש צהוב.
אדלמן ואל ים אלו שמות יפים לעתיד, אבל זה לא רציני לתת להם להוביל את הקישור ה-גם ככה דל שהיה לנו העונה ועוד עתיד להתקצר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
המחשבה והרצון להתחזק בשחקן כנף הייתה כנראה מתוך הנחה שיביאו את אברג'ל לאמצע והוא יהיה הבכיר.ברק.י כתב: ↑03 יוני 2023, 14:32אם אתה מצליח לסגור פה את סבע וחזיזה, קיצוני ימני זר זה לא מאסט כי עדיין נוכל לשחק עם סבע-שרי-חזיזה.Shocking4U כתב: ↑03 יוני 2023, 14:24 מזל שאני לא עובד במכבי חיפה כי ביום כזה אני לא יודע איפה לקבור את עצמי מרוב דיכאון. אני באמת לא יודע איך הם יוצאים מהברוך שהם נכנסו אליו. כל בחירה שהם יעשו היא גרועה
זה ממש בחירתו של אלברמן
במצב כזה, אפשר להסתפק בדוידה.
השאלה אם יצליחו לעשות את זה.
כך או כך, העדיפות חייבת להיות לקשר אחורי זר.
קיצוניים יש בליגה, גם אם ברמה נמוכה יותר.
קשרים פשוט אין. השם היחיד שלכאורה רלוונטי הוא גנדלמן, אבל הוא לא בטוח מתאים, הוא יהיה יקר מאד והשמועות הן שהוא בדרך ללבוש צהוב.
אדלמן ואל ים אלו שמות יפים לעתיד, אבל זה לא רציני לתת להם להוביל את הקישור ה-גם ככה דל שהיה לנו העונה ועוד עתיד להתקצר.
צריך לחתוך את הסיפור של סבע בשבועיים-שלוש הקרובים ואם הוא לא נשאר אני מוותר על פיירו ומביא זר לאמצע ולכנף בתוספת לחלוץ ישראלי.